2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
merhaba, medipol de kime gidiyorsunuz acaba? ben de oraya gitmeyi düşünüyorum da..

Ben bagcılar medipolde suna hanıma gidiyorum gayet memnunum.ama eger suna hanıma baslayacaksan kapısında uzunca beklemeye ve 10 gün öncesinden randevu almaya razı olman gerekiyor. Acil bi durumdada kendisine ulaşmak cok zor. Ben daha iyi bir dr bulamadığım için kendisine devam ediyorum. Karar senin. ..

teşekkürler :)

Iyi aksamlarrr...
Kizlar cok hizli gidiyorsunuz bugun cok giremedim inanin 1 saattir sadece mesajları okuyorummm:)) maşallah baya sayimiz artmis yeni gelenler hosgelmisler.birde pitpit duyanlar, keseyi gorenler var gördükçe herkesin adina cok seviniyorum Allah hepimizin bebikini saglikla kucagimiza almayi nasip eder inşallah:)))

insallah canim :))

heee anladm cnm benm bidaha baklck 20 inde

sol alt kısımda yazanlar sag üst kısımda yazılanlar
L 8.86mm B CHI
L 5 frg 5.2 mhz
d 5.64 cm gn 62
L 0.00 mm D 11.0 CM

Sağ üstte başka şeylerde yazıyodu ama onları yazmadım.bu onuca göre ben kaç haftalık oluyorum:44:
yeşil renkli olanlar sol at degerleri

ya kızlar kusra bakmayın karışık oldu amaben böyle düzenlememiştim

Son düzenleme:
bugün pıtpıtlarımızı gördük duyduk çok şükür.. ama az bi kanamam olduğu için doktorumdan bazı yasaklar geldi.. bol bol dinlenip progestan kullanacağım..

maşallah maşallah ne güzel bir duygu değil mi Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah

En son 367. Sayfada kalmıştım yahu ne ara yazıştınız o 13 sayfayı:44: valla ne konuştunuz merak ediyorum ama valla bakamıycam çok yorgunum.. halsizim.. gönlüm yorgun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…