hoşbuldukk...amin canım hepimizin inşallah.. evet kızım var dünya tatlısı teyzesii.. gönlün kızdan yana sanırım umarım senin gönlüne göre kız evladın olur tabi önce sağlıkla... kızlar benim çok şükür bulantım vs yook geçen hafta bel ağrım vardı çokk.. şimdilik bi sıkıntımızz yok maşllh..
Guzel haberlerle geldiginizde cevap yazmasi cok kolay oluyor ama kotu bisey gordugumde ne yazacagimi bilemiyorum bu ilk hamileligim ve hic bilgim yok okuyup araştırıp ogrenmeye calisiyorum ama benim simdilik ogrendiklerim simdilik sorunlariniza cevap yazmaya yetmiyor cevap yaziyorum yaziyorum sonra begenmeyip siliyorum ama hepinize dua ediyorum keske bende kafama bisey taktigimda beni rahatlattiginiz gibi sizi rahatlatabilsem
Sanad merhaba :)) benje cok mutlu oldumki. Kaybetmeyelim birbirimiz buralarda ozaman :) konusalım işte hep hep. Buradakilerin bebişleri cok büyük buyüzden ben 2014 ekim annelerinde takılıyordum. Şuan 7. Haftası içersinde olan rastladığım, benimleberaber 4 kişiyiz. Varmı acaba daha :)
Canım nasılsın peki sen? Başladımı hamilelik bulantıların vs
Nerde yaşıyorsun peki?
ALLAH bağışlasın. sağlıklı sıhatli olsun inşallah ama benimde gönlüm kızdan yana
Maşallah
Senin belirtilerin baya varmış. Süt içebilseydin keşe. Doktor günde iki bardak dedi bana, zorla içiyorum ama.
Benim göğüslerim kafam kadar oldu :) onun dışında bir belirti yok. tüp bebek olduğu için bizim süreç biraz karışık ve zor oldu tabi. şimdi her günümün tadını çıkartıyorum. stresi öncesinde yaşadığım için galiba küfür etseler eyvallah diyorum :) pek keyifli oluyor. Crtesi kalp atışı için gidicez bizde. Ben kan tetkiki yaptırdım. Toxoplazma ve rubella (kızamıkçık) antikorlarına bakılacak. Eğer beğışıklığın yoksa çiğ ete dokunmaman gerekecek, vs..
Ben pozitif düşünce gücüne inananlardanım, o yüzden kalan haftalarımın tadını çıkartacağım. Heyecanımız bebişleri görene kadar keyifle devam etsin :)
AYnen canım birbirimize güç verelim sağlıkla bebişlerimizi dünyaya getirelim inşallah :)
Canım malesef bulantılarım başladı ve geçen hafta 3 gün işe gidemedim. Aşırı koku alıyorum ve bulaşık bile yıkayamıyorum. O derece. Bu hafta ile beraber biraz azaldı. Sanırım doktorunda dediği gibi 3. ayda sona erecek inşallah.
Hala karnımda bir baby olduğuna inanmıyorum çok ilginç bi duygu :)
Ben istanbulda yaşıyorum.
günaydın arkadaşlar... akşam kötü bir haberle şimdi de iyi bir haberle geldim.. gece bel ağrım tuttu yine. böbrekmiş daha doğrusu=( sabah doktora gittim. çünkü duramadım ağrıdan gece. gitmişken bakalım dedi doktorum=) haftaya da gelicem ikili test için bişey olmaz doppler i açmayız dedi. ve ilk defa bebişimi bu kadar net gördümmm..
inanamadım yaa.. nasıl tatlış, başı, ayakları, elleri görünüyodu, kıpır kıpırdıpoposunun üstünde zıplıyodu minnoşum =)) hıçkırıyo mu noluyo napıyo bu dedim doktor güldü keyif sürüyo napsın dedi =) kordonumuzun boyu falan iyiymiş. ve bu imza alanımda yazan boyutta bebişim tam 31 mm =)
heyecanımı nasıl durduracağımı bilemedim =)) içim içime sığmıyor.. gece ki bel ağrımı unuttum gitti.. darısı başınıza =))
Ne güzel canim umarim herkes böyle güzel haberlerle gelir suan kac haftaliksin ben 8+5 falan dun gittim kafasi ve vucudu belli oluyordu sadece senin gibi o ani gormeyi sabırsızlıkla bekliyorum:)))
Günaydın taze hamişler vr onların minnak fasulyelerii
:):) aman catlamayalim catlak gecmiyormus cunku sadece goruntusu duzeliyor rengi siliklesiyormus .Kakaodur canim cok guzel nemlendiriyormus bayagi ovuyorlar insan hamileyken umursamiyor ama dogumdan sonra eyvah diyebiliyor o yuzden dikkat etmek lazim bazi seylere .kac kilo basladinki canim hamilelige
Sivas ilk bebegim sat 20.12.2014 bdt 26.09.2014 yas 27.
merhaba aramiza hosgeldin
bende sivatayim
hangi hastaneye gidiyorsun
günaydın
valla ben başladım mustela çatlak yağı ve kremine.
iki gün evvel banyodan bir çıktım. benim şuanda başladı ufaktan çatlaklarım,kaşıntılarım.
göbek deliğimin sağ ve sol tarafında ufak ufak.
ben baya çatlaklı bi hamile olacağım sanırım.
engelleyemem ama belki yavaşlatırım dedim.
boydan boya çatlasamda umrumda değil bebeğim için değer :)
annemde hiç çatlak yoktur. sen kime çektin diyo :)
güzel anneler bu mide bulantıları ne zamn geçecek bilen var mı :26:
valla ben bir ara 115 kiloya kadar çıktığım için yeterince çatlağım var. Şimdi 80'li kilolarda olduğumdan ekstra çatlamam varolan çatlakları esneme payı olarak kullanırım diye düşünüyorum
Şaka bir yana umarım yeni çatlaklarım olmaz çünkü nsaıl korkunç bir görüntü oldugunu hatırlıyorum. Kıpkırmızı ve deliler gibi kaşınıyor
merhaba aramiza hosgeldin
bende sivatayim
hangi hastaneye gidiyorsun
merhaba aranıza girmiş gibi olmazsam bende sivastan siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?