folic 1kızlar doktorunuz hangi Folikasiti verdi sizlere?
maşallah canımMerhabalar kizlar.
Doktordan geliyorum simdi. Minigi gordum cok sukur. Baya buyumus bi oncekine gore ya:) 1 cm yi gecmis:) cok mutlu oldum. Bi de bugun hafif mide bulantim oldu cikardim az once. Isyernde zor oluyo ama cikarmasam daha zor olcakti.
Sizler nasilsiniz?
geçmiş olsun inş. yakın zamanda geçerBenim mide bulantılarım 8. haftadan sonra özellikle sabah ve akşam iyice arttı. Yataktan kalkmadan kraker yiyorum ama fayda etmiyor, sadece boş mideyle çıkarmamış oluyorum sadece.
Canım hiç bir şey yemek istemiyor, ama açlıktan midem gurulduyor zorla yemeye çalışıyorum.
çoğunlukla tedavisi olmuyor maalesefkızalar ikili testi yaptıranlar veya yaptırmayı düşünmeyenler aklıma takıldı allah korusun test kötü çıktı anne karnında tedavi oluyomu :26: yaptırmasam bişey olur mu acaba:26:
kızlar doktorunuz hangi Folikasiti verdi sizlere?
Merhabalar kizlar.
Doktordan geliyorum simdi. Minigi gordum cok sukur. Baya buyumus bi oncekine gore ya:) 1 cm yi gecmis:) cok mutlu oldum. Bi de bugun hafif mide bulantim oldu cikardim az once. Isyernde zor oluyo ama cikarmasam daha zor olcakti.
Sizler nasilsiniz?
Bu kadar cabuk mu? Ilk defa senden duyuyorum canim.
kızalar ikili testi yaptıranlar veya yaptırmayı düşünmeyenler aklıma takıldı allah korusun test kötü çıktı anne karnında tedavi oluyomu :26: yaptırmasam bişey olur mu acaba:26:
Belkide ben yanlış anlamisimdir
Belkide ben yanlış anlamisimdir
canım maşallah. bir daha gittiğinde daha da büyür inş.
10 .haftada elleri kolları pıt pıt oynar merak etmeyin
tetanoz aşısı olan var mı kızlar olmak zorunda mıyız doktoruna danışan var mı ?
ben hamile kalmadan evvel vurulmuştum.
5 yıl koruyuculuğu var zaten.
ben gerekli diye biliyorum. doğum esnasında ameliyat aletlerinden mikrop kapmamak için.
günaydın dedim bi günaydın diyeniniz yok yahu öğlen olucak
Bana hic boyle biseyden bahsetmedi doktor. Bu etlerle ilgili testi de yapmadi adini unuttum simdi. Bende sormadim
Tunaydinnnn:)))
canım;
etlerle ilgili olan toksoplazma çok ta önemli.
belki yapmıştır bağışıklığın çıktıysa üstünde durmamıştır.
gene de bir daha ki kontrolünde sor.
sorana kadar da çiğ ete falan dokunma. iyi pişmiş ye. nolur nolmaz.
tetonoz ile ilgili de konuş istersen. ben aşımı vurulduğum için doktoruma tekrar bu mevzuyu sormadım.
Bana doktor folbiol ve B12 verdi.
Bunların haricinde başka hap, vitamin, ilaç, balık yağı kullanan varmı? Doktoru tavsiye eden veren?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?