ben daha önce bi düşük yaşadığımdan iğne vuruluyorum her gün o yüzden aceleci davrandık biz ayın 15 inde öğrendik progestan falan kullanıyorum uyku hali var sürekli,bi de mide bulantılarım başladı Rabbim kolaylık versin inşallah.ben adana da özele gidiyorum sen de adanada mısın?ilçede devlete gidiyorum tahlil için falan
Hım Allah yardımcımız olsun. Ben ist. avrupa yakasındayım. hala arıyorum hastane doktor işte. evime yakın olsun diye bakıyorum.
Selam anne adayları, mide bulantısı için doktorum zencefil önermişti taze sıkılmış portakal suyunun içine zencefil rendeleyebilirsin demişti. Bugün denedim sanki iyi geldi mide bulantım bugün daha az. Buarada ben normalde de kabızlık problemi yaşardım ve buaralar daha da arttı. Kabızlık, gaz ve şişkinlik var. Boyum 173, 62 kiloyum ama suan belirgin bir göbeğim oluştu sanki bu şişkinlikten mi yoksa 8. hafta da bu göbek normal mi? sizde durumlar nedir?
vajinal bakarsam bebeği de görürüm dedi. istemedim. bazen son bat tarihine göre bebeğin ilk gelişimi uymayabiliyor. inşallah siz duyarsınız6+2 sin ve gözükmedimi? Bizde 6+5 ken gideceğiz muaneye kalp atışları için. Sadece kesemi gözüktü?
canım benim hiç kabızlık sorunum yok.aksine hergün düzenlidir. gaz sorunu bendede var. ama benimde göbeğim çıktı. pantolonlarım kesinlikle kapanmıyor. sıkıyor. hatta göbeğimde çatlaklar oluşmaya başladı. bende bu göbek normal mi bilemiyorum.
hiç göbeğim yoktu benim.
:18::18::18:
evet canım. olumsuz şeyler düşünmek istemiyorum. kimi erken görüyo kimi geç. bazen son adet tarihine göre gelişimi uymuyor. hayırlısı inşallah. karnıma müdahale edemeyeceğime göre göremedim diye kasmaya da gerek yok :)Bu kadari bile yeterli gelmis baksana :)) aman iyi olsunlarda ne zaman isterse o zaman gorunsun bundan sonra zaten hersey onlarin istedigi gibi olacak :))
vajinal bakarsam bebeği de görürüm dedi. istemedim. bazen son bat tarihine göre bebeğin ilk gelişimi uymayabiliyor. inşallah siz duyarsınız
Hiç göbeğinin olmadığı için zqten cıkıyor. Belli oluyor en ufak şişme göbeği olmayanlarda. Bende aynı durumdayım cunku suanda. Karnımın altında bir şişlik var. Ve pantalon tayt ne giysem sıkıyor gibi geliyor.
İhihiii ben de öyleyim :)) normalde göbeğim yoktu. Şimdi çıktı. Özellikle akşamları kocaman oluyo :)) bebişimi ne darlıcam diye gittim hamile taytları pantolonları aldım şimdiden :)) üst için zaten salaş giyerdim. İdare ediyo onlar şimdilik.
Sanırım ben bilgilerimi eksik yazmışım:)
yaşım 30, SAT 06 aralık, tahmini doğum tarihi 13 Eylül, ilk bebiş, İstanbul
eklerseniz sevinirim:)
birde hamilelikte şalgam içmek zararlımı acaba?
ben çok seviyorum.
doktoruma da sormadım zaten kontrolüm taaaa 27 şubatta.
bilgisi olan yada tüketen var mı?:18:
Ben tam 5 tüp kan vermiştim, 2 de idrar örneği. Seninkisi normal olan canım. Sadece kan değerlerin yeterli değil, toksoplazma, troit, hepatit, kızamıkçık v.s gibi hastalıklara bağışıklığın var mı, açlık şekeri, ... bunlara bakılması gerekiyor. Eğer ilk hafta istemezlerse sonraki haftalarda istiyorlar bu tahlilleri. Bunlar ilk 3 ayda yapılması gereken tahliller.
Hic korkma canim herkeste belirti olacak diye bir sey yok gönlünü ferah tut sen.inşallah güzel haberlerle geliriz
Ben hic dayanamiyorum bir hafta gecse tedirginlik basliyor ben de gidip görmek istiyorum hemen bebisimi
Ayni gidiyor canim hamileligim hicbir degisiklik yok belirtiler tam gaz devam bulantilarla ugrasiyorum.evdeyim okul basliyor ama doktrum bir ay daha heyet raporuvercek zaten okula gotsem de dayanamm cok kotu oluyorum nefes alamiyorum bulanti dersen fena sen nasilsin cok sık yazmiosun iyisindr sen de inşallah
Merhaba canım, 4 tüp gayet normal benden de bir sürü tahlil istendi ve 3 ya da 4 tüp kan alındı ayrıca alınan kan hemen yerine depolanıyor hiç merak etme. Hepimiz Allaha emanetiz inşallah yavrularımızı kucaklarımıza sağ salim alabiliriz.
iyigunler arkadaslar bi sornum var. son iki gundur yogun sari bi akintim var ve belimde cok kotu agriyor bilgisi olan yada ayni sikayeti olan var mi?
iyigunler arkadaslar bi sornum var. son iki gundur yogun sari bi akintim var ve belimde cok kotu agriyor bilgisi olan yada ayni sikayeti olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?