günaydıngünaydın
Kızlar bu uyku beni benden ediyor..akşam 9'da yatıyorum, sabah 6 buçukta kalkıyorum. iş yerinde kafamı masaya koysam uyuycam. ayy bu ne zaman geçecek, mal gibi dolaşıyorum valla.
canım benimde 15 gün kahverengi akıntım oldu. o jeli kullandım. tamamen geçti. şuan hala kullanıyorum. doktorum 12.ci haftaya kadar devam edeceğimizi söyledi.çok şükür sıkıntılarım geçti.
kısaca, sakın tedirgin olma ilaçlarını düzenli kullan ve kendini KESİNLİKLE yorma.
hiç kasma kendini canım gittiğinde beklediğine değecek elbet onun büyüdüğünü göreceksin nasıl farkediliyor var ya ben gitiğimde şok oldum ilk hamileliğimde görüntüleri bu kadar ayırt edemiyordum ama şimdi çok iyi anlıyorum ult.görüntüsünü..senin muayenen ne zaman ki?
kızlar kalp atışını duyduk 2 gün önce çok şükür şimdilik bi sıkıntı yokmuş ama ilacı kullanmalısın dedi dr um 11.haftaya kadar öle işte truecummmmm çok mutlu oldum canım ya duyduk çok şükür Allah ım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin seni ve bebişini öpüyorum kendinize ii bakın kibbbbbbbbb im sen nasılsın canım görüşemiyorum var mı güzel haberler topikte beklemedeyim gelecek sakın umutsuz olmayın canlarım bak benim başka topikteki bi arkadaşım bu ay hamileymiş ve 10.denemesiydi bu dr a gitmeyi düşünüyodu 2 ay sonra ama kendiliğinden geldi çok şükür inşallah sıra sizlerde..
:) benimde hapşırırken çok bulanıyo çıkarıcam gibi ya. ne zaman geçicek 1,5 haftadır çekiyorum hiç geçmicekmi yoksa ?
Kızlar bu uyku beni benden ediyor..akşam 9'da yatıyorum, sabah 6 buçukta kalkıyorum. iş yerinde kafamı masaya koysam uyuycam. ayy bu ne zaman geçecek, mal gibi dolaşıyorum valla.
Benim 12 Şubatta yani haftaya çarşamba günü. 6 günüm kaldıııı :)))
Merhabalar kizlar.
Doktordan geliyorum simdi. Minigi gordum cok sukur. Baya buyumus bi oncekine gore ya:) 1 cm yi gecmis:) cok mutlu oldum. Bi de bugun hafif mide bulantim oldu cikardim az once. Isyernde zor oluyo ama cikarmasam daha zor olcakti.
Sizler nasilsiniz?
kızalar ikili testi yaptıranlar veya yaptırmayı düşünmeyenler aklıma takıldı allah korusun test kötü çıktı anne karnında tedavi oluyomu :26: yaptırmasam bişey olur mu acaba:26:
Gözün aydın masallah minige annesini mutlu etmis :)) daha nice guzel gunler goruruz insallahh
Sagol canim.2. Gorusumdu daha. Buyudugunu gorunce sevindim:)
Merhabalar kizlar.
Doktordan geliyorum simdi. Minigi gordum cok sukur. Baya buyumus bi oncekine gore ya:) 1 cm yi gecmis:) cok mutlu oldum. Bi de bugun hafif mide bulantim oldu cikardim az once. Isyernde zor oluyo ama cikarmasam daha zor olcakti.
Sizler nasilsiniz?
Ben bidahaki gorusmeyi merak ve hevesle bekliyorum buradaki arkadaslarin soylediginw gore hoplamaya baslayacakmis
gözünaydın cnmbende işyerindeyim ve az önce bende çıkardım maalesef çok zor evet şimdi yemek yiyeceğim ama çok acıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?