arkadaşlar çiğp ete dokunma falan diyosunuz, hiç mi yemek pişirmiyosunuz siz evde? Eti köfteyi kim yapıyor
arkadaşlar çiğp ete dokunma falan diyosunuz, hiç mi yemek pişirmiyosunuz siz evde? Eti köfteyi kim yapıyor
ben bir de nasılsa bu yıl çocuk yapmaya karar verdik diye hepatit b aşısı oldum.
ama vucudum hiç antikor üretmemiş.
doktor aşı hiç işe yaramamış dedi.
ilginç dimi ?
birde dünya para verdim aşılara.:44::44::44:
Ben zaten dokunamazdım :)) eşim hallederdi. Ama evde iki tane büyük akvaryum var. Balıklarımızı ben yavrulatıyodum. Onlara elimi dahi sokmuyorum artık. Eldiven giyebilirsin. Veya sonrasında ellerini iyice yıkayıp doğrama tahtasını çiğ ete değdirdiğin ev aletlerini amonyaklı bi deterjanla yılayabilirsin. O kadar da korkmamak lazım. Bu yaşına kadar bulaşmadıysa zaten dikkat ediyosun demektir.
eldivenle yapıyorum canım. bir kutu eldiven aldım. her türlü ete onla işlem yapıyorum.
kesinlikle dokunmuyorum.
evet bir arkadaş daha söylemiş, hemen eldiven alıcam kendime. Ben de yemek yaparken elimi 100 kere yıkamaktan bir hal oldum açıkçası ete dokunduktan sonra.
ete neden dokunmuyorsunuz anlamadım ya da kaçırdım
testleriniz temiz çıktıysa sorun yokki
günaydınnn kızlarr
ya benimde acaip dudak çatlağım oldu. kabuk kabuk. hiç geçmiyo. hamile kaldığım günden beri böyle geziyorum.
krem falnda sürmüyorum. yutarım bi şekilde diye.
var mı benim gibi dudakları parçalanan?
Canım bende de dudak kuruması mevcut, kabuk kabuk oluyor, neutrogena marka lipstick almıştım arada bir sürüyorum ama bende tedirgin oluyorum içinde zararlı kimsayal olmasın diye pek süremiyorum. Acaba bepanthen sürsek daha mı iyi olur.
canım tokso testi pozitifse sorun yok bağışıklığın var demek.
ama benim negatif doktorum kesinlikle dokunmayacaksın dedi.
bağışıklığım yok. hiç geçirmemişim.
bulaşma riski var.
Canım bende de dudak kuruması mevcut, kabuk kabuk oluyor, neutrogena marka lipstick almıştım arada bir sürüyorum ama bende tedirgin oluyorum içinde zararlı kimsayal olmasın diye pek süremiyorum. Acaba bepanthen sürsek daha mı iyi olur.
anladım da sanki herkes negatif gibi yazmış da yazanların hepsinde de mi negatif
Merhaba :) Bende Allah nasip ederse Eylül'de anne olacağım :) Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bende ayni konuyu catlak kremleri icin dusunuyorum. Icindeki kimyasallar kana karisiyordur mutlaka
hoşgeldin cnm
hayırlı olsun
Bende ayni konuyu catlak kremleri icin dusunuyorum. Icindeki kimyasallar kana karisiyordur mutlaka
Ben krem değil de aktardan aldığım yağları kullanıyorum :)) ama bence bi zararı olmaz. Dr lar da tavsiye ediyor çünkü o kremleri. Dudak kremi için de %95 i doğal olan bi marka kullanıyorum. Diğer kozmetik ürünlerim de hep ondan. Alerjim var çünkü çoğu markaya :)) çok da takmamak lazım ya. Soluduğumuz hava hava değil, içtiğimiz su su değil ki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?