2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
canım bende şimdi döndüm dr.dan. sadece keseyi gördü. 10 gün sonra gel kalp atışı da duyulur dedi. evet aynıymış tarihlerimiz

6+2 sin ve gözükmedimi? Bizde 6+5 ken gideceğiz muaneye kalp atışları için. Sadece kesemi gözüktü?

Sakin ol ama bu halin bebişine hiç yaramıyor. Toparlan ve bebeğini düşün. Onun sana ihtiyacı var suanda.

evet canm bende kalp atışını duyunca rahatladım sankii dünya durmuş sanki sadece onun kalp atışları vardı eşim kameraya çekti hala bakıp bakıp heycanlanıyoruz ne büyük bir mücize Rabbime şükür inş..hepimizin hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almak nasip olur..

Sen duydun mu kalp atışlarını :)) bebişini gördün dimi direk :)

Aynen benimkilerde hassas ve dediğin gibiAkşam olunca sersemliyorum bende

Bence kıskanıyolar seni

Aynen o yüzden bişeyi fazla yememeye çalışıyorum..Çok bi bulantım yok ama cnm istemiyo ve koku hassasiyetim var..

İstemek hakkın tabi cnm,iste muhakkak

Çok çok dua etmiştim ama hayırlısı olsun.İnş en yakın zamanda tekrar hamiş kalır sağlıcakla kucağına alır bebişini

Selam arkadaslaarr doktordan geldik simdii.. bebeklerim kipir kipir olmus.. ellerini ayaklarini oynatiyorlardi resmenn doktor o lekelenmenin normal oldugunu soyledi icim cok rahatladi cok şükür

Ayy maşallah cnmmYesinler onların ellerini ayaklarınıZaten çoğul hamilelikte başlarda hafif kanamalar oluyomuş..

Merhaba kızlar,
Bende bugün aile hekimime gittim .Kendi aile hekimim yerinde olmadığı için başka bi hemşireye kayıt yaptırdım..Çok güzel bilgiler verdi.Mayısın ilk haftası iğne için ,tarama testleri yapıldığında sonuç göstermek için gel dedi.Hergün süt iç,en az 1,5 lt su iç dedi.Yavaş yavaş içersen miden fazla bulanmaz ded.Hazır meyve suyu içme,çok kilo almamaya çalış ve meyveyi çok yeme dedi.Gebelik şekerini yükseltiyomuş.Toxo testlerini gitmişken yaptırıyım dedim yapılmıyomuş orda.Gitmişken progestan hapımı da yazdırdım.Öyle işte..

Yeni gelenler hoşgeldiniz

Son düzenleme:

evet bu tipik hamilelik psikolojisi işte bende bazen öyle çok bunalıyorum ama bebişimi kucağıma alacagım günü düşünüp kokusunu içime çektiğimi hayal edip mutlu oluyorum gerisi boşşş takma kafana hiç bişey rahat ol bebişinde rahat olur o zamn..

merhaba kızlar 2 gunden beri apandist yerim cız cız yanıyordu doktor demişti 1 sene once apandısıt olmuşsun yanabılır dıye ondan takmamıştım ama bugun kasıklarıma ve bebğimin olduğu yere indi iğne gibi saplantılar korkup doktorumu aradı. oda hemen gel bi kızım bebeğimize bakalım dedi eşimide aldım gıttım işten çıkıp. çok korktum. ama allahıma bınlerce şükür kalp atışları süper 9+5i geçmişiz bugun en iyiside kıpır kıpır kıpırdıyordu doktorum karnıma koyar koymaz benim fındığım sıçramaya başlamaz mı ay allahhım bende çığlık attım eşimle yıne gozlerımız doldu. heyecan yapma aşkım bağırma hastane bizi duyuyor dedi. inanılmaz bi duyguydu. hepimize sağlık sıhat versin allahım bebelerimize birşey olmasın.
:)

Birde bunu anlayan birileri olsa hayatimda daha iyi olacak

benim de Bülent Tıraş'ın eski ortağı Hakan Yaralı-Ankara Anatolia :)
ilk başta Bülent mi olsa dedik ama yol gözümüzde büyüdü, hatta sekreteri ile görüşmüştüm. tedaviyi burada( Ankara) başka bir doktor takip edecekti, opu ve transfer için gidecektik sadece. ilk başta süreci bilmediğin için kulağa kolay geliyordu ama iyi ki olmamış :)
sonra Hakan hocayla tanıştık ve hemen karar verdik :)
tek embriyo mu transfer edilmişti sana?

Sen duydun mu kalp atışlarını :)) bebişini gördün dimi direk :)

ewet canm çok şükür ki Rabbime 6+1 de duyduk kalp atışlarını ama idrara sıkışık olsan daha gümbür gümbür duyardık dedi doktorumuz ben bilmiyordum idrara sıkışık olunacağını sizin bilginiz olsun..

Bana en basinda söyledi yardimci bayan ben gerek yok deyinceye kadar sıkışık gel dedi

Çok güzel duygular bunlarr

Maşallahhh..Bende cuma gidiyorum inş bende gümbür gümbür duyarım

Sat in neydi canim senin

hayırlı olsun canm anatoliada abimler yaptırmıştı 2. tüp bebek denemelerini ama olumsuz sonuç aldılar bizim aklımızda hep acıbadem vardı ama kadıköy mü maslak mı karar veremiyordum ama bülent bey ve ekibi harika çok şükür rabbim pişman etmedi hayırlısıyla kucağımıza da alırız inş..

bana iki embriyo transfer edildi ama tek gebelik aileler ikiz die çok bekliyordu ama nasip :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…