2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Doktorundan çok güzel haberlerle gel :)

Ama artık bhcg'ye takılma bu haftalarda kimse bakmaz ona, kese görüldükten sonra doktorlar bakmayı bırakıyorlar genelde.
,

saolasın canım ıns.ılk defa gorucem daha bebısı hıc gıtmedık ben saadece ecz. test aldım yaptım o kadar:)kan testı yaptırıyımda garanyıe alım dedim:)yarın ıstıcektı zaten

Kızlar merhaba bende bugun katıldım aranıza bende 2014 eylül annesi olucam inşallah bugun tam 8+3 günlük hamıleyim şimdiilik hersey yolunda kalp atısımızıda duyduk dr verdigi kan ve iadrar tahlilleride temiz cıktı cok sükür bundan sonra beklemedeyiz :)

hayırlı olsun canımm. inşallah hepimiz tamamına ereceğiz :)

ben neşe hayırlıogluna gıdıyordum,suan o hastanede degıl ama artık devlette Avrupa yakasında oturuyorsanız gıdebılırsınız cok ılgılıdır kendısı.ben randevu bıle almadan gıdıyorum arada[/QUOTE]

evet avrupa yakasındayım. siz şimdi nereye gidiyorsunuz? neşe hanım hangi hastanede?

evet avrupa yakasındayım. siz şimdi nereye gidiyorsunuz? neşe hanım hangi hastanede?[/QUOTE]

esenyurt devlet hastanesınde canımm..

Belli bir kitabı varmı internetten baktım bir set var sanırım dr de omu senin okuduğun

nerden aldın beğendin mi bende istiyorum bak aşeriyorum galiba

Allah sağlıklı gümbür gümbür duyması nasip etsin canım :)

amin yarın yazarım inşallah güzel haberleri

heheh hoşgeldin aynıyız seninle hayırlı olsun

Tracy Hogg -- Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler...

D&r dan almıştım. Bi kaç çeşidi vardı. Bu daha güncel diye bunu aldım.

Kızlar baş ağrısı yaşayan var mı aranızda benim 5. Haftada olmuştu sonra geçmişti ama şimdi 3-4 gündür nerdeyse hiç aralıksız ağrıyor ne iyi gelir acaba

Kızlar baş ağrısı yaşayan var mı aranızda benim 5. Haftada olmuştu sonra geçmişti ama şimdi 3-4 gündür nerdeyse hiç aralıksız ağrıyor ne iyi gelir acaba

benimde acaip baş ağrım olmuştu sonra geçti bişey yapamadım ilaç falan alamadım tabi ara ara yine oluyor
ama biraz karanlık bir odada yatıp drinlenmeye çalışsan belki iyi gelir

canım kendini yorma bak.
bu aylar en çok dikkat etmen gereken aylar.
daha az iş yap.
bir gün süpür bir gün sil mesela.

çok kötü oldum. hala ağrıyor. eşim evin kirlendiğini ima etti. sinir oldum. kalk yardım et o zaman. elini bile sürmez. süpürürken tutuldu. çok sinir oldum. iş işten geçtikten sonra doktora gidelim mi dedi. gitmicem ama ne olursa olsun. çok kırıldım

benimde acaip baş ağrım olmuştu sonra geçti bişey yapamadım ilaç falan alamadım tabi ara ara yine oluyor
ama biraz karanlık bir odada yatıp drinlenmeye çalışsan belki iyi gelir

Tavsiyeni dikkate alıcam canım sağol İnşallah benimde geçer uyuyamıyorum bi de çok fazla geceleri bile çok sık uyanıyorum uyuyabilen insanlara özenir oldum :)

yok ağrın fazlaysa git doktora.
sakın inat etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…