2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Canım başlangıç meyveleri elma armut şeftali cam rendede rendeleyip verebilirsin. Yoğurt muhallebi sebze olarakta havuç patates kabak 1 tatlı kaşığı başlatıp yavaş yavaş arttırılıyor bunlar benim doktorumun tavsiyeleri bu arada. Peynir için bence erken çünkü kahvaltıya 7. Ayında geçiliyor ben başladım yumurta sarısı tuzu alınmış peynir evyapımı bisküvi ve pekmezi ıhlamurlar karıştırıp eziyorum bulamaç oluyo kolay yiyorlar tabi benim kızım peyniri sevmemedi bitürlü çıkardım şimdilik menüden

Sayfalar ne kadar yavaş ilerliyor, neredesiniz kızlar?
Bebişlerde bir sorun yok inşallah?
Biz diş çıkarma sancıları ile başbaşayız, mızmız bir bebek oldu kuzucuk, zaten az olan uykusu neredeyse hiç yok, inleyip duruyor yavrucuğum
Üst damak komple kabarmış, üstler de çıksa da rahatlasak..
Ön alt iki dişi çıkarken bu kadar huzursuz değildi::

kizlar alt dislerimizi cikarioruz uyku priblemimiz basladi zor vallahi ya allahtan ates yok keake burdan yollanabilsede size 7aydan sonraki ek gida listeaini versem cok guzel bi liste doktoeum hazirlamis hersey var miktarlari var ama foto yuklenmio URL İSTİYO ANLAMİORUM

merhaba canım şu adrese mail atman mumkun mu listeyi hkilic@ceng.metu.edu.tr çok tesekkurler.

Kimsecikler kalmadı sanırım burda.biran önce çıkar inş. Dişleri canım bizim dişimiz hiç yok ama bizde çok mızmızız bu aralar

Yaaa yükleyebilsrn keşke gerçi bizimki canının istediğini istediği kadar yiyo ama Bilmekte fayda var.dişlerinizde sorunsuz çıkar umarım Biran önce

Doktorunuzun verdiği listeyi bana da mail atabilirmisiniz. Çünkü kafam çoooook karışık ek gıda konusunda. adyghe_tha@hotmail.com

Kızlar bu arada bebeği emekleyenler varmı? Benimkinde emeklemeye dair bi tepki yok

Benimde bebegimm emeklemiyorr..ama alt dislerini cok sukur cikarmaya basladiii...ama cokkk miz miz olduuu hep aglamaya hazirrr

teşekkürler cnm

kizim simdi de öksürüyor ishal de var
napcami şaşırdım iylesmedi bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…