günaydın arkadaşlar... akşam kötü bir haberle şimdi de iyi bir haberle geldim.. gece bel ağrım tuttu yine. böbrekmiş daha doğrusu=( sabah doktora gittim. çünkü duramadım ağrıdan gece. gitmişken bakalım dedi doktorum=) haftaya da gelicem ikili test için bişey olmaz doppler i açmayız dedi. ve ilk defa bebişimi bu kadar net gördümmm..
inanamadım yaa.. nasıl tatlış, başı, ayakları, elleri görünüyodu, kıpır kıpırdıpoposunun üstünde zıplıyodu minnoşum =)) hıçkırıyo mu noluyo napıyo bu dedim doktor güldü keyif sürüyo napsın dedi =) kordonumuzun boyu falan iyiymiş. ve bu imza alanımda yazan boyutta bebişim tam 31 mm =)
heyecanımı nasıl durduracağımı bilemedim =)) içim içime sığmıyor.. gece ki bel ağrımı unuttum gitti.. darısı başınıza =))
Sanad merhaba :)) benje cok mutlu oldumki. Kaybetmeyelim birbirimiz buralarda ozaman :) konusalım işte hep hep. Buradakilerin bebişleri cok büyük buyüzden ben 2014 ekim annelerinde takılıyordum. Şuan 7. Haftası içersinde olan rastladığım, benimleberaber 4 kişiyiz. Varmı acaba daha :)
Canım nasılsın peki sen? Başladımı hamilelik bulantıların vs
Nerde yaşıyorsun peki?
Yeni arkadaşlaR gelmiş sanırım..hoşgelmişler sefalar getirmişler..
Merhaba kızlar 1 kişi daha ekleyebilirsiniz 7+2
Benimde çok fazla bulantılarım var hiçbirşey yiyemiyorum dün dr gittim kilo kaybım olmuş
3 aydan sonra geçmesi lazım dedi inşallah geçer yoksa bebişim istediğim gibi beslenemeyecek :18:
benim de şuan çok kaşıntım var işte
valla inşallah olmaz.
sabah gözümü açmadan kremleniyorum.
benim doktorum 12. haftadan sonra şikayetlerin giderek azalacak dedi. bulantı yapan hormonlarımız azalıyormuş.
kısaca az kalmış dayan :))
Ben kağıthanedeyim. bu çevrede eve işe yakın olsun diye bakıyorum. tabi öncelikle iyi doktor olsun.
inşallah pıt pıtları duyarsınız çok heycanlı
.7. Haftasında olan bir anne daha :)) günaydın sana ve bebişinede
Herkese merhabalar
Ben de aranıza katılmak istiyorum eğer kabul ederseniz. 8+6 haftalık hamileyim. Mide bulantılarım, halsizliğim ve uyku hali beni bitiriyorNe yapsam geçiremiyorum. Sürekli bir birşeyler ağzıma atıp midemi bastırma ihtiyacı hissediyorum.
kızlar benim son adet gördüğüm tarih 21 aralıktı ama hamile takvimine yazdığmda muhtemel doğacağı gün 28 eylül çıkıyor ama beimle birlkte adet gören arkadaşın 9 eylül yazıyor ben anlayamadım bu işi :)
Herkese merhabalar
Ben de aranıza katılmak istiyorum eğer kabul ederseniz. 8+6 haftalık hamileyim. Mide bulantılarım, halsizliğim ve uyku hali beni bitiriyorNe yapsam geçiremiyorum. Sürekli bir birşeyler ağzıma atıp midemi bastırma ihtiyacı hissediyorum.
Canım ya benimde midem cok bulanıyor ama meyve yemek iyi geliyor. Meyve yemeye çalışsan mesela muz, armut gibi
bu arada hoşgeldin arkadaşım:)))
benimde bu sabah çok bulantım oldu ama öğlene doğru kesiliyor haşlanmış patatesle bastırıyorum iyi geliyor bana belki sizlere de iyi gelir kızlar deneyin :)
Benmde son adet tarihim 22 aralık, tahmini doğum tarihi 29 eylül.. seninki doğru canım..
Bulantı erken geçerse benim de aynı tedirginliği yaşayacağım kesin :) Ama bazen beziyorum sanki. Ama yine de onlar var olsunbenimde mide bulantım fena hiçbişeyden keyif alamıyorum..... amaaaaa ctesi günü akşam mide bulantım kesildi ve ben nerdeyse ağlıycaktım midem bulanmıyo bişey mi oldu diye :122:
ertesi sabah kalktığımda bulantım benimleydi :) çok saçma ama artık bulanmasına razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?