2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
istanbul anadolu yakası
bende anadoludayım pendik bölgeye gıdıyorum doktorum mustafa özbek ve ınanılmaz memnunum.

canım çok sağol. hemen indiriyorum bakalım neler var.

Günaydın herkese... grup için çok erken hem kurulunca buraya kimse bakmaz..

bende anadoludayım pendik bölgeye gıdıyorum doktorum mustafa özbek ve ınanılmaz memnunum.

canım çok sağol. hemen indiriyorum bakalım neler var.

Rica ederim ne demek :)) bebeğim&ben de bebişim 3d görüntüsü oluyo hafta hafta. O nedenle çok hoşuma gitmişti :))

slm kızlar.. dün gece cinnet modunda yazmıştım kk ya.. cvp veren arkadaşlara çok tşk ederim.. inanın yazılan bi kelime bile çok rahatlatıyo bazen...
yok kızz evliliği bitirmek falan aklımızdan geçmez de delirtti beni bu halde ilgisiz bırakarak.. daha da o alınganlık yapıyo benim alıngan olduğum dönemde.. ona kızıyorum ben bir iki ay daha devam edecek bu durum maalesef..

günaydın sana da canım.. normalde değildir böyle ilgisiz. benim hassas olduğum dönemde niye böyle yapıyo anlamış değilim.. arada bi tartışma geçmedi. beni böyle zor durumda bırakmak zorunda kaldığı için defalarca üzgün olduğunu söyledi. tavla da normalde hiç oynamaz. bilir ama sarmaz yani.. pazar günü olmasa hiç böyle tepki vermezdim. bütün gün dışarıda evimize ne alabiliriz diye sağda solda marketlerde dolaştı durdu yapacak bişeyi olmadığı için. hastaneden çıkışta aradım muhabbet ettik kapattık. insanın 9 saat boyunca hiç aklına gelmez mi eşi ve çocuğu ona bozuldum işte.. aklıma tek kötü şey gelince ne çektirsem diye geliyo

bence sen annenden ayrıl kendı duzenını kur hıcbı erkek evde esının annesının sureklı yasamasını ıstemez
gülüm annemden ayrılmam mümkündeğil. adam uzakta. bir ay sonra taşınacağız belki daha bile erken. ev toplamak için burada kaldım ama hastaneye gidip gelmekten elim ermiyo.. yoksa ev de var ama soğuk. bu ilde kalsak bile başka eve taşınacağız yani. hasta çocukla geçemem oraya. şu an trabzonda ev var tuttuk ama eşim misafirhanede yaşıyor eşya olmadığı için. 3 kira ödüyoruz maalesef (

Android benim işletim sistemim, baktım öyle içime sinen bi uygulama bulamadım..Faydalılar ingilizce olduğu için kitap almayı düşünüyorum..Ama bebişimin haftasını gününü unutmıyım diye bebeğim diye bi uygulama kullanıyorum.

Aynen sütü sade içmiş değilim kahvenin içerisine katardım..Aile hekimliğindeki hemşire muhakkak içi dedi..Bende sütün içine karıştırılan meyvelerden aldım.Öyle içicem artık..Yoğurtta çok faydalı tabi,inş eksiği karşılar.Bende kitap alıcam

bulantısız sıkıntısız güzel bir gün dilerim hepinize,günaydınnn..iki gündür iyileştim derken akşamları kusmaya başladım.zaman geç zaman hayırlısıylaa

günaydın canım;
sen şimdi hamilesin ve de yükün çok faazla. herşeyle sen ilgileniyorsun.
bu sebeple en önce kendini düşünmelisin.
senin sağlığın ve psikolojin herşeyden önemli sen iyi olmazsan çoçuklarında olmaz.
sinirlenmekte son derece haklısın.
böyle hassas ve yorucu bir dönemde sana destek olmak yerine,eşin sinirlerini bozmuş.
şimdi arada mesafe var.bu konuya konuşsan uzatsanda uzatsan. gene anlamayacak nasılsa.
bu sebeple bence yanına taşınana kadar bu meseleyi askıya al.
annenle ilgilen biran evvel iyileşsin.
zorla doktora götür bak ben taşınacağım biran evvel gidelim doktora. seni bu halde bırakamam anne de. kendimde ağırlaşıyorum. biran evvel halletmem lazım de.
annen iyileştikten sonra, topla eşyalarını (tabiki yavaş yavaş kendini yormadan)
eğer eşyan çoksa eşinden gelmesini rica et.
gelmem faln derse de idareten taşıyabileceğin kadar eşyanı al.
kalanı da birşekilde alırsın.
ben inanıyorm mesafe kalkınca herşey düzelecek.
sen hiç canını sıkma.
bazen akşama kadar görmediğimiz kocalarımızla bile birbirimizi yaanlış anladığımız oluyor.
sizde epey mesafe var, oyüzden normal.
bir de belki canı sıkıldı birşeye bilemezsin ki yanında değilsin.
sen içini ferah tut arkadaşım herşey güzel olacak.

Benim aldığım kitaplar:

Hamileyim: En sevdiğim işte bu, ansiklopedi gibi kocaman bir kitap ve 1. kalite resimlerle süslenmiş.

İkincisi Bebeğimi Beklerken Beni Neler Bekler:

Ve sonuncusu 30'lu ve 40'lı yaşlarda Gebelik

kızlar bu arada gece tamamını okuyamadaım ama ne güzel sflar baya ilerlemiş.. muhabbet artıyor yeni yeni kalp atışı duyan gebeler geliyo.. çok güzel yaa..
dr dan çok güzel hbrlerle gelenler olmuş.. bu arada maşallah bulantımda bir nebze azalma var mutfağa girebiliorum ama yemek hala yapamıyorum. buna da şükür..
bugün dr a gidecekler de güzel hbrlerle gelirler inş..
bu arada aklıma takılan birkaç soru var. acaba geç döllenme değil de gelişim olarak mı geri bizim bebekler?
2- doğum iznini sat a göre mi geç döllenmeye göre mi ayarlıyorlar?
başka benim gibi sürekli vajinal olan var mı? bunun biteceği bir hafta var mı? yine alttan bakacaklar diye dr a gitmeye çekiniyorum..
yoksa hayatta bu kdr gün beklemezdim. gerçi daha yarın iki hafta olck ama buradaki dr u sayarsak da 4 hafta olacak artık karından bakarlar mı sizce???

İlgisiz olmadığına sevindim..Arada bi geliyo insanoğluna ona da dün gelmişler yada boşluğuna mı gelmiş artık bilemedim..Sürekli bi durum değilmş zaten ama belirt bunu muhakkak cnm niye arayıp sormadın bunca saat diye

Jang bogo kız bu nasıl nick allanı seversen yazarken Bile o neymis diyorum.
Neyse facede grup kendi listendekilere kapalı oluyor..bizim Şubat 2011 grubumuz var konuşuruz orda 2 senedir.. diycem o ki daha kimse birbirini tanımıyor burada konuşup ksynaşmak daha iyi diye düşünüyorum..

Gelelim bize kızçemle şuan kahvaltı yapıyoruz.. buyurmaz misiniz..

canım,
gelişim geriliği demek yanlış olur mutlaka ilerleyen haftalar bebekler yakalıyor haftasını. hatta bazı tosunlar önüne geçiyo
benim rahmin ters olduğundan ben bu haftama kadar hep vajinal bakıldım. karından gözükmüyordu bebeğim.
bir dahaki randevum 12. haftamda o zaman karından bakıcak. çünkü rahatlıkla görülür dedi doktorum.
bazı hamilelerde daha erken karından bakılıyo. ama dediğim gibi benim rahmim tersti gözükmedi 6. haftamda bile.

çok sağol canım ilaç gb geldi.. eşim böyle yaptığının ertesi günü akşama kdr depresyona girdim yataktan çıkamadım üzüntüden kimseye de söylemedim. çok çabuk üzülür çok çabuk sevinirim ben. üzülünce yemekten içmekten kesilirim anında.. neyse dün mecburen dışarı çıktık biraz hava alışveriş iyi geldi.. eşşek sıpam bi yanıma gelsin ben ondan bunun acısını çıkartırım da kötü birşey olmadı biliyorum sadece şu an yeni sosyal çevre yapmaya çalışıyo ona veriyorum o yüzden tavlayı bırakmak istememiş olabilir bi de sölemesi ayıp birkaç turnuva daha yaptılar akşamları böyle hep o 1. oldu.. fors yapıyo herhalde tavla üzerinden bi gelsin forsu ben ona nasıl göstericem tatlı tatlı
bugün eve geçip eşyaları toplamaya inş.. salonu yarım saat içinde topladım bile.. en fazla kitaplar sorun yapar.. 130 m2 den 90 m2 ye taşınınca birazını annemlerin depoya bırakıp öyle gideceğiz.. bi mutfağı tam alırım yeter.. 2 günde hemencecik toplarım iyi olursam inş.. bebekle toplamak biraz zor olacak ama hallederim inş..

1. si gelişim geriliğini nerden çıkardın cnm..Biliğim kadarıyla ileri geri oynamalar olabiliyomuş..Gelişim geriliği olduğunu sanmıyorum ben..
2. konu hakkında bilgim yok
3. benim ikinci gittiğim drum da ben vajinal ultrasonu severim dedi.Bende olmaz demedim.Bi de çatala oturtuyoAma bayan olduğu için daha rahatım.Cuma günü gittiğimdede öyle bakacağına eminim.Ayrıca karından bakarlar tabi büyümüştür bebişin..

canım geçen hafta 8 fhaftalık hamikle idim dr um artık büyümüştür karından gözükebilir karından bakıcam artık dedi ve karından baktı. mama dedi daha karından yeni gözükmeye başladığı için boyu felan 1-2 mm oynayabilir oda önemli değil dedi.

birde benim son adetim 04/12 buna göre heaplama yaptı 10 eylül dedi ama sezeryan olacağından 10 gün önce alıcaz dedi.

son olarakta bebekim aslında 9 hafta adetime göre ama ölçümlere göre 8 hafta geri olduğunu göstermezmiş nedeni hamile kaldığın tarihi kesin bilmediklerinde sat a göre hesap yapıyolarmış.

Teşekkür ederim canım, yalnız olmadığını bilmek iyi geliyor insana. Benimde bütün pantolonlarım dardır, ve bir iki tanesi dışında şuan hiçbirine giremiyorum Gerçi normalda 55-56 kilolarda dolaşan ben , hamilelikten hemen önce 60 'a çıktığım için şuan hamilelik göbeğinin ötesi de var sanırım :) Kabızlıkta sanırım su içememin etkisi de vardır. Su içerken inanılmaz midem bulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…