2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
arkadaslar benim mide bulantim yok , sizin mide bulantilari kacinci haktfan sonra basladi? benim ilk bebegi olacak oyuzden sizden cok sey ogrenecegim:) ve cok soru soracagim sanirim

ne güzel inşallah hiç olmasın. benim ikisinde de 5. haftada başladı ama ilkinde genelde sabahlarıydı ve kusmalarda vardı, bunda sürekli hafif bi bulantı var.

ne güzel inşallah hiç olmasın. benim ikisinde de 5. haftada başladı ama ilkinde genelde sabahlarıydı ve kusmalarda vardı, bunda sürekli hafif bi bulantı var.

sen kacinci haftadasin suan ? ikinci bebeginmi ne guzel. ilki kiz mi canim.hala mide bulanti yasiyormusun peki

Son düzenleme:
sen kacinci haftadasin suan ? ikinci bebeginmi ne guzel. ilki kiz mi canim.hala mide bulanti yasiyormusun peki

6+4 gittikçe artan bi bulantı var hala.
ilki kız 9 yaşında, saçlı doğdu çok bulantı yapar derler ama öyle aşırı bi bulantım da yoktu. bulantı cinsiyet ilişkisi için mi sordun? pek doğru olduğunu sanmıyorum ama kız daha fazla bulantı yapıyo diyolar bende bi bu doğru ozaman:))
cildim çok güzelleşmişti, kız cirkinleştirir derler o tutmadı, tatlıya çoook düşkündüm, çok tatlı yedim ama hakkı da olmadı:)) çin takvimi de erkek demişti oda tutmadı:)))
cinsiyet tahmini için söylenenlerden doğru olduğunu düşündüğüm bi göbek şekli var. gözlemlediğim kadarıyla kız çocukda geniş, erkek çocukda sivri göbek oluyor ama göbek okadar büyüyene kadar doktorlar söylüyo zaten ultrasonda.
kızımı 13. haftada söylemişti 10 senede ultrasonlar gelişmiştir daha erken söyleyebilir belki bunu, yarın kontrolüm var sorarım unutmazsam.

Günaydın ,,,
sor canım bende çok merak ediyorum , belirtilerle cinsiyeti ilişkilendirdiğimde benim yüzümde sivilceler çıktı kız a işaret ama hiç bulantım yok , karnım sivri gibi durmuyor kız a işaret ama rüyalarımda hep erkek bebek görüyorum , içimdende hep erkek geçti şimdi ortada kaldım ,, 13. haftada belli olsa ne iyi olur rahat rahat alırız herşeyi ...

Günaydın güzel anneler, güzel derken iç güzelliğinden de bahsediyorum tabi; bebişler sağolsun.

Ne kadar tatlısın tek tek üşenmeden tatlılıkla yazmışsın. Teşekkür ederim. Sağlıkla alıcaz bebişlerimizi kucağımıza inşallahhhh :)))

selam herkese bende istahsizlik basladi gerci doktorum soylemisti cok az yiyebiliyorum biraz daha yiyeyim diyince daha lokmayi agzima gotururken midem bulaniyo o yuzden zorlamiyorum kendimi

arkadaslar benim mide bulantim yok , sizin mide bulantilari kacinci haktfan sonra basladi? benim ilk bebegi olacak oyuzden sizden cok sey ogrenecegim:) ve cok soru soracagim sanirim

Canım benim mide bulantım hiç olmadı baştan beri. Zaten artık 11. haftanın içindeyim sanmıyorum ki bu saatten sonra da olsun. O nedenle Allahıma şükür çok rahat geçirdim ben bu ilk 3 aylık dönemi. Allah tüm hamileliklerimizi öyle geçirmeyi nasip etsin inşallah :)

Selam arkadaslar , bende eylul 26.da dogum yapacagim ins. bebegim 6 hafta 5 gunluk. benide listeye eklermisiniz.

altta 7.haftada yaziyor. benim gibi 6 haftada olan varmi acaba?

Hoşgeldin canım, benim de 6+4, yani 7. haftanın içerisinde oluyoruz. 28 Eylül'de benim doğumum, inşallah. Sağlıkla bebeklerimize kavuşalım da :)

canım çalışmıyorum. Tamamen saçmalık. Ev temizdi. Hergün yemek yaparım. Hiç yardım istemem ondan. Bu kadar şeyi görmemesine sinirlendim.

canımcım fena alıştırmışız. ondan oluyo hep bunlar. hep temizlik yemek sonra bi gün yapma hemen göze batmaya başlıyo.

günaydınnn kızlarr

ya benimde acaip dudak çatlağım oldu. kabuk kabuk. hiç geçmiyo. hamile kaldığım günden beri böyle geziyorum.
krem falnda sürmüyorum. yutarım bi şekilde diye.
var mı benim gibi dudakları parçalanan?

deri dökülmeleri normalmiş canım ciltte ve dudakta benimde dudaklarım kurumaya başladı. böyle bişeyde sık sık elinizi yüzünüzü yıkayım felan diyolar.

Selam arkadaslar , bende eylul 26.da dogum yapacagim ins. bebegim 6 hafta 5 gunluk. benide listeye eklermisiniz.

altta 7.haftada yaziyor. benim gibi 6 haftada olan varmi acaba?

canım herkezin öle. doktorla daha yeniş konuştum benimki 9-10 haftalık yazıyor ama halbuki 8+ ... olması lazım.
tam hamile kaldığınız günü bilmediğimizden son adet tarihinize göre hesaplama yapıyoruz o yüzden takıl ma dediler. herkezin böyleymiş.

deri dökülmeleri normalmiş canım ciltte ve dudakta benimde dudaklarım kurumaya başladı. böyle bişeyde sık sık elinizi yüzünüzü yıkayım felan diyolar.

çok kötü ya hem kırmızı hem yarık gibi.
yıkamayı deneyeyim bakalım.
çok saol cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…