2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
tetanoz aşısı olan var mı kızlar olmak zorunda mıyız doktoruna danışan var mı ?

iLk gebeliğimde ben yaptırdım tetenoz aşısını.Doktorum sen bilirsin ama bence yaptırmalısın dedi.. Ailehekiminde yaptırdım bende. önlemimizi almak gerek düşünüyorum.. 2 tane oluyosunuz bikaç ay aralıkla.. o aşılarda sizi uzun yıl koruyor.

folbiol tablet 5 mg verdi bana doktor.

Folibol kullaniyorum ben

benim doktorum Folibol verdi. İlk gebeliğimde Gyno Ferro Sanol vermişti. bazı arkadaşlarımda Kabızlık sorunu yapmış benmde aklıma takıldı... :44::44: etkisini gören var mı diye..

bende de hiç uyku yok yatıyorum uyuyamıyorum hiç uykum gelmiyo gece 1.30 da anca uyudum saat beşte namaza kalktım kalkış o kalkış daha uyumadım ne olacak böyle bilemiyorum yani

senin bebiş niye uyutmuyor annesi seni..herkesin durumu farklı olabiliyor. inşallah normal hayatımıza dönebiliriz canım. hamileliğin sonuna kadar böyle devam edersem beni işten atabilirler. sen de zombi gibi gezersin, Allah korusun :)

ee 5 yıl koruyuculuğu varsa neden hamilelik süresince 2 kez olman gerekir denildi bana

hayır tetonoz tek dozdur 5 yıl korur.

birde ben hamile değildim belki hamileler için farklı şekilde uygulanıyor olabilir.dozajını azaltıp,2 defada vuruyorlardır belki.

ee 5 yıl koruyuculuğu varsa neden hamilelik süresince 2 kez olman gerekir denildi bana

bak cubish arkadaşımızda iki defa belli aralıklarda vuruluyor yazmış.

dediğim gibi ben o zaman hamile değildim. tek doz yaptılar. hamilelikte farklıdır belki.

ben bir de nasılsa bu yıl çocuk yapmaya karar verdik diye hepatit b aşısı oldum.
ama vucudum hiç antikor üretmemiş.
doktor aşı hiç işe yaramamış dedi.
ilginç dimi ?

birde dünya para verdim aşılara.:44::44::44:

peki kusma varmı?
ilk başlarda boş boş öğürme vardı.hiç kusmadım 9.haftaya kadar diyebilirim.ama son üç gecedir cıkarıyorum.baktım cok kotu hissediyorum kusmaya zorlamıyorum kendimi ama bi kez öğürsem geliyo devamı.zaten bişi yedigim de yok da.

elevit için dha erken değilmi ya sadece folik asit alman yeterli değilmi 12. haftaya kadar 2 li için gideceğim zaman elevit ve balık yazğı yazacak banada

elevit için dha erken değilmi ya sadece folik asit alman yeterli değilmi 12. haftaya kadar 2 li için gideceğim zaman elevit ve balık yazğı yazacak banada
evet elevit 3.aydan sonra başlanıyor ,çünkü 3.aydan sonra bebek anneden beslenmeye başlıyor onları takviye için veriliyor zaten

yok canım estagfurullah ama kasırken yara yapcam o da agrı yapabilcek yakında

hamilelikte bazı insanlarda misal ben :)

aşırı derecede cilt kuruluğu olabiliyorum benim dudaklarım yarık doldu.

göbeğimde çatlıyor. pehlivanlar gibi her akşam yağlanmama rağmen.

tabiki kuruluktan dolayı kaşınıyorlar.

belki bu tarz bir kuruluktan dolayı kaşınıyorsundur.

aman ağrı olmasın da

canım ben doktora sordum güvenmediğin bir yerde doğum yapacaksan ve tam teşkekküllü bir hstane değilse vurul dedi ama benim doğum yapacağım hastane tam teşekküllü olduğundan gerek yok boşuna vurdurma dedi. ilk gebeliğimdede vurdurmadım bundada düşünmüyorum.

peki bu hafta kontrole gittin mi?Ben 17 ocakta kalp atışı için gittiğimde üç hafta sonra gel demişti ve üç hafta doldu,yarın gideceğim:)Ne isteyebilir benden?

muhtemelen kalp atışlarını dinleyeceksin...kan ve idrar tahlili ister... geçen hafta cuma gittim kalp atışlarını duyduk ben ondan 2 hafta öncesinde kan ve idrar tahlili yaptırmıştım.. bende 21 şubatta gideceğim bu sefer 2 li test isteyebilir

yani her doktor farklı yaklaşıyor bu vitamin olayına ama :44:
benim doktorum ilk kontrolümde verdi. 4. haftalıkken gittim ben ilk. o zamandan beri kullanıyorum.

evet elevit 3.aydan sonra başlanıyor ,çünkü 3.aydan sonra bebek anneden beslenmeye başlıyor onları takviye için veriliyor zaten

Bana da hic folik asit verilmedi elevit verildi. Cunku kansizlik ve demir eksikligim var. Elevitin icinde de folik asit var zten. 1 aydir kullaniyorum carpintilarim azaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…