canım benim vardı. Doktoruma haber verdim ya mantar ya da vajinal enfeksiyondur dedi. Ki enfeksiyon çıktı. Bebeğime zararı yokmuş lokal bir enfeksiyon olduğu için. Ama yinede 3 günlük bir fitil verdi. Büyük bir hap şeklinde kutudan 3 adet çıkıyor. Gece yatmadan kullanıp bir süre erimesi için sırt üstü yatıyosun.
canım idrar yolları enfeksiyonu olabilir. bu aralar kendini hiç yorma. artan hormonlarla beraber bu tarz akıntılar olabiliyor. sen her ihtimale karşı bol bol istirahat et.
kokulu akıntın olursa veya renk değişimi olursada hemen doktorunlar iletişime geç.
canım benimde aynı merak etme herhangi bir sorun olmaz içini ferah tut sen
iyigunler arkadaslar bi sornum var. son iki gundur yogun sari bi akintim var ve belimde cok kotu agriyor bilgisi olan yada ayni sikayeti olan var mi?
yorgunlukla alakasi olabilirmi ben buaralar cok yolculuk yapiyorum bide sabah aksam 400mg progestan ilaci aliyorum bi ilgisi olabilirmi
tatlım ultrason fotonun altında yazar kaç haftalık olduğune güzel çogu arkadaşımız kalp atışını duymuş,
bende bugun doktoraydım,kesemizi gördk sonunda
geç döllenme oldugu için arkadan takip ediyoruz sizii
doktor 10 gün sonra gel kalp atşını duyarz dedii.....
bişey sorcam size,doktora geç döllenme olduguna göre şimdi ben kaç haftalık oluyorum dedim....
doktor bu ancak kalp atımına geldiğinde söyleyebilirim dedi
sizde nası oldu acaba:44:
Bir de mümkün oldukça bol su iç. 3 litre meselaa :))
tesekkurler insallah dedigin gibidir
oooo ben iki bardak zor iciyorum inan dudaklarim catlamis bulanti dan malesef keske icebilsem
olabilir cnm. ben böyle kendimi iyi hissettiğim bir gün şurayı bir süpüreyim dedim. sonra nasıl bir bel ağrısı günlerce. arkasından kahverengi lekeler. hemen alttan jel verdi hala kullanıyorm.
o yüzden çok yorulmamaya dikkat et sende. valla ben o günden beri hiç iş fln yapmıyorum.
mecbur yolculuklarsa o zaman yolculuk dışındaki zamanlarını bolbol dinlenerek geçir.
kızlaaarrrr troidim yüksekçıkmış3.7 imiş :2: napıcambebeğime ne gibi bi zararı varkiiiiii
cok teskkur ederim korktum kotu biseydir diye burda eczaneler ozelden ilac satmiyolar dr kontrolumde iki gun sonra bakalim gecmis olsun
Selam arkadaslaarr doktordan geldik simdii.. bebeklerim kipir kipir olmus.. ellerini ayaklarini oynatiyorlardi resmenndoktor o lekelenmenin normal oldugunu soyledi icim cok rahatladi cok şükür
Arkadaşlar malesef ebruli arkadaşımızdan haberler iyi değil( 13 yıllık mucizem dediği bebişi melek olmuş ( yarın hastaneye yatışı yapılcakmış. Allah'ım bizi ve bebeklerimizi korusun. Çok üzüldüm çok (
Günaydın arkadaşlar , benim 15 aylık kızımm var, şuan bize büyük süpriz olan bebeğimizee hamileyim..Plansızz ve hazırlıksız olduğu için ilk öğrendiğim günler çok mutsuzz ve düşünceliydim.. yeni yeni alışıyorumm desem yeridir..Allah hepimizin evladını bağışlasın.. umarım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder rabbim.. bizdee geldikk aranızaaaaa
günaydın arkadaşlar... akşam kötü bir haberle şimdi de iyi bir haberle geldim.. gece bel ağrım tuttu yine. böbrekmiş daha doğrusu=( sabah doktora gittim. çünkü duramadım ağrıdan gece. gitmişken bakalım dedi doktorum=) haftaya da gelicem ikili test için bişey olmaz doppler i açmayız dedi. ve ilk defa bebişimi bu kadar net gördümmm..
benimde belim çok ağrıyor birde hafif akıntım var hep ulur dedi doktor umarım öyledir
heyecanımı nasıl durduracağımı bilemedim =)) içim içime sığmıyor.. gece ki bel ağrımı unuttum gitti.. darısı başınıza =))
Merhaba annişlerrr.. çok mutluyumm kalp atışlarını duydum bugün kuzucuğumun :))
2 gğn sonrayı bekleyeiblirsin çok dert değil. İdrar yolları enfeksyionu olursa o daha sıkıntılı bir süreç. Ama onun için idrarını yaparken yanma falan olurdu. Dert etme 2 gün sonra doktorunla paylaş ama mutlaka kültür ve idrar tahlili yapar. İnşallah bieşy çıkmaz progesteronun etkisi de elbette olabilir.
Ben crinone jel kullandım hamileliğimin 7. haftasına kadar. O dönemde bazen sarı-yeşil akıntı yapıyordu. Zaten o ilaçlar da ektra tetikliyor. Hatta mantar oluşumunu da tetiklediklerini okumuştum.
değeri 16 falan olan varmş yawkorkma bendensin benim de aynisi degerlerim ilac kullaniyorum euhtrox 150 mg yapcak basaka bisey yok
Arkadaşlar malesef ebruli arkadaşımızdan haberler iyi değil( 13 yıllık mucizem dediği bebişi melek olmuş ( yarın hastaneye yatışı yapılcakmış. Allah'ım bizi ve bebeklerimizi korusun. Çok üzüldüm çok (
oooo ben iki bardak zor iciyorum inan dudaklarim catlamis bulanti dan malesef keske icebilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?