2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
.
Kosuyolu medipolde hangi dr a gidiosun cnm bende oraya gidiorum bugun 7. Haftam bitti

Sevilay Hanım'a gidiyorum. Leyla Hanım'a gitmek istiyordum ama cok dolu. Sen hangi hüdoktora gidiyorsun. Ozaman sen buralarda oturuyorsun :)

Merhaba hoşgeldin canim aa ben de ayni haftadayim muhtemel dogum tarihin ne benimki 10 eylül. Bende bulanti her zaman olmuyor ama kokulardan cok tiksiniyorum yemek yemekte zorlanıyorum ama Allaha sukur genelde iyiyim sadece asiri derecede kasik agrim vr. Allah kolaylik versin sanaaa yakinda gecer az kaldi:))

Hoşgeldin canım

selam kızlar,

bulantılarım çok kötü gidiyor, dün gece Zübeyde hanımda yattım berbat. aciline giittik, yatış verdi çıkarttılar yukarı kilitli bir kapı bir tane heşire var sadece 100e yakın bayan düşük krtaj için yatıyorlar genelde ve kanama bi ben bulantı içindim psikolojim bozuldu. kızlar yerlerde yatıyor ağrıdan doktor 3 saat sonra geliyor ve bişey yapamam sabahı profları bekle diyorlar sabah da herkesi alttan muayene oyun gibi . bir masa vra herkes iç çamaşırını aynı masaya çıkarıyor göt kadar bölümde kan kokusu heryer ve 20 kişi bekliyorsun çıkışımı yaptırmadım gece sabaha kadar ağladım eşimi de almıyorlar zaten refakatçi yok odada herkes hasta su verecek adam yok 5 6 kişilik odalar. ve 24 saat boyunca yapılan tek işlem serum. ben zaten o serumu sağlık ocağındna özel poliklinikten mis gibi 1 2 saatte alıyordum. allah affetsin onları aptallar

inşallah kesin kararımı da verdim fatih üniversitesi yeni adı Turgut özal hastanesinde muayenelerimi yapacağım muayene 60 lira doğum 1250 heryere para veriyoruz vereceğim önemli olan benim ve bebeğimin sağlığı ve psikolojisi.

ben de sürekli özele küçk yerlere gidiyorum zübeydeye gideyim köklü yılların doğum hastanesi bi tahlil müdahele yaparlar dedim ama nerdeeee,
polikliniklerine gidip memnun olablar da var tabii ama acilden giriş yapılp alınan yer berbattı.

daha hiç dr. a görünmedim. merak ediyorum da durumlar nasıl diye. ya da cuma ya kadar sabretsem mi

Bence bekle canim duyulmazsa ister istemez stres yaparsin cuma git hem daha buyumus olur bebis :) daha once niye gitmedinki keske gidip tahlilleri yaptirsaydin keseyi gorurfun hem o bile cok heyecanliydi benim icin

Evet yakin olanlari gorunce bende seviniyorum :) insallah birlikte mutlu mutlu bu sureci gecirip bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz

burada ki bebişler bi kaç hafta büyük acaba ekim topiğine mi geçsem diye düşünürken 7 haftalıkları gördüm ve çok sevindim..bende 2 negatif aşılama sonrasında ilk tüp bebek denememizde bebişimize kavuştum Rabbim daim edeer inş..hem stresli hem çok heycanlıyım tabi bunu etrafımdakiler anlamıyor burda aynı hisleri yasayanlarla heycanımı mutlulugumu paylaşmak istedim...:)

üzerine biraz tuz koy ama çok değil bastıracaktır mideni :) herkeste aynı olur mu bilemem ama benim şuan kestiği bir gerçek :)

Ama benimde sana tavsiyem bence cok yeme. Neden dersen ben hamileliğimin başından beri her sabah süt içiyordum kalsiyum alıyım diye. Şimdi ağzımı süremiyorum. Aynı şekilde geceleri rahat rahat uyayım diye kefir içerdim şimdi düşüncesi bile öldürüyor beni. Neyi fazla yersek bence bir süre tiksinmeye başlıyoruz. Buda midemizi bulandırıyor.

Ay okuyunca benim bile icim bi hos oldu Kiyamam ya nasil etkilenmissindir kim bilir nerede rahat edeceksen oraya git dediğin gibi hicbisey senden ve bebeginden onemli degil

Pazartesi kimler dr kontrolüne gidiyooorr

Biiiizz

Efya sende hoşgeldin şeker..

Ben hem Ekim'de hem buradayım :) Ekim topiğide cok güzel. Basta bi geldim buraya. Yazıyorum ediyorum kimse sallamıyordu beni bende sinirlenip gittim Ekim'e :) ama şimdi baya çok olmuşuz. Bol bol paylaşalım dertlerimizi sıkıntılarımızı bizden baska kimse anlamaz bence. Tek ortak sorunumuz bebişlerimiz çünkü. Hosgeldin canımmm tekrardan. Kaybolmamalı ama topikte burası cok kalabalık cünkü :) mutlaka yaz banagelişmeleri merak ederim ben cok cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…