lütfen bilgilerinize
[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: left"][TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="class: cms_table_xl63"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD="class: cms_table_xl63"]
[/TD]
[TR]
[TD="class: cms_table_xl63"] Şehir
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD="class: cms_table_xl63"]Kaçıncı Bebiş
[/TD]
[TD="class: cms_table_xl63"]Son adet tarihi[/TD]
[TD="class: cms_table_xl63"]B.D.T.[/TD]
[TD="width: 64, align: left"][TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="class: cms_table_xl63"]Gebelik Durumu[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD="class: cms_table_xl63"]tam olarak belirtiniz[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bende eklenmek istiyorum :)
istanbul / ilk / 18.12.2013 / 24.09.2014 / tek
Ayy benim de canım greyfurt cekmisti almistim dolapta duruyo kalkayim da yiyim bari hatirlattigin iyi oldu; )))Kızlaar bulantıma sanırım acı iyi geliyor... biber turşusu yedim valla acı acı canınız çekmesinde..birde greyfurt iyi geliyor bana ekşi ekşiaha şimdide böyle oldum acıdannn
Merhabalar,
Bende Allah nasip ederse 2014 eylül annese olacağım :))
Mideniz bulaniyorsa tatli yemeyin daha cok bulaniyor. Salatalik tursusu zeytin gibi seyler geciriyor 😊
lütfen bilgilerinize
[TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TD]
[TR]
[TD="class: cms_table_xl63"]Şehir
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: cms_table_xl63"]Son adet tarihi
[/TD]
[TD="class: cms_table_xl63"]B.D.T.
[/TD]
[TR]
[TD="class: cms_table_xl63"]Gebelik Durumu
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD="class: cms_table_xl63"]tam olarak belirtiniz
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
istanbul/ilk bebiş olacak inşallah/15.12.2013/21.09.2014/tek/batma gaz sancısı ve hafif lekelenme
kızlar slm öncelikle hepimiz hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah...
benim de ilk bebişim olacak inşallah en son 15.12.2013 te regl olmuştum ve bat a 5 gün kala batma ile gelen pembe akıntıyla yaptığım test sonucu hamile olduğumu öğrendim öncesinde 6 ay denemem oldu ama malesef tutturamadık 7.ayımda hamile kalabildim tabi buna da şükür ilk dr kontrolume gittim keseyi gördük çok şükür yarın akşam kalp atışı için gidicez bu sefer şu an 7.haftanın içindeyim ama geçen hafta sulu koyu kahverengi bir akıntım oldu dr gittim ultrasonda kese normal olarak gözüktü şu an crinone diye bir ilaç kullanıyorum vajinadan alıyorum her gece yatmadan önce inşallah yarın ki kontrolümde de bişey çıkmaz bakalım hayırlısı kızlar ya Allah onları korusun..
kızlar slm öncelikle hepimiz hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah...
benim de ilk bebişim olacak inşallah en son 15.12.2013 te regl olmuştum ve bat a 5 gün kala batma ile gelen pembe akıntıyla yaptığım test sonucu hamile olduğumu öğrendim öncesinde 6 ay denemem oldu ama malesef tutturamadık 7.ayımda hamile kalabildim tabi buna da şükür ilk dr kontrolume gittim keseyi gördük çok şükür yarın akşam kalp atışı için gidicez bu sefer şu an 7.haftanın içindeyim ama geçen hafta sulu koyu kahverengi bir akıntım oldu dr gittim ultrasonda kese normal olarak gözüktü şu an crinone diye bir ilaç kullanıyorum vajinadan alıyorum her gece yatmadan önce inşallah yarın ki kontrolümde de bişey çıkmaz bakalım hayırlısı kızlar ya Allah onları korusun..
Merhaba benim de TSH hormonum yüksek çıktı bana da 125lik euthrox verdi ben çok korkuyorum bebeğe biryan etkisi var mı çünkü ben tiroid ya da guatr hastası değildim ve bu konuda hiç bilgim yoktu nolur biraz beni aydınlatırmısınız? Allah hepinizden razı olsun
Merhaba Arkadaşlar,
2 hafta dan beri felaket mide bulantılarım vardı burdada bahsetmiştim. Canımın tek çektiği şey çiğ köfte onu bayıla bayıla yiyorum ama diğer yemekleri zorla :) neyseki sanırım hafif hafif kesiliyo bugünü iyi geçirdim (maşallah) midemin kaynadığını hissettiğimde galete yiyorum tavsiye ederim.
arkadaşım etsiz çiğ köfte yiyosun değil miiiii, aman diyim dikkat et kendine
evet canım etsiz yiyorum :) acaba etsizde olsa çiğköftenin bebeğe zararı var mıdır? Bide acayip nar yerdim bugün bi arkadaşım sakın nar yeme çok sakıncalı dedi sizin bir bilginiz var mı?
lütfen bilgilerinize
[TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TD]
[TR]
[TD="class: cms_table_xl63"] Şehir
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: cms_table_xl63"]Son adet tarihi[/TD]
[TD="class: cms_table_xl63"]B.D.T.[/TD]
[TR]
[TD="class: cms_table_xl63"]Gebelik Durumu[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD="class: cms_table_xl63"]tam olarak belirtiniz
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Şehir İstanbul
2. bebeğim
son adet tarihim 04.12.2013
beklene doğum tarihin 10 eylül ama sdezeryan olacağı için 01.09.2014 de doğacak inş.
tek bebek.
Merhaba Arkadaşlar,
2 hafta dan beri felaket mide bulantılarım vardı burdada bahsetmiştim. Canımın tek çektiği şey çiğ köfte onu bayıla bayıla yiyorum ama diğer yemekleri zorla :) neyseki sanırım hafif hafif kesiliyo bugünü iyi geçirdim (maşallah) midemin kaynadığını hissettiğimde galete yiyorum tavsiye ederim.
yok canım etsizin bir zararı olacağını sanmıyorum. Ama yanında verdikleri yeşillikleri pek yememye çalış onların nasıl yıkandığını bilmiyoruz maalesef.
Nar tüketimi de tabi ki zararlı değil. Halk arasında gelmiş geçmiş batıl inançlardan biri sadece. Ama tabiki herşeyin oldugu gibi onun da fazlasını tüketmemek gerek.
Merhaba Arkadaşlar,
evet canım etsiz yiyorum :) acaba etsizde olsa çiğköftenin bebeğe zararı var mıdır? Bide acayip nar yerdim bugün bi arkadaşım sakın nar yeme çok sakıncalı dedi sizin bir bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?