2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
kıızlar yarın doktora gidiyorum sabahtan pıt pıt duyabilecekmiyim acaba dua edin bana olur mu?

çok yorma kendini bende 2 sokak öteye taşındım 10 haftalıkken ilk bebeğimde çok yorulmuştum. temizlik felan derken kendimden geçtim aman dikkat kocan yardımcı oluyormu?
adam trabzonda.. temizlik için burada komşum var. o yapacak. trabzonda da eşim muhakkak temizletir benden dah titizdir.. toplanmak değil yerleşmek daha yoruyo insanı maalesef..

söylüyorum nomalde ama bu ara onun biraz geç anlayası tuttu genelde öyledir zaten bir olay bizim evde 3 kere yaşanmadan bizim adam ders almayı akıl etmez..

sorma ya cinsiyeti bende merak ediyorum çok ya. 2 li testte söylerlermi acaba ?
kuzum 10. haftada ikili test için gitmiştim bizim oğlanın pipisi ayan beyan ortadaydı..
dün gece bi rüya gördüm.. iki tabir var nette biri oğlan bebek biri de kötü bi tabir.. inş ilki çıkar Rabbim hayra çevirir..
oğlumda iki rüya görmüştüm. birinde hortula su sıkıyordum.. birinde de pipili bi biblo bebek görmüştüm. ikisi de oğlana işaretti çok geçmedi birkaç güne oğlan dediler..

Bence de..Bana da bi abla söylemişti aynılarını..Hepimiz stressiz bi hamilelik geçiririz inş

Selam kizlar,
Az once drdan geldim. Bebegin kalp atislarini duymadim ama gordum. İcim rahatladi sonunda 😄

Ohh darısı başımıza

kızlaaar,

CMV IgG ve Rubella IgG pozitif.
Toxoplasma IgG ve IgM negatif ???
ayy içim şişti, kötü değildir inşallah

CMV IgG ve Rubella IgG pozitif. bunlar daha önce bu enfeksiyonu geçirmişsin demek.Kötü bişey değil..
Toxoplasma IgG ve IgM negatif ??? buda bu enfeksiyonu daha önce geçirmemişsin ve şu anda da yok demek,ama dikkat et cnm ..

kitaplardan konuşulmuş .bence bebek bakımından çok bebeğinizin iç dünyası ile ilgili kitaplar okuyun derim size.
bebek bakımını zaten içgüdüsel olarak öğreniyor insan
fakat bebeğinizin iç dünyası için neler yapabilirsiniz hangi yöntemleri uygulayabilirsiniz ,ağladığında neler yapmalısınız ,uyku düzeni nasıl oluşturmalısınız ,yeme düzeni nasıl oluşturmalısınız bunlar çok önemli ..
bebeklerin pesetmeden sabırla devam ederseniz herşeye alışabileceğini görebilirsiniz
ben hamileliğimde tracy hogg okudum ,sonrasında yöntemlerini uyguladım ve çok başarılı sonuçlar aldım
ama hiç pesetmedim ,siz de tracyy hog okuyun derim ben size

Hamilelik güncesi aldım ben bi de :)) hem hafta hafta bilgi veriyo, hem ultrason fotolarına yer var, hem de sorular ve duygu düşünceleri psylaşmak için boş yerler var :)) bu da çok hoş. Dünü yazayım hatta şimdi :)) hareketlerini :)

ya güldürdün beni hortumlu rüyada benimde rüyamda hamile olduğumu öğrenmeden önce görüyorum kapıma erkekler geliyor hep. anlamadım. mor çiçekler getiriyorlar. kucağıma biri çocuk veriyor. kahve fallarımda hep anne karnın bebek çıktı9 hep erkek diye yorumlandı. zaten bu gazla test yapmıştım bende hamile çıktı. şimdi 9 haftalık ilki kız bakalım bu ne olacak.

Çok teşekkür ederim tatlım. Az önce şirketin hemşiresi ile görüştüm, o da kedi olayına dikkat etmemi söyledi. Sonuçları aldığımda bir an dumur olmuştum ama şimdi daha iyiyim. Allah'ım sağlıkla kavuştursun bizi evlatlarımıza :) çok saol.

Çok haklısın :)) zaten büyük bir şansım var benim burda. Eşimin kuzeni gelişimsel pediatrici. O da önermişti sanırım bu kitabı. Kurduğu bi cümle çok hoşuma gitmişti. "Bebek üstünün başının farkına varmaz ama sevilip sevilmediğinin ilgilenilip ilgilenilmediğinin farkına varır ve bu farkındalık onun çok önemli huylarını belirler"

Rica ederim cnm..Çiğ ete de dokunmamaya çalış..Amin inş

Son düzenleme:
Bugun doktordan geldim 7+1 gunluk dedi vajinal bakti 9.8 m boyu kalp atisini gördük ama sesi yoktu duyamazsin dedi ne demek bu baska makinadanmi duyuluyo sizler duydunuzmu kafam cok karisik lutfen siz duydunuzmu gordunuzmu

Rüya demişken hayır olsun bende dün acayip bi rüya gördüm..Druma gidiyorum hiç ilgilenmiyo benimle ultrasonla ile bakmayıp tersliyo..Bende hastanedeki diğer ultrasonculara çektiriyorum..Sonucu 3 üz müşümBebeklerim de büyükten küçüğe sıralı..Ama ultrasonda bide bebeklerin bitanesi %99 yada %100 erkektir diye yazıyor.sürekli erkek görüyorum

çok doğru söylemiş ..ben bebeklerin durduk yere huysuz olduklarını düşünmüyorum ,mutlaka bir yerde bir problem var ki böyle oluyorlar ..
ben doğduklarından beri klasik müzikle uyuttum , şimdi ney sesi ile uyuyorlar ,13 aylık oldular hala sabaha kadar odalarında ney çalıyor ,ruhlarını dinlendirdiğine eminim.
biçok şeyi yaşayarak gördüm ,tek başına ikiz büyüten bir anne olarak ,etrafımda bana karışan birileri de olmadığından çocuklarımı tek elden ve istediğim gibi büyüttüm ,düzenlerini istediğim gibi kurdum ,bu açıdan tek büyütmek çok faydalı oldu bana ve bu süreçte çok şey öğrendim ..
mesela en basştş 3-4 ay evde kimse olmamalıymış ,bebekler ilk dönemlerinde sakin ,gürültüsüz ve kalabalık olmayan bir evde büyümelilermiş ,bu ruh hallerine direk yansıyormuş..
gerçekten de öyle ,evleri kalabalık ,gürültülü olan ailelerin çocukları da bundan etkilenip huysuz ,bağırgan olabiliyorlar ..
ya da insanlar çok çabuk pesediyorlar ,herhangi birşeye alıştırmak için 2-3 gün uğraşıp sonra alışmıyor diye pes ediyorlar
halbuki bir bebek herhangi birşeye en erken 15-20 günde alışıyor ,ısrarla sabırla devam etmek lazım
ben kızıma emziği alıştırırken tam bir ay gecede yirmi kere kalkıyordum ,o atıyordu ben takıyordum o atıyordu ben takıyordum
sonunda alıştı ,ilk başta ben de alışmayacak diye düşündüm ama vazgeçmeyince anladım ki alışıyorlarmış :)
bu örnekleri çoğaltmak çok mümkün.

Bugun doktordan geldim 7+1 gunluk dedi vajinal bakti 9.8 m boyu kalp atisini gördük ama sesi yoktu duyamazsin dedi ne demek bu baska makinadanmi duyuluyo sizler duydunuzmu kafam cok karisik lutfen siz duydunuzmu gordunuzmu

Bende duymadim ve gormedimde canim. Sadece doktor kalp atisi var dedi.aksam doktora gidicm gittigimde gorurum diye düşünüyorum inş.

Doppler cihazıyla duyuluyor sesler dup dup lar :)) o da bazı yerlerde olmuyo. Ben de ilk gördüm. Medikoda yoktu doppler. Ertesi gün duydum. Aynı makine ama doppler özelliği olan var olmayan var işte :))

benim de önce kalp atışını gördük 8+6 da sesini duymuştuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…