Canım başlangıç meyveleri elma armut şeftali cam rendede rendeleyip verebilirsin. Yoğurt muhallebi sebze olarakta havuç patates kabak 1 tatlı kaşığı başlatıp yavaş yavaş arttırılıyor bunlar benim doktorumun tavsiyeleri bu arada. Peynir için bence erken çünkü kahvaltıya 7. Ayında geçiliyor ben başladım yumurta sarısı tuzu alınmış peynir evyapımı bisküvi ve pekmezi ıhlamurlar karıştırıp eziyorum bulamaç oluyo kolay yiyorlar tabi benim kızım peyniri sevmemedi bitürlü çıkardım şimdilik menüdenmrb bu durumu doktoruna danisinca yazar misin aslında ben ekim annesiyim:)yeni ek gıdaya geçiyoruz yoğurdu yemediği için bende muz koymuştum içi e kanada siyah i gibi şeyler oldu bende acaba kan mi diye tedirgin olmuştum.bu site çok iyi ya her bilgi var.bide arkadaşlar ek gıdaya nasıl nasladiniz çok muzdaribim bu konuda ne vereceğini bilmiyorum.dayadi m yoğurda 5 buçuk aylık bebeğim peynir verdim yutamadi sanki biraz tarif verirseniz sevinirim
Sıkıntı yok canım normalmişAynısı bizde de oldu. 2 defa verdim ikisinde de kakası dediğin gibiydi canım. Acaba vermesek mi ki muz bilemedim şimdi!
birde annem bana da vermiş bebekken benim gözler pörtlemişannem korkmuş bişey oldu diye. baya zorlanmışım yani.
Tesekkurler.. ben de vermeye devam edeyim, seviyor benimki de :)Sıkıntı yok canım normalmiş
merhaba canım şu adrese mail atman mumkun mu listeyi hkilic@ceng.metu.edu.tr çok tesekkurler.kizlar alt dislerimizi cikarioruz uyku priblemimiz basladi zor vallahi ya allahtan ates yok keake burdan yollanabilsede size 7aydan sonraki ek gida listeaini versem cok guzel bi liste doktoeum hazirlamis hersey var miktarlari var ama foto yuklenmio URL İSTİYO ANLAMİORUM
Kimsecikler kalmadı sanırım burda.biran önce çıkar inş. Dişleri canım bizim dişimiz hiç yok ama bizde çok mızmızız bu aralarSayfalar ne kadar yavaş ilerliyor, neredesiniz kızlar?
Bebişlerde bir sorun yok inşallah?
Biz diş çıkarma sancıları ile başbaşayız, mızmız bir bebek oldu kuzucuk, zaten az olan uykusu neredeyse hiç yok, inleyip duruyor yavrucuğum
Üst damak komple kabarmış, üstler de çıksa da rahatlasak..
Ön alt iki dişi çıkarken bu kadar huzursuz değildi::
Yaaa yükleyebilsrn keşke gerçi bizimki canının istediğini istediği kadar yiyo amakizlar alt dislerimizi cikarioruz uyku priblemimiz basladi zor vallahi ya allahtan ates yok keake burdan yollanabilsede size 7aydan sonraki ek gida listeaini versem cok guzel bi liste doktoeum hazirlamis hersey var miktarlari var ama foto yuklenmio URL İSTİYO ANLAMİORUM
Doktorunuzun verdiği listeyi bana da mail atabilirmisiniz. Çünkü kafam çoooook karışık ek gıda konusunda. adyghe_tha@hotmail.comkizlar alt dislerimizi cikarioruz uyku priblemimiz basladi zor vallahi ya allahtan ates yok keake burdan yollanabilsede size 7aydan sonraki ek gida listeaini versem cok guzel bi liste doktoeum hazirlamis hersey var miktarlari var ama foto yuklenmio URL İSTİYO ANLAMİORUM
merhaba canım şu adrese mail atman mumkun mu listeyi hkilic@ceng.metu.edu.tr çok tesekkurler.
tabi kizlar yollarim yarin musait oldugumda atucam insallahDoktorunuzun verdiği listeyi bana da mail atabilirmisiniz. Çünkü kafam çoooook karışık ek gıda konusunda. adyghe_tha@hotmail.com
Canım bende adresimi versem mail atarmısın ek gıda da bende bocalıyorum altinel1658@gmail.comtabi kizlar yollarim yarin musait oldugumda atucam insallah
Ee madem elin değmişken bende istiyorum zahmet olmasa tabikidetabi kizlar yollarim yarin musait oldugumda atucam insallah
teşekkürler cnmCanım başlangıç meyveleri elma armut şeftali cam rendede rendeleyip verebilirsin. Yoğurt muhallebi sebze olarakta havuç patates kabak 1 tatlı kaşığı başlatıp yavaş yavaş arttırılıyor bunlar benim doktorumun tavsiyeleri bu arada. Peynir için bence erken çünkü kahvaltıya 7. Ayında geçiliyor ben başladım yumurta sarısı tuzu alınmış peynir evyapımı bisküvi ve pekmezi ıhlamurlar karıştırıp eziyorum bulamaç oluyo kolay yiyorlar tabi benim kızım peyniri sevmemedi bitürlü çıkardım şimdilik menüden
Benimki de emeklemiyor henüz ama yüz üstü iken sürünmeye calışıyor, popo kalkıyor ama gövdesini kaldıramıyor:)Kızlar bu arada bebeği emekleyenler varmı? Benimkinde emeklemeye dair bi tepki yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?