bebeğinin cinsiyetini tahmin edenler yada içine doğanlar varmı?
Ben hiç bişi tahmin edemiyorum fakat çevremdeki herkes oğlun olucak diyo.
öncelikle sağlıkla olsunda gönlüm kızdan yana :) :) :)
kızlarr karnım çok aç ama ağzıma bir lokma yiyecek koyamıyorum mide bulantım o kadar çok ki Allah'ın gücüne gitmesin ekmek bile kokuyor bana kuru kuruya ekmek bile yiyemiyorum ne yapmalıyım tavsiyesi olan var mı ?
amin canım ama durumun aynı beni özetler türden bi tane kızın olucak diyeni duymadım ama benimde içimde kız olucak hissi var bide bi rüya görmüştüm kızım olmuş gıdılarını öpüyordum kokluyordum belki ondandır hislerim tek temennimiz sağlıklı olmaları ikisininde tadına baktırsın allahım
dün haşlanmış patates iyi geliyor diye yazmışlardı bir dene istersen
evet ben yazmıştım hattaaailk günler iyi geliyorrdu şimdi onu da yiyemiyorum evin dışına adım atamıyorum bir şey kokar sokaklarda rezil olurum kusarım diye odadan odaya tur atıyorum sürekli
allah yardımcın olsun ya. çubuk kraker falan denedinmi. bir kaç arkadaşım çubuk krakerle beslenmişti bir süre bulantılar yüzünden.
günaydın dedim bi günaydın diyeniniz yok yahu öğlen olucak
Ben bütün denilen meyve tuzlu vb şeyleri denedim ama hiç biri geçirmiyo mide bulantısını
oh be biri gördü sonunda :)günaydın.
dün benim günaydınımada bi günaydın diyen olmadı. arada kaynayabiliyo
Sen nasılsın canımmm, hamilelik nasıl geçiyor?
BUndan sonraki randevun ne zamandı?
iyi olmaya çalışıyorum... canım benim bulantılarım çok fenave sık sık acıkıyorum biraz aç kalmaya gelmiyor hemen içim kazınıyor benim muayenem 30 undaydı şimdi 9 şubat yani pazar günü kontrol var bakalım gene güzelce görüp gelirim bebeğimi inşallah..cinsiyet için sormuştum doktoruma daha erken dedi herhalde bi dahhaki muayenede söyler sanırım oda martın başı gibi olur..sen nasılsın peki?
kızlarr karnım çok aç ama ağzıma bir lokma yiyecek koyamıyorum mide bulantım o kadar çok ki Allah'ın gücüne gitmesin ekmek bile kokuyor bana kuru kuruya ekmek bile yiyemiyorum ne yapmalıyım tavsiyesi olan var mı ?
Ben maşallah fiziken çok iyiyiyim. Bir sıkıntım yok çok şükür. Sadece bebeğimi uzun süredir görmediğim için kasılıyorum o kadar. Umarım bebeğimi son derece sağlıklı görürürüm de beklediğime değer :)
Merhaba canım hayırlı olsun bebişin Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. Tarihimiz aynı benimde sat. 15 aralık keseyi 2 hafta önce gördük bende kalp atışı için bu cuma gidicem çok heyecanlıyım günler geçmek bilmiyoBi duysam ALLAHIMIN izniyle rahatlıycam Sende inş yarın güzel haberlerle geliceksin. içini ferah tut annesi bebişin sağlıcakla ve seninle inş.
ben maşallah fiziken çok iyiyiyim. Bir sıkıntım yok çok şükür. Sadece bebeğimi uzun süredir görmediğim için kasılıyorum o kadar. Umarım bebeğimi son derece sağlıklı görürürüm de beklediğime değer :)
senin takvimini yerim bencnım benim yarında keseyi görürsün inş. dualarım seninlee
kızlar hepinize hayırlı,sağlıklı gebelikler dilerim..Rabbim kucuklarımızı bize bağışlasın sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?