2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

dr um bana ayva soda dondurma tuzlu kraker peynir türü şeyler yememi söyledi ben tatlı yiyemediğim için ayva denedim ilk ve süper iyi geldi gece yiyorum sabah bulantım olmuyor

dr um bana ayva soda dondurma tuzlu kraker peynir türü şeyler yememi söyledi ben tatlı yiyemediğim için ayva denedim ilk ve süper iyi geldi gece yiyorum sabah bulantım olmuyor

ayva hımmm evet iyi fikir çok saolasın ama yemek işlerini nasıl yapıyosun? mesela benim genelde karnım acıktıkça mide bulantım artıyo yemek reddedetmeye başlıyorum yemek yemedikçe daha çok bulannıyo hasta gibi hissediyorum kendimi

Ama yemek yemedikçe miden daha çok bulanır bide bebişin büyümesi için senin yemn gerk

canım çalışmıyorum ben bu yüzden şanslılardanım ayva beni baya rahatlattı sabah güzel kahvaltımı yapıyorum sonra yemek yapıyorum tokken karnım. acıkmadan sık sık atıştırıp yemek yiyorum ama az az hem migdem rahatsız olmuyo hemde bulanmıyo zaten çok kaçırırsam bi soda hemen rahatlıyorum drumda böyle söyledi az az sık sık :) tatlı yiyemiyosan tuzlu ye dedi zaten verdiği decavit çocuga yeterli bide kafana takma içini iyi düşüncelerle doldurursan iyi olursun allahın izniyle..

burnuma mandal takıp dolaşıcam artık :) bi tek kivide huzur buluyorum kokmuyo diye :)

sagolun aslinda italydaki dr larda incliyorlar bana ilac dozu yuksek geldi

ilkkez mi bu dozla ilaç kullanmaya başladın? tshın 3 küsür değilmi yoksa üçyüzlerde mi?

dozu neye göre belirliyorlar bilmiyorum ama benim ilk 85 tsh ile 50mg ilaç başlanmıştı 2 haftada 9a düşmüştü sonra 25lik ile devam ettim bu dozla 6ayın sonunda 2,5e kadar inmişti en az. anneme 35 tshla 100mg ilaç başlamışlar o hala 50mg alıyor neden farklı dozlar bilmiyorum aramızda kilo ve yaş farkı var tabii belki ondandır..

suanda uc kusurde enson turkiyede enson 45 ti dr ikiyuzluk ilac verdi ondan sonra altiya dustu ve dortbes ay. oyle kullandim burya geldim burdaki dr da uc kusurde ve yuz eli ile devam et alti ay sonra gel dedi

suanda uc kusurde enson turkiyede enson 45 ti dr ikiyuzluk ilac verdi ondan sonra altiya dustu ve dortbes ay. oyle kullandim burya geldim burdaki dr da uc kusurde ve yuz eli ile devam et alti ay sonra gel dedi

ilaç dozun yüksek olsa 0. lara düşerdi 3de kalmış çokda yüksek değil fazlada düşürmesin diye azaltmıştır, gebelik öncesi sanırım bu doz? şimdi ben hamileyim deyip yine gitmen lazım bi daha bakıp bi daha ayarlayacak dozu. zaten hamile olduğunu bilerek bu dozu verdiyse 6 ayı bekleme 1 ay sonra yine git. kaç olmalı normali ne vs.. sor merak ettiğin herşeyi, ordada aynı hasta hakları geçerli açıklamak bilgi vermek zorundalar.

doktor biliyor hamile oldugumu endokroloji. beni ara yada email at dedi ama alti ay sonra dedi aile doktorumda kabul etmedi bi ay sonra beni yine cagirdi endokrlojiye tekrar gonderecem dedi aslinda gitmek istemiyorum burda dr cok inceliyor hamilelik icin nekadar randevu vermisler ha bire tahlil muayne en sevmedigmde altan ultrasyon karindan. bakmiyolar cok iki ay oldu daha hic karindan bakmamislr turkiydeki dr heryerden iyi

aile hekimini dinle sen, benim aile hekimimde endokrinde kadın doğumda ayda bir kontrol dedi.
alttan muayene pek hoş gelmiyo ama doğrusu oymuş doktorum üstten her şeyi göremiyoruzki heveslisi değiliz ama mecbur alttan bakıyoruz, alttan muayene yaptırmam diyen kadına bari üstten bakılım hiç yoktan iyidir diye bakıyoruz yoksa en iyi görüntüyü alttan alıyoruz hiç bir riski yok sık dişini lütfen demişti.

oyle burda mecbur istemesemde bakiyolar ama cok sikiliyorum hemsireler utanma rahat ol kasma diyolar ama elde degil sirf bunun icin gitmek istemiyorum vala

Selam arkadaslar , bende eylul 26.da dogum yapacagim ins. bebegim 6 hafta 5 gunluk. benide listeye eklermisiniz.

altta 7.haftada yaziyor. benim gibi 6 haftada olan varmi acaba?

arkadaslar benim mide bulantim yok , sizin mide bulantilari kacinci haktfan sonra basladi? benim ilk bebegi olacak oyuzden sizden cok sey ogrenecegim:) ve cok soru soracagim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…