maşallah maşallah ne güzel bir duygu değil miAllah hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
Andrea33 seni ugrastiriyorum ama benim sehrim listede yok KASTAMONU olarqk ejlersen cok cok sevinirim:) listeye ekledigin icin de tesekkurler..
Buarada kizlar benim gibi midesi aksam ve geceleri bulanan var mi?acaba bu normal bisey mi?ben suan sat a gore 9+0 ama usg ye gore ise 9+5 im..benim gibi sat a gore usg de bebegi daha buyuk olan var mi?heyecandan dr a sormayi unutmusum ama aklimi cok kurcaliyo bu konu.forumda takip ettigim kadariyla gec dollenme nedeni ile bebegi sat a gore daha kucuk olan arkadaslar var ama buyyuk olana hic rastlamadim son bisey sorucam arkadaslar bebeginin hareketlerini hisseden var mi? İkinci gebeliklerde daa erken hissedilebilirmis ki benim ki iki olucak yine de bu kadar erken olurmuki?ben geceleri sessizlikte elimi karnima koyup odaklandigimda hafiften kipirtilar hisediyorum ve her gece bebegimi boylece hissediyorum.acaba yaniliyor muyum?
Tuvalet basa bela iyiki evdeyimde sorun yok.canim dusunursen susam yagida catlaklar icin etkili bide kakao yagi killanma yaptigini soyleyen olmadi susam yagini kendimde kullNiyorum baska yaglarla karistirarak hic sorun yasamadim.lierc cok guzel ama kivami cok berbat yPis yapis sinir ediyor
değeri 16 falan olan varmş yawbende aynı ilacın 25mg nı verdi senne zamndr kullanıonki artırılmış senin ki. ilk değerin kaçt ı
Canım selam. Lierac'ı henüz erken diye kullanmamıştım, kıvamının yapış yapış olduğunu bilmiyordum. Susam ve kakao yağını deniyim. Yoksa badem yağı ile alt göbeğimdeki tüyler kararmaya başladı :S
Eyvah eyvah! İnşallah bulantı konusunda annene çekmezsin. :)
canım inceledim şimdi,hiçbişey yok kaç haftalık olduguna dair....:44:
bilmem kaç cm kaç mm öyleşeyler yazıyoo
yaa arkadaşlar bu tiroid hormonuna sürekli baktırmak mı gerekiyor. Ben hamile kaldığımı öğrenince hepsini yaptırmıştım, hepsi temizdi çok şükür, doktorum da ilave bişey istemedi bu sonuçları götürünce. Normalde düzgün olup hamileikte 1-2 ay sonra değerlerin bozulduğu oluyor mu ki
Ne sürersek sürelim tüylenme yapacaktır. Ama bırakınca da dökülür. Kıl kökleri yağ ile beslendikleri için bütün yağlar artmasına sebep olur. Bırakınca dökülürmüş sma. Güzellik uzmanı teyzemin yalancısıyım :))
Tiroidle ilgili daha önce problemin olmamışsa sürekli baktırmana gerek yok bence. Benim hipotiroidim vardı, ilaç alıyorum o nedenle 2 ayda bir baktırıyorum hormon dengede olsun diye. TSH değerim hamilelikten sonra arttı. Senin zaten düzenliyse belki daha sonra bir kez daha baktırmanı ister doktorun. Çünkü hamilelikte tiroidle ilgili hormona olan ihtiyaç artıyormuş. Belki de onu bile istemez çünkü sorunun yokmuş.
Anneeemmmmm! Çok kötüsün kız. Ben 37 yaşındayım, daha ilk bebeğim.
Haha değil ben koşuyolu medipole gidiyorum yalnış bilgi verdim sanırım üzgünüm :s
KIZLARRR günaydın şimdiden size.. oğlum ve ben gece kuşları ayaktayız yine mama yemek için. güya bu gece ders çalışacaktım. şimdi o smiley lere bakp bebek deyip gülüyo ben de yazabildiğim kadar yazıyorum işte.. canım çok sıkkın.. birileri nolur bana bişeyler yazsın..
malum son iki haftadır kendi ve oğlumun sıkıntılarını anlatıp duruyorum size de.. bu hafta kötü bişeyler oldu..
eşimle normalde iyiyizdir ne kdr arada dalgalansa da.. ama şimdi bizden 12 saat uzaklıkta babamız. tam tatilden geldik o gitti ben annemlerde kalıyorum normalde bu haftalarda yanına tasınmak için evi toplayacaktım. tabi hastalıklar kesti önümü ev soğuk çocuk da huysuz artı annem de üşütmüş astımı da depreşti dr a gitmiyo ölüyo yatak döşek içinde..bırakıp da taşınmayı düşünecek halim kalmadı yani. pazar günü yine oğlanın serumu için hastaneye gittik. çıkışta tatil dönüşü oğlumun botunu kaybettiğimiz için oğlana ayakkabı almaya diye çıktım. o ara tlf nu bebek arabasının sepetine atmışım hiç de duymadım hastaneden çıkmamla eve girişim arası hepi topu 2.5 saat ama 7-8kişi en az 2 kez aramışlar. bunlar arasında kayınpederim iki abim(eşimin) ,eşimin ablasının kızı ve annem var. özellikle son ikisi durumumu yakinen bildikleri için sokakt bayılmış olmamdan şüphelenmişler çünkü gerçekten o kdr kötü durumum..
nyse farkettim mesele çözüldü falan eşim hala aramıyor biz zaten hengame içindeyiz. akşam oldu gece 9 gb oğlan yorgunluktan erken uyudu. ben de eşimle konuşup yatarım dedim beni niye aramıyon gibisinden esprili bi msj attım hemen aradı.. açtım arkadaşlarla tavla atacağız 2 saat beklersen bi 10 dk konuşuruz dediölüyom zaten yorgunluktan sanki koca gün çuvala girmiş. hiç arkadaşlarıyla değilmiş biz burada çok rahatta huzurdaymışız gb kapatmaya çalıştı ben de çok yorgunum yatacağım dedim tavırlı değil ama sen bilirsin dedi. ben de çok kızdığımı söyleyip kapattım. ki o an evde çözemediğim bi kriz vardı fikir almak maksadıyla aramıştım özellikle..
çok uzattım ama detaylarıyla bilin dedim bu andan sonra msj attım seninle konuşmayacapım ailendeki herkes beni merak edip arıyro sen haricinde evde annem ben oğlan hepimiz hastayız bizi geçtim annemi bari bi arayıp sorsaydın diye msj atıp yattım. niyetim iki gün konuşmamaktı bizim adam benden önce alınmış anlaşılan her zaman yaptığı gibio andan itibaren beni değil gün içinde bir kez annemi arayıp oğlanı sorup kapatıyo deliriyorum yaaaa
geçen hafta çok alıngan ve hassas olduğumu beni birkaç ay ailedeki en alıngan insanın ismini vererek onun gibi farzetmesini söylemiştim. bir gün çekti arası.. tamam hamilelik hassasiyeti var ama yaptığında anormallik yok mu? annem de dönüp bana niye seni aramıyo naptın adama deyince ben sizin özelinize karışmadım bugüne kdr senin de karışmaya hakkın yok dedim ona da kızdım.. anlamadan dinlemeden direkt onu savunur zaten bizim anneler biraz ters herkes karşı tarafı tutar. kv me söylesem canına okur eşimin ama kendini de üzüntüden helak eder bu basit mesele için.yanyana olsak yine bir şekilde iletişim oluyo da bu durmda ne yapayım yaa çok kızgınım beni böyle zor durumda ve yalnız bıraktığı için. geçen hafta sonu çok sıkıştım gel diye msj attım gece defalarca aradım çık gel diye hiç duymamış bile oda arkadaşı tlf gürültüsünden uyuyamamış sabaha kdr bizimki pervasız ya birini bile duymamış. sabahleyin de gelemem deyip kestirip attı walla benim de kafam atacak ondan sonra çok kötü şeyler olacak ondan korkuoyrum.
KIZLARRR günaydın şimdiden size.. oğlum ve ben gece kuşları ayaktayız yine mama yemek için. güya bu gece ders çalışacaktım. şimdi o smiley lere bakp bebek deyip gülüyo ben de yazabildiğim kadar yazıyorum işte.. canım çok sıkkın.. birileri nolur bana bişeyler yazsın..
malum son iki haftadır kendi ve oğlumun sıkıntılarını anlatıp duruyorum size de.. bu hafta kötü bişeyler oldu..
eşimle normalde iyiyizdir ne kdr arada dalgalansa da.. ama şimdi bizden 12 saat uzaklıkta babamız. tam tatilden geldik o gitti ben annemlerde kalıyorum normalde bu haftalarda yanına tasınmak için evi toplayacaktım. tabi hastalıklar kesti önümü ev soğuk çocuk da huysuz artı annem de üşütmüş astımı da depreşti dr a gitmiyo ölüyo yatak döşek içinde..bırakıp da taşınmayı düşünecek halim kalmadı yani. pazar günü yine oğlanın serumu için hastaneye gittik. çıkışta tatil dönüşü oğlumun botunu kaybettiğimiz için oğlana ayakkabı almaya diye çıktım. o ara tlf nu bebek arabasının sepetine atmışım hiç de duymadım hastaneden çıkmamla eve girişim arası hepi topu 2.5 saat ama 7-8kişi en az 2 kez aramışlar. bunlar arasında kayınpederim iki abim(eşimin) ,eşimin ablasının kızı ve annem var. özellikle son ikisi durumumu yakinen bildikleri için sokakt bayılmış olmamdan şüphelenmişler çünkü gerçekten o kdr kötü durumum..
nyse farkettim mesele çözüldü falan eşim hala aramıyor biz zaten hengame içindeyiz. akşam oldu gece 9 gb oğlan yorgunluktan erken uyudu. ben de eşimle konuşup yatarım dedim beni niye aramıyon gibisinden esprili bi msj attım hemen aradı.. açtım arkadaşlarla tavla atacağız 2 saat beklersen bi 10 dk konuşuruz dediölüyom zaten yorgunluktan sanki koca gün çuvala girmiş. hiç arkadaşlarıyla değilmiş biz burada çok rahatta huzurdaymışız gb kapatmaya çalıştı ben de çok yorgunum yatacağım dedim tavırlı değil ama sen bilirsin dedi. ben de çok kızdığımı söyleyip kapattım. ki o an evde çözemediğim bi kriz vardı fikir almak maksadıyla aramıştım özellikle..
çok uzattım ama detaylarıyla bilin dedim bu andan sonra msj attım seninle konuşmayacapım ailendeki herkes beni merak edip arıyro sen haricinde evde annem ben oğlan hepimiz hastayız bizi geçtim annemi bari bi arayıp sorsaydın diye msj atıp yattım. niyetim iki gün konuşmamaktı bizim adam benden önce alınmış anlaşılan her zaman yaptığı gibio andan itibaren beni değil gün içinde bir kez annemi arayıp oğlanı sorup kapatıyo deliriyorum yaaaa
geçen hafta çok alıngan ve hassas olduğumu beni birkaç ay ailedeki en alıngan insanın ismini vererek onun gibi farzetmesini söylemiştim. bir gün çekti arası.. tamam hamilelik hassasiyeti var ama yaptığında anormallik yok mu? annem de dönüp bana niye seni aramıyo naptın adama deyince ben sizin özelinize karışmadım bugüne kdr senin de karışmaya hakkın yok dedim ona da kızdım.. anlamadan dinlemeden direkt onu savunur zaten bizim anneler biraz ters herkes karşı tarafı tutar. kv me söylesem canına okur eşimin ama kendini de üzüntüden helak eder bu basit mesele için.yanyana olsak yine bir şekilde iletişim oluyo da bu durmda ne yapayım yaa çok kızgınım beni böyle zor durumda ve yalnız bıraktığı için. geçen hafta sonu çok sıkıştım gel diye msj attım gece defalarca aradım çık gel diye hiç duymamış bile oda arkadaşı tlf gürültüsünden uyuyamamış sabaha kdr bizimki pervasız ya birini bile duymamış. sabahleyin de gelemem deyip kestirip attı walla benim de kafam atacak ondan sonra çok kötü şeyler olacak ondan korkuoyrum.
Ben de euthyrox 75 mg kullanıyorum ama benim tiroid problemim 1 senedir vardı, tedavi görüyordum. Fakat hamilelikten önce 1.12 olan TSH değerim, hamilelikten sonra 2.34 oldu. 4.0'e kadar sınırlar içersinde, bildiğim kadarıyla hamilelikte TSH değeri artarmış. Bebek çekiyormuş bu hormonun bir kısmını. 2 ayda bir kan verip kontrol altında tutuyorum. Yakında benimde ilaç değerim artacak.
kızlaaarrrr troidim yüksekçıkmış3.7 imiş :2: napıcambebeğime ne gibi bi zararı varkiiiiii
yaa arkadaşlar bu tiroid hormonuna sürekli baktırmak mı gerekiyor. Ben hamile kaldığımı öğrenince hepsini yaptırmıştım, hepsi temizdi çok şükür, doktorum da ilave bişey istemedi bu sonuçları götürünce. Normalde düzgün olup hamileikte 1-2 ay sonra değerlerin bozulduğu oluyor mu ki
canım inceledim şimdi,hiçbişey yok kaç haftalık olduguna dair....:44:
bilmem kaç cm kaç mm öyleşeyler yazıyoo
slm kızlar benimle bdt aynı olan hiç bir arkadaşım yok acaba onlar ağustos grubuna mı takılıyor bilemedim :44: benimde geçen salı randevum vardı dr um folik asiti bırakmamı multivitamine başlamamı söyledi 1 haftadır vitamin içiyoruz. benim bulantım başından beri çok olmadı şimdilerde çok az var. toksoplazma ve rubella testi yaptırmam lazım ne kadar sürede çıkıyor sonuçlar? bi de benim bi daha ki randevum 26 şubat o zaman 13. haftada olcaz belki cinsiyeti de belli olur :)
canım geçen hafta bulantıdan işe gidemedim evde yattım. Benimde aynı bildiğin gibi devam ediyor 5 kilo vermişim alcağıma veriyorum yemek yiyemiyorum paso çorba içiyorumsabah kahvaltısını bir tek yiyorum oda simit peynir. Doktorum 10 kiloya kadar verebilirsin dedi buraya fazla yazamıyorum ortaklaşıp facede grup kursak daha güzel olmazmı hem tanışmış oluruz daha güzel olur
kuzun yaş 40 veya 50 de olabilir arkadaşımın annesi biz liseye giderken 45 de doğurdu konu o değil yavrus hamile olduğum duyulunca 7,5 - 8 yaşında çocuğu olan kızın hep beni taklit etmesi. mesela pembe manto aldım oda aldı yeşil çant aldım oda aldı şimdi hamişim oda bende kalsammı diyo. bıktım anlıcan.
ama çok anlayışlısın yerinde başka biri olsa hemen çemkirmişti.
Böyle insanlar var sana tek önerim arana mesafe koy , insanları üzmekten başka bir işe yaramıyorlar .
Annemin bir arkadaşı vardı , aynı şekilde ne yapsa taklit eden kız kardeşime ne alsa annem buda gidip kızına aynısını alan hemde aynı yerden aynısını , evımıze birşey alsak kendisi hemen gidip alır ,
şuan uzakta ve annem mesafeli selam dışında konuşmaz kendiside rahat ,
ben senı çok iyi anlıyorum .
söz konusu şahıs yan masamda olunca maalesef mesafe zor oluyo :) dün burnuma burnuma parfüm sıkıyo anlamıyo neyse saol canım beni anladığın için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?