2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
tamam canim. Kan sayimi seker eliza falan biseyler yapti ama toksoplazma yapmadi galiba hic hatirlamiyorum. Gidince sorucam canim ikisini de. Saol.

mutlaka yapılmıştır diye düşünüyorum çünkü bu testler standart gebelik tahlilleri toksoplazma en öncelikli olanlardan ama yinede sor tabi

Bana da hic folik asit verilmedi elevit verildi. Cunku kansizlik ve demir eksikligim var. Elevitin icinde de folik asit var zten. 1 aydir kullaniyorum carpintilarim azaldi.

herkesin durumuna göre veriyorlardır tabiki .normal durumlarda 12 haftalıktan sonra veriyorlar .ama senin doktorun sendeki durumdan dolayı vermiştir ..bu da çok normal

Bana doktor folbiol ve B12 verdi.

Bunların haricinde başka hap, vitamin, ilaç, balık yağı kullanan varmı? Doktoru tavsiye eden veren?

Ben omega 3 kullanıyorum. Hamile kalmadan önce de her gün kullanırdım. Doktoruma sordum. Devam etmemi söyledi ama başka bir marka önerdi. İyi ki de içiyorum çünkü deli gibi balık seven ben balıktan soğudum. 2-3 haftadır balık yemiyorum.

kızlar doktorunuz hangi Folikasiti verdi sizlere?

9 yıl önce oğlumda folbiol kullanmıştım .şimdiki hamileliğimde ise hamile olduğumu öğrendiğim günden itibaren folbiole başladım dr a gittiğimde folbiolü kesmemi söyledi kanser hastalarınada veriliyormuş bu ilaç ağır geliyormuş mide ağrısı da yapmıştı zaten. onun yerine folidoce verdi bunda b12 vitaminide varmış cnm

Son düzenleme:
Ya kizlar ben oldum olasi balik sevmem nefret ediyorum. Acaba ben de mi balik yagi kullansam ? Vitaminler yetersiz mi gelir acaba?

benmde kontrole gittiğimde doktorumla konuşcam , bende de kabızlık yaptı.

Benim balıkla pek aram yok. o yüzden bendemi kullansam diye düşünüyorum. Pazartesi doktora gidicem ozaman sorucam :)

Kızlar bende pembe renkli kan gibi değilde akıntıı geldi ,
hiç olmamıştı böyle şuan iş yerindeyim napsam ?

Hamilelikte ilk zamanlar özellikle kahverengi lekenenmenin normal olduğunu okumuştum.
pembe lekede normaldir heralde içini ferah tutmaya bak
çOK fazla haraket etmemeye çalış. doktorun teli varsa ara.

kalp atışlarını özlemiştim ben de:) kanda her şeye baktı ama tekrar ister mi acaba?Ayy yarın olsa artık:):)

kızlar bende pembe renkli kan gibi değilde akıntıı geldi ,
hiç olmamıştı böyle şuan iş yerindeyim napsam ?

canım geçen haftalarda bende de böyle birşey oldu hafif pembe gibi başladı sonra koyu kahveye döndü çok korkmuştum tabi doktoruma gittim ultrasonda baktı herşey normal dedi eğer adet kanaması gibi rengi felan dönerse hemen git canım ama koyu kahve renginde olabiliyormuş çoğunlukta

arkadaşlar çiğp ete dokunma falan diyosunuz, hiç mi yemek pişirmiyosunuz siz evde? Eti köfteyi kim yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…