2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Cilgin anne sadece eve süpürge tutmuştum bide sildim.. onlarda zaten hiç kıyamazlar Birşey kaldırttırmaz.. kv diyaliz hastasi olduğu icin supuremiyor

Ayy kızlar kafamı tutamıyorum resmen midemde bulanıyor dr randevumDe haftaya daha çok var
Onceki iki hamileligimdede dramanine kullanmıştım..

Bende de var hipotroidi ve ben de cok usuyorum ondan mi oluyormus benimde 6 ya cikmis tsh 150 lik kullaniodum 200 e cikardi ilacimi doktorum senin nasil gittin mi doktora

Bende de azcık hipotroidi var kızlar..Ayda ya da 2 ayda bir genel cerrahi dr uma gidiyodum zaten(endokrinoloji bölümü yok)..Hamileliğimi öğrenmeden 1 hafta önce 3 küsürdü..Hamileliğimi öğrendiğimde bazı tetkikler yapıldı tsh ım 5 küsüre yükselmiş ..Hemen dr uma gittim 75 levitr..n içiyodum 150 ye çıkar, 25-30 günde bana gel bakalım ayarlamaları yapalım dedi..Cuma kadın doğumcu bazı tetkikler yapıcak tsh a da baktırırım gc dr uma göstercem tsh ı..İnş düşer değerlerimiz..

Niye o kadar geç çıkıyo ki sonuçlar:44:

Günaydın herkese.. iyi hafta sonları olsun hepimize..

Dün kvnjn evini temizledik beraber haşet olmuşumm bacaklarım falan nasıl ağrıyor... sabahta bulantı vardı yoksa bulantım başlıyor mu

Yormasana cnm kendini

Bence terslik gittiğin dr larda var cnm..Bende devlet hastanesine gidiyorum başından beri ama çok güzel ilgililer, bilgilendiriyolar,ultrason çıktısı veriyorlar ki vermeliler zaten..Bi daha ki gittiğinde bebeğinle ilgili bilgi talep et çıktı falan iste bari

Benim eşimde çok yardımcı sağolsun Allah başımızdan eksik etmesin onları

8 haftanin icindeyim kizlar hic istahim yok canim hicbisey yemek istemio sizde nasil durumlar yiyebiliomusunuz
Benimde fazla yok..Akşama kadar bişey yemesem canım istemez belki..Bide yedikten sonra çok hafif midem bulanıyo gibi ,midem ekşiyo gibi..Hayırlısı bakalım

Günaydın kızlarr..Kontrolleri olanlar güzel haberler döner inş...
En büyük dileğim inş EBRU arkadaşımız sevindirir bizi.Bugün kontrolü vardı.Çokk dua ettim ona..Hayırlı haberlerle gelir inş..

geçmiş olsun .Rabbim şifa versin

inş. bulantıların azalır ve bi daha hiç gelmez

Bende şaşırdım valla..Soruğumda da pek net bi cevap alamadım. Bekliycez artık :)
Bu arada bende 125lik levo kullanıyordum, 150'ye çıkardı doktorum. Dozunu iyi ayarlamak lazım. Hakkımızda hayırlısı olsun.

3 hafta sonra ikili test yapilcak,dr karar sizjn eger sakat olsa dahi ben bu cocogu aldirmicam diosan bosuna yaptirma dedi kararsiz kaldim siz napcaksiniz kizlarr

3 hafta sonra ikili test yapilcak,dr karar sizjn eger sakat olsa dahi ben bu cocogu aldirmicam diosan bosuna yaptirma dedi kararsiz kaldim siz napcaksiniz kizlarr

Ben haftaya bugün yaptırcam ikili test. Sonuçlar umarım güzel çıkar :)) aldırıp aldırmamak tartışılır ama en azından kendini hazırlarsın öyle bir durum varsa. Benim fikrim bu yönde. Ama hepimizin testleri mükemmel çıkacak inşallahhh :)) belki cinsiyeti de sürpriz olur gittiğimizde :))

eylül anneleri merhaba bende eylülde inşallah anne olucağım. suan 7 haftalık gebeyim doktorumun hesaplamasına göre 13 eylül doğum tarihi olarak gözüküyor. İlk kan tahlillerim iyi çıktı yanlız kızamıkçık ve toksokolji istedi onları da bir daha ki randevumda alıcaz. Hepimiz için ve gönülsen isteyen herkes için sağlıklı geblik dönemi ve sağlıklı evlatlar dilerim. :))

valla bu konu çok karışık ,ben hamile kaldığımdan beri bunu düşünüyorum
hastalığımdan dolayı çocuğun düşme ya da sakat olma ihtimali var
bunu baştan biliyordum zaten
doktor da çok sakatsa zaten düşer ama az sakatsa devam da edebilir demişti
bana da 12.haftada cvs denilen bir test yapılacak
amniyo çok geç olur dedi doktor ,bebek çok büyük olur aldırmak istersen aldırmak çok zor olur dedi
inş. Rabbim bizi öyle bir şeyle sınamaz .
ben de sürekli Rabbim sakatsa bir an önce düşsün ,sağlıklıysa sağlıcakla doğsun beni bununla imtihan etme YARABBİ diye sürekli dua ediyorum.
ha hayatta hiçbirşeyin garantisi yok ,sağlıklı doğar ALLAH KORUSUN bişey olur yine sakat olabilir ama işte insanoğluyuz sağlıklı doğmasını istemek en doğal hakkımız
ben de günahından çok çekiniyorum aldırmanın ..
RABBİM inş. hakkımızda hayırlısını nasip etsin

bende özele gidiyorum, burda 6. haftasında duyanları duyunca bende stres yaptım. ama sanırım bu cihazlarla alakalı. erken gören kalp atışını duyan arkadaşlar ya vajinadan baktırıyorlar yada kullanılan cihazlar daha teknolojik. bende ctesi gittim alttan bakarsak görürüz ama gerek yok 2 hafta sonra bakalım hareketlenmişde olur dedi. kese boyutu normalmiş içinde bebişim ve yolk sac var ama işte görüntüyü yaklaştıramadığı için ölçüm ve kalbe bakamadı. ultrason çıktısında da minicik belli oluyo ama işte insan dayanamıyor.
İçini ferah tut arkadaşım bizde duyucaz inşallah

Beni ayda bir cagiriyor canim takibe alalim dedi

Arkadaslar demin lavaboya gittimde baya bir tuaf renkte lekelenmem olduu .. cok korkuyorum yavrularima bisey olmamistir dimi :18::18:

Carsamba gununu bekliyorum simdi sabirsizlikla. Istanbuldayim ve konu da acmistim tavsiye edebileceginiz doktor ve hastane var mi diye kimse cevap vermemisti. Herhalde istanbuldaki hamileler foruma girmiyor 😊

Arkadaslar demin lavaboya gittimde baya bir tuaf renkte lekelenmem olduu .. cok korkuyorum yavrularima bisey olmamistir dimi :18::18:

Endişelenme cnm ne renk

Carsamba gununu bekliyorum simdi sabirsizlikla. Istanbuldayim ve konu da acmistim tavsiye edebileceginiz doktor ve hastane var mi diye kimse cevap vermemisti. Herhalde istanbuldaki hamileler foruma girmiyor 😊

Avrupa yakasındasın sanırım.Bende istanbul da değilim ama Üsküdar devlet hastanesine gidebilirsen orda uzman dr lar varmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…