2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
[MENTION][/MENTION]

22 şubatta gidicem 10 hafta dolmuş olacak gittiğimde , ikili test yaparız demedi ama ..

bende 22 şubatta gdicem canım şmyle bişey var 2 li testleri her kadın doğumcu yapamıyor. aynı zamanda o doktorun perinatolok olmasıda gerekiyorki bakabilsin. belki senin doktorun aynı zamanda perinatoloksa söylememiştir. Bide ben hastanede çalıştığımdan biraz bilgim var bu konularda haberleşelim mutlaka 22 şubatta

Aynen ya. Olay alıştırmakta. Ben öğrenciyim. Ağır da bir bölümde okuyorum. Çok vakit alıyor. Kimi zaman gece yarılarına kadar okulda oluyorum. Eşim yemeği hazırlar, evi toparlar, temizlik ihtiyacı varsa yapar sağolsun. Haftasonları da ben mümkün oldukça. Mezun olduktan sonra da böyle gider umarım :))

ah ah bilemedim işte. :) şimdi de temizlik yapcam diye belimi incittim. yatıyorum şimdi. :S

aaa bunu yeni duydum:)yarın giderken iyice uyandırayım o zaman ben de:)gerçi çok yersem bulantım artıyor ama merdiven çıkarım artık:)

en az 1000/1 çıkması lazım

Bebeğinin cinsiyetini tahmin edenler yada içine doğanlar varmı?
Ben hiç bişi tahmin edemiyorum fakat çevremdeki herkes oğlun olucak diyo.
Öncelikle sağlıkla olsunda gönlüm kızdan yana :) :) :)

şeker yüklemes i yaptıracak olan arkadaşlar önceden söylim dr la ona göre konuşursunuz. ailesinde 1. derecede şeker hastası olan var ise 100 lük şeker yüklemesi yaptırmayım. 1 kez kan alıp yolluyolar. bana bizde şeker hastalığı yok dedi kayınpederim falan varmış hemde 1. derecede Allahtan 200 lük yptırdım önce aç karnına aldılar 2 saat boyunca damar yolunuz açık oluyor ve 20 dakika aralıkla kan alınıyo toplam da açlıkla beraber 5 kez alınacak.

beni arkadaşım uyarmıştı varsa şeker belki ailen bilmiyordur sen 2 saatlik şeker yüklemesi yaptır demişleri. bütün değerleri Allaha şükür iyi çıktı verdikleri şekeri bünyem tolere etti.

evet canım kız erkek ayırteden aileler var ya ondan hafta geçsin diye bekliyorlar.

benım doktorun perinatolok olup olmadığını bilmiyorum ama
Uzmanlık Alanı Kadın hastalıkları ve Doğum , Yan Dal Uzmanlık Alanı İnfertilite ve Tüp Bebek
yazıyor ,
ve baya tecrübeli bir doktor ,

tamam 22 şubatta tekrar bu konuyu konuşuruz..

çok ta ayrıntısını bilmiyorum tabi.

sonuç hemen çıkıyor mu. bir kaç gün sonra mı veriyorlar acaba ?

canım şöyle söylim kanın ve ultrason taramasının aynı gün yapılması gerekli çünkü ikisinin sonucuna göre risk söylenecek. önce ultrason yapılacak dr ultrason ölçümlerini gösteren bir kağıt hazırlayacak sonra test için kan vereceksin oda bir kaç gün içinde çıkarmış. bu testi sgk karşılıyormuş. özellerdede 100-200 arası imiş.

tamaam canım o zaman aynı zamanda perinatolog çünkü yan dalı tüp bebekse %100. hepsi öyle oluyor.

kızlarr karnım çok aç ama ağzıma bir lokma yiyecek koyamıyorum mide bulantım o kadar çok ki Allah'ın gücüne gitmesin ekmek bile kokuyor bana kuru kuruya ekmek bile yiyemiyorum ne yapmalıyım tavsiyesi olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…