2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Endişelenme cnm ne renk

Avrupa yakasındasın sanırım.Bende istanbul da değilim ama Üsküdar devlet hastanesine gidebilirsen orda uzman dr lar varmış..

Evet canım avrupa yakasındayım, o yüzden üsküdar bana ters kalıyor. İstinye devlet hastanesine ve boğaziçi tıp merkezine gidiyorum. İlk hamileliğim ve olayların gidişatını forumlardan öğrenmek zorunda kalıyorum maalesef.
Yazılanlara baktığım zaman epey ilgisiz doktorlarla muhatap olduğumu anladım. Ama bir arkadaş ultrason cihazlarından bahsetti, mantıklı geldi. Çarşamba günü olay çıkartırım valla

Çıktım simdi kistim vardi doktor simdi goremedim dedi pitpitlarimiz da iyi maşallah bi sorun yok 8+5 teyim suan.aysonu tekrar cagirdi:))) darisi kontrol e gideceklerin basina

ah çok sevindim canımmm kistinde temizlenmiş gitmiş çok güzel bir haber bu. Allah sağlıkla kucağımza almayı da nasip edecek inşallah :)

kocam haftaya ve ondan sonraki haftaya göreve gidiyor
arada 1-2 gün eve gelip gidecek tekrar (
bu hamiş halimle yedim naneyi yaa(
kimimiz kimsemiz de yok
ikinci gidişinde görümcem gelecek de haftaya yalnız kalıcam ne yapacağım ben yaaa üffff(((

Carsamba gununu bekliyorum simdi sabirsizlikla. Istanbuldayim ve konu da acmistim tavsiye edebileceginiz doktor ve hastane var mi diye kimse cevap vermemisti. Herhalde istanbuldaki hamileler foruma girmiyor 😊

ankarada olsan yardım ederdim ama istanbul zor şehir gerçekten :)
çarşamba iyiymiş senin ben 2 hafta sonra gidicem :112:

Merhaba benim de TSH hormonum yüksek çıktı bana da 125lik euthrox verdi ben çok korkuyorum bebeğe biryan etkisi var mı çünkü ben tiroid ya da guatr hastası değildim ve bu konuda hiç bilgim yoktu nolur biraz beni aydınlatırmısınız? Allah hepinizden razı olsun

Canım hemen streess yapma, ve bir doktora daha gitmeden emin olma. Bazen geç duyulabiliyor.

İnşallah öyledir

Merhaba arkadaşlar bu başlığı yeni buldum Allah nasip ederse bende eylül annesi olacağım sat 17 aralık yas 29 tahmini dogum 23 eylül

tebrikler...

arkadaşlan benim 3 gündür midemde acayip ağrı var mide bulantısıda var yorgunluk
uyku hali de cabası şu an kafamı koysam masaya uyurum heralde

Kızlaar bulantıma sanırım acı iyi geliyor... biber turşusu yedim valla acı acı canınız çekmesinde..birde greyfurt iyi geliyor bana ekşi ekşi aha şimdide böyle oldum acıdannn

Mideniz bulaniyorsa tatli yemeyin daha cok bulaniyor. Salatalik tursusu zeytin gibi seyler geciriyor 😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…