2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

uzak biryeremi taşınıyorsun

kızlar hepimizin hamilelik haftaları aynı ve bendede aynı sorun var kilo bile almışım dr um alamaman gerekirdi dedi 56 idim oldum 58,50 kg. göbekten pantlon kapanmadığından giyecek bişeyler bulamıyom ya.

yaw kimse bilmiyo galiba.. trt de yıllar önce güney kore dizisi başlamıştı ülkedeki ilk dizi.. denizler imparatoru.. oradaki başrolün erdemliliğinden çok etkilenmiştim tam bir erdem timsaliydi köle olarak satılıp aynı topraklara hatta denizlere hükümdar olan bir çocuğun hikayesiydi bir nevi yusuf masalı.. baş karakterin adıydı bu.. çoğu kişi jang bobo diyo alıştım zaten..
face e ben de çok olumlu bakmıyorum haziran 2012 anneleri face de grup kurmuşlardı sonra oradakler buradakilerin hk da atıp tutmaya başlamışlar sonra da gelip anlaşmalı olarak birilerine kötü şeyler yazıp gitmişler.. yönetimden 2 kez sf kapandı banllenenler oldu sonra da herkes bıraktı sfyı.. şimdi terk edilmiş durumda.. face devam ediyormuş ama orada da grup kurucuları bazı arkadaşları silmişler garip şeyleri mazeret gösterip.. çok tatsızolaylar yaşandı vesselam..

inş yakalar.. ben de de hep vajinal bakıldı benim de rahim ters dönmüş. bi de küçük olunca bir-iki hafta hiç gözükmedi üstten.. bu hafta gidicem de inş üstten bakar..

günaydın kızlarrrr bugün mide bulantılarım biraz daha iyi umarım gün geçtikçede azalmaya devam eder. Günler ilerdikçe bebeğimin cinsiyetini merak ediyorumm içim içime sığmıyorrrr

Ayy benim kiz kardesimde kore dizilerine cok bakar..hatta dillerini bili ogreniyor..
Bu arada canim dr ustten bakar merak etme haftan baya ilerlemis

Biz daha 6+4 olduk ama tabiiki usg haftası onemli bende ddaha bebegimi goremedim alttan bakilsa gorunurde amaan hiic gerek yok.. zaten pzrtsi gitcem inş.

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr bugün mide bulantılarım biraz daha iyi umarım gün geçtikçede azalmaya devam eder. Günler ilerdikçe bebeğimin cinsiyetini merak ediyorumm içim içime sığmıyorrrr

sorma ya cinsiyeti bende merak ediyorum çok ya. 2 li testte söylerlermi acaba ?

evet canım malatyadan trabzona 2.5 sene için. sonra yine bu taraflara gelicez inş.. eşim antepli ben malatyalıyım. bu tarafta olmak her yönden iyi oluyo..

çok yorma kendini bende 2 sokak öteye taşındım 10 haftalıkken ilk bebeğimde çok yorulmuştum. temizlik felan derken kendimden geçtim aman dikkat kocan yardımcı oluyormu?

ama içmen lazım. çok önemli su.
yavaş yavaş ne bileyim limon sıkarak belki.
çok zor ama

:18:

kızlar cinsiyetlerini öğrendiğimiz günler gelecekmi paylaşabilecekmiyiz burda ahhh ahhh... heyecan. aman sağlıklı eli yüzü düzgün aklı bütün hayırlı evlatlar olsunlarda işte bizdeki merak :)

evet eşin biraz fazla düşüncesi davranmış ama şeytana uyup kendini dolduruşa getirme en güzeli geldiğinde onu suçlamadan neler hissettiğini anlat bence ve bugünlerde hassas olduğunu oyüzden biraz daha anlamaya çalışmasını söyle (senin hatan var demiyorum yanlış anlama)sadece konuşma taktiği

kızlar yaa bugün dr kontrolü olan yok mu hiç??
bebiş haberleri resimleri gelsin yaaa

bu arada kitaplardan dergilerden konuşulmuş. elizabeth fenwick ti galiba onun kitabını ben de okudum güzel ama içindeki çırılçıplak hamile resimlerini hala biraz itici buluyorum. harvey karp ı muhakkak öneriyorum. tracy hogg da hakeza mümkünse setini alın ama dvd deki doğum görüntülerini izlemeyin.. ben de dvd yok da alanlar öyle diyo..
nette pozitif doğum hikayeleri var onları okumaya başlayabilirsiniz.. o kdr çok var ki.. anca yetişir..
blogcu anne de sürekli bir gebe takip ediliyor. bu sefer ki extreme sporcu diyetisyen bir gebe.. onu da takip edebilirsiniz..
birsürü anne-bebek sitesi var. dergilere online abonelikle de sahip olabiliyorsunuz.. ben her ay gidiyorum dergi satan biryerlere hangisinin konusu bana yakınsa o dergiden alıyorum bazen güzel hediyeler de veriliyor. ama lütfen herkes bi defter allsın şu hisleri olanları bi not edin.. çok eğlenceli haftalar içinde bile dönüp okuyunca..ilk gebelikte düzenli tutamadım bunda da daha çocuğun varlığına alışamadım mide bulantısından.. sanki fırlayacakmış içimden gb geliyo..

Ben zaten kilolu başladım hamileliğie ama şimdiden 2,5 kg aldım. Ama bunu 2 kg'sını 6. hafta hamileliğime kadar almıştım. Sonra BU zamana kadar hiç almamıştım takiiii bugun tartıda +500 gr'ı görene kadar (

Ve 10 gün önce en son giydiğim bir pantolonu giymeye niyetlendim patlayıp ölücem sandım. Yine inat edip giydim ama düğmesi açık. Üzerime de tunik giydim mecburen.

kızlaaar,

CMV IgG ve Rubella IgG pozitif.
Toxoplasma IgG ve IgM negatif ???
ayy içim şişti, kötü değildir inşallah

Selam kizlar,
Az once drdan geldim. Bebegin kalp atislarini duymadim ama gordum. İcim rahatladi sonunda 😄

herkese selam .jang bobo sen şuanda hiçbir şeye takılma ,düşünme ,şuan sadece bebeğine odaklan ve kendine bir söz ver taa baştan .de ki hayatımda ne olursa olsun kendimi üzmeyecek ,yıpratmayacağım ,çünkü yavrum da etkilenecek.
ben hamileyken bunu çok yaptım hiçbirşeye kafamı takmadım ,hamileliğimi en mutlu şekilde geçirmeye çalıştım ve öyle geçti ,çok kitap okudum hamilelikte ve bilimsel olarak kanıtlanmış bir durum var .
o da embriyo psikolojisi denen durum.
kesinlikle ve kesinlikle bir bebeğin doğduktan sonraki davranışları anne karnında oluşuyor
annenin sttresi direk bebeğe geçiyor ve hamileliğini stresli geçiren annelerin bebekleri de doğunca stresli doğuyor ,huysuz bebekler oluyor
ben bunu çok önemsemiştim ve gerçekten de güzel bir hamilelik geçirdim ,ikizlerime karnımdayken hep güzel müzikler dinlettim ,doğunca da çok şükür huysuz bebekler olmadılar
şimdi bunda da aynı şeyleri yapacağım inş.
etrafımda bu embriyo psikolojisini örneklerini de çok gördüm
hamileliği zor ,stresli mutsuz geçen annelerin bebekleri gerçekten doğunca anneleri gibi oluyorlar
çok var böyle gözlemlediğim
o yüzden bu süreçte bunu dikkate alarak hamilelik geçirmeni sana tavsiye ediyorum
doğduktan sonra da böyle bu durum aslında
evinde sürekli kavga gürültü olan ailelerin çocukları hep hırçın ,huysuz oluyor
ailedeki gürültülü ortam bile çok etkiliyor bebekleri
o yüzden doğumdan sonra da bebeklerimizin iç dünyası için bunlara çok dikkat etmek gerek diye düşünüyorum
ben ikizlerimde bu yöntemi çok uyguladım ve gerçekten başarılı olduğuna ve embriyo psikolojisine inanan bir insanım
sizlere de tavsiye ederim tecrübeli bir anne olarak

sonunda son sayfaya gelebildim çok şükür :)) bu ne hız arkidişler süpersiniz valla :)

Erkekte mi bulanmisti 9 ay? Bulanti yoksa erkektir gibi bisi duymustum da :)) tabi hurafe bu da ama bu donemde insan neye inanacagini sasiriyo:) Kolay gelsin sana canim. Ne diyim ki ( bebisler icin katlancaz artik :))

arkadaşıl benim kızım var ve 9 ay hiç bulantım olmadı desem inanırmısın ama şu anda bulantım var ve acaba bu erkek mi diyorum :)

bugün pıtpıtlarımızı gördük duyduk çok şükür.. ama az bi kanamam olduğu için doktorumdan bazı yasaklar geldi.. bol bol dinlenip progestan kullanacağım..

allahım maaşallh darısı başıma ve tabi tüm pıt pıt bekleyenlerin başına

kızlar cinsiyetlerini öğrendiğimiz günler gelecekmi paylaşabilecekmiyiz burda ahhh ahhh... heyecan. aman sağlıklı eli yüzü düzgün aklı bütün hayırlı evlatlar olsunlarda işte bizdeki merak :)

amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…