2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

cok teskkur ederim korktum kotu biseydir diye burda eczaneler ozelden ilac satmiyolar dr kontrolumde iki gun sonra bakalim gecmis olsun

yorgunlukla alakasi olabilirmi ben buaralar cok yolculuk yapiyorum bide sabah aksam 400mg progestan ilaci aliyorum bi ilgisi olabilirmi

yorgunlukla alakasi olabilirmi ben buaralar cok yolculuk yapiyorum bide sabah aksam 400mg progestan ilaci aliyorum bi ilgisi olabilirmi

olabilir cnm. ben böyle kendimi iyi hissettiğim bir gün şurayı bir süpüreyim dedim. sonra nasıl bir bel ağrısı günlerce. arkasından kahverengi lekeler. hemen alttan jel verdi hala kullanıyorm.
o yüzden çok yorulmamaya dikkat et sende. valla ben o günden beri hiç iş fln yapmıyorum.
mecbur yolculuklarsa o zaman yolculuk dışındaki zamanlarını bolbol dinlenerek geçir.

tatlım ultrason fotonun altında yazar kaç haftalık olduğu

tesekkurler insallah dedigin gibidir

canım tedirgin olma.
gerçekten büyük bir sorun yoktur. benim kahverengi akıntım oldu tam 15 gün. hatta bir gün kırmızı oldu.
ama şuan tertemiz.
boşuna stress yapma.
dinlen,su iç, ilacını aksatma ve negatif şeyler düşünme.

him cok gecmis olsun allah butun annelerin anne diyorum cunku hamile kaldigin an annesindir bebeklerin korusun saglikla bagislasin dikkat ederim tesekkur

slm kızlar benimle bdt aynı olan hiç bir arkadaşım yok acaba onlar ağustos grubuna mı takılıyor bilemedim :44: benimde geçen salı randevum vardı dr um folik asiti bırakmamı multivitamine başlamamı söyledi 1 haftadır vitamin içiyoruz. benim bulantım başından beri çok olmadı şimdilerde çok az var. toksoplazma ve rubella testi yaptırmam lazım ne kadar sürede çıkıyor sonuçlar? bi de benim bi daha ki randevum 26 şubat o zaman 13. haftada olcaz belki cinsiyeti de belli olur :)

cok teskkur ederim korktum kotu biseydir diye burda eczaneler ozelden ilac satmiyolar dr kontrolumde iki gun sonra bakalim gecmis olsun

2 gğn sonrayı bekleyeiblirsin çok dert değil. İdrar yolları enfeksyionu olursa o daha sıkıntılı bir süreç. Ama onun için idrarını yaparken yanma falan olurdu. Dert etme 2 gün sonra doktorunla paylaş ama mutlaka kültür ve idrar tahlili yapar. İnşallah bieşy çıkmaz progesteronun etkisi de elbette olabilir.

Ben crinone jel kullandım hamileliğimin 7. haftasına kadar. O dönemde bazen sarı-yeşil akıntı yapıyordu. Zaten o ilaçlar da ektra tetikliyor. Hatta mantar oluşumunu da tetiklediklerini okumuştum.

Selam arkadaslaarr doktordan geldik simdii.. bebeklerim kipir kipir olmus.. ellerini ayaklarini oynatiyorlardi resmenn doktor o lekelenmenin normal oldugunu soyledi icim cok rahatladi cok şükür

canım çok geçmiş olsun darısı başımıza artık

allah sabır versin çok üzüldüm

hoşgeldin

Merhaba annişlerrr.. çok mutluyumm kalp atışlarını duydum bugün kuzucuğumun :))

idrarda yanma yok hayirlisi diyim allah tamamini erdirsin sizin hamileliginizide cok sagol

Çok üzüldüm İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır ve bebeğine kavuşur.

oooo ben iki bardak zor iciyorum inan dudaklarim catlamis bulanti dan malesef keske icebilsem

keşke içebilsen evet. ben elimde şişeyle geziyorum. dilim damağım hep kuru. içine bi iki damla limon sıksan belki iyi de gelir. akıntı olunca hamile olmasak bile bol su iç derler ya doktorlar. zorlamalısın kendini. hamilelikte daha da önemli gerçekten. inşallah bir an önce geçer bulantın =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…