canım ilaçlarını düzenli alıyosan hiç problam olmaz korkma. benim görümcemin 49 a çıktı, düşün seninkinin kaç katı sonra 19 düştü derken en son 3 dü. şimdi 1 aylık sağlıklı nur topu gibi bi kızı var maaşallah :))sende içini ferah tut sağlıcakla kucağına alman nasip olsun inşallah bebişinikızlaaarrrr troidim yüksekçıkmış3.7 imiş :2: napıcambebeğime ne gibi bi zararı varkiiiiii
endişelenme arkadaşım benimde yazmıyodu, sadece kese göründüğü için haftası yazmayabilir. gs yazan yer varsa kese boyutunu göstermiş olabilir usg. inşallah en kısa sürede bebişinide görürsünkendimi kör gibi hissediyorum yaaa......
sadece kese göründü içinde bebiş fekan yoktu ondan olabilrimi
Gunaydin kızlar.
Ben de 7+3 teyim takvimimi yapamadim henüz ama:)
cayla araniz nasil ben gunde 3 4 bardak içiyorum kesemedim. Cok zararli mi acaba
Ben günde 1 bardak içiyorum..Fazla içilmesi zararlı tabi.Kansızlık yapar.Yediklerimizin vitaminini emiyormuş sanırım.Bir de kafein içeriyor..Azaltman lazım cnm..
Ohhh. gözün aydın arkadaşım
darısı başımıza olsun :)
Anladığım kadarıyla eşin sağlık konularında ilgisiz..Neden aramıyor ki seni canım nasılsın falan diye..Hem de durumun da hassasmış.Bide tavla oynıcam diyomuşş..Anlam veremedimm..İnş düzelir Aklını kötü şeylere yorma cnm
Kızlar endişelenmeyin.Ben yaklaşık 6-7 aydır takip ettiriyorum..Hatta bi ara 53 lere çıkmıştı.O yüzden bebiş meselesine ara vermiştikHap kullandım.Gerektiği zaman dozunu değiştirdi dr um.53-45-14-7-5-3 derken şimdi 5 e çıktı..Önemli bi durum ama ilaç düşürülmesine çok etkili.O yüzden endişelenmeyin..Ama ayda bir muhakkak ölçtürün ona göre ilaç dozajı ayarlanabilir.Benim öyle..Şimdi tekrar ölçtürcem eğer düşmüşse aynı dozajla devam ederim heralde..Allah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş..
Senin değerlerin maşallah normalmiş .Ama yine takip ettirmek lazım ..
Büyük ihtimal sadece kese görülmüştür..O da genelde sağ altta GS şeklinde yazar..
Ben devlet hastanesine gidiyorum testler 3-4 saat içerisinde çıkıyor..
İyiymiş 10 kiloEvet facebook grubu güzel olur
Günaydın kızlarr
Andrea33 seni ugrastiriyorum ama benim sehrim listede yok KASTAMONU olarqk ejlersen cok cok sevinirim:) listeye ekledigin icin de tesekkurler..
Buarada kizlar benim gibi midesi aksam ve geceleri bulanan var mi?acaba bu normal bisey mi?ben suan sat a gore 9+0 ama usg ye gore ise 9+5 im..benim gibi sat a gore usg de bebegi daha buyuk olan var mi?heyecandan dr a sormayi unutmusum ama aklimi cok kurcaliyo bu konu.forumda takip ettigim kadariyla gec dollenme nedeni ile bebegi sat a gore daha kucuk olan arkadaslar var ama buyyuk olana hic rastlamadim son bisey sorucam arkadaslar bebeginin hareketlerini hisseden var mi? İkinci gebeliklerde daa erken hissedilebilirmis ki benim ki iki olucak yine de bu kadar erken olurmuki?ben geceleri sessizlikte elimi karnima koyup odaklandigimda hafiften kipirtilar hisediyorum ve her gece bebegimi boylece hissediyorum.acaba yaniliyor muyum?
kızlaaarrrr troidim yüksekçıkmış3.7 imiş :2: napıcambebeğime ne gibi bi zararı varkiiiiii
KIZLARRR günaydın şimdiden size.. oğlum ve ben gece kuşları ayaktayız yine mama yemek için. güya bu gece ders çalışacaktım. şimdi o smiley lere bakp bebek deyip gülüyo ben de yazabildiğim kadar yazıyorum işte.. canım çok sıkkın.. birileri nolur bana bişeyler yazsın..
malum son iki haftadır kendi ve oğlumun sıkıntılarını anlatıp duruyorum size de.. bu hafta kötü bişeyler oldu..
eşimle normalde iyiyizdir ne kdr arada dalgalansa da.. ama şimdi bizden 12 saat uzaklıkta babamız. tam tatilden geldik o gitti ben annemlerde kalıyorum normalde bu haftalarda yanına tasınmak için evi toplayacaktım. tabi hastalıklar kesti önümü ev soğuk çocuk da huysuz artı annem de üşütmüş astımı da depreşti dr a gitmiyo ölüyo yatak döşek içinde..bırakıp da taşınmayı düşünecek halim kalmadı yani. pazar günü yine oğlanın serumu için hastaneye gittik. çıkışta tatil dönüşü oğlumun botunu kaybettiğimiz için oğlana ayakkabı almaya diye çıktım. o ara tlf nu bebek arabasının sepetine atmışım hiç de duymadım hastaneden çıkmamla eve girişim arası hepi topu 2.5 saat ama 7-8kişi en az 2 kez aramışlar. bunlar arasında kayınpederim iki abim(eşimin) ,eşimin ablasının kızı ve annem var. özellikle son ikisi durumumu yakinen bildikleri için sokakt bayılmış olmamdan şüphelenmişler çünkü gerçekten o kdr kötü durumum..
nyse farkettim mesele çözüldü falan eşim hala aramıyor biz zaten hengame içindeyiz. akşam oldu gece 9 gb oğlan yorgunluktan erken uyudu. ben de eşimle konuşup yatarım dedim beni niye aramıyon gibisinden esprili bi msj attım hemen aradı.. açtım arkadaşlarla tavla atacağız 2 saat beklersen bi 10 dk konuşuruz dediölüyom zaten yorgunluktan sanki koca gün çuvala girmiş. hiç arkadaşlarıyla değilmiş biz burada çok rahatta huzurdaymışız gb kapatmaya çalıştı ben de çok yorgunum yatacağım dedim tavırlı değil ama sen bilirsin dedi. ben de çok kızdığımı söyleyip kapattım. ki o an evde çözemediğim bi kriz vardı fikir almak maksadıyla aramıştım özellikle..
çok uzattım ama detaylarıyla bilin dedim bu andan sonra msj attım seninle konuşmayacapım ailendeki herkes beni merak edip arıyro sen haricinde evde annem ben oğlan hepimiz hastayız bizi geçtim annemi bari bi arayıp sorsaydın diye msj atıp yattım. niyetim iki gün konuşmamaktı bizim adam benden önce alınmış anlaşılan her zaman yaptığı gibio andan itibaren beni değil gün içinde bir kez annemi arayıp oğlanı sorup kapatıyo deliriyorum yaaaa
geçen hafta çok alıngan ve hassas olduğumu beni birkaç ay ailedeki en alıngan insanın ismini vererek onun gibi farzetmesini söylemiştim. bir gün çekti arası.. tamam hamilelik hassasiyeti var ama yaptığında anormallik yok mu? annem de dönüp bana niye seni aramıyo naptın adama deyince ben sizin özelinize karışmadım bugüne kdr senin de karışmaya hakkın yok dedim ona da kızdım.. anlamadan dinlemeden direkt onu savunur zaten bizim anneler biraz ters herkes karşı tarafı tutar. kv me söylesem canına okur eşimin ama kendini de üzüntüden helak eder bu basit mesele için.yanyana olsak yine bir şekilde iletişim oluyo da bu durmda ne yapayım yaa çok kızgınım beni böyle zor durumda ve yalnız bıraktığı için. geçen hafta sonu çok sıkıştım gel diye msj attım gece defalarca aradım çık gel diye hiç duymamış bile oda arkadaşı tlf gürültüsünden uyuyamamış sabaha kdr bizimki pervasız ya birini bile duymamış. sabahleyin de gelemem deyip kestirip attı walla benim de kafam atacak ondan sonra çok kötü şeyler olacak ondan korkuoyrum.
Ben günde 1 bardak içiyorum..Fazla içilmesi zararlı tabi.Kansızlık yapar.Yediklerimizin vitaminini emiyormuş sanırım.Bir de kafein içeriyor..Azaltman lazım cnm..
O Kadar alismisimki. Doktora sorcaktim unuttum hep. Saolsun ben sormadanda bisey soylemiyo. Ama azaltcaz madem zararli
valla kahvaltıda bende içiyorum napçaz herggün yumurtada yiyemiyorum.
Cnm ya yumurtayı baharatla yeşilliklerle yemeye çalış çok çok faydalı..Çayıda açık içmeye çalışıyorum..
Bende çok içiyodum ama ailem tatlandırıcıyı yasaklayınca şekersiz de hiç tadı çıkmadığı için canımda pek istemiyorBazen drların gözünden kaçıyo işte aslında bi kitapcık dağıtsalar ne güzel olur..
valla kahvaltıda bende içiyorum napçaz herggün yumurtada yiyemiyorum.
Bende çok içiyodum ama ailem tatlandırıcıyı yasaklayınca şekersiz de hiç tadı çıkmadığı için canımda pek istemiyorBazen drların gözünden kaçıyo işte aslında bi kitapcık dağıtsalar ne güzel olur..
Aslında çok güzel dergiler var :)) ben almaya başladım. Bi de iphone kullananlar için mükemmel uygulamalar var. Android için de olabilir. İngilizcesi olanlar babycenter ve pregnant company uygulamalarını indirenilirsiniz. Gün gün takip edebiliyosunuz. Her gün farklı bi bilgi var. Hamleyim diye bi program var türkçe olarak da :)) onu da çok faydalı buldum ben.
Gunaydin kızlar.
Ben de 7+3 teyim takvimimi yapamadim henüz ama:)
cayla araniz nasil ben gunde 3 4 bardak içiyorum kesemedim. Cok zararli mi acaba
Dergi olarak ne aliyosun canim?
Aslında çok güzel dergiler var :)) ben almaya başladım. Bi de iphone kullananlar için mükemmel uygulamalar var. Android için de olabilir. İngilizcesi olanlar babycenter ve pregnant company uygulamalarını indirenilirsiniz. Gün gün takip edebiliyosunuz. Her gün farklı bi bilgi var. Hamleyim diye bi program var türkçe olarak da :)) onu da çok faydalı buldum ben.
Dergi olarak ne aliyosun canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?