2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Bende aynı senin gibiyim aşırı bulantım var. Su hic icemiyorum sadece ilac içerken. Suya hasret kaldım resmen. Çaresi nedir bende bilmiyorum

Arkadaşım ne yapıcaz bilmiyorum şu su olayını, birisi liomon dilimi ile içmeyi tavsiye etti. Bir de öyle deneyelim bakalım. İnşallah içebiliriz.:18:

bende rahatlamak istiyorum artıkkkkkkk :18:
İnsallah canim. Darisi basina ama bazi makinalatda ses duyulmuyormus bilgin olsun. Ben su icip gittim idrara skisik girdim gorundu net olarak

Senin bilincaltina yerlesmis 1 haftadir sizlaniyorum ya ben kalbi atmadi diye 😄
Gözün aydın canım.

Sagol canim. İnsallah hepimiz sorunsuz atlatiriz. Ben gecen sene dusuk yapmistim dort haftalikkrn ve pcos oldugum icin hic hamile kalamiyordum. O yuzden biraz fazla panik ve paranoya yapiyorum 😊

Bu arada kitap onerileri cok iyi olmus kizlar. Bu cocuklari biz yetistirecegiz, her turlu imkandan yararlandiralim 😄

iyigunler arkadaslar bi sornum var. son iki gundur yogun sari bi akintim var ve belimde cok kotu agriyor bilgisi olan yada ayni sikayeti olan var mi?

Benimde aynı şikayetim var sarı sümüksü akıntı doktoruma sordum kültür testi yapalım enfeksiyon olabilir dedi yaptırdık ama bişey çıkmadı doktorum yinede fitil yazdı beyaz ve şeffaf akıntıları normal kabul ediyoruz ama koyu sarıya dönerse fitil veriyoruz dedi ama şu an kullanma 12. Haftadan sonra başla kullanmaya dedi canım sende doktoruna bi danış bence

kızlaaar,

CMV IgG ve Rubella IgG pozitif.
Toxoplasma IgG ve IgM negatif ???
ayy içim şişti, kötü değildir inşallah

IgG'nin pozitif olması geçmişte bu hastalıkları geçirdiğini ve bağışıklığın oldugunu gösteriyor.

Toksoplazmanın negatif olması ise buna bağısıklığın olmadığını, bu nedenle hamilelik dönem,inde ekstra dikkat etmen gerektiğini gösteriyor. Hepsi bu korkulacak bişey yok.

Bugun doktordan geldim 7+1 gunluk dedi vajinal bakti 9.8 m boyu kalp atisini gördük ama sesi yoktu duyamazsin dedi ne demek bu baska makinadanmi duyuluyo sizler duydunuzmu kafam cok karisik lutfen siz duydunuzmu gordunuzmu

canım bende duymadım kalp atışını ama gördüm önemli olan görmen zaten duymasan da sorun yok sıkıntı etme

beni de eklermisin listeye son adet tarihim 24 kasım. beklenen doğum tarihi 31 ağustos. ilk bebek. yaş 23 k.maraş

Hayır olsun canım bir hafta önce bende rüyamda üçüz erkek bebeklerim olmuş görüyorum ama senin dediğin gibi hepsi boy boy yaşları farklı sanırım bizim bilinçaltı fena çalışıyor bu ara :) içimden hep kızım olucakmış gibi geçiyo ama bakalım hayırlısı tabi Allah hepimizin gönlüne göre versin

22 şubatta ikili test yapılacak acaba cinsiyeti belli olur mu :)

7.haftadan sonra karından ultrasyonla görebiliyorlar.. 4-5 haftallıkken vajinal ultra. ile görünüyor. ilk bebeğime kontrole gittiğimde de öyle oldu şimdide.

kızlaaarrrr troidim yüksekçıkmış 3.7 imiş :2: napıcambebeğime ne gibi bi zararı varkiiiiii
bende kızımda trıodım co yuksektı ama ılac verdı bır zararıda olmadı.muhtemelen senı endokronolojı bolumune yollıycaktır.ben gıtmedım doktorumun esı o bolumde doktordu telefo açması yettı..
merhaba, medipol de kime gidiyorsunuz acaba? ben de oraya gitmeyi düşünüyorum da..

ben neşe hayırlıogluna gıdıyordum,suan o hastanede degıl ama artık devlette Avrupa yakasında oturuyorsanız gıdebılırsınız cok ılgılıdır kendısı.ben randevu bıle almadan gıdıyorum arada

Bilinçaltı mı bilmiyorum ama cnm aklım hep bebişimde Cinsiyeti tabi farketmez önemli olan sağlık..Amin cnm inş..Belki de senin o zaman belli olur

selam arkadaslar
dun sabah kan vrmıstım gerekli testler ıcın bugun sonucları aldım.yarın doktoruma gidicem saat 4te cok heycanlıyım cuma gelicekti yurtdısından erken donmus ck mutlu ve heycanlıyım ıns hayırlı haberlerle donerım.beta hcg 130066.00 cıktı sızce nasıl kızlar anlayan varmı?dra gostermedım kendı dr gorsun dıe pişman oldum keske sorsaymısım sonuc ıyımı?

Beta hcgnde artış var tabi,bu iyi bişey.Ama neden bakıldı ki:44:

canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Doktorundan çok güzel haberlerle gel :)

Ama artık bhcg'ye takılma bu haftalarda kimse bakmaz ona, kese görüldükten sonra doktorlar bakmayı bırakıyorlar genelde.
,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…