2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

canım şöyle ki;
ben hamile kaldığım dan beri eğilsem sırtım tutuluyor. belki öyle bir ağrıdır.
yada belin ağrıyordur sırtına vuruyordur.

canımcım fena alıştırmışız. ondan oluyo hep bunlar. hep temizlik yemek sonra bi gün yapma hemen göze batmaya başlıyo.
aynen öyle canım. evlendiğimizden beri bi kez bile ona şunu da sen yap demedim. hala bu haldeyim o işteyken yaparım temizliği. yemek de her zaman olur. ama yanlış yapmışım :)

tok olunca daha mı hareketli oluyorlar yaw
cehalet

evet benimki uyuyordu gittiğimde doktor ölçümleri yaptı sonra dürtükledi bizimki uynamadı şimdide zor uyanıyo zaten merdiven in çık bişeyler ye gel hareketli olması lazım dedi yedim yürüdüm gittim uyanmış hareket ediyodu.

:18:

canım ilk bebeğimin cinsiyetini senin gibi taramaya gittiğimde %75 olarak söylemişlerdi. ama doğru çıktı. inşallah gösterir. tok gitki hareketli olsun biraz. yaramazlar çok koşturacaz peşlerinden.

Aa tamam :)) tok olayını bilmiyodum. Çikolata yiyimce hareketleniyolarmış diye duymuştum. İyi bi kahvaltımı yapıp hemen akabinde çikolata yiyip gidiyim o zaman :)) inşallah öğreniriz :))

Çikolata demişken ben üzerinde renklendirici ve katkı maddesi içermez yazanından tüketiyorum. Doktorum da demişti renklendirici, tatlandırıcılı şeylerden uzak dur diye.

[MENTION][/MENTION]
aynen öyle canım. evlendiğimizden beri bi kez bile ona şunu da sen yap demedim. hala bu haldeyim o işteyken yaparım temizliği. yemek de her zaman olur. ama yanlış yapmışım :)

işte bazen çarşı pazar gezip evi ihmal etmek bacak bacak üstüne atıp ne var evmi dağınık şunu şurdan şuraya koy yeter demek lazım ama işte biz yapamayız.

ii dedin ben dikkat etmiyodum bende dikkat edeyim. tok gidersen hareketli olur eğer zaten hareketli değilse dr sana merdiven in çık bişeyler ye öyle gel dicektir başımda geçti

Kızlar bu ikili test dedikleri ne?

canım ikili tarama testi gebelikte olan kromozomsal anormallikleri tespit eden bir test. kan alınıyor birde ultrason ölçümleri yapılıyor. kan alındığı gün ultrason yapılması çok mühim. iki değerleri birbiriyle karşılaştırarak yüzdeli değerlere ulaşıyorlar sanırsam.
down sendromu ve bi tane daha sendroma bakıyorlar.
sonucta sana 200 de 1 ne bilim 20.000 de 1 olarak veriliyormuş.
benimde 27 şubatta

ama bi programda ben ikili tarama ve 3 lü tarama testlerinin yüzde yüz olmadığını dinlemiştim. neticede sana yüzdesel bir oran verecekler. o yüzden sonuç kötü bile çıksa ki allah korusun hemen panik olmamak bir sonraki aşamaya geçmek lazım diye biliyorum.

[MENTION][/MENTION]

işte bazen çarşı pazar gezip evi ihmal etmek bacak bacak üstüne atıp ne var evmi dağınık şunu şurdan şuraya koy yeter demek lazım ama işte biz yapamayız.

çarşı mı üniv mezunuyum. o kadar şehir dışında okudum. şu an eşim tek çıkmama asla izin vermez. ancak o olacak. evde bunalım takılıyom. öyle bir gezmem arkadaş çevrem de yok malesef. sıkıysa çık

sağolasın canım bilgi için bende biraz baktım netten şimdi. Rabbim hayırlı sağlıklı yavrular versin hepimize inşalah.

10. haftada 2 li test yapmıyorlar erken daha ben şuan 10. haftamdayım ama dr istemedi 22 şubatta 12. haftamda istiyebilir cnm

peki bu hafta kontrole gittin mi?Ben 17 ocakta kalp atışı için gittiğimde üç hafta sonra gel demişti ve üç hafta doldu,yarın gideceğim:)Ne isteyebilir benden?

tatlım ara sıra ev işlerini ve yemeği aksatacan ki anlasın kıymetini. hep 4/4'lük yapınca kıymet bilmiyor bu adamlar.
benim ilk eşim öyleydi, bi teşekkür etmezdi. ama ikincide akıllandım, hiiiç alıştırmadım. valla evde benden daha aktif :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…