2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Sikma canini biraz fazla ama olsun hamilelike yuksekbkilobile baslayanlar fazla almiyor benim arkadasim 78 basladi 88 ile gitti.dr.kontrolu onemli canim yedsiklerine dikkat et yuruyusde fazla kilo alimini onluyor.

Merhaba annişlerrr.. çok mutluyumm kalp atışlarını duydum bugün kuzucuğumun :))

Slm kızlar sohbetinize ortak olayım dedim.haftalarımız aynı sizinle bende corasprin progestan ve folik asit kullanıyorum.benim gebeliğim allaha şükür iyi geçiyor iki kere miğde bulantısı yaşadım aradada kasıklarıma ağrı giriyor.karnım bu aralar gazdan dolayı çok şiş göbiş çıkmtımı çıkmadımı anlamıyorum.bir belirti olmamasıda beni korkutuyor açıkcası inş bebişlerimiz iyidir perş. kontrole gidicem Allahım hepimizin yüzünü güldürsün..

bende 10 hamileyim ilk başlarda bulantım olmamıştı ama bu ara benide biraz zorluyor bebişim. Kök zencefil içiyordum ilk başlarda bulantıya iyi geliyor.neden anlamıyorum ama şu an onuda içesim gelmiyor. benimde gögüslerimde ağrı var. Ara arda vücudum her yeri ağrıyor. ben normalde çok zayıfım hala da öyleyim hiç karnım çıkmadı. doktora ocak 20 de gittik. 1 ay sonra tekrar gelin dedi. Ama zaman geçmek bilmiyor. Acaba bende mi erkenden gitsem ki:)

canımmm benimmm ne güzell anlatmışınnnnn gözlerim dolu dolu oldu yaaa allahım hep böyle güzel haberler alırsınnn

Belirti olmaması iyi arkadaşım. Korkma :)) geçenlerde bi korktuk da. Şükretmek gerek :)) ben de şişiyorum akşamları. Hiç bi ilaç kullanmıyorum. Perşembe hoplar zıplar senin beniş de umarımm :))

bayanlar bi sorum olacak.folik asit ne zamana kadar kullanılacak?hamile kalmadan once doktor vermişti bir ay kullandım toplamda yaklasık 3 ay kullanmıs oldum.simdi bitti devam etmem gerek galiba?

Benim dr um çok iyi..İnş sende gönlüne göre bi drla karşılaşırsın cnm..

eşimin işi sebebiyle bi ilçede yaşıyorum kendi doktorum şehir mekezinde 17 si gibi çağırdı çok yolculuk yapmiym diye burdaki doktorum da çok iyi bi kadın ama hakkında kötü şeyler duydum biz sadece bebişi görmeye gidicez

Selam anne adayları, mide bulantısı için doktorum zencefil önermişti taze sıkılmış portakal suyunun içine zencefil rendeleyebilirsin demişti. Bugün denedim sanki iyi geldi mide bulantım bugün daha az. Buarada ben normalde de kabızlık problemi yaşardım ve buaralar daha da arttı. Kabızlık, gaz ve şişkinlik var. Boyum 173, 62 kiloyum ama suan belirgin bir göbeğim oluştu sanki bu şişkinlikten mi yoksa 8. hafta da bu göbek normal mi? sizde durumlar nedir?

bayanlar bi sorum olacak.folik asit ne zamana kadar kullanılacak?hamile kalmadan once doktor vermişti bir ay kullandım toplamda yaklasık 3 ay kullanmıs oldum.simdi bitti devam etmem gerek galiba?

12. haftaya kadar kullanılıyo bi kutu dha al sen doktorun bırak diyene kadar kullan

Hic korkma canim herkeste belirti olacak diye bir sey yok gönlünü ferah tut sen.inşallah güzel haberlerle geliriz
Ben hic dayanamiyorum bir hafta gecse tedirginlik basliyor ben de gidip görmek istiyorum hemen bebisimi
canım benim nasılsınb ne zamandır konuşamadık evdemisin hala

Ayni gidiyor canim hamileligim hicbir degisiklik yok belirtiler tam gaz devam bulantilarla ugrasiyorum.evdeyim okul basliyor ama doktrum bir ay daha heyet raporuvercek zaten okula gotsem de dayanamm cok kotu oluyorum nefes alamiyorum bulanti dersen fena sen nasilsin cok sık yazmiosun iyisindr sen de inşallah

ne güzel nası gidiyo hamilelik kontroller

Hamilelik rahat geçiyor benim. hiç bulantım falan yok. sadece parfüm ve sigara kokularından tiksiniyorum.
Geçen hafta test yapmıştım çift çizgi çıkınca kanıma baktırdım hamileyim. keseyide gördüm.
bu cuma veya cumartesi gideceğim doktor hastane arıyorum hala
bi önceki yazında gördüm devlet diye. sen nereye gidiyorsun kbrcn

Belirti olmaması iyi arkadaşım. Korkma :)) geçenlerde bi korktuk da. Şükretmek gerek :)) ben de şişiyorum akşamları. Hiç bi ilaç kullanmıyorum. Perşembe hoplar zıplar senin beniş de umarımm :))

Evet perşembe hoplayıp zıplasın anne ben burdayım desin :)Bağımlılık oldu bende site bende işe gelir gelmez açıkyorum çıkana kadar kapatmıyorum.

Ayyyy cok güzel ya valla cok duygulandim hep boyle büyük mutluluklarla geliriz inşallah

ben daha önce bi düşük yaşadığımdan iğne vuruluyorum her gün o yüzden aceleci davrandık biz ayın 15 inde öğrendik progestan falan kullanıyorum uyku hali var sürekli,bi de mide bulantılarım başladı Rabbim kolaylık versin inşallah.ben adana da özele gidiyorum sen de adanada mısın?ilçede devlete gidiyorum tahlil için falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…