2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kızlar bu uyku beni benden ediyor..akşam 9'da yatıyorum, sabah 6 buçukta kalkıyorum. iş yerinde kafamı masaya koysam uyuycam. ayy bu ne zaman geçecek, mal gibi dolaşıyorum valla.

günaydın
Kızlar bu uyku beni benden ediyor..akşam 9'da yatıyorum, sabah 6 buçukta kalkıyorum. iş yerinde kafamı masaya koysam uyuycam. ayy bu ne zaman geçecek, mal gibi dolaşıyorum valla.

bende de var aynı şey ,hiç bu kadar uykum gelmemişti ikizlerde ama bu sefer çok uykum geliyor öteye beriye uzanıyorum :))

çok geçmiş olsun canım evet bende ilacımı kullanıyorum kendimi yormamam mümkün değil canım benim kendi işyerim ve yanımda kimse yok yani çalıştırmaya durumum yok malesef 2 ay daha idare edicem sonra birini alıcam mecburen ama işte yeni gelene işi öğretmek lazım falan filan bu günlerin bi an önce geçmesini ve bebişimi sağlıkla kucağıma almayı istiyorum Allahım korusun onları..

Benim 12 Şubatta yani haftaya çarşamba günü. 6 günüm kaldıııı :)))

ooyyyy canım arkadaşımm gözün aydınnn Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin şimdi 8. haftadasın öylemii maşallah 2 aylık oluyosunn zaman su gibi aksın gitsin ve bebişlerimize kavuşalım inş.

Toplam 20 kullanıcı konuyu okuyor. (15 üye ve 5 ziyaretçi)
KUBI,
andrea33,
usa2013,
sevdalinka22,
Ekin06,
shed,
mickeymause,
SGNDMRV,
karfilla,
Sevgikelebegi8181,
Monalisa1289,
selyn85,
sincih,
mandolina

Merhabalar kizlar.
Doktordan geliyorum simdi. Minigi gordum cok sukur. Baya buyumus bi oncekine gore ya:) 1 cm yi gecmis:) cok mutlu oldum. Bi de bugun hafif mide bulantim oldu cikardim az once. Isyernde zor oluyo ama cikarmasam daha zor olcakti.

Sizler nasilsiniz?

bende de hiç uyku yok yatıyorum uyuyamıyorum hiç uykum gelmiyo gece 1.30 da anca uyudum saat beşte namaza kalktım kalkış o kalkış daha uyumadım ne olacak böyle bilemiyorum yani

Benim mide bulantılarım 8. haftadan sonra özellikle sabah ve akşam iyice arttı. Yataktan kalkmadan kraker yiyorum ama fayda etmiyor, sadece boş mideyle çıkarmamış oluyorum sadece.

Canım hiç bir şey yemek istemiyor, ama açlıktan midem gurulduyor zorla yemeye çalışıyorum.

kızalar ikili testi yaptıranlar veya yaptırmayı düşünmeyenler aklıma takıldı allah korusun test kötü çıktı anne karnında tedavi oluyomu :26: yaptırmasam bişey olur mu acaba:26:

Gözün aydın masallah minige annesini mutlu etmis :)) daha nice guzel gunler goruruz insallahh

kızalar ikili testi yaptıranlar veya yaptırmayı düşünmeyenler aklıma takıldı allah korusun test kötü çıktı anne karnında tedavi oluyomu :26: yaptırmasam bişey olur mu acaba:26:

Benim öğrendiğim kadariyla yaptirip yaptirmamak sana bagli canim istemezsen yapamiyorlar diye biliyorum sonucu kotu cikip saglikli cocugu olanlari duydum hersey Allahtan ben yaptirmayi dusunuyorum varsa bisry başından bilmek isterim

gözünaydın cnm bende işyerindeyim ve az önce bende çıkardım maalesef çok zor evet şimdi yemek yiyeceğim ama çok acıktım

Ben bidahaki gorusmeyi merak ve hevesle bekliyorum buradaki arkadaslarin soylediginw gore hoplamaya baslayacakmis

Bu kadar cabuk mu? Ilk defa senden duyuyorum canim.

gözünaydın cnm bende işyerindeyim ve az önce bende çıkardım maalesef çok zor evet şimdi yemek yiyeceğim ama çok acıktım

Saol canim. Bakalim bizim yemekte ne var. Hicte guzel olmuyo yemekler zor yiyorum

ahh bu uykuu halii benide mahvetti.. akşamları kızımı uyuttuktan sonraa bende mayışıyoorummm hemenn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…