Sikma canini biraz fazla ama olsun hamilelike yuksekbkilobile baslayanlar fazla almiyor benim arkadasim 78 basladi 88 ile gitti.dr.kontrolu onemli canim yedsiklerine dikkat et yuruyusde fazla kilo alimini onluyor.Ah ah sormaaa benim durym cok vahim(
Iki aydir diyet yapiyordum 82 ile baslamistim ortalama 5 kilo vermistim diyetisyenim sadece 3 kilo yag gitmis demişti ama sadece 79 a dusebilmistim vucudum tuzlu yedigim icin ödem yapmis( bu donem icinde hamile kaldim suan 80 kiloyum.bu kilolarimi da son 4 senede aldim 30 kilo birdennn (( 3.ayimi atlatayim diyetisyen kontrolune devam edicm
günaydın arkadaşlar... akşam kötü bir haberle şimdi de iyi bir haberle geldim.. gece bel ağrım tuttu yine. böbrekmiş daha doğrusu=( sabah doktora gittim. çünkü duramadım ağrıdan gece. gitmişken bakalım dedi doktorum=) haftaya da gelicem ikili test için bişey olmaz doppler i açmayız dedi. ve ilk defa bebişimi bu kadar net gördümmm..
inanamadım yaa.. nasıl tatlış, başı, ayakları, elleri görünüyodu, kıpır kıpırdıpoposunun üstünde zıplıyodu minnoşum =)) hıçkırıyo mu noluyo napıyo bu dedim doktor güldü keyif sürüyo napsın dedi =) kordonumuzun boyu falan iyiymiş. ve bu imza alanımda yazan boyutta bebişim tam 31 mm =)
heyecanımı nasıl durduracağımı bilemedim =)) içim içime sığmıyor.. gece ki bel ağrımı unuttum gitti.. darısı başınıza =))
Merhaba annişlerrr.. çok mutluyumm kalp atışlarını duydum bugün kuzucuğumun :))
Canim benim de bulantilarla basim belada agzimin ici hep ekşi yemek yiemiyorum su icemiyorum.ben de cok usuyorum ben epey bi ilac kullaniyor b12 folik asit corasprin progestan bir de ignem var günlük vurdugum pihtilasmadan dolayi mahvediyor ilaclar beni sersem gibiyim.kasik agrim yok aynen gogsumde agri var uclari genisledi ve şişiyor gibihep evdeyimmarkete gitsem bes dakika duramiyorum nefes alamiyorum midem bulaniyor hep evdeyim.benim de gobegim cikmadi hhenüz kilo almadim hic.cumaya randevum var cok heyecanliyim bi aksilik olur diye cok tedirginim inşallah guzel haberlerle gelirimm.aslinda randevum 24 uneydi ama ben dayanamadim baska doktrdan aldim
Bende oraya gidiyorum ve memnunum. Peki doktorunuz kim? Ben suna özdemire gidiyorum. ..
Canim benim de bulantilarla basim belada agzimin ici hep ekşi yemek yiemiyorum su icemiyorum.ben de cok usuyorum ben epey bi ilac kullaniyor b12 folik asit corasprin progestan bir de ignem var günlük vurdugum pihtilasmadan dolayi mahvediyor ilaclar beni sersem gibiyim.kasik agrim yok aynen gogsumde agri var uclari genisledi ve şişiyor gibihep evdeyimmarkete gitsem bes dakika duramiyorum nefes alamiyorum midem bulaniyor hep evdeyim.benim de gobegim cikmadi hhenüz kilo almadim hic.cumaya randevum var cok heyecanliyim bi aksilik olur diye cok tedirginim inşallah guzel haberlerle gelirimm.aslinda randevum 24 uneydi ama ben dayanamadim baska doktrdan aldim
inş..canmm :)mutlaka kameraya çekin ama insan o an heycandan anlayamıyor daha sonra izledikce daha bi güzel oluyor..
Aklımda zaten cnm.Dr a çekebilirmiyim dicem(devlet hst.)
merhaba kızlar 2 gunden beri apandist yerim cız cız yanıyordu doktor demişti 1 sene once apandısıt olmuşsun yanabılır dıye ondan takmamıştım ama bugun kasıklarıma ve bebğimin olduğu yere indi iğne gibi saplantılar korkup doktorumu aradı. oda hemen gel bi kızım bebeğimize bakalım dedi eşimide aldım gıttım işten çıkıp. çok korktum. ama allahıma bınlerce şükür kalp atışları süper 9+5i geçmişiz bugun en iyiside kıpır kıpır kıpırdıyordu doktorum karnıma koyar koymaz benim fındığım sıçramaya başlamaz mı ay allahhım bende çığlık attım eşimle yıne gozlerımız doldu. heyecan yapma aşkım bağırma hastane bizi duyuyor dedi. inanılmaz bi duyguydu. hepimize sağlık sıhat versin allahım bebelerimize birşey olmasın.
:)
ekLedim
kontrole daha var ama ben de cuma gitmeyi düşünüyorum devlet hast. doktor güler heralde bize
Slm kızlar sohbetinize ortak olayım dedim.haftalarımız aynı sizinle bende corasprin progestan ve folik asit kullanıyorum.benim gebeliğim allaha şükür iyi geçiyor iki kere miğde bulantısı yaşadım aradada kasıklarıma ağrı giriyor.karnım bu aralar gazdan dolayı çok şiş göbiş çıkmtımı çıkmadımı anlamıyorum.bir belirti olmamasıda beni korkutuyor açıkcası inş bebişlerimiz iyidir perş. kontrole gidicem Allahım hepimizin yüzünü güldürsün..
Benim dr um çok iyi..İnş sende gönlüne göre bi drla karşılaşırsın cnm..
bayanlar bi sorum olacak.folik asit ne zamana kadar kullanılacak?hamile kalmadan once doktor vermişti bir ay kullandım toplamda yaklasık 3 ay kullanmıs oldum.simdi bitti devam etmem gerek galiba?
Hic korkma canim herkeste belirti olacak diye bir sey yok gönlünü ferah tut sen.inşallah güzel haberlerle gelirizSlm kızlar sohbetinize ortak olayım dedim.haftalarımız aynı sizinle bende corasprin progestan ve folik asit kullanıyorum.benim gebeliğim allaha şükür iyi geçiyor iki kere miğde bulantısı yaşadım aradada kasıklarıma ağrı giriyor.karnım bu aralar gazdan dolayı çok şiş göbiş çıkmtımı çıkmadımı anlamıyorum.bir belirti olmamasıda beni korkutuyor açıkcası inş bebişlerimiz iyidir perş. kontrole gidicem Allahım hepimizin yüzünü güldürsün..
Ben hic dayanamiyorum bir hafta gecse tedirginlik basliyor ben de gidip görmek istiyorum hemen bebisimibende 10 hamileyim ilk başlarda bulantım olmamıştı ama bu ara benide biraz zorluyor bebişim. Kök zencefil içiyordum ilk başlarda bulantıya iyi geliyor.neden anlamıyorum ama şu an onuda içesim gelmiyor. benimde gögüslerimde ağrı var. Ara arda vücudum her yeri ağrıyor. ben normalde çok zayıfım hala da öyleyim hiç karnım çıkmadı. doktora ocak 20 de gittik. 1 ay sonra tekrar gelin dedi. Ama zaman geçmek bilmiyor. Acaba bende mi erkenden gitsem ki:)
canım benim nasılsınb ne zamandır konuşamadık evdemisin hala
ne güzelnası gidiyo hamilelik kontroller
Belirti olmaması iyi arkadaşım. Korkma :)) geçenlerde bi korktuk da. Şükretmek gerek :)) ben de şişiyorum akşamları. Hiç bi ilaç kullanmıyorum. Perşembe hoplar zıplar senin beniş de umarımm :))
merhaba kızlar 2 gunden beri apandist yerim cız cız yanıyordu doktor demişti 1 sene once apandısıt olmuşsun yanabılır dıye ondan takmamıştım ama bugun kasıklarıma ve bebğimin olduğu yere indi iğne gibi saplantılar korkup doktorumu aradı. oda hemen gel bi kızım bebeğimize bakalım dedi eşimide aldım gıttım işten çıkıp. çok korktum. ama allahıma bınlerce şükür kalp atışları süper 9+5i geçmişiz bugun en iyiside kıpır kıpır kıpırdıyordu doktorum karnıma koyar koymaz benim fındığım sıçramaya başlamaz mı ay allahhım bende çığlık attım eşimle yıne gozlerımız doldu. heyecan yapma aşkım bağırma hastane bizi duyuyor dedi. inanılmaz bi duyguydu. hepimize sağlık sıhat versin allahım bebelerimize birşey olmasın.
:)
Hamilelik rahat geçiyor benim. hiç bulantım falan yok. sadece parfüm ve sigara kokularından tiksiniyorum.
Geçen hafta test yapmıştım çift çizgi çıkınca kanıma baktırdım hamileyim. keseyide gördüm.
bu cuma veya cumartesi gideceğim doktor hastane arıyorum hala
bi önceki yazında gördüm devlet diye. sen nereye gidiyorsun kbrcn
29 yasindayim istanbul anadolu yakasinda oturuyorum sat 4 aralik tahmini dogum 10 eyluk 2014
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?