2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Senin kadar olmasada bende üşüyorum arkadaşım kalorifer yanıyo ama bende kat kat giyersem anca ısınıyorum vücut fazla enerji kaybediyor sanırım onun için normaldir diye düşünüyorum
Ayyy sen anlarsin beni o zaman cok berbat bisey sen yine isiniyormusun beni isinamiyorum esime bugun elektrikli battaniye aldirdim .sabaha kadar titriyorum.kizim bile cok sicak demeye basladi ev icin dua ediyorum usumiyim diye

Aa ne bu ilgisizlik yaa benim sat 4 aralik bebisim suan 8 haftanin icinde geçen hafta kalp atislarini duydum ve elimde 2 tane ultrason resmi var.senin de kalp atislari baslamistir.bence sen o doktoru hemen birak ve arayi acmadan baska bi doktora gerekirse başka bi özel hastaneye git en azından icin rahatlar canım. Şu aralar kalbini ferah tutman lazim. Gittiginde duyacaksin kalp atışını için rahatlicak

Yillarca hamile kalamadim. Zaten esimle de sorunalrimiz var bir turlu sevincimi yasayamiyorum. Bir de ustune bu gelince iyice gerildim 😔 istanbul avrupa yakasinda besiktas civarinda tavsiye edebileceginiz bir hastane var mi?

Ayyy sen anlarsin beni o zaman cok berbat bisey sen yine isiniyormusun beni isinamiyorum esime bugun elektrikli battaniye aldirdim .sabaha kadar titriyorum.kizim bile cok sicak demeye basladi ev icin dua ediyorum usumiyim diye

Pekmez iyi geliyo diye biliyorum sabahları bir tatlı kaşığı ye demişti doktorum.

Bu arada hamileliğinin ilk aylarında tansiyonu yükselen oldu mu hiç kızlar benim hep düşük olurdu dün gece ilk defa 14-9 oldu gerçi yarın kontrolüm var sorucam doktora ama kafama takıldı neden oldu anlamadım

Yillarca hamile kalamadim. Zaten esimle de sorunalrimiz var bir turlu sevincimi yasayamiyorum. Bir de ustune bu gelince iyice gerildim 😔 istanbul avrupa yakasinda besiktas civarinda tavsiye edebileceginiz bir hastane var mi?
Sıkma canini bebisin hisseder ve o da üzülür canim.bak ne güzel soyluyorsun yillarca bebegim olmadi diye.senin şuan havalara ucman lazim Allah seni bebisinle mukafatlandirmis. Disaridan gelen hiçbişey senin moralini bozmasin.emin ol eşin de yakinda anlicak seni.biz suan cok duygusal oluyoruz onlar anlayamilor ama yakinda zafer bizim olacakkkk:)))

benimde tansiyonum normalde 14 e8 ama son zamanlarda 15 hatta 16 yı gördüm dr tuzlu, turşu,çerez vb. yemememi söyledi cnm

benimde tansiyonum normalde 14 e8 ama son zamanlarda 15 hatta 16 yı gördüm dr tuzlu, turşu,çerez vb. yemememi söyledi cnm

Benim normalde 11-7 olurdu en fazla onun için şaşırdım tuzlu şeyler de yemem pek ama hamileliğin etkisiyle bu aralar abarttım biraz kuruyemiş,cips falan ne bulduysam yedim diyebilirim :) ama dün çok korktum yükseldiğini görünce bi daha asla yemem bakalım yarın doktorum ne önerecek. Dikkat etmemiz lazım aslında seninde yükselmez inş canım

bensadece biraz turşu yiyorum ama kestim tansiyonumun 16 çıktığı günde bebişimi görmeye gidecektim dr a ondan yükseldi yani :122:

merhaba arkadaşlar bayadır giremedim hamile sayılarımız baya artmış. benm de hiç iştahım yok. ayrıca beni de listeye ekler misiniz. yaş 31 afyon 11 aralık sat ilk hamilelik

Usuyen varmi kizlar kombi son ayarda ustum kat kat battaniye yorgan var ama donuyorum .isinamiyorum titriyorum yuzum bile buz gibi ...benim gibi olan varmi normalmi acaba

selam bende cok usuyorum kat kat giyinmisim ve titriyorum benim hipotroidi sorunum var daha oncesinde de buna bagliydi hamilelikte. tsh dahada yukseliyor ondn diye dusunuyordum

selam bende cok usuyorum kat kat giyinmisim ve titriyorum benim hipotroidi sorunum var daha oncesinde de buna bagliydi hamilelikte. tsh dahada yukseliyor ondn diye dusunuyordum

Bende de var hipotroidi ve ben de cok usuyorum ondan mi oluyormus benimde 6 ya cikmis tsh 150 lik kullaniodum 200 e cikardi ilacimi doktorum senin nasil gittin mi doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…