2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
sayfaların hepsine bakamadım ama baya aktif bir topic.. maşallah kızlar.. umarım paylaşımlar hep böyle dewam eder...

Cok aktif cook :) merhabalar burada Gordüğüm 6. Annesin, 7. Haftası içerisnde olan :)) ne güzel ne güzel baya varmışız. Hoşgeldin sefalar getirdin. Rabbim sağlıkla kucagına alayı nasip eder inşallah.

Kizlar sabah aile hekimligine gittim dr benden istenicek olan testleri yapti.yarin alicam sonuclari 4 tup kan aldi drun baska test istemez gerekenleri yaptik dedi hic sormadim hangi testler die acaba tkplZma falanda yaptimi.bide kan verirken bayilmis kalmisim goZumu actigimda sedyedeydim.kizimda yazik aglamaktan helak olmus.gun sayiyorum cuma aksami gidicez bebisi gormeye guEl seyler duymak istiyorum cokbkorkuyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar kalabalığın içinde 7. Haftasında olan anneleri görmek beni mutlu ediyor acıkcası :) bizde bugun 7. Haftamız içerisndeyiz 6+3 günlük olduk

Evet yakin olanlari gorunce bende seviniyorum :) insallah birlikte mutlu mutlu bu sureci gecirip bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz

Olamaz rezil oldum suanda :)) her 7 haftalık gorjgum anne adayına yazıyırum da :)) kusura baka heyecandan sana ikinciyi yollamışım :))

Son düzenleyen: Moderatör:

Bizde bugun tam 7 haftaligiz

Evet yakin olanlari gorunce bende seviniyorum :) insallah birlikte mutlu mutlu bu sureci gecirip bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz

Selam kızlar bende 7. haftamın içindeyim :)))

Herkese günaydınlar kızlar. Bende cuma veya cumartesi bebeğimin kalp atışlarını duymak için doktora gidicem. Hala doktor ve hastane araştırma içerisindeyim. Aynı zamanda boğazlarım çok şiş. Bitki çayları içmek uygun değilmiş. Bal tarçın karabiber çayı yaptım içtim. şimdide sütle bal karıştırıcam. öksürük beni çok yıprattı

Amin tatlım amin. Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı ve göbişleri beraber büyütmeyi nasip er inşallah :)

Günaydın. .aaa bende lierac a baslicaktim ama 4.aydan sonra başla demisti kullananlar.bende 8+6 oldum heralde basliyim o zaman.bide kiloluyum zaten çatır çatır catlamiyim sonra:))
Aa bide eltim bisey demisti ama onu tam hatırlamıyorum sanırım vazelin kakao yagiydi sorup net olarak yazayım o ikisini birlikte kullandi hic catlagi yok

Son düzenleme:

Merhaba tatlımm :) cok gecmiş olsun. Evet bitki çayı içmek zararlıymış. Banadoktorum adaçayı ve yeşilçayı yasakladı. Ben beyaz cayda içiyırdum dolayısıyla oda yasakmış :s balla süt iyi gelmştir inşallah. Televizyonda duymuştum gecen gün içerisine zencefilde koy istersen buda rahatlatıyormuş. Amabir arastır zencefil iyimi gebelikte hiç bilmiyorum cünkü zararlımı diye. Ama cok iyi geliyormus boğazlara. Nerede oturuyorsun tatlım ben koşuyolu medipole gidiyorum. Bizde perşembe gideceğiz kalp atışları için :))

Guzel haberlerle geldiginizde cevap yazmasi cok kolay oluyor ama kotu bisey gordugumde ne yazacagimi bilemiyorum bu ilk hamileligim ve hic bilgim yok okuyup araştırıp ogrenmeye calisiyorum ama benim simdilik ogrendiklerim simdilik sorunlariniza cevap yazmaya yetmiyor cevap yaziyorum yaziyorum sonra begenmeyip siliyorum ama hepinize dua ediyorum keske bende kafama bisey taktigimda beni rahatlattiginiz gibi sizi rahatlatabilsem

Canımm benim geçen hafta 3 gün evdeydim izin aldım iş yerinden mide bulantılarım çok kötüydü. Bu hafta geldim işe işler birikmiş baya onlarla uğraşıyorumm. Bebiş iyi teyzesiii siz napıyorsunuzz nasılsınızzz

:):) aman catlamayalim catlak gecmiyormus cunku sadece goruntusu duzeliyor rengi siliklesiyormus .Kakaodur canim cok guzel nemlendiriyormus bayagi ovuyorlar insan hamileyken umursamiyor ama dogumdan sonra eyvah diyebiliyor o yuzden dikkat etmek lazim bazi seylere .kac kilo basladinki canim hamilelige

Ayy çok üzüldüm yaa Allah yardimcilari olsunn hic kolay bisey degil((

Kizlar ilk bebegim sezeryanla oldu.oksururken hapsirirken icim aciyor boyle 2 gunde bir oyle boyle bir aci degil yaniyor resmen bicak sokuyorlar sanki dun gece bi oksurdum agladim gozumden yas geldi.sezeryan olupta bu sikayeti olan varmi.oksurmeye hapsrmaya korkar oldum:2:

kızlar merhaba Bende Çatlaklardan korkuyorum 2 hafta sonra kontrolum var. Doktora sorup tatlı badem yağıyla kakaolu vazelin kullanayım diyorum. Siz başladınızmı ben 8 hafta 2 günlüğüm başlamak için erkenmi hiçte göbeğim çıkmadı dümdüz.

Ben kağıthanedeyim. bu çevrede eve işe yakın olsun diye bakıyorum. tabi öncelikle iyi doktor olsun.
inşallah pıt pıtları duyarsınız çok heycanlı

hoşbuldukk...amin canım hepimizin inşallah.. evet kızım var dünya tatlısı teyzesii.. gönlün kızdan yana sanırım umarım senin gönlüne göre kız evladın olur tabi önce sağlıkla... kızlar benim çok şükür bulantım vs yook geçen hafta bel ağrım vardı çokk.. şimdilik bi sıkıntımızz yok maşllh..

bEnde aynı senin durumundayım canım. ilk hamileliğim. hiç bişi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…