yaş 21 istanbul ilk bebiş :) son adet tarihi 13.12.2013 tahmini doğum tarihi 19.09.2014 keseyi ve kalp atışlarını bugün gördük. tekli gebelik, hayırlı olsun hepimize :) mide bulantıları zor geçen var mı? napıyısunuz geçmesi için?
dr um bana ayva soda dondurma tuzlu kraker peynir türü şeyler yememi söyledi ben tatlı yiyemediğim için ayva denedim ilk ve süper iyi geldi gece yiyorum sabah bulantım olmuyor
tamam tatlımsorarımselam dun bi ricada bulunacaktim demistim ya siz haani ayin yermisinde dr gitceyim demistinizya eger zahmet olmayacak ise doktorunuza sorabilirmisiniz tshim 3,750ilacin dozu 150 mg euhtrox fazlami yada yeterlimi diye
ayva hımmm evet iyi fikir çok saolasın ama yemek işlerini nasıl yapıyosun? mesela benim genelde karnım acıktıkça mide bulantım artıyo yemek reddedetmeye başlıyorum yemek yemedikçe daha çok bulannıyohasta gibi hissediyorum kendimi
tamam tatlımsorarım
ayva hımmm evet iyi fikir çok saolasın ama yemek işlerini nasıl yapıyosun? mesela benim genelde karnım acıktıkça mide bulantım artıyo yemek reddedetmeye başlıyorum yemek yemedikçe daha çok bulannıyohasta gibi hissediyorum kendimi
sagolun aslinda italydaki dr larda incliyorlar bana ilac dozu yuksek geldi
canım kızmakta haklısın ama kızgınlıkla yaptığın şeyin cezasını sen ve bebeğin çekiyor, boş ver kim ne derse desin sen sakin ol mantıklı kararlar almaya çalış artık bir bebeğin var bundan sonra kendine dikkat etmelisin sadece gebelikte değil ömür boyu bir evladın annesine ihtiyacı var 3-5 haftalıkta olsa 2-3 yaşındada olsa 20-30 yaşındada olsa annesine ihtiyacı var kendine dikkat ediceksin sağlıklı bir çocuk doğuracaksın, büyüteceksin, torunlara bakacaksın:)) eşininde seninde göreviniz hiç bitmeyecek, öyle ufak tefek kırgınlıklara, öfkelere takılıp kalma.
ağrın çoksa git doktora kimi cezalandırıyorsun kendini mi kocanımı bebeğini mi değer mi öyle düşün. evin işi tabii yapılacak yavaş yavaş gücün yettiğince yap, eşindende yardım iste baba olacaksa oda taşın altına koyacak elini ama düşünmesini bekleme sen söyleyeceksin ancak yapacak malesef erkekler böyle.
evet canım yeni satcanım çok sağol yazdıkların için. Moral verdin. Haklısın ama o kadar çok kırıldm ki. Ev öyle kirli değildi abartılı. Ama Allah görüyo ne diyim
ilkkez mi bu dozla ilaç kullanmaya başladın? tshın 3 küsür değilmi yoksa üçyüzlerde mi?
dozu neye göre belirliyorlar bilmiyorum ama benim ilk 85 tsh ile 50mg ilaç başlanmıştı 2 haftada 9a düşmüştü sonra 25lik ile devam ettim bu dozla 6ayın sonunda 2,5e kadar inmişti en az. anneme 35 tshla 100mg ilaç başlamışlar o hala 50mg alıyor neden farklı dozlar bilmiyorum aramızda kilo ve yaş farkı var tabii belki ondandır..
canım çalışıyormusun?
suanda uc kusurde enson turkiyede enson 45 ti dr ikiyuzluk ilac verdi ondan sonra altiya dustu ve dortbes ay. oyle kullandim burya geldim burdaki dr da uc kusurde ve yuz eli ile devam et alti ay sonra gel dedi
ilaç dozun yüksek olsa 0. lara düşerdi 3de kalmış çokda yüksek değil fazlada düşürmesin diye azaltmıştır, gebelik öncesi sanırım bu doz? şimdi ben hamileyim deyip yine gitmen lazım bi daha bakıp bi daha ayarlayacak dozu. zaten hamile olduğunu bilerek bu dozu verdiyse 6 ayı bekleme 1 ay sonra yine git. kaç olmalı normali ne vs.. sor merak ettiğin herşeyi, ordada aynı hasta hakları geçerli açıklamak bilgi vermek zorundalar.
doktor biliyor hamile oldugumu endokroloji. beni ara yada email at dedi ama alti ay sonra dedi aile doktorumda kabul etmedi bi ay sonra beni yine cagirdi endokrlojiye tekrar gonderecem dedi aslinda gitmek istemiyorum burda dr cok inceliyor hamilelik icin nekadar randevu vermisler ha bire tahlil muayne en sevmedigmde altan ultrasyon karindan. bakmiyolar cok iki ay oldu daha hic karindan bakmamislr turkiydeki dr heryerden iyi
aile hekimini dinle sen, benim aile hekimimde endokrinde kadın doğumda ayda bir kontrol dedi.
alttan muayene pek hoş gelmiyo ama doğrusu oymuş doktorum üstten her şeyi göremiyoruzki heveslisi değiliz ama mecbur alttan bakıyoruz, alttan muayene yaptırmam diyen kadına bari üstten bakılım hiç yoktan iyidir diye bakıyoruz yoksa en iyi görüntüyü alttan alıyoruz hiç bir riski yok sık dişini lütfen demişti.
benmde 3.7 canm ama sana sanki yüksek verlmşsagolun aslinda italydaki dr larda incliyorlar bana ilac dozu yuksek geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?