2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
bebeğinin cinsiyetini tahmin edenler yada içine doğanlar varmı?
Ben hiç bişi tahmin edemiyorum fakat çevremdeki herkes oğlun olucak diyo.
öncelikle sağlıkla olsunda gönlüm kızdan yana :) :) :)

amin canım ama durumun aynı beni özetler türden bi tane kızın olucak diyeni duymadım ama benimde içimde kız olucak hissi var bide bi rüya görmüştüm kızım olmuş gıdılarını öpüyordum kokluyordum belki ondandır hislerim tek temennimiz sağlıklı olmaları ikisininde tadına baktırsın allahım

dün haşlanmış patates iyi geliyor diye yazmışlardı bir dene istersen

inşallah bakalım hayırlısı

dün haşlanmış patates iyi geliyor diye yazmışlardı bir dene istersen

evet ben yazmıştım hattaaa ilk günler iyi geliyorrdu şimdi onu da yiyemiyorum evin dışına adım atamıyorum bir şey kokar sokaklarda rezil olurum kusarım diye odadan odaya tur atıyorum sürekli

evet ben yazmıştım hattaaa ilk günler iyi geliyorrdu şimdi onu da yiyemiyorum evin dışına adım atamıyorum bir şey kokar sokaklarda rezil olurum kusarım diye odadan odaya tur atıyorum sürekli

allah yardımcın olsun ya. çubuk kraker falan denedinmi. bir kaç arkadaşım çubuk krakerle beslenmişti bir süre bulantılar yüzünden.

allah yardımcın olsun ya. çubuk kraker falan denedinmi. bir kaç arkadaşım çubuk krakerle beslenmişti bir süre bulantılar yüzünden.

denedim kendimi geçtim bebiş aç kalcak zorla yiyorum ama o da geri çıkıyor ne yapsam bilemedim doktora randevuma da daha 5 gün var

günaydın.
dün benim günaydınımada bi günaydın diyen olmadı. arada kaynayabiliyo
oh be biri gördü sonunda :)

bulantı ayrı dert iştahsızlık da ayrı dert
hiç iştahım yok benim de yaa..
bi anda bişeyi çok canım çekiyo sonra alıp yemeye başladığımda yiyesim kaçıyo
çok ilginç bir durum dimi:)

Sen nasılsın canımmm, hamilelik nasıl geçiyor?

BUndan sonraki randevun ne zamandı?

iyi olmaya çalışıyorum... canım benim bulantılarım çok fenave sık sık acıkıyorum biraz aç kalmaya gelmiyor hemen içim kazınıyor benim muayenem 30 undaydı şimdi 9 şubat yani pazar günü kontrol var bakalım gene güzelce görüp gelirim bebeğimi inşallah..cinsiyet için sormuştum doktoruma daha erken dedi herhalde bi dahhaki muayenede söyler sanırım oda martın başı gibi olur..sen nasılsın peki?

Ben maşallah fiziken çok iyiyiyim. Bir sıkıntım yok çok şükür. Sadece bebeğimi uzun süredir görmediğim için kasılıyorum o kadar. Umarım bebeğimi son derece sağlıklı görürürüm de beklediğime değer :)

canım tuzlu ayran bana çok ıyı gelmıstı.
birde lımonlu ekşi şeyler
bir tabak çorbaya bi limon sıkardım. öyle içerdim.
yeşil kırma zeytin.
yeşil ekşi elma
portakal suyu beni hep rahatlattı.
birde suyu bıraz soğutup içiyordum.

hiç kasma kendini canım gittiğinde beklediğine değecek elbet onun büyüdüğünü göreceksin nasıl farkediliyor var ya ben gitiğimde şok oldum ilk hamileliğimde görüntüleri bu kadar ayırt edemiyordum ama şimdi çok iyi anlıyorum ult.görüntüsünü..senin muayenen ne zaman ki?

canım duyduk biz kalp atışını dr önce tam olarak göremedi bebeği sonra idrara sıkış biraz su iç tekrar alıcam seni dedi sonra 4 bardak su içtim girdim tekrar ultrasonu bu sefer tam olarak gördü bana da gösterdi boyunu ölçtü 7,7 mm dedi işte kesede iyi gelişmiş dedi ama ilacını kullanacaksın dedi 11.haftana kadar sonra da kalp atışını dinletti eşimde yanımdaydı çok mutlu olduk darısı başınızaaa

kızlar kalp atışını duyduk 2 gün önce çok şükür şimdilik bi sıkıntı yokmuş ama ilacı kullanmalısın dedi dr um 11.haftaya kadar öle işte truecummmmm çok mutlu oldum canım ya duyduk çok şükür Allah ım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin seni ve bebişini öpüyorum kendinize ii bakın kibbbbbbbbb im sen nasılsın canım görüşemiyorum var mı güzel haberler topikte beklemedeyim gelecek sakın umutsuz olmayın canlarım bak benim başka topikteki bi arkadaşım bu ay hamileymiş ve 10.denemesiydi bu dr a gitmeyi düşünüyodu 2 ay sonra ama kendiliğinden geldi çok şükür inşallah sıra sizlerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…