- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
sayfaların hepsine bakamadım ama baya aktif bir topic.. maşallah kızlar..umarım paylaşımlar hep böyle dewam eder...
Bu kadar kalabalığın içinde 7. Haftasında olan anneleri görmek beni mutlu ediyor acıkcası :) bizde bugun 7. Haftamız içerisndeyiz 6+3 günlük olduk
Günaydın arkadaşlar , benim 15 aylık kızımm var, şuan bize büyük süpriz olan bebeğimizee hamileyim..Plansızz ve hazırlıksız olduğu için ilk öğrendiğim günler çok mutsuzz ve düşünceliydim.. yeni yeni alışıyorumm desem yeridir..Allah hepimizin evladını bağışlasın.. umarım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder rabbim.. bizdee geldikk aranızaaaaa
Aa sende hoşgeldin :)) 7. Haftasında olan bu topicte nadir rastlanan tatlı annemiz :)) ayy kızın mı var senin? Ben kızz olananelere bayolıyorum neden bilmiyırmm :)) rabbim sağ salim sağlıklı huzurlu bir bebiş beklemiyi ve kucagına almayı nasip etsin inşallah.
Sanad merhaba :)) benje cok mutlu oldumki. Kaybetmeyelim birbirimiz buralarda ozaman :) konusalım işte hep hep. Buradakilerin bebişleri cok büyük buyüzden ben 2014 ekim annelerinde takılıyordum. Şuan 7. Haftası içersinde olan rastladığım, benimleberaber 4 kişiyiz. Varmı acaba daha :)
Canım nasılsın peki sen? Başladımı hamilelik bulantıların vs
Nerde yaşıyorsun peki?
Bizde bugun tam 7 haftaligiz
Evet yakin olanlari gorunce bende seviniyorum :) insallah birlikte mutlu mutlu bu sureci gecirip bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz
Evet yakin olanlari gorunce bende seviniyorum :) insallah birlikte mutlu mutlu bu sureci gecirip bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz
Günaydın. .aaa bende lierac a baslicaktim ama 4.aydan sonra başla demisti kullananlar.bende 8+6 oldum heralde basliyim o zaman.bide kiloluyum zaten çatır çatır catlamiyim sonra:))Canim sabahlari aktardan aldigim selulit catlak yagi kullaniyorum.aksamlari lierac kullaniyorum once kese yapiyorum surup yatiyorum kese sadece (popo ve bacaklara )aman gogusleri unutma ucuna degdirmeden kahverengi yerin disina masaj.bu kadar cok etkili catlarsam cildiririm o yuzden 9 ay devamhirs yaptim 8 haftalik canim bebis:)
Herkese günaydınlar kızlar. Bende cuma veya cumartesi bebeğimin kalp atışlarını duymak için doktora gidicem. Hala doktor ve hastane araştırma içerisindeyim. Aynı zamanda boğazlarım çok şiş. Bitki çayları içmek uygun değilmiş. Bal tarçın karabiber çayı yaptım içtim. şimdide sütle bal karıştırıcam. öksürük beni çok yıprattı
Ona da bakayım aktara sagol canim lierac ve kakao yagi da iyi geliyormus canımBen hindistan cevizi, susam ve aynısefa yağı sürüyorum. Duştan çıkınca da bebe yapı sürüyorum üşennezsem :)) 10+3 olduk biz bugün itibariyle :))
geçmiş olsun canım inş dediğin gibidir leke. yazdıklarının tamamını okuyunca gerçekten çılgın anne diyorum. ikizleri olanların en yakın 7-8 sene sonra diğer çocuğu istediklerini görüyorum da..senin doğum normal mi, sezaryen mi? sezaryense drlar kızmıyor mu? walla bi de 13 aylık bebelerle sabah-akşam çalışıyorsun helal olsun başka bişey demiyorum... bi de rahatsızlığın ne ki canım senin bebeğin sakatlığına yol açabilecek???
maşallah canım.. hoşgeldin tekrar.. arada gir yaz ama..
herkesin görüşü kendine ama ben hep şunu savunuyorum. bi sakatlık ihtimali va deyip 9 ay elimde mendille gezmek istemiyorum. varsa imtihanım doğsun öğrenirim ne de olsa. üstelik herşey sadece anne karnında olmuyor ki.. oğlumu hastaneye vaktinde yetiştiremeseydik o da sakat kalabilirdi.. çok şükür olmadı.. Rabbim imtihan edecekse anne karnında değil,yıllar sonra bi kazayla da sakat hale getirebiliyor. bu nedenle çocuk aldırmayı doğru bulmuyorum şahsen. ama bazen kesinlikle yaşamaz dedikleri durumlar oluyor onlar müstesna.. Allah kimseyi evlatla imtihan etmesin.. şu an 30 umu doldurmadığım için test yaptırmayacağım akrabalık da yok aramızda. ama 3. gebeliği 35 ten sonra düşünen biri olarak o zaman yaptırırım çünkü o zaman da 9 ay strsle beklemektense bilmek daha iyi gelir bana.. herkesin bakış açısı kendine..
canım hemen korkma en kötü hastaneyi ara dr una ulaşır onlar onlara sor cvp al. ne renk ve kıvamda bilgi verirsen belki biz de yrdcı olabiliriz..
ayyy ben de korkudan söyleyemiyordum:26::26: ben de sadece kuru şeyler yiyebiliyorum.. bulaşıktan tiksiniyorum çok komik di mimutfakta bulaşık oldu mu mutfağa giremiyorum,elimi süremiyorum. ee ben elimi sürmezsem kim yıkayacak:) o yüzden sabah-akşam dışarıdan siparişle yaşıyoruz son bir haftadır. bulaşıklar da eve kim gelse elinden öpüyo walla maalesef inanın 3 yılda çalışırken hamilelikte eve vermediğim siparişi şu bir haftada kat kat fazlasıyla verdim başka hiçbirşey yiyemiyorum çünkü gece-gündüz açlıktan midem ağrıyo sonra..
ayy canım benim nerdesin sen ya bi geldin bi kayboldun göremiyorum ne zamandır? napiyonuz bebiş v sen?
:):) aman catlamayalim catlak gecmiyormus cunku sadece goruntusu duzeliyor rengi siliklesiyormus .Kakaodur canim cok guzel nemlendiriyormus bayagi ovuyorlar insan hamileyken umursamiyor ama dogumdan sonra eyvah diyebiliyor o yuzden dikkat etmek lazim bazi seylere .kac kilo basladinki canim hamileligeGünaydın. .aaa bende lierac a baslicaktim ama 4.aydan sonra başla demisti kullananlar.bende 8+6 oldum heralde basliyim o zaman.bide kiloluyum zaten çatır çatır catlamiyim sonra:))
Aa bide eltim bisey demisti ama onu tam hatırlamıyorum sanırım vazelin kakao yagiydi sorup net olarak yazayım o ikisini birlikte kullandi hic catlagi yok
Ayy çok üzüldüm yaa Allah yardimcilari olsunn hic kolay bisey degilArkadaşlar malesef ebruli arkadaşımızdan haberler iyi değil( 13 yıllık mucizem dediği bebişi melek olmuş ( yarın hastaneye yatışı yapılcakmış. Allah'ım bizi ve bebeklerimizi korusun. Çok üzüldüm çok (
Merhaba tatlımm :) cok gecmiş olsun. Evet bitki çayı içmek zararlıymış. Banadoktorum adaçayı ve yeşilçayı yasakladı. Ben beyaz cayda içiyırdum dolayısıyla oda yasakmış :s balla süt iyi gelmştir inşallah. Televizyonda duymuştum gecen gün içerisine zencefilde koy istersen buda rahatlatıyormuş. Amabir arastır zencefil iyimi gebelikte hiç bilmiyorum cünkü zararlımı diye. Ama cok iyi geliyormus boğazlara. Nerede oturuyorsun tatlım ben koşuyolu medipole gidiyorum. Bizde perşembe gideceğiz kalp atışları için :))
Aa sende hoşgeldin :)) 7. Haftasında olan bu topicte nadir rastlanan tatlı annemiz :)) ayy kızın mı var senin? Ben kızz olananelere bayolıyorum neden bilmiyırmm :)) rabbim sağ salim sağlıklı huzurlu bir bebiş beklemiyi ve kucagına almayı nasip etsin inşallah.
Guzel haberlerle geldiginizde cevap yazmasi cok kolay oluyor ama kotu bisey gordugumde ne yazacagimi bilemiyorum bu ilk hamileligim ve hic bilgim yok okuyup araştırıp ogrenmeye calisiyorum ama benim simdilik ogrendiklerim simdilik sorunlariniza cevap yazmaya yetmiyor cevap yaziyorum yaziyorum sonra begenmeyip siliyorum ama hepinize dua ediyorum keske bende kafama bisey taktigimda beni rahatlattiginiz gibi sizi rahatlatabilsem
bende eklenmek istiyorum :)
istanbul / ilk / 18.12.2013 / 24.09.2014 / tek
Benim yaşım 26
onuda ekleyebilir misin arkadaşım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?