2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
hmmm cok saol canm içim rahatladı . ooofff sağlık ocağı yapmıomuş şimdi ğit sürün hastanelerde hamile hamile :/

saol canm ben küçükken evalallah herğünüm hastaydı zaten :) geçrdm hepsini:) heralde şimdi heç bişiolmaz :) yakında zaten numara yapıcam yemek kokusuna hassasım die yemek yapmıcam :):):):) çünkü hiçbişi yapmak isteio canımmm yaaa

Günaydınnn sagol canım bilgilendirdigin icin.icim simdi daha rahat.sende kendine cok dikkat et bi yandan ikizler bi yandan fasulye Allah kolaylık versin

günaydın canım peki doğumdan sonra çalışacak mısın?

benim de pestilim çıkıyor valla ,Allahtan eşim bu ara akşamları yemek yemiyo :))
yoksa benim de hiçbirşey canım istemiyor
bir de bir iştahsızım sormayın ,gündüz eh işte ama akşamları hiçbirşey yiyesim gelmiyor ,aç yatıyorum resmen :))
Günaydınnn sagol canım bilgilendirdigin icin.icim simdi daha rahat.sende kendine cok dikkat et bi yandan ikizler bi yandan fasulye Allah kolaylık versin

rica ederim ..sağolasın canım amin

Günaydın kızlar
Nasılsınız.Herkeze güzel bir hafta diliyorum.Dr kontorolleri olanlar inşallah hep güzel haberlerle dönerler.
Bizim dün düğünümz vardı. Gzel geçti.
Sonra bulantılarım çok fena hala kendime gelemdim.
Kahverengi lekelenmemde çok az olark devam ediyor.
Çarşamba dr kontorolüm var. İnşallah güzel haberler alırım.
Allahım hepizin yar ve yardıcısı olsun

günaydın canım peki doğumdan sonra çalışacak mısın?
yok canım 6-7 ay evdeyim inş.
belki daha da uzar bu süre
zaten bir yaşına kadar yarım gün gidiyorum işe
o yüzden bir sene hemen hemen kuzuların yanında olurum inş.
kadın da alırsam çok iyi olacak benim için inş.
zaten ikizlerim şuan 13 aylık ,doğuma kadar iki olacaklar inş.
bir sene de evde olursam 3 yaşında da devlet anaokuluna gönderirim ,evde de öbür kuzuş bir yaşına gelmiş olur ,kadın kalır yanında diyorum
umarım planladığım gibi olur
doktorum özelde de ama benm durumumu bilio ondan bunlar yapılablir sağlık ocağında dedi. zaten troide verdm sadce 30 tl canm :26:

tıp merkezlerine sordun mu ,oralarda daha ucuz olabiliyor
ben topluca hepsine 80 tl verdim yaptırdım ..

kızlaaaarrrrr doktorum ;toxolgm,cmvlgm,rvbellalgb,cre testleri istedi . nedir bunlar anlamadım .. yaptıran vea duyan arkadaşlar var mı yaw 8

Tatlım bende Crtesi kan verdim, sonuçlar Çarşamba çıkacakmış. Kızamıkçık antikoru ve halk arasında söylenen çiğ ete dokunup dokunamama testleri diye biliyorum. Vücudumuzdaki antikorlara bakıp bizi ona göre yönlendirecekler. Aslında hamile kalmadan baktırsak daha iyi olurdu ama genelde sistem bu şekilde :)
inşallah güzel sonuçlar alırız.

aynen canım eşler sıkboğaz etmio allahtan yoksaişimiz zor bide senin çocukta varmış abooovvv allah kolaylık versinnn

Kızlar bende hashimatoyum. Hamileliği öğrenir öğrenmez doktoruma bildirdim ve günlük dozumu 25mg artırdı. Bebeklerin beyin gelişimi için çok önemli olduğunu söyledi. Konu önemli, atlamayalım lütfen.
Sağlıklı günler dilerim..

ben topluca hepsine 80 tl verdim yaptırdım ..[/QUOTE]
yokkicanm veremem okadar şimdiden 2 li testin parasını biriktirioruz . normalde bu doktora gtme durumumda yok ama ne doktorlar duyuyoruz allah korusun . o yüzden brakmak istemiorum çok ğüveniorum ona .. ben sürüne sürüne devlete gidicem anlaşılan testlere :/

aynen canım eşler sıkboğaz etmio allahtan yoksaişimiz zor bide senin çocukta varmış abooovvv allah kolaylık versinnn
sağol canım :)
ben alıştım çok şükür bu tempoya :)
umarım bu kuzu çok yaramaz olmaz da idare ederiz :)
sağlıklı olsunlar da ne yapalım herşey onlar için
ben topluca hepsine 80 tl verdim yaptırdım ..
yokkicanm veremem okadar şimdiden 2 li testin parasını biriktirioruz . normalde bu doktora gtme durumumda yok ama ne doktorlar duyuyoruz allah korusun . o yüzden brakmak istemiorum çok ğüveniorum ona .. ben sürüne sürüne devlete gidicem anlaşılan testlere :/[/QUOTE]
anladım canım ,neyse o zaman hepsini bir günde yaptırma bari ,bi kaç günde hallet ,kan alıcaklar malum yorgun düşersin ,ya da yanında birisiyle git hastaneye

anladım tatlım bakalım yaptırayımda amannnn sabah sabah oooffff . okadar keyifsiz isteksiz mutsuızki ruh halim anlatamam :/

Tatlım ben de senin gibiyim. Akşam eve gittiğimde acayip tok oluyorum. Yemek yemesem hiç aklıma gelmeyecek. Doktoruma sordum; vücudunuz her yönden bir değişim içerisinde, sindiriminiz artık biraz daha yavaş, bu çok normal ama yine de bir şeyler yemeğe özen gösterin dedi. Özellikle balık ve kırmızı et konusuna değindi. Hamile olmasam ohh ne güzel kilo verirdim :) Ama bebişler için mecbur yiyeceğiz.

anladım tatlım bakalım yaptırayımda amannnn sabah sabah oooffff . okadar keyifsiz isteksiz mutsuızki ruh halim anlatamam :/

Hayrolsun? Bir şeye mi kafan takıldı canikom? Yoksa bak hava ne kadar güzel, bebişin karnında, sağlığın yerinde,..şükredecek ne kadar çok şey var değil mi..Gül bakalım biraz..Derin bi nefes al. Öptümm

ben ikizlerde gayet güzel yiyordum ,hiç bulantım da olmadı ,o yüzden güzel yedim ama bunda hiç iştahım gelmiyor,bulantım yok ama iştah da yok ,ilk üç ay bizden beslenmedikleri depodan yedikleri için takılmıyorum şuan ,3 aydan sonra dikkat edicem artık inş.
bizim evde balık çok yenir ,bu ara hastalıktan azaldı ama haftada 2-3 kere balık yiyoruz çocuklara da veriyorum ,inş. iştahım biraz gelir de yerim zamanla

benim doktorum istemedi oyle bişi.12-13 haftalık olunca gelirsin oncsinde bi rahatsızlık gecirmezsen gerek yok gelmene dedi.bi de aşı olcakmısız galiba onlar da ilerleyen zamanlarda herhalde tam bilmesem de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…