bayanlar merhaba
ya benim acaip sırtım kasınıo.alakası var mıdır gebelikle ya da benim gibi şikayeti olan biri var mı?kaşıntı problemi ileriki haftalarda olabiliyomuş o da göbeğin büyümesine bağlı olarak göbek bölgesinde oluyomus.
Evet tahlillerden birisi açlık şekeri sanırım :44:
Allah Allah niye öyle yaptılar ki?Diğer arkadaşlardan var mı acaba yapan?
aynen öyle canım. evlendiğimizden beri bi kez bile ona şunu da sen yap demedim. hala bu haldeyim o işteyken yaparım temizliği. yemek de her zaman olur. ama yanlış yapmışım :)canımcım fena alıştırmışız. ondan oluyo hep bunlar. hep temizlik yemek sonra bi gün yapma hemen göze batmaya başlıyo.
[MENTION][/MENTION]
22 şubatta gidicem 10 hafta dolmuş olacak gittiğimde , ikili test yaparız demedi ama ..
tok olunca daha mı hareketli oluyorlar yaw
cehalet
:18:
canım ilk bebeğimin cinsiyetini senin gibi taramaya gittiğimde %75 olarak söylemişlerdi. ama doğru çıktı. inşallah gösterir. tok gitki hareketli olsun biraz. yaramazlar çok koşturacaz peşlerinden.
aynen öyle canım. evlendiğimizden beri bi kez bile ona şunu da sen yap demedim. hala bu haldeyim o işteyken yaparım temizliği. yemek de her zaman olur. ama yanlış yapmışım :)
Allah Allah niye öyle yaptılar ki?Diğer arkadaşlardan var mı acaba yapan?
Aa tamam :)) tok olayını bilmiyodum. Çikolata yiyimce hareketleniyolarmış diye duymuştum. İyi bi kahvaltımı yapıp hemen akabinde çikolata yiyip gidiyim o zaman :)) inşallah öğreniriz :))
Çikolata demişken ben üzerinde renklendirici ve katkı maddesi içermez yazanından tüketiyorum. Doktorum da demişti renklendirici, tatlandırıcılı şeylerden uzak dur diye.
Kızlar bu ikili test dedikleri ne?
[MENTION][/MENTION]
işte bazen çarşı pazar gezip evi ihmal etmek bacak bacak üstüne atıp ne var evmi dağınık şunu şurdan şuraya koy yeter demek lazım ama işte biz yapamayız.
Kızlar bu ikili test dedikleri ne?
benim açlık şekerime bakıldığına sanmıyorum.
çünkü karnım tok tahlillerimi verdim ben.
canım ikili tarama testi gebelikte olan kromozomsal anormallikleri tespit eden bir test. kan alınıyor birde ultrason ölçümleri yapılıyor. kan alındığı gün ultrason yapılması çok mühim. iki değerleri birbiriyle karşılaştırarak yüzdeli değerlere ulaşıyorlar sanırsam.
down sendromu ve bi tane daha sendroma bakıyorlar.
sonucta sana 200 de 1 ne bilim 20.000 de 1 olarak veriliyormuş.
benimde 27 şubatta
ama bi programda ben ikili tarama ve 3 lü tarama testlerinin yüzde yüz olmadığını dinlemiştim. neticede sana yüzdesel bir oran verecekler. o yüzden sonuç kötü bile çıksa ki allah korusunhemen panik olmamak bir sonraki aşamaya geçmek lazım diye biliyorum.
10. haftada 2 li test yapmıyorlar erken daha ben şuan 10. haftamdayım ama dr istemedi 22 şubatta 12. haftamda istiyebilir cnm
aynen öyle canım. evlendiğimizden beri bi kez bile ona şunu da sen yap demedim. hala bu haldeyim o işteyken yaparım temizliği. yemek de her zaman olur. ama yanlış yapmışım :)
ii dedin ben dikkat etmiyodum bende dikkat edeyim. tok gidersen hareketli olur eğer zaten hareketli değilse dr sana merdiven in çık bişeyler ye öyle gel dicektir başımda geçti
sağolasın canım bilgi için bende biraz baktım netten şimdi. Rabbim hayırlı sağlıklı yavrular versin hepimize inşalah.
çarşı mıüniv mezunuyum. o kadar şehir dışında okudum. şu an eşim tek çıkmama asla izin vermez. ancak o olacak. evde bunalım takılıyom. öyle bir gezmem arkadaş çevrem de yok malesef. sıkıysa çık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?