2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

ahhhh ne kadar güzel bir haber bu içim açıldı gerçekten de :))

Allah bize de nasip etsin benim randevum 12 Şubatta ve nasıl iple çekiyorum bir bilsen.
Bütün hamiş arkadaşlarım bu duyguları yaşasın inşallah :)

Merhaba kızlar 1 kişi daha ekleyebilirsiniz 7+2
Benimde çok fazla bulantılarım var hiçbirşey yiyemiyorum dün dr gittim kilo kaybım olmuş
3 aydan sonra geçmesi lazım dedi inşallah geçer yoksa bebişim istediğim gibi beslenemeyecek :18:

2 kez normal doğum yaptım ikisindede hiç çatlağım olmadı.. ilk hamileliğimde lierac kullandim 2. De hiçbirsey kullanmadım hiçte çatlamadım

Çatlaklara fazla kafanızı takmamaya çalışın.. çatlıyacağınız varsa çatlarsınız

Canım ya benimde midem cok bulanıyor ama meyve yemek iyi geliyor. Meyve yemeye çalışsan mesela muz, armut gibi

benim doktorum 12. haftadan sonra şikayetlerin giderek azalacak dedi. bulantı yapan hormonlarımız azalıyormuş.
kısaca az kalmış dayan :))

sabah öğlen akşam fark etmiyor rezil olcam diye evden çıkamıyorum tabiki küçük fasulyem için daynırım bu kadar bekledikten sonra bana kattığı heyecan daha güzel

Herkese merhabalar
Ben de aranıza katılmak istiyorum eğer kabul ederseniz. 8+6 haftalık hamileyim. Mide bulantılarım, halsizliğim ve uyku hali beni bitiriyor Ne yapsam geçiremiyorum. Sürekli bir birşeyler ağzıma atıp midemi bastırma ihtiyacı hissediyorum.

kızlar benim son adet gördüğüm tarih 21 aralıktı ama hamile takvimine yazdığmda muhtemel doğacağı gün 28 eylül çıkıyor ama beimle birlkte adet gören arkadaşın 9 eylül yazıyor ben anlayamadım bu işi :)

benimde mide bulantım fena hiçbişeyden keyif alamıyorum..... amaaaaa ctesi günü akşam mide bulantım kesildi ve ben nerdeyse ağlıycaktım midem bulanmıyo bişey mi oldu diye :122:
ertesi sabah kalktığımda bulantım benimleydi :) çok saçma ama artık bulanmasına razıyım

Benmde son adet tarihim 22 aralık, tahmini doğum tarihi 29 eylül.. seninki doğru canım..

bu arada hoşgeldin arkadaşım :)))

Canım ya benimde midem cok bulanıyor ama meyve yemek iyi geliyor. Meyve yemeye çalışsan mesela muz, armut gibi

Meyve çok rahatlıkla yiyebiliyorum ama yeterli olmuyor, dr mide bulantı hapı verdi ama çok zorlanmadıkça kullanmanı
istemiyorum dedi. zaten çok fazla etkili olmuyormuş sadece biranlık rahatlama sağlar dedi
Ve dün kalp atışlarını duydum çok değişik bir heyecan biran hamile olduğumu unutup zıplaya zıplaya çıktım hastaneden

benimde bu sabah çok bulantım oldu ama öğlene doğru kesiliyor haşlanmış patatesle bastırıyorum iyi geliyor bana belki sizlere de iyi gelir kızlar deneyin :)

benimde bu sabah çok bulantım oldu ama öğlene doğru kesiliyor haşlanmış patatesle bastırıyorum iyi geliyor bana belki sizlere de iyi gelir kızlar deneyin :)

Bugun bende düşündüm onu. Başlanmış patates yemeliyim eveet :) teşekkür ederim tatlım tavsiyen için

Bulantı erken geçerse benim de aynı tedirginliği yaşayacağım kesin :) Ama bazen beziyorum sanki. Ama yine de onlar var olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…