canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Doktorundan çok güzel haberlerle gel :)
Ama artık bhcg'ye takılma bu haftalarda kimse bakmaz ona, kese görüldükten sonra doktorlar bakmayı bırakıyorlar genelde.
,
canım kendini yorma bak.evi süpürüp sildim sadece. belim tutuldu resmen doğrulamıyorum.
Kızlar merhaba bende bugun katıldım aranıza bende 2014 eylül annesi olucam inşallah bugun tam 8+3 günlük hamıleyim şimdiilik hersey yolunda kalp atısımızıda duyduk dr verdigi kan ve iadrar tahlilleride temiz cıktı cok sükür bundan sonra beklemedeyiz :)
ben neşe hayırlıogluna gıdıyordum,suan o hastanede degıl ama artık devlette Avrupa yakasında oturuyorsanız gıdebılırsınız cok ılgılıdır kendısı.ben randevu bıle almadan gıdıyorum arada
kitaplardan konuşulmuş .bence bebek bakımından çok bebeğinizin iç dünyası ile ilgili kitaplar okuyun derim size.
bebek bakımını zaten içgüdüsel olarak öğreniyor insan
fakat bebeğinizin iç dünyası için neler yapabilirsiniz hangi yöntemleri uygulayabilirsiniz ,ağladığında neler yapmalısınız ,uyku düzeni nasıl oluşturmalısınız ,yeme düzeni nasıl oluşturmalısınız bunlar çok önemli ..
bebeklerin pesetmeden sabırla devam ederseniz herşeye alışabileceğini görebilirsiniz
ben hamileliğimde tracy hogg okudum ,sonrasında yöntemlerini uyguladım ve çok başarılı sonuçlar aldım
ama hiç pesetmedim ,siz de tracyy hog okuyun derim ben size
Hamilelik güncesi aldım ben bi de :)) hem hafta hafta bilgi veriyo, hem ultrason fotolarına yer var, hem de sorular ve duygu düşünceleri psylaşmak için boş yerler var :)) bu da çok hoş. Dünü yazayım hatta şimdi :)) hareketlerini :)
Allah sağlıklı gümbür gümbür duyması nasip etsin canım :)
Kızlar merhaba bende bugun katıldım aranıza bende 2014 eylül annesi olucam inşallah bugun tam 8+3 günlük hamıleyim şimdiilik hersey yolunda kalp atısımızıda duyduk dr verdigi kan ve iadrar tahlilleride temiz cıktı cok sükür bundan sonra beklemedeyiz :)
Belli bir kitabı varmı internetten baktım bir set var sanırım dr de omu senin okuduğun
nerden aldın beğendin mi bende istiyorum bak aşeriyorum galiba
amin yarın yazarım inşallah güzel haberleri
heheh hoşgeldin aynıyız seninle hayırlı olsun
evi süpürüp sildim sadece. belim tutuldu resmen doğrulamıyorum.
Belli bir kitabı varmı internetten baktım bir set var sanırım dr de omu senin okuduğun
nerden aldın beğendin mi bende istiyorum bak aşeriyorum galiba
amin yarın yazarım inşallah güzel haberleri
heheh hoşgeldin aynıyız seninle hayırlı olsun
Tracy Hogg -- Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler...
D&r dan almıştım. Bi kaç çeşidi vardı. Bu daha güncel diye bunu aldım.
güzel eylül annişleri facede grup kurdum2014 eylül anneleri diye facede olanlar eklesin
baktım d&r bir tane görebildim dr. mirriam onu mu aldın çok fazla oluyorum galiba
Evet evett miriam stoppard ın ki. Ben sevdim :)) tavsiye ederim.
Kızlar baş ağrısı yaşayan var mı aranızda benim 5. Haftada olmuştu sonra geçmişti ama şimdi 3-4 gündür nerdeyse hiç aralıksız ağrıyor ne iyi gelir acaba
canım kendini yorma bak.
bu aylar en çok dikkat etmen gereken aylar.
daha az iş yap.
bir gün süpür bir gün sil mesela.
benimde acaip baş ağrım olmuştu sonra geçti bişey yapamadım ilaç falan alamadım tabi ara ara yine oluyor
ama biraz karanlık bir odada yatıp drinlenmeye çalışsan belki iyi gelir
çok kötü oldum. hala ağrıyor. eşim evin kirlendiğini ima etti. sinir oldum. kalk yardım et o zaman. elini bile sürmez. süpürürken tutuldu. çok sinir oldum. iş işten geçtikten sonra doktora gidelim mi dedi. gitmicem ama ne olursa olsun. çok kırıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?