2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

ALLAH bağışlasın. sağlıklı sıhatli olsun inşallah ama benimde gönlüm kızdan yana

Canim yazsana nie siliyorsun Herseyimiz paylasalum mutluklar paylastikca cogalir dertlerde azalir.dualarun icin de cok saolasin arkadasim

AYnen canım birbirimize güç verelim sağlıkla bebişlerimizi dünyaya getirelim inşallah :)
Canım malesef bulantılarım başladı ve geçen hafta 3 gün işe gidemedim. Aşırı koku alıyorum ve bulaşık bile yıkayamıyorum. O derece. Bu hafta ile beraber biraz azaldı. Sanırım doktorunda dediği gibi 3. ayda sona erecek inşallah.
Hala karnımda bir baby olduğuna inanmıyorum çok ilginç bi duygu :)
Ben istanbulda yaşıyorum.

ALLAH bağışlasın. sağlıklı sıhatli olsun inşallah ama benimde gönlüm kızdan yana

Tam bizimkide sağlıklı olsun oncelikle ama benimde gonlum kızdan yana. Cok istiyorum kızım olmasını. Kız cocugu ayrı oluyor. Ben,mde ilk bebhğim olacak rabbimin izni ile. Bu sebepten dolayı cok güzel anlatımı olan bir gebnik kitabı aldım. İsmi bebeğinizi beklerken sizi neler bekler. Cilti olandan aldım. Biraz oahalı bir kitap ama 14 milyonun üzerinde satan en iyi gebelik kitabıymış. Bence al tavsiye ederim. CK yararlı bilgiler var içerisinde

Kizlaarr slm hoşgeldiniz aramiza:)))

Benimde ne yazıkki bulantıların başladı. Süt ve süt ürünlerinden iğreniyorum. Ne yesem aslında miğdemi bulandırıyor yendikten sonra. Bir daha yiyemiyorum. Sürekli açım miğdem kazınıyor ama canım birsy yemek istemiyor. Valla evet 3. Ayın sonunda bitiyor diyorlar ama benim annemin hem bende hemde kardeşimde 9 ay boyunca miğdesi bulanmış. Hiç geçmemiş ne yazikki :s

Ne güzel canim umarim herkes böyle güzel haberlerle gelir suan kac haftaliksin ben 8+5 falan dun gittim kafasi ve vucudu belli oluyordu sadece senin gibi o ani gormeyi sabırsızlıkla bekliyorum:)))

Günaydın taze hamişler vr onların minnak fasulyelerii

Ne güzel canim umarim herkes böyle güzel haberlerle gelir suan kac haftaliksin ben 8+5 falan dun gittim kafasi ve vucudu belli oluyordu sadece senin gibi o ani gormeyi sabırsızlıkla bekliyorum:)))

10+3 üm canım ben. Normalde randevum haftaya pazartesiydi ama dayanamadık :)) inşallah sen de çabucak sağ salim görürsün bebişini :)) tarif edemiceğim bi mutluluk çünkü. Benim ilk bi de. Hareketsiz haline bile seviniyoduk :)) şimdi poposunun üstünde hopluyodu bıdık :))

Yeni arkadaşlaR gelmiş sanırım..hoşgelmişler sefalar getirmişler..

Son düzenleme:

Ah ah sormaaa benim durym cok vahim(
Iki aydir diyet yapiyordum 82 ile baslamistim ortalama 5 kilo vermistim diyetisyenim sadece 3 kilo yag gitmis demişti ama sadece 79 a dusebilmistim vucudum tuzlu yedigim icin ödem yapmis( bu donem icinde hamile kaldim suan 80 kiloyum.bu kilolarimi da son 4 senede aldim 30 kilo birdennn(( 3.ayimi atlatayim diyetisyen kontrolune devam edicm

valla ben bir ara 115 kiloya kadar çıktığım için yeterince çatlağım var. Şimdi 80'li kilolarda olduğumdan ekstra çatlamam varolan çatlakları esneme payı olarak kullanırım diye düşünüyorum

Şaka bir yana umarım yeni çatlaklarım olmaz çünkü nsaıl korkunç bir görüntü oldugunu hatırlıyorum. Kıpkırmızı ve deliler gibi kaşınıyor

benim de şuan çok kaşıntım var işte
valla inşallah olmaz.
sabah gözümü açmadan kremleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…