çok sağol canım ilaç gb geldi.. eşim böyle yaptığının ertesi günü akşama kdr depresyona girdim yataktan çıkamadım üzüntüden kimseye de söylemedim. çok çabuk üzülür çok çabuk sevinirim ben. üzülünce yemekten içmekten kesilirim anında.. neyse dün mecburen dışarı çıktık biraz hava alışveriş iyi geldi.. eşşek sıpam bi yanıma gelsin ben ondan bunun acısını çıkartırım dakötü birşey olmadı biliyorum sadece şu an yeni sosyal çevre yapmaya çalışıyo ona veriyorum o yüzden tavlayı bırakmak istememiş olabilir bi de sölemesi ayıp birkaç turnuva daha yaptılar akşamları böyle hep o 1. oldu.. fors yapıyo herhalde tavla üzerinden bi gelsin forsu ben ona nasıl göstericem tatlı tatlı
bugün eve geçip eşyaları toplamaya inş.. salonu yarım saat içinde topladım bile.. en fazla kitaplar sorun yapar.. 130 m2 den 90 m2 ye taşınınca birazını annemlerin depoya bırakıp öyle gideceğiz.. bi mutfağı tam alırım yeter.. 2 günde hemencecik toplarım iyi olursam inş.. bebekle toplamak biraz zor olacak ama hallederim inş..
Teşekkür ederim canım, yalnız olmadığını bilmek iyi geliyor insana. Benimde bütün pantolonlarım dardır, ve bir iki tanesi dışında şuan hiçbirine giremiyorumGerçi normalda 55-56 kilolarda dolaşan ben , hamilelikten hemen önce 60 'a çıktığım için şuan hamilelik göbeğinin ötesi de var sanırım :) Kabızlıkta sanırım su içememin etkisi de vardır. Su içerken inanılmaz midem bulanıyor
yaw kimse bilmiyo galiba..Jang bogo kız bu nasıl nick allanı seversen yazarken Bile o neymis diyorum.
Neyse facede grup kendi listendekilere kapalı oluyor..bizim Şubat 2011 grubumuz var konuşuruz orda 2 senedir.. diycem o ki daha kimse birbirini tanımıyor burada konuşup ksynaşmak daha iyi diye düşünüyorum..
Gelelim bize kızçemle şuan kahvaltı yapıyoruz..buyurmaz misiniz..
inş yakalar.. ben de de hep vajinal bakıldı benim de rahim ters dönmüş. bi de küçük olunca bir-iki hafta hiç gözükmedi üstten.. bu hafta gidicem de inş üstten bakar..canım,
gelişim geriliği demek yanlış olur mutlaka ilerleyen haftalar bebekler yakalıyor haftasını. hatta bazı tosunlar önüne geçiyo
benim rahmin ters olduğundan ben bu haftama kadar hep vajinal bakıldım. karından gözükmüyordu bebeğim.
bir dahaki randevum 12. haftamda o zaman karından bakıcak. çünkü rahatlıkla görülür dedi doktorum.
bazı hamilelerde daha erken karından bakılıyo. ama dediğim gibi benim rahmim tersti gözükmedi 6. haftamda bile.
evet canım malatyadan trabzonauzak biryeremi taşınıyorsun
Ayy benim kiz kardesimde kore dizilerine cok bakar..hatta dillerini bili ogreniyor..yaw kimse bilmiyo galiba..trt de yıllar önce güney kore dizisi başlamıştı ülkedeki ilk dizi.. denizler imparatoru.. oradaki başrolün erdemliliğinden çok etkilenmiştim tam bir erdem timsaliydi köle olarak satılıp aynı topraklara hatta denizlere hükümdar olan bir çocuğun hikayesiydi bir nevi yusuf masalı.. baş karakterin adıydı bu.. çoğu kişi jang bobo diyo alıştım zaten..
face e ben de çok olumlu bakmıyorum haziran 2012 anneleri face de grup kurmuşlardı sonra oradakler buradakilerin hk da atıp tutmaya başlamışlar sonra da gelip anlaşmalı olarak birilerine kötü şeyler yazıp gitmişler.. yönetimden 2 kez sf kapandı banllenenler oldu sonra da herkes bıraktı sfyı.. şimdi terk edilmiş durumda.. face devam ediyormuş ama orada da grup kurucuları bazı arkadaşları silmişler garip şeyleri mazeret gösterip.. çok tatsızolaylar yaşandı vesselam..
inş yakalar.. ben de de hep vajinal bakıldı benim de rahim ters dönmüş. bi de küçük olunca bir-iki hafta hiç gözükmedi üstten.. bu hafta gidicem de inş üstten bakar..
günaydın kızlarrrrbugün mide bulantılarım biraz daha iyi umarım gün geçtikçede azalmaya devam eder. Günler ilerdikçe bebeğimin cinsiyetini merak ediyorumm içim içime sığmıyorrrr
sorma ya cinsiyeti bende merak ediyorum çok ya. 2 li testte söylerlermi acaba ?
evet canım malatyadan trabzona2.5 sene için. sonra yine bu taraflara gelicez inş.. eşim antepli ben malatyalıyım. bu tarafta olmak her yönden iyi oluyo..
ama içmen lazım. çok önemli su.Teşekkür ederim canım, yalnız olmadığını bilmek iyi geliyor insana. Benimde bütün pantolonlarım dardır, ve bir iki tanesi dışında şuan hiçbirine giremiyorumGerçi normalda 55-56 kilolarda dolaşan ben , hamilelikten hemen önce 60 'a çıktığım için şuan hamilelik göbeğinin ötesi de var sanırım :) Kabızlıkta sanırım su içememin etkisi de vardır. Su içerken inanılmaz midem bulanıyor
KIZLARRR günaydın şimdiden size.. oğlum ve ben gece kuşları ayaktayız yine mama yemek için. güya bu gece ders çalışacaktım. şimdi o smiley lere bakp bebek deyip gülüyo ben de yazabildiğim kadar yazıyorum işte.. canım çok sıkkın.. birileri nolur bana bişeyler yazsın..
malum son iki haftadır kendi ve oğlumun sıkıntılarını anlatıp duruyorum size de.. bu hafta kötü bişeyler oldu..
eşimle normalde iyiyizdir ne kdr arada dalgalansa da.. ama şimdi bizden 12 saat uzaklıkta babamız. tam tatilden geldik o gitti ben annemlerde kalıyorum normalde bu haftalarda yanına tasınmak için evi toplayacaktım. tabi hastalıklar kesti önümü ev soğuk çocuk da huysuz artı annem de üşütmüş astımı da depreşti dr a gitmiyo ölüyo yatak döşek içinde..bırakıp da taşınmayı düşünecek halim kalmadı yani. pazar günü yine oğlanın serumu için hastaneye gittik. çıkışta tatil dönüşü oğlumun botunu kaybettiğimiz için oğlana ayakkabı almaya diye çıktım. o ara tlf nu bebek arabasının sepetine atmışım hiç de duymadım hastaneden çıkmamla eve girişim arası hepi topu 2.5 saat ama 7-8kişi en az 2 kez aramışlar. bunlar arasında kayınpederim iki abim(eşimin) ,eşimin ablasının kızı ve annem var. özellikle son ikisi durumumu yakinen bildikleri için sokakt bayılmış olmamdan şüphelenmişler çünkü gerçekten o kdr kötü durumum..
nyse farkettim mesele çözüldü falan eşim hala aramıyor biz zaten hengame içindeyiz. akşam oldu gece 9 gb oğlan yorgunluktan erken uyudu. ben de eşimle konuşup yatarım dedim beni niye aramıyon gibisinden esprili bi msj attım hemen aradı.. açtım arkadaşlarla tavla atacağız 2 saat beklersen bi 10 dk konuşuruz dediölüyom zaten yorgunluktan sanki koca gün çuvala girmiş. hiç arkadaşlarıyla değilmiş biz burada çok rahatta huzurdaymışız gb kapatmaya çalıştı ben de çok yorgunum yatacağım dedim tavırlı değil ama sen bilirsin dedi. ben de çok kızdığımı söyleyip kapattım. ki o an evde çözemediğim bi kriz vardı fikir almak maksadıyla aramıştım özellikle..
çok uzattım ama detaylarıyla bilin dedim bu andan sonra msj attım seninle konuşmayacapım ailendeki herkes beni merak edip arıyro sen haricinde evde annem ben oğlan hepimiz hastayız bizi geçtim annemi bari bi arayıp sorsaydın diye msj atıp yattım. niyetim iki gün konuşmamaktı bizim adam benden önce alınmış anlaşılan her zaman yaptığı gibio andan itibaren beni değil gün içinde bir kez annemi arayıp oğlanı sorup kapatıyo deliriyorum yaaaa
geçen hafta çok alıngan ve hassas olduğumu beni birkaç ay ailedeki en alıngan insanın ismini vererek onun gibi farzetmesini söylemiştim. bir gün çekti arası.. tamam hamilelik hassasiyeti var ama yaptığında anormallik yok mu? annem de dönüp bana niye seni aramıyo naptın adama deyince ben sizin özelinize karışmadım bugüne kdr senin de karışmaya hakkın yok dedim ona da kızdım.. anlamadan dinlemeden direkt onu savunur zaten bizim anneler biraz ters herkes karşı tarafı tutar. kv me söylesem canına okur eşimin ama kendini de üzüntüden helak eder bu basit mesele için.yanyana olsak yine bir şekilde iletişim oluyo da bu durmda ne yapayım yaa çok kızgınım beni böyle zor durumda ve yalnız bıraktığı için. geçen hafta sonu çok sıkıştım gel diye msj attım gece defalarca aradım çık gel diye hiç duymamış bile oda arkadaşı tlf gürültüsünden uyuyamamış sabaha kdr bizimki pervasız ya birini bile duymamış. sabahleyin de gelemem deyip kestirip attı walla benim de kafam atacak ondan sonra çok kötü şeyler olacak ondan korkuoyrum.
Teşekkür ederim canım, yalnız olmadığını bilmek iyi geliyor insana. Benimde bütün pantolonlarım dardır, ve bir iki tanesi dışında şuan hiçbirine giremiyorumGerçi normalda 55-56 kilolarda dolaşan ben , hamilelikten hemen önce 60 'a çıktığım için şuan hamilelik göbeğinin ötesi de var sanırım :) Kabızlıkta sanırım su içememin etkisi de vardır. Su içerken inanılmaz midem bulanıyor
Erkekte mi bulanmisti 9 ay? Bulanti yoksa erkektir gibi bisi duymustum da :)) tabi hurafe bu da ama bu donemde insan neye inanacagini sasiriyo:) Kolay gelsin sana canim. Ne diyim ki( bebisler icin katlancaz artik :))
bugün pıtpıtlarımızı gördük duyduk çok şükür..ama az bi kanamam olduğu için doktorumdan bazı yasaklar geldi.. bol bol dinlenip progestan kullanacağım..
kızlar cinsiyetlerini öğrendiğimiz günler gelecekmi paylaşabilecekmiyiz burda ahhh ahhh... heyecan. aman sağlıklı eli yüzü düzgün aklı bütün hayırlı evlatlar olsunlarda işte bizdeki merak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?