2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
kızlaaarrrr troidim yüksekçıkmış 3.7 imiş :2: napıcambebeğime ne gibi bi zararı varkiiiiii
canım ilaçlarını düzenli alıyosan hiç problam olmaz korkma. benim görümcemin 49 a çıktı, düşün seninkinin kaç katı sonra 19 düştü derken en son 3 dü. şimdi 1 aylık sağlıklı nur topu gibi bi kızı var maaşallah :))sende içini ferah tut sağlıcakla kucağına alman nasip olsun inşallah bebişini

kendimi kör gibi hissediyorum yaaa......
sadece kese göründü içinde bebiş fekan yoktu ondan olabilrimi
endişelenme arkadaşım benimde yazmıyodu, sadece kese göründüğü için haftası yazmayabilir. gs yazan yer varsa kese boyutunu göstermiş olabilir usg. inşallah en kısa sürede bebişinide görürsün

Gunaydin kızlar.

Ben de 7+3 teyim takvimimi yapamadim henüz ama:)
cayla araniz nasil ben gunde 3 4 bardak içiyorum kesemedim. Cok zararli mi acaba

Ben günde 1 bardak içiyorum..Fazla içilmesi zararlı tabi.Kansızlık yapar.Yediklerimizin vitaminini emiyormuş sanırım.Bir de kafein içeriyor..Azaltman lazım cnm..

Ben günde 1 bardak içiyorum..Fazla içilmesi zararlı tabi.Kansızlık yapar.Yediklerimizin vitaminini emiyormuş sanırım.Bir de kafein içeriyor..Azaltman lazım cnm..

O Kadar alismisimki. Doktora sorcaktim unuttum hep. Saolsun ben sormadanda bisey soylemiyo. Ama azaltcaz madem zararli

Son düzenleme:

evet bencede grup kuralık katılacak çok kişi var :)

Canım benim günaydın bende 2 hafta önce gittim bebiş 8 hafta olması gerekirken usg ye göre 9 hafta çıktı bende heyacandan soramadım yarın kontrolüm var sorucam dr.bende miğde bulantısı sadece 7. hafta bir iki kere oldu şuan hiç yok canım.

kızlaaarrrr troidim yüksekçıkmış 3.7 imiş :2: napıcambebeğime ne gibi bi zararı varkiiiiii

ne ara tirodin yükselti ben kaçırmışım. dokto bişey dedimi? sordunmu?

benim yengem guatr hastası dolayısyla tiroid hakgetire tavan yapmış o halde hamile kaldı doğurdu herşeyin çözümü var kuş sadece biraz dikkat edicen o kadar.

bence sen annenden ayrıl kendı duzenını kur hıcbı erkek evde esının annesının sureklı yasamasını ıstemez

O Kadar alismisimki. Doktora sorcaktim unuttum hep. Saolsun ben sormadanda bisey soylemiyo. Ama azaltcaz madem zararli

Bende çok içiyodum ama ailem tatlandırıcıyı yasaklayınca şekersiz de hiç tadı çıkmadığı için canımda pek istemiyorBazen drların gözünden kaçıyo işte aslında bi kitapcık dağıtsalar ne güzel olur..

Aslında çok güzel dergiler var :)) ben almaya başladım. Bi de iphone kullananlar için mükemmel uygulamalar var. Android için de olabilir. İngilizcesi olanlar babycenter ve pregnant company uygulamalarını indirenilirsiniz. Gün gün takip edebiliyosunuz. Her gün farklı bi bilgi var. Hamleyim diye bi program var türkçe olarak da :)) onu da çok faydalı buldum ben.

valla kahvaltıda bende içiyorum napçaz herggün yumurtada yiyemiyorum.

Ben pek saglikli da beslwnemiyorum. Calisiyorum.kahvalti etmiyorum zaten. Sandvic yiyorum.bi pazarlari guzel kahvalti ediyorum o kadar. Sutu de hic sevmiyorum ama baya yogurt yiyorum. O kurtarir belki biraz:)

ben sekersiz iciyorum alistim baya.
doktordan doktora o kadar fark ediyo ki canim. Dedigin gibi bi kitapcik dagitilabilir. Ben bi kitap aliyim kendime en iyisi

Dergi olarak ne aliyosun canim?

Gunaydin kızlar.

Ben de 7+3 teyim takvimimi yapamadim henüz ama:)
cayla araniz nasil ben gunde 3 4 bardak içiyorum kesemedim. Cok zararli mi acaba

canım çok içme biraz azaltmaya çalış.
çay vücuttaki demiri atıyor, heleki demir eksikliğin varsa hiç içme bence.
artı içinde kafein de var bu sebeple çok açık ve sınırlı olarak tavsiye ediyor doktorlar.

Dergi olarak ne aliyosun canim?

canlar çok raştırdım bilgilerimi paylaşayım yardımcı olursa ne ala. kitap olarak ben Elizabeth isimli bir yazarın bebeğim ve ben isimli ansiklopedi gibi kitabını almıştım. çok iyiydi. 30 tl d&r da var.

dergi olarak ta abone olabiliyosunuz veya gazete bayilerinde alabiliyosunuz işim bebeğim dergisi. intrnetten bakın 1 yıllık abonelikler çok ucuz. hamilelere çocuklara bebeklere yönelik harika bir dergi.

canım bana öğret ıphonem var hamileyim başka program varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…