2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
kızlar cinsiyetler söylenmeye başlayınca hepimiz paylaşalım. az çok birbirimizi tanıdık. ben çok merak ediyorum benimkinide ondan.

benim kadar cinsiyet merak eden varmıdır acaba?

benimde aynen , havalarda soğuk onun etkiside olabilir , lipstick sürüyorum birşey olmaz yutsan nolucek
çatlayıp yara mı olsun , neutrogena nın dudak stick i var ben sürüyorum günde bir kez iyi geliyor ..

kızlar cinsiyetler söylenmeye başlayınca hepimiz paylaşalım. az çok birbirimizi tanıdık. ben çok merak ediyorum benimkinide ondan.

bende çok merak ediyorum.
aşağı yukarı aynı zamanlarda da öğreniriz. muhtemel doğum tarihlerimizde aynı :)
yani benim ilk bebeğim kız da olsa erkek te olsa hiç sıkıntı değil. ama insan çok merak ediyor.

Ben de çok merak ediyorum :)) ona göre alışverişe başlıcam yavaştan :)) bi sürü isim de var aklımızda. Karar zor olcak. Bi an önce öğrensek keşke :)) bana erkekmiş, eşime kuzmış gibi geliyo :)) bizim içinde farketmiyo cinsiyeti :)) sağlıklı, sıhhatli, uzun, mutlu ömürlü olsun da.

Pazartesi dr randevum var. Ayrıntılı ultrasonla bakılcak. İkili tarama yapılcak yani. Belli mi olur, bizim minnoş gösterir belkii :))

merak etmez olur muyum, ama öncelikle dizginliyorum kendimi üstü örtülü bir merak var.

Kendime küçük hedefler ve temenniler koyuyuorum ben.

1. Haftaya randevuya gittiğimde bebeğim hala benimle olsun sorun olmasın

2. 2'li testleri ölçümleri çok sağlıklı çıksın

3. Cinsiyeeetttt :)))

bayanlar merhaba

ya benim acaip sırtım kasınıo.alakası var mıdır gebelikle ya da benim gibi şikayeti olan biri var mı?kaşıntı problemi ileriki haftalarda olabiliyomuş o da göbeğin büyümesine bağlı olarak göbek bölgesinde oluyomus.

22 şubatla 1 mart arası 2 li test ranvum var o zaman belki söylerler benim 2 . çocuğum olacak belkide ondan merak ediyorum bu kadar. senin randevu ne zaman.

:18:

canım ilk bebeğimin cinsiyetini senin gibi taramaya gittiğimde %75 olarak söylemişlerdi. ama doğru çıktı. inşallah gösterir. tok gitki hareketli olsun biraz. yaramazlar çok koşturacaz peşlerinden.

22 şubatla 1 mart arası 2 li test ranvum var o zaman belki söylerler benim 2 . çocuğum olacak belkide ondan merak ediyorum bu kadar. senin randevu ne zaman.

benim randevum 27 şubatta.
hem de ikili testim var. inşallah öğreniriz
senin ilk çocuğun kızmı erkek mi?

canım tarama için çağırmış olabilir çünkü onun zamanı geldi.

Evet haklısın .
Tarama dedikleri detaylı ölçüm mü yapacaklar bebişin vücundunun ,

sorarım cinsiyeti belki bir tahmınde bulunur bazı doktorlar erken olduğu için tahmin etsede söylemeyebiliyorlarmış ..

:18:

canım ilk bebeğimin cinsiyetini senin gibi taramaya gittiğimde %75 olarak söylemişlerdi. ama doğru çıktı. inşallah gösterir. tok gitki hareketli olsun biraz. yaramazlar çok koşturacaz peşlerinden.

tok olunca daha mı hareketli oluyorlar yaw
cehalet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…