- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
canım bende şimdi döndüm dr.dan. sadece keseyi gördü. 10 gün sonra gel kalp atışı da duyulur dedi. evet aynıymış tarihlerimiz
Benim iyice psikolojim bozuldu herseye sinir oluyorum herkesten nefret ediyorum canim hicbisey yapmak istemiyo bunalima mi giriyorum acaba aglaya aglaya bi hal oldum şu durumumu anlatacak kimsem yok gerci anlatsam da anlamazlar offff offffffff alip basimi gitcem buralardan
Allah sifa versin tatlim benimde hic bulantim olmadi kafama cok takiyordum taa ki fasulyemin kalp atışını duyana kadar şimdi hiç bir şeyi takmiyorum sutten igreniyorsan peynir ve yogurda agirlik ver yada doktoruna söyle o bi caresini bulur :) ben sutten nefret ederdim ama simdi gayet rahat iciyorum
lütfen bilgilerinizi tam yazabilir misiniz ?
evet canm bende kalp atışını duyunca rahatladım sankii dünya durmuş sanki sadece onun kalp atışları vardı eşim kameraya çekti hala bakıp bakıp heycanlanıyoruz ne büyük bir mücize Rabbime şükür inş..hepimizin hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almak nasip olur..
Canim benim de bulantilarla basim belada agzimin ici hep ekşi yemek yiemiyorum su icemiyorum.ben de cok usuyorum ben epey bi ilac kullaniyor b12 folik asit corasprin progestan bir de ignem var günlük vurdugum pihtilasmadan dolayi mahvediyor ilaclar beni sersem gibiyim.kasik agrim yok aynen gogsumde agri var uclari genisledi ve şişiyor gibihep evdeyimmarkete gitsem bes dakika duramiyorum nefes alamiyorum midem bulaniyor hep evdeyim.benim de gobegim cikmadi hhenüz kilo almadim hic.cumaya randevum var cok heyecanliyim bi aksilik olur diye cok tedirginim inşallah guzel haberlerle gelirimm.aslinda randevum 24 uneydi ama ben dayanamadim baska doktrdan aldim
Bunu bu öğlen yaşadım çay yerine yanlışlıkla kahve içiyim dedim hemen ordan aaa kahve içmemen gerekiyo diyip yan yan bakıyolar allahım benim bebeğimi benden daha fazla mı düşüneceksin arkadaşım.
Ama benimde sana tavsiyem bence cok yeme. Neden dersen ben hamileliğimin başından beri her sabah süt içiyordum kalsiyum alıyım diye. Şimdi ağzımı süremiyorum. Aynı şekilde geceleri rahat rahat uyayım diye kefir içerdim şimdi düşüncesi bile öldürüyor beni. Neyi fazla yersek bence bir süre tiksinmeye başlıyoruz. Buda midemizi bulandırıyor.
Evet canım avrupa yakasındayım, o yüzden üsküdar bana ters kalıyor. İstinye devlet hastanesine ve boğaziçi tıp merkezine gidiyorum. İlk hamileliğim ve olayların gidişatını forumlardan öğrenmek zorunda kalıyorum maalesef.
Yazılanlara baktığım zaman epey ilgisiz doktorlarla muhatap olduğumu anladım. Ama bir arkadaş ultrason cihazlarından bahsetti, mantıklı geldi. Çarşamba günü olay çıkartırım valla
Arkadaşlar malesef ebruli arkadaşımızdan haberler iyi değil( 13 yıllık mucizem dediği bebişi melek olmuş ( yarın hastaneye yatışı yapılcakmış. Allah'ım bizi ve bebeklerimizi korusun. Çok üzüldüm çok (
Selam arkadaslaarr doktordan geldik simdii.. bebeklerim kipir kipir olmus.. ellerini ayaklarini oynatiyorlardi resmenndoktor o lekelenmenin normal oldugunu soyledi icim cok rahatladi cok şükür
Benim iyice psikolojim bozuldu herseye sinir oluyorum herkesten nefret ediyorum canim hicbisey yapmak istemiyo bunalima mi giriyorum acaba aglaya aglaya bi hal oldum şu durumumu anlatacak kimsem yok gerci anlatsam da anlamazlar offff offffffff alip basimi gitcem buralardan
evet bu tipik hamilelik psikolojisi işte bende bazen öyle çok bunalıyorum ama bebişimi kucağıma alacagım günü düşünüp kokusunu içime çektiğimi hayal edip mutlu oluyorum gerisi boşşş takma kafana hiç bişey rahat ol bebişinde rahat olur o zamn..
benim de tedavi sırasında 51 iğnem vardı..prognex e yumurta toplantıktan sonra başlandı hiborada transferin hemen ardından başlandı yani günde 2 iğnem var ve 10.haftaya kadar devam edicem gerçi şimdiki doktorum kalp atışını duyduktan sonra gerek yok dedii ama ist.doktorum 10.haftaya kadar devam edelim dedi benimde bıraksam içime sinmeyecek 10.haftaya kadar devam anlayacağın..bu arada istanbul maslak acıbademde bülent tıraşa yaptırdık tüp bebeği..senin neredeydi..
Sen duydun mu kalp atışlarını :)) bebişini gördün dimi direk :)
ewet canm çok şükür ki Rabbime 6+1 de duyduk kalp atışlarını ama idrara sıkışık olsan daha gümbür gümbür duyardık dedi doktorumuz ben bilmiyordum idrara sıkışık olunacağını sizin bilginiz olsun..
merhaba kızlar 2 gunden beri apandist yerim cız cız yanıyordu doktor demişti 1 sene once apandısıt olmuşsun yanabılır dıye ondan takmamıştım ama bugun kasıklarıma ve bebğimin olduğu yere indi iğne gibi saplantılar korkup doktorumu aradı. oda hemen gel bi kızım bebeğimize bakalım dedi eşimide aldım gıttım işten çıkıp. çok korktum. ama allahıma bınlerce şükür kalp atışları süper 9+5i geçmişiz bugun en iyiside kıpır kıpır kıpırdıyordu doktorum karnıma koyar koymaz benim fındığım sıçramaya başlamaz mı ay allahhım bende çığlık attım eşimle yıne gozlerımız doldu. heyecan yapma aşkım bağırma hastane bizi duyuyor dedi. inanılmaz bi duyguydu. hepimize sağlık sıhat versin allahım bebelerimize birşey olmasın.
:)
Maşallahhh..Bende cuma gidiyorum inş bende gümbür gümbür duyarımewet canm çok şükür ki Rabbime 6+1 de duyduk kalp atışlarını ama idrara sıkışık olsan daha gümbür gümbür duyardık dedi doktorumuz ben bilmiyordum idrara sıkışık olunacağını sizin bilginiz olsun..
merhaba kızlar 2 gunden beri apandist yerim cız cız yanıyordu doktor demişti 1 sene once apandısıt olmuşsun yanabılır dıye ondan takmamıştım ama bugun kasıklarıma ve bebğimin olduğu yere indi iğne gibi saplantılar korkup doktorumu aradı. oda hemen gel bi kızım bebeğimize bakalım dedi eşimide aldım gıttım işten çıkıp. çok korktum. ama allahıma bınlerce şükür kalp atışları süper 9+5i geçmişiz bugun en iyiside kıpır kıpır kıpırdıyordu doktorum karnıma koyar koymaz benim fındığım sıçramaya başlamaz mı ay allahhım bende çığlık attım eşimle yıne gozlerımız doldu. heyecan yapma aşkım bağırma hastane bizi duyuyor dedi. inanılmaz bi duyguydu. hepimize sağlık sıhat versin allahım bebelerimize birşey olmasın.
:)
beni eklermisiniz yaş :31 ilk gebelik sat 18 aralık bdt: 24 eylül 2014 nasip olursa inş..bolu
merhaba arkadaşlar kısmetse ben de eylül annesi olacağım. hepimiz rahat hamilelikler geçirir sağlıklı sıhhatli bebeklerimize kavuşuruz inşallahhh
benim de Bülent Tıraş'ın eski ortağı Hakan Yaralı-Ankara Anatolia :)
ilk başta Bülent mi olsa dedik ama yol gözümüzde büyüdü, hatta sekreteri ile görüşmüştüm. tedaviyi burada( Ankara) başka bir doktor takip edecekti, opu ve transfer için gidecektik sadece. ilk başta süreci bilmediğin için kulağa kolay geliyordu ama iyi ki olmamış :)
sonra Hakan hocayla tanıştık ve hemen karar verdik :)
tek embriyo mu transfer edilmişti sana?
Sat in neydi canim senin
Sizinle günlerimiz aynı
Sizinle günlerimiz aynı
Çok güzel duygular bunlarr
Maşallahhh..Bende cuma gidiyorum inş bende gümbür gümbür duyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?