2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

benim de fazla ayakta kalınca yürüyünce falan kuyruk sokumum ağrıyo. doktora sordum. daha erken ama ağırlık merkezin değiştiği için olabilir dedi. bi de içimizde çok büyük değişiklikler oluyo. organlarımız bağ dokularımız değişiyo.. o bağ dokular da gerdiriyo olabilir. nasıl rahat ediyorsan o şekilde yatıp dinlen bence. benim öyle geçiyo. yan yatmak gerçekten iyi geliyor bana.

Bugün cidden çok ayakta kaldım ondan oldu sanırım teşekkür ederim cevap verdiğin için burayı bunun için seviyorum işte hemen içini rahatlatacak cevap geliyor :) en iyisi yatıp biraz dinleneyim buaradada yazdıklarınızı okurum

senin takvimini yerim ben cnım benim yarında keseyi görürsün inş. dualarım seninlee

kızlar hepinize hayırlı,sağlıklı gebelikler dilerim..Rabbim kucuklarımızı bize bağışlasın sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.

geçen haftaya göre büyümüş ama geçen hafta lekelenmem oldu doktor progestan verdi ama bugun doktora gittigimde kalp atşını duyamadı

canım benimde ilk gebeliğim kürtajla sonlandı. Ama bende bebek gelişmiyordu, kesem haftasına göre küçüktü, bebek haftasına göre küçüktü evet kalbi atıyordu ama yavaş atıyordu. Ama sende bebek büyümüş bence bu olumlu bir şey, kalbi duran bebek nasıl büyür, yarın bence tekrar bir doktora git, umarım güzel haberlerle dönersin bize

Bir suru yeni gelenler olmus... Hosgeldiniz kizlar, allah hepilize saglikli hamilelikler vr bebekler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…