tetanoz aşısı olan var mı kızlar olmak zorunda mıyız doktoruna danışan var mı ?
folbiol tablet 5 mg verdi bana doktor.
folbiol benimki
Folibol kullaniyorum ben
bende de hiç uyku yok yatıyorum uyuyamıyorum hiç uykum gelmiyo gece 1.30 da anca uyudum saat beşte namaza kalktım kalkış o kalkış daha uyumadım ne olacak böyle bilemiyorum yani
ben hamile kalmadan evvel vurulmuştum.
5 yıl koruyuculuğu var zaten.
ben gerekli diye biliyorum. doğum esnasında ameliyat aletlerinden mikrop kapmamak için.
kızlar doktorunuz hangi Folikasiti verdi sizlere?
ee 5 yıl koruyuculuğu varsa neden hamilelik süresince 2 kez olman gerekir denildi bana
Bana doktor folbiol ve B12 verdi.
Bunların haricinde başka hap, vitamin, ilaç, balık yağı kullanan varmı? Doktoru tavsiye eden veren?
canım şöyle ki;
ben hamile kaldığım dan beri eğilsem sırtım tutuluyor. belki öyle bir ağrıdır.
yada belin ağrıyordur sırtına vuruyordur.
ee 5 yıl koruyuculuğu varsa neden hamilelik süresince 2 kez olman gerekir denildi bana
hayır tetonoz tek dozdur 5 yıl korur.
birde ben hamile değildim belki hamileler için farklı şekilde uygulanıyor olabilir.dozajını azaltıp,2 defada vuruyorlardır belki.
agrı diil ki benimki.kaşıntı.sürekli kaşınıyo.
ilk başlarda boş boş öğürme vardı.hiç kusmadım 9.haftaya kadar diyebilirim.ama son üç gecedir cıkarıyorum.baktım cok kotu hissediyorum kusmaya zorlamıyorum kendimi ama bi kez öğürsem geliyo devamı.zaten bişi yedigim de yok da.peki kusma varmı?
aaa kör oldum sanırsam tamamen ağrı dıye anlamışım.
kusura bakma arkadaşım
canım ben elevit kullanıyorum. bunun içinde her türlü vitamin var hamileler için gereken.
12 Vitamin:
A vitamini (retinol) 4000 I.U. (1201.2µg),
B1 vitamini (tiamin HCl) 1.6 mg,
B2 vitamini(riboflavin) 1.8 mg,
B6 vitamini (piridoksin HCl) 2.6 mg,
B12vitamini (siyanokobalamin) 4 µg,
C vitamini (askorbik asit) 100 mg,
D3vitamini (kolekalsiferol) 500 IU (12.5 µg),
E vitamini (a-tokoferol asetat) 15mg,
biotin (B8 vitamini) 200 µg,
kalsiyum pantotenat (B5vitamini) 10 mg,
folik asit 0.8 mg,
nikotinamid 19 mg.
4 Mineral:
Kalsiyum 125 mg,
demir 60 mg,
magnezyum100 mg,
fosfor 125 mg.
3 Eser element:
Bakır1 mg,
mangan 1 mg,
çinko 7.5 mg.
bir ara yoğun iştahsızlığım olmuştu o zaman bile doktorum bu vitaminini aksatma yeter demişti.
evet elevit 3.aydan sonra başlanıyor ,çünkü 3.aydan sonra bebek anneden beslenmeye başlıyor onları takviye için veriliyor zatenelevit için dha erken değilmi ya sadece folik asit alman yeterli değilmi 12. haftaya kadar 2 li için gideceğim zaman elevit ve balık yazğı yazacak banada
yok canım estagfurullahama kasırken yara yapcam o da agrı yapabilcek yakında
peki bu hafta kontrole gittin mi?Ben 17 ocakta kalp atışı için gittiğimde üç hafta sonra gel demişti ve üç hafta doldu,yarın gideceğim:)Ne isteyebilir benden?
elevit için dha erken değilmi ya sadece folik asit alman yeterli değilmi 12. haftaya kadar 2 li için gideceğim zaman elevit ve balık yazğı yazacak banada
evet elevit 3.aydan sonra başlanıyor ,çünkü 3.aydan sonra bebek anneden beslenmeye başlıyor onları takviye için veriliyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?