Selam kizlar,
Az once drdan geldim. Bebegin kalp atislarini duymadim ama gordum. İcim rahatladi sonunda 😄
adam trabzonda.. temizlik için burada komşum var. o yapacak. trabzonda da eşim muhakkak temizletir benden dah titizdir.. toplanmak değil yerleşmek daha yoruyo insanı maalesef..çok yorma kendini bende 2 sokak öteye taşındım 10 haftalıkken ilk bebeğimde çok yorulmuştum. temizlik felan derken kendimden geçtim aman dikkat kocan yardımcı oluyormu?
söylüyorum nomalde ama bu ara onun biraz geç anlayası tuttu genelde öyledir zaten bir olay bizim evde 3 kere yaşanmadan bizim adam ders almayı akıl etmez..evet eşin biraz fazla düşüncesi davranmış ama şeytana uyup kendini dolduruşa getirme en güzeli geldiğinde onu suçlamadan neler hissettiğini anlat bence ve bugünlerde hassas olduğunu oyüzden biraz daha anlamaya çalışmasını söyle (senin hatan var demiyorum yanlış anlama)sadece konuşma taktiği
kuzum 10. haftada ikili test için gitmiştim bizim oğlanın pipisi ayan beyan ortadaydı..sorma ya cinsiyeti bende merak ediyorum çok ya. 2 li testte söylerlermi acaba ?
herkese selam .jang bobo sen şuanda hiçbir şeye takılma ,düşünme ,şuan sadece bebeğine odaklan ve kendine bir söz ver taa baştan .de ki hayatımda ne olursa olsun kendimi üzmeyecek ,yıpratmayacağım ,çünkü yavrum da etkilenecek.
Selam kizlar,
Az once drdan geldim. Bebegin kalp atislarini duymadim ama gordum. İcim rahatladi sonunda 😄
kızlaaar,
CMV IgG ve Rubella IgG pozitif.
Toxoplasma IgG ve IgM negatif ???
ayy içim şişti, kötü değildir inşallah
Arkadaşlar hepinize sağlıklı , sıhhatli ve huzur dolu bir gebelik diliyorum. . .
kızlar yaa bugün dr kontrolü olan yok mu hiç??
bebiş haberleri resimleri gelsin yaaa
bu arada kitaplardan dergilerden konuşulmuş. elizabeth fenwick ti galiba onun kitabını ben de okudum güzel ama içindeki çırılçıplak hamile resimlerini hala biraz itici buluyorum. harvey karp ı muhakkak öneriyorum. tracy hogg da hakeza mümkünse setini alın ama dvd deki doğum görüntülerini izlemeyin.. ben de dvd yok da alanlar öyle diyo..
nette pozitif doğum hikayeleri var onları okumaya başlayabilirsiniz.. o kdr çok var ki.. anca yetişir..
blogcu anne de sürekli bir gebe takip ediliyor. bu sefer ki extreme sporcu diyetisyen bir gebe.. onu da takip edebilirsiniz..
birsürü anne-bebek sitesi var. dergilere online abonelikle de sahip olabiliyorsunuz.. ben her ay gidiyorum dergi satan biryerlere hangisinin konusu bana yakınsa o dergiden alıyorum bazen güzel hediyeler de veriliyor. ama lütfen herkes bi defter allsın şu hisleri olanları bi not edin.. çok eğlenceli haftalar içinde bile dönüp okuyunca..ilk gebelikte düzenli tutamadım bunda da daha çocuğun varlığına alışamadım mide bulantısından.. sanki fırlayacakmış içimden gb geliyo..
adam trabzonda.. temizlik için burada komşum var. o yapacak. trabzonda da eşim muhakkak temizletir benden dah titizdir.. toplanmak değil yerleşmek daha yoruyo insanı maalesef..
söylüyorum nomalde ama bu ara onun biraz geç anlayası tuttu genelde öyledir zaten bir olay bizim evde 3 kere yaşanmadan bizim adam ders almayı akıl etmez..
kuzum 10. haftada ikili test için gitmiştim bizim oğlanın pipisi ayan beyan ortadaydı..
dün gece bi rüya gördüm.. iki tabir var nette biri oğlan bebek biri de kötü bi tabir.. inş ilki çıkar Rabbim hayra çevirir..
oğlumda iki rüya görmüştüm. birinde hortula su sıkıyordum.. birinde de pipili bi biblo bebek görmüştüm. ikisi de oğlana işaretti çok geçmedi birkaç güne oğlan dediler..
Bence de..Bana da bi abla söylemişti aynılarını..Hepimiz stressiz bi hamilelik geçiririz inş
Ohh darısı başımıza
CMV IgG ve Rubella IgG pozitif. bunlar daha önce bu enfeksiyonu geçirmişsin demek.Kötü bişey değil..
Toxoplasma IgG ve IgM negatif ??? buda bu enfeksiyonu daha önce geçirmemişsin ve şu anda da yok demek,ama dikkat et cnm ..
kitaplardan konuşulmuş .bence bebek bakımından çok bebeğinizin iç dünyası ile ilgili kitaplar okuyun derim size.
bebek bakımını zaten içgüdüsel olarak öğreniyor insan
fakat bebeğinizin iç dünyası için neler yapabilirsiniz hangi yöntemleri uygulayabilirsiniz ,ağladığında neler yapmalısınız ,uyku düzeni nasıl oluşturmalısınız ,yeme düzeni nasıl oluşturmalısınız bunlar çok önemli ..
bebeklerin pesetmeden sabırla devam ederseniz herşeye alışabileceğini görebilirsiniz
ben hamileliğimde tracy hogg okudum ,sonrasında yöntemlerini uyguladım ve çok başarılı sonuçlar aldım
ama hiç pesetmedim ,siz de tracyy hog okuyun derim ben size
Çok teşekkür ederim tatlım. Az önce şirketin hemşiresi ile görüştüm, o da kedi olayına dikkat etmemi söyledi. Sonuçları aldığımda bir an dumur olmuştum ama şimdi daha iyiyim. Allah'ım sağlıkla kavuştursun bizi evlatlarımıza :) çok saol.
Çok haklısın :)) zaten büyük bir şansım var benim burda. Eşimin kuzeni gelişimsel pediatrici. O da önermişti sanırım bu kitabı. Kurduğu bi cümle çok hoşuma gitmişti. "Bebek üstünün başının farkına varmaz ama sevilip sevilmediğinin ilgilenilip ilgilenilmediğinin farkına varır ve bu farkındalık onun çok önemli huylarını belirler"
Selam kizlar,
Bugun doktordan geldim 7+1 gunluk dedi vajinal bakti 9.8 m boyu kalp atisini gördük ama sesi yoktu duyamazsin dedi ne demek bu baska makinadanmi duyuluyo sizler duydunuzmu kafam cok karisik lutfen siz duydunuzmu gordunuzmu
ama içmen lazım. çok önemli su.
yavaş yavaş ne bileyim limon sıkarak belki.
çok zor ama
:18:
Bugun doktordan geldim 7+1 gunluk dedi vajinal bakti 9.8 m boyu kalp atisini gördük ama sesi yoktu duyamazsin dedi ne demek bu baska makinadanmi duyuluyo sizler duydunuzmu kafam cok karisik lutfen siz duydunuzmu gordunuzmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?