Ben bagcılar medipolde suna hanıma gidiyorum gayet memnunum.ama eger suna hanıma baslayacaksan kapısında uzunca beklemeye ve 10 gün öncesinden randevu almaya razı olman gerekiyor. Acil bi durumdada kendisine ulaşmak cok zor. Ben daha iyi bir dr bulamadığım için kendisine devam ediyorum. Karar senin. ..
bugün pıtpıtlarımızı gördük duyduk çok şükür.. ama az bi kanamam olduğu için doktorumdan bazı yasaklar geldi.. bol bol dinlenip progestan kullanacağım..
Ben bagcılar medipolde suna hanıma gidiyorum gayet memnunum.ama eger suna hanıma baslayacaksan kapısında uzunca beklemeye ve 10 gün öncesinden randevu almaya razı olman gerekiyor. Acil bi durumdada kendisine ulaşmak cok zor. Ben daha iyi bir dr bulamadığım için kendisine devam ediyorum. Karar senin. ..
Iyi aksamlarrr...
Kizlar cok hizli gidiyorsunuz bugun cok giremedim inanin 1 saattir sadece mesajları okuyorummm:)) maşallah baya sayimiz artmis yeni gelenler hosgelmisler.birde pitpit duyanlar, keseyi gorenler var gördükçe herkesin adina cok seviniyorum Allah hepimizin bebikini saglikla kucagimiza almayi nasip eder inşallah:)))
Iyi aksamlarrr...
Kizlar cok hizli gidiyorsunuz bugun cok giremedim inanin 1 saattir sadece mesajları okuyorummm:)) maşallah baya sayimiz artmis yeni gelenler hosgelmisler.birde pitpit duyanlar, keseyi gorenler var gördükçe herkesin adina cok seviniyorum Allah hepimizin bebikini saglikla kucagimiza almayi nasip eder inşallah:)))
ilk deger derken ben onsekiz yasimda iken beri var ve yermidort yasindayim hep degisiyor degerler yani enson olcrtdum ve ilacida yuksek biliyorum turkiyede olsa idim dr ilacin dozunu dusurudu az cok anliyorm dort bes yildir hep giitigim ixin diye burda bilmiyorum bende sasirdm sizin bidahaki kontrolunuz nezaman?
canım benim de geç döllenme, 6 gün ileri attı satımı. doktorum keseyi gördüğünde kaç haftalık olduğunu söyledi kalp atışını duyduğumuzda da satı belirlemişti. keseye göre hafta söylemedi mi?eğer foto verdiyse orda kaç mm olduğu yazıyordur, ben ilk gittiğimde 5+2 dedi 13 mm di kese.umarım yardımcı olabilmişimdir:)
bugün pıtpıtlarımızı gördük duyduk çok şükür.. ama az bi kanamam olduğu için doktorumdan bazı yasaklar geldi.. bol bol dinlenip progestan kullanacağım..
En son 367. Sayfada kalmıştım yahu ne ara yazıştınız o 13 sayfayı:44: valla ne konuştunuz merak ediyorum ama valla bakamıycam çok yorgunum.. halsizim.. gönlüm yorgun..