Bana da hic folik asit verilmedi elevit verildi. Cunku kansizlik ve demir eksikligim var. Elevitin icinde de folik asit var zten. 1 aydir kullaniyorum carpintilarim azaldi.
herkesin durumuna göre veriyorlardır tabiki .normal durumlarda 12 haftalıktan sonra veriyorlar .ama senin doktorun sendeki durumdan dolayı vermiştir ..bu da çok normal
Bana da hic folik asit verilmedi elevit verildi. Cunku kansizlik ve demir eksikligim var. Elevitin icinde de folik asit var zten. 1 aydir kullaniyorum carpintilarim azaldi.
Ben omega 3 kullanıyorum. Hamile kalmadan önce de her gün kullanırdım. Doktoruma sordum. Devam etmemi söyledi ama başka bir marka önerdi. İyi ki de içiyorum çünkü deli gibi balık seven ben balıktan soğudum. 2-3 haftadır balık yemiyorum.
9 yıl önce oğlumda folbiol kullanmıştım .şimdiki hamileliğimde ise hamile olduğumu öğrendiğim günden itibaren folbiole başladım dr a gittiğimde folbiolü kesmemi söyledi kanser hastalarınada veriliyormuş bu ilaç ağır geliyormuş mide ağrısı da yapmıştı zaten. onun yerine folidoce verdi bunda b12 vitaminide varmış cnm
9 yıl önce oğlumda folbiol kullanmıştım hamile olduğumu öğrendiğim günden itibaren folbiole başladım dr a gittiğimde folbiolü kesmemi söyledi kanser hastalarınada veriliyormuş bu ilaç ağır geliyormuş mide ağrısı da yapmıştı zaten. onun yerine folidoce verdi bunda b12 vitaminide varmış cnm
Ben omega 3 kullanıyorum. Hamile kalmadan önce de her gün kullanırdım. Doktoruma sordum. Devam etmemi söyledi ama başka bir marka önerdi. İyi ki de içiyorum çünkü deli gibi balık seven ben balıktan soğudum. 2-3 haftadır balık yemiyorum.
Hamilelikte ilk zamanlar özellikle kahverengi lekenenmenin normal olduğunu okumuştum.
pembe lekede normaldir heralde içini ferah tutmaya bak
çOK fazla haraket etmemeye çalış. doktorun teli varsa ara.
muhtemelen kalp atışlarını dinleyeceksin...kan ve idrar tahlili ister... geçen hafta cuma gittim kalp atışlarını duyduk ben ondan 2 hafta öncesinde kan ve idrar tahlili yaptırmıştım.. bende 21 şubatta gideceğim bu sefer 2 li test isteyebilir
canım geçen haftalarda bende de böyle birşey oldu hafif pembe gibi başladı sonra koyu kahveye döndü çok korkmuştum tabi doktoruma gittim ultrasonda baktı herşey normal dedi eğer adet kanaması gibi rengi felan dönerse hemen git canım ama koyu kahve renginde olabiliyormuş çoğunlukta