- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
.
Kosuyolu medipolde hangi dr a gidiosun cnm bende oraya gidiorum bugun 7. Haftam bitti
güzel anneler bu mide bulantıları ne zamn geçecek bilen var mı :26:
Herkese merhabalar
Ben de aranıza katılmak istiyorum eğer kabul ederseniz. 8+6 haftalık hamileyim. Mide bulantılarım, halsizliğim ve uyku hali beni bitiriyorNe yapsam geçiremiyorum. Sürekli bir birşeyler ağzıma atıp midemi bastırma ihtiyacı hissediyorum.
Herkese merhabalar
Ben de aranıza katılmak istiyorum eğer kabul ederseniz. 8+6 haftalık hamileyim. Mide bulantılarım, halsizliğim ve uyku hali beni bitiriyorNe yapsam geçiremiyorum. Sürekli bir birşeyler ağzıma atıp midemi bastırma ihtiyacı hissediyorum.
12 ile 14 hafta sonra geçmesi gerekiyormuş diye biliyorum :44:
Benim yaşım 26
onuda ekleyebilir misin arkadaşım?
ekLEdim
Bugun bende düşündüm onu. Başlanmış patates yemeliyim eveet :) teşekkür ederim tatlım tavsiyen için
kızlar sat a göre 6+2 günlük hamileyim. bugün dr. a gitsem kalp atışını duyar mıyım ki acaba
Ben 6+4te duydum ama duyulmayabiliyormus bazen
kızlar sat a göre 6+2 günlük hamileyim. bugün dr. a gitsem kalp atışını duyar mıyım ki acaba
daha hiç dr. a görünmedim. merak ediyorum da durumlar nasıl diye. ya da cuma ya kadar sabretsem mi
Evet yakin olanlari gorunce bende seviniyorum :) insallah birlikte mutlu mutlu bu sureci gecirip bebislerimizi saglikla kucagimiza aliriz
üzerine biraz tuz koy ama çok değil bastıracaktır mideni :) herkeste aynı olur mu bilemem ama benim şuan kestiği bir gerçek :)
selam kızlar,
bulantılarım çok kötü gidiyor, dün gece Zübeyde hanımda yattım berbat. aciline giittik, yatış verdi çıkarttılar yukarı kilitli bir kapı bir tane heşire var sadece 100e yakın bayan düşük krtaj için yatıyorlar genelde ve kanama bi ben bulantı içindim psikolojim bozuldu. kızlar yerlerde yatıyor ağrıdan doktor 3 saat sonra geliyor ve bişey yapamam sabahı profları bekle diyorlar sabah da herkesi alttan muayene oyun gibi . bir masa vra herkes iç çamaşırını aynı masaya çıkarıyor göt kadar bölümde kan kokusu heryer ve 20 kişi bekliyorsun çıkışımı yaptırmadım gece sabaha kadar ağladım eşimi de almıyorlar zaten refakatçi yok odada herkes hasta su verecek adam yok 5 6 kişilik odalar. ve 24 saat boyunca yapılan tek işlem serum. ben zaten o serumu sağlık ocağındna özel poliklinikten mis gibi 1 2 saatte alıyordum. allah affetsin onları aptallar
inşallah kesin kararımı da verdim fatih üniversitesi yeni adı Turgut özal hastanesinde muayenelerimi yapacağım muayene 60 lira doğum 1250 heryere para veriyoruz vereceğim önemli olan benim ve bebeğimin sağlığı ve psikolojisi.
ben de sürekli özele küçk yerlere gidiyorum zübeydeye gideyim köklü yılların doğum hastanesi bi tahlil müdahele yaparlar dedim ama nerdeeee,
polikliniklerine gidip memnun olablar da var tabii ama acilden giriş yapılp alınan yer berbattı.
burada ki bebişler bi kaç hafta büyük acaba ekim topiğine mi geçsem diye düşünürken 7 haftalıkları gördüm ve çok sevindim..bende 2 negatif aşılama sonrasında ilk tüp bebek denememizde bebişimize kavuştum Rabbim daim edeer inş..hem stresli hem çok heycanlıyım tabi bunu etrafımdakiler anlamıyor burda aynı hisleri yasayanlarla heycanımı mutlulugumu paylaşmak istedim...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?