Merhaba beni ekler misin yas 28 kocaeli sat 04.12.2013 muhtemel dogum tarihi 10.09.2014 ilk bebis
ekledim
Usuyen varmi kizlar kombi son ayarda ustum kat kat battaniye yorgan var ama donuyorum .isinamiyorum titriyorum yuzum bile buz gibi ...benim gibi olan varmi normalmi acaba
Bende de var hipotroidi ve ben de cok usuyorum ondan mi oluyormus benimde 6 ya cikmis tsh 150 lik kullaniodum 200 e cikardi ilacimi doktorum senin nasil gittin mi doktora
ekLenmek isteyenLer varsa mesajımdan alıntı yaparak bilgilerini yazsınlar lütfen
evet ondan normal tsh yuksek oldumu cok usurum en son dr gittim 3,750 ydi 125lil euhtrox kullaniyordum 150ye yukseltti dr ve alti ay sonraya verdi randevuyu endokroloji dr siz nekadar surede dr kontrolunuz oluyor ve hamilelikte daha yukseliyor diye boyle usuyoruz
kızlaaaarrrrr doktorum ;toxolgm,cmvlgm,rvbellalgb,cre testleri istedi . nedir bunlar anlamadım .. yaptıran vea duyan arkadaşlar var mı yaw8
Bzm günlerimiz çoook yakın cnm bebişin hareketlerinide gördnmü
ay maşallah annesi büyüsün büyüsün sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
ekLenmek isteyenLer varsa mesajımdan alıntı yaparak bilgilerini yazsınlar lütfen
arkadaşlar ben bugün ne öğrendim:)Mutlaka içinizde bilen vardır,ben de her şeyi araştırmama rağmen bunu atlamışım
Hani sağ tarafa yatmak iyi olur diye biliyorduk ya iştee bu gebelikte tam tersiymiş.sol tarafa yatmak gerekiyormuş.ben yüzüstü yatmayı çok severim kaç gündür düşünüyordum acaba zaralı mı diye bugün baktım, ilk dönemlerinde belli başlı zararı olmasa da kan akışının yavaşlamadığı ve plasentaya akışın en üst seviyede olduğu yatma şekli sol yan yatışmış:)
kızlaaaarrrrr doktorum ;toxolgm,cmvlgm,rvbellalgb,cre testleri istedi . nedir bunlar anlamadım .. yaptıran vea duyan arkadaşlar var mı yaw8
çok geçmiş olsun yaa ,umarım sıkıntısız bir şekilde geçer hamileliğin,aman çok dikkat etbağısıklığın olup olmadığına bakılacak canım, kızamıkcık, hepatit, toksoplazma gibi.
İnşalah hepsini öcesinde geçirmişsindir de hamileliğini ekstra rahat geçirirsin. Benim nerdeyse hepsine bağışıklığım var toksoplazma haric. O nedenle artık ellerimi yıkamaktan derisi aşındı.
Mecbur yemek yapıyorum evde çiğ ete kıymaya, sebze ve meyvelere dokunmak zorundayım.
Bugüne kadar çok rahatlıkla söyliyebilirim ki meyveyi ben kendimi bildim bileli yıkamadan yemişimdir. Çok şükür hiçbişey olmamış ama hamilelikte dikkat etmekte yarar var.
bazı hamileliklerde kalp atışları geç duyulur endişelenme ,hangi ildesin sen ,o ildeki arkadaşlar gittikleri iyi doktor varsa seni yönlendirsinler ,iyi bir doktora git, o sana en doğru bilgiyi verecektirSat 6 aralik ve zaten 3 ayri hastaneye gittim. Hicbirsey soylemedi hicbir diktor da gecen hafta da dra sordum haftaya kalp atislarini duyariz dedi. Bu kadar uzamasi ve bilgi verilmemesi geriyor beni. 2 ay olmus hala kalo atisi yok adam gibi bilgilrndiren doktor yok. Ozele de gittim ne ultrason ciktisi verdi ne baska birsey.
o yatışları bana hiç söyleme :)arkadaşlar ben bugün ne öğrendim:)Mutlaka içinizde bilen vardır,ben de her şeyi araştırmama rağmen bunu atlamışım
Hani sağ tarafa yatmak iyi olur diye biliyorduk ya iştee bu gebelikte tam tersiymiş.sol tarafa yatmak gerekiyormuş.ben yüzüstü yatmayı çok severim kaç gündür düşünüyordum acaba zaralı mı diye bugün baktım, ilk dönemlerinde belli başlı zararı olmasa da kan akışının yavaşlamadığı ve plasentaya akışın en üst seviyede olduğu yatma şekli sol yan yatışmış:)
aaa hamile hamile mi ,ilk üç aya aman dikkat et ,düşük tehlikesi dönemi malum ,sakın öyle işlere girişmeGünaydın herkese.. iyi hafta sonları olsun hepimize..
Dün kvnjn evini temizledik beraber haşet olmuşumm bacaklarım falan nasıl ağrıyor... sabahta bulantı vardı yoksa bulantım başlıyor mu
Gunaydin kizlar ben de eylul annesi olacagim nasipseen son geçen hafta gittim doktora bebisim gayet normaldi bi sıkıntı yoktu Allaha sukur.kalp atislarini da duydum.ama benim aşırı derecede kasik agrim var kistim varmış ondan agriyabilecegini soyledi.normal mi sizce.yarin baska bi doktora daha randevu aldim bakalım o ne dicek.suan 8.Haftadayim.bu arada beni de listeye eklerseniZ sevinirim.yas 28 ilk gebelik kocaeli sat 04.12.2013 muhtemel dogum tarihi 10.09.2014
Günaydın kızlar ,
günaydn cnmmm :)) uzun zamn oldu giremedim bebişimin kalbi atmaya başlamışşşşükürler olsun Rabbime
çok geçmiş olsun yaa ,umarım sıkıntısız bir şekilde geçer hamileliğin,aman çok dikkat et
bazı hamileliklerde kalp atışları geç duyulur endişelenme ,hangi ildesin sen ,o ildeki arkadaşlar gittikleri iyi doktor varsa seni yönlendirsinler ,iyi bir doktora git, o sana en doğru bilgiyi verecektir
o yatışları bana hiç söyleme :)
altıncı aydan geçerli o yatışlar ,çünkü bebek ondan sonra iyice yer değiştiriyor ,yeni yeni hareketleniyor
benim ikizdi ve çok hareketliydiler
15 haftalıkken dışardan pıtpıtları gözüküyordu o derece :)
geceleri de sola dönüyordum soldaki kızıp dön öte tarafa diyordu ,sağa dönüyordum sağdaki :)
ne günlerdi be :) sabaha kadar kırk kere sola dön sağa dön sabahı zor ediyordum
hatta onların tekmeleriyle uykumdan uyanıyordum
rahatsız edecek olmalıyımki bi tekmeliyorlardı amanın :))
aaa hamile hamile mi ,ilk üç aya aman dikkat et ,düşük tehlikesi dönemi malum ,sakın öyle işlere girişme
kasık ağrısı kistten olur merak etme bir şey olmaz ,doktorun takip ediyordur zaten
ben ikizlerimde ,iki kesenin yanında bi de kocaman miyomumla doğurdum :)
miyomum hamileliğimde bebekler hareket ettkçe karnımda dağ gibi yükselip iniyordu biliyormusun :)
herkese günaydın .umarım güzel bir haftasonu olmuştur.
beni sorarsanız griple geçti(
yavrularımla bile çok ilgilenemedim ,maske taksam da yaklaşmadım çok
boğazımın ağrısı taa boyun kemiğime kadar ulaştı ,boyun fıtığı geçiriyor gibiyim sağ tarafım iptal(
dün tuvalette peçeteye bi pembelik geldi ,dedim eyvah ,içerde yolunda gitmeyen birşeyler mi var .
bekleyeyim devam ederse yarın doktora giderim dedim ,çok şükür henüz hiçbir durum yok
ikizlere hamişken rahim ağzımdaki polipten ötürü lekelenmem olmuştu belki odur yine .
umarım iyidir kuzu içerde
sen de çok dikkat et kendine arkadaşım. Hem evde ikizler hem hamilelik allah sana kolaylık versin arkadaşım :)
günaydn cnmmm :)) uzun zamn oldu giremedim bebişimin kalbi atmaya başlamışşşşükürler olsun Rabbime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?