2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Hım Allah yardımcımız olsun. Ben ist. avrupa yakasındayım. hala arıyorum hastane doktor işte. evime yakın olsun diye bakıyorum.

canım benim hiç kabızlık sorunum yok.aksine hergün düzenlidir. gaz sorunu bendede var. ama benimde göbeğim çıktı. pantolonlarım kesinlikle kapanmıyor. sıkıyor. hatta göbeğimde çatlaklar oluşmaya başladı. bende bu göbek normal mi bilemiyorum.
hiç göbeğim yoktu benim.
:18::18::18:

Hiç göbeğinin olmadığı için zqten cıkıyor. Belli oluyor en ufak şişme göbeği olmayanlarda. Bende aynı durumdayım cunku suanda. Karnımın altında bir şişlik var. Ve pantalon tayt ne giysem sıkıyor gibi geliyor.

Bu kadari bile yeterli gelmis baksana :)) aman iyi olsunlarda ne zaman isterse o zaman gorunsun bundan sonra zaten hersey onlarin istedigi gibi olacak :))
evet canım. olumsuz şeyler düşünmek istemiyorum. kimi erken görüyo kimi geç. bazen son adet tarihine göre gelişimi uymuyor. hayırlısı inşallah. karnıma müdahale edemeyeceğime göre göremedim diye kasmaya da gerek yok :)

vajinal bakarsam bebeği de görürüm dedi. istemedim. bazen son bat tarihine göre bebeğin ilk gelişimi uymayabiliyor. inşallah siz duyarsınız

Ben gözükmezse vajinal baktırcam. Tamm ozaman problem yok. İnşallah duyarız tatlım :))

İhihiii ben de öyleyim :)) normalde göbeğim yoktu. Şimdi çıktı. Özellikle akşamları kocaman oluyo :)) bebişimi ne darlıcam diye gittim hamile taytları pantolonları aldım şimdiden :)) üst için zaten salaş giyerdim. İdare ediyo onlar şimdilik.

demekki tek değilmişim

ya bende baktım hamile pantolonlarına onlarında bel kısmı çok büyük.
alsam dıyorum bu seferde tutmaz kayar dıyorum ama gıyecek pantolon kalmadı.
bı taytım var o rahat bende onu gıyıyorum hep.
akşamları benimde sabaha göre daha şiş oluyor. o gaz herhalde

birde hamilelikte şalgam içmek zararlımı acaba?
ben çok seviyorum.
doktoruma da sormadım zaten kontrolüm taaaa 27 şubatta.
bilgisi olan yada tüketen var mı?:18:

birde hamilelikte şalgam içmek zararlımı acaba?
ben çok seviyorum.
doktoruma da sormadım zaten kontrolüm taaaa 27 şubatta.
bilgisi olan yada tüketen var mı?:18:

aslında zararlı olmaz bitkinin kendisi itibarı ile ama içinde had safhada tuz içerdiğinden tansiyon ve ödem açısından bence fazla tüketilmemesinde yarar var.

iyigunler arkadaslar bi sornum var. son iki gundur yogun sari bi akintim var ve belimde cok kotu agriyor bilgisi olan yada ayni sikayeti olan var mi?

oh be rahatladım:) yalnız canım açlık şekeri 5. 6. ayda ölçülüyormuş o zaman öyle söylemişlerdi.sadece onun için 4 tüp alacaklarmış.seninkini şimdi mi ölçtüler?

canım geçen hafta bulantıdan işe gidemedim evde yattım. Benimde aynı bildiğin gibi devam ediyor 5 kilo vermişim alcağıma veriyorum yemek yiyemiyorum paso çorba içiyorum sabah kahvaltısını bir tek yiyorum oda simit peynir. Doktorum 10 kiloya kadar verebilirsin dedi buraya fazla yazamıyorum ortaklaşıp facede grup kursak daha güzel olmazmı hem tanışmış oluruz daha güzel olur

rahatladım canım ya sağolasın:)daha önce hiç bu kadar kan vermeyince:S amin amin inşallah şu aylar sağ salim güzelce geçer de vuslata ereriz:)

iyigunler arkadaslar bi sornum var. son iki gundur yogun sari bi akintim var ve belimde cok kotu agriyor bilgisi olan yada ayni sikayeti olan var mi?

canım benim vardı. Doktoruma haber verdim ya mantar ya da vajinal enfeksiyondur dedi. Ki enfeksiyon çıktı. Bebeğime zararı yokmuş lokal bir enfeksiyon olduğu için. Ama yinede 3 günlük bir fitil verdi. Büyük bir hap şeklinde kutudan 3 adet çıkıyor. Gece yatmadan kullanıp bir süre erimesi için sırt üstü yatıyosun.

canım idrar yolları enfeksiyonu olabilir. bu aralar kendini hiç yorma. artan hormonlarla beraber bu tarz akıntılar olabiliyor. sen her ihtimale karşı bol bol istirahat et.
kokulu akıntın olursa veya renk değişimi olursada hemen doktorunlar iletişime geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…