2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
merhabaaa

Güzel Eylül Anneleri Nasılsınız?

Ben çok yorgunummm sabah çok zor uyandım.
şuan işteyim.
Zor dayanıyorum.

ama herşeye değerrrr

Son düzenleme:
Kızlaar bulantıma sanırım acı iyi geliyor... biber turşusu yedim valla acı acı canınız çekmesinde..birde greyfurt iyi geliyor bana ekşi ekşi aha şimdide böyle oldum acıdannn
Ayy benim de canım greyfurt cekmisti almistim dolapta duruyo kalkayim da yiyim bari hatirlattigin iyi oldu; )))

kızlar slm öncelikle hepimiz hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah...

benim de ilk bebişim olacak inşallah en son 15.12.2013 te regl olmuştum ve bat a 5 gün kala batma ile gelen pembe akıntıyla yaptığım test sonucu hamile olduğumu öğrendim öncesinde 6 ay denemem oldu ama malesef tutturamadık 7.ayımda hamile kalabildim tabi buna da şükür ilk dr kontrolume gittim keseyi gördük çok şükür yarın akşam kalp atışı için gidicez bu sefer şu an 7.haftanın içindeyim ama geçen hafta sulu koyu kahverengi bir akıntım oldu dr gittim ultrasonda kese normal olarak gözüktü şu an crinone diye bir ilaç kullanıyorum vajinadan alıyorum her gece yatmadan önce inşallah yarın ki kontrolümde de bişey çıkmaz bakalım hayırlısı kızlar ya Allah onları korusun..

Merhaba canım hayırlı olsun bebişin Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. Tarihimiz aynı benimde sat. 15 aralık keseyi 2 hafta önce gördük bende kalp atışı için bu cuma gidicem çok heyecanlıyım günler geçmek bilmiyo Bi duysam ALLAHIMIN izniyle rahatlıycam Sende inş yarın güzel haberlerle geliceksin. içini ferah tut annesi bebişin sağlıcakla ve seninle inş.

canım benimde 15 gün kahverengi akıntım oldu. o jeli kullandım. tamamen geçti. şuan hala kullanıyorum. doktorum 12.ci haftaya kadar devam edeceğimizi söyledi.çok şükür sıkıntılarım geçti.
kısaca, sakın tedirgin olma ilaçlarını düzenli kullan ve kendini KESİNLİKLE yorma.

Merhaba Arkadaşlar,

2 hafta dan beri felaket mide bulantılarım vardı burdada bahsetmiştim. Canımın tek çektiği şey çiğ köfte onu bayıla bayıla yiyorum ama diğer yemekleri zorla :) neyseki sanırım hafif hafif kesiliyo bugünü iyi geçirdim (maşallah) midemin kaynadığını hissettiğimde galete yiyorum tavsiye ederim.

Tatlim kotkulacak bisey yok. Aksine ilaci kullanmazsan ya da unutursan kork. Cunku bu ilac sayesinde bebeginin tiroid hormonu gelisecek. Hergun doktorunun dedigi saatte al muhakkak. Ara sira tekrar olctur, ilacin dozu cok ama cok onemli.

arkadaşım etsiz çiğ köfte yiyosun değil miiiii, aman diyim dikkat et kendine

arkadaşım etsiz çiğ köfte yiyosun değil miiiii, aman diyim dikkat et kendine

evet canım etsiz yiyorum :) acaba etsizde olsa çiğköftenin bebeğe zararı var mıdır? Bide acayip nar yerdim bugün bi arkadaşım sakın nar yeme çok sakıncalı dedi sizin bir bilginiz var mı?

evet canım etsiz yiyorum :) acaba etsizde olsa çiğköftenin bebeğe zararı var mıdır? Bide acayip nar yerdim bugün bi arkadaşım sakın nar yeme çok sakıncalı dedi sizin bir bilginiz var mı?

yok canım etsizin bir zararı olacağını sanmıyorum. Ama yanında verdikleri yeşillikleri pek yememye çalış onların nasıl yıkandığını bilmiyoruz maalesef.

Nar tüketimi de tabi ki zararlı değil. Halk arasında gelmiş geçmiş batıl inançlardan biri sadece. Ama tabiki herşeyin oldugu gibi onun da fazlasını tüketmemek gerek.

yaaa lütfen çiğ köfte demeyin ban çok canım çekti napçam şimdi yesem bişey olurmu?

adet söktürücü özelliği lan bazı şeyleri tüketmemek gerekli aksi taktirde düşük yapıyo.

mesela adaçayı nar suyu vs. ilk hamileliğimde öğrenmiştim ve tüketmemeye özen gösterdim. bak aşağıda İbrahim saraçoğluun yazısı var canım oku inş yardımcı olmuşumdur.

**** Burada bazı hanımların aklına nar suyu düşüğe sebep olurmu sorusu gelebilir. Düşüğe neden olan yiyecekler ve içecekler incelenirse aynen Nar suyu gibi aynı zamanda adet söktürücü olmaları dikkat çekiyor. O nedenle hamilelerin özellikle hamileliğin 6. ayından itibaren çok aşırı, örneğin yarım litreden fazlası nar suyu tüketmelerini önermiyoruz. Ayrıca kadınlarda yumurtanın rahim zarında tutunamamasına neden olan ve çocuk sahibi olmayı zorlaştıran rahim duvarı incelmesi (rahim inceliği) tedavisi için İbrahim Saraçoğlu nar suyu içilmesini önermektedir.

canım benimde canım çekince doktora sordum etsiz ye dedi.

tüketmemek gerek.
adet söktürücü özelliği lan bazı şeyleri tüketmemek gerekli aksi taktirde düşük yapıyo.

mesela adaçayı nar suyu vs. ilk hamileliğimde öğrenmiştim ve tüketmemeye özen gösterdim. bak aşağıda İbrahim saraçoğluun yazısı var canım oku inş yardımcı olmuşumdur.

**** Burada bazı hanımların aklına nar suyu düşüğe sebep olurmu sorusu gelebilir. Düşüğe neden olan yiyecekler ve içecekler incelenirse aynen Nar suyu gibi aynı zamanda adet söktürücü olmaları dikkat çekiyor. O nedenle hamilelerin özellikle hamileliğin 6. ayından itibaren çok aşırı, örneğin yarım litreden fazlası nar suyu tüketmelerini önermiyoruz. Ayrıca kadınlarda yumurtanın rahim zarında tutunamamasına neden olan ve çocuk sahibi olmayı zorlaştıran rahim duvarı incelmesi (rahim inceliği) tedavisi için İbrahim Saraçoğlu nar suyu içilmesini önermektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…