2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
değeri 16 falan olan varmş yaw bende aynı ilacın 25mg nı verdi senne zamndr kullanıonki artırılmış senin ki. ilk değerin kaçt ı

ilk deger derken ben onsekiz yasimda iken beri var ve yermidort yasindayim hep degisiyor degerler yani enson olcrtdum ve ilacida yuksek biliyorum turkiyede olsa idim dr ilacin dozunu dusurudu az cok anliyorm dort bes yildir hep giitigim ixin diye burda bilmiyorum bende sasirdm sizin bidahaki kontrolunuz nezaman?

insallah yoldasim ama benim ki gececegini sanmiyorum ilk hamilelikte inan karnim burnumda iken bile ayniydi nasilki dogum oldu inan dedim demmek mucize buymus dogum bitigia an gecti bulantim belki bu kizdir gecer kurtarir beni bulantidan

insallah yoldasim ama benim ki gececegini sanmiyorum ilk hamilelikte inan karnim burnumda iken bile ayniydi nasilki dogum oldu inan dedim demmek mucize buymus dogum bitigia an gecti bulantim belki bu kizdir gecer kurtarir beni bulantidan

Erkekte mi bulanmisti 9 ay? Bulanti yoksa erkektir gibi bisi duymustum da :)) tabi hurafe bu da ama bu donemde insan neye inanacagini sasiriyo:) Kolay gelsin sana canim. Ne diyim ki ( bebisler icin katlancaz artik :))

Canım burada birarada olmak bile rahatlatıyor insanı. İnşallah aylar boyunca güzel bir arkadaşlık kuracak, birbirimize bol bol müjdeli haberler vereceğiz. :13:

Eyvah eyvah! İnşallah bulantı konusunda annene çekmezsin. :)

Erkekte mi bulanmisti 9 ay? Bulanti yoksa erkektir gibi bisi duymustum da :)) tabi hurafe bu da ama bu donemde insan neye inanacagini sasiriyo:) Kolay gelsin sana canim. Ne diyim ki ( bebisler icin katlancaz artik :))

Hurafe hurafe :) annem kardeşime hamileyken 9 ay bulanmış midesi :)

kızlar sat a göre 6+2 günlük hamileyim. bugün dr. a gitsem kalp atışını duyar mıyım ki acaba

Karından bakarsa belli olmaz ama vajinal bakarsa muhtemelen duyarsın. Ama duymazsan da panik yok, çünkü geç döllenme yaşayanlar da olabiliyor cnım.

Canım benim, kanım dondu okurken. İmkanın varsa daha iyi bir yere git tabi ki. Allah oraya muhtaç olanlara yardım etsin, kimseyi de mecbur etmesin inşallah.

Andreacım eline sağlık. Benim beklenen doğum tarihini 3 eylül olarak düzeltir misin? Bir de rumuz tek "p" ile olacak.

evet erkekti bulantim cok yogun yasadim dokuz ay bencde hurafe erkekte de bulanti cok oluyor aslinda insanin bunyesiyle ilgili herkeste farkli oluyor ben uc defa hamilelik yasadim adetim gecmeden test yaptigimda heemen cikti ucundede cok erken belirtilerini yasiyordum vala belirti yasamayan arkadaslar hep sansli goruyorum teredutte girip dusunmektense keyfini cikarsinlar bence

canım kendisinin 7 ,5 yaşında kızı var benim hamile kaldığımı öğrenince bende yapsammı acaba dedi. yaş 35. bende geç kaldın canım dedim kötüyüm dimi ?

Anneeemmmmm! Çok kötüsün kız. Ben 37 yaşındayım, daha ilk bebeğim.

bugün pıtpıtlarımızı gördük duyduk çok şükür.. ama az bi kanamam olduğu için doktorumdan bazı yasaklar geldi.. bol bol dinlenip progestan kullanacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…