Teşekkür ederim allah razı olsun.
Ben kendi yaşadıklarımdan şikayetçiyim biraz,baş ağrısından,deri kuruluğundan,yorgunluktan ve özellikle göbeğimin önden önden gitmesindenSizde de var mı böyle sorunlar?
Kızlar bende pembe renkli kan gibi değilde akıntıı geldi ,
hiç olmamıştı böyle şuan iş yerindeyim napsam ?
valla fazlası var eksiği yok :)
evimle işim 5 dakıka eve gidene kadar adana-ankara arası maraton koşusuna katılmış gibi oluyorum.
akşamları 7 de gözüm kapanıyor gündüz de aynı şekilde sürekli uyku.
gece de 100 defaa uyanıyorum
dudaklarım çatlak değil yarık içinde kaldı. açamıyorum ağzımı. bence gece ateşim çıkıyor cunku gece wc ye kalkınca dudaklarım zonk zonk atıyor.
çok yorgunummmm
ve hiç göbeğim yoktu şimdi çıktı. üstelikte çatlak içinde.
çok dertliyim arkadaşım
amaaaa herşeye değerrr
yagi kullaniyorsun canim?
Evet herşeye değer :) Ben çalışıyorum,sabah 7buçukta evden çıkıyorum akşam 7buçukta eve giriyorum
Doktor konusunda da bi türlü şanslı olamadım :s Önce birine gittim bebeği gördük,ne test istedi ne bişey. Sordum 6 aydan sonra yaparız dedi. Başka birine gittim testleri zorla yaptırdım,o da şimdi yorumları okuyorum bir çok testi eksik yapmış :s
Eski doktorum önermişti. Hindistan cevizi, susam ve aynısefa yağı. Üçünü karıştırdım. Her akşam aklıma gelmiyo. Ama sıkça sürüyorum. Çabuk emiliyo. Hem de çok ucuza geldi. Bel çevrem şimdiden 8 cm genişledi benim( kaşıntım da çatlağım da yok henüz çok şükür. Bayadır kullanıyorum ama ben. Bebe yağı da olabilir. Saf zeytinyağı da diye biliyorum.
evet ben 4 haftalıktım doktoruma gittiğimde.
valla tüp tüp kan verdim.
sen hangi şehirdesin canım burda arkadaşlarımızda tavsiyesi olan olur belki?
özel mi devlet mi arıyorsun.
bende çalışıyorum zor çalışmak hamileyken.
allah tan benim işim masa başı.
inşallah seninki de öyledir.
o 6 aydan sonra test yapan doktorada bravo. bu ne rahatlık
ete neden dokunmuyorsunuz anlamadım ya da kaçırdım
testleriniz temiz çıktıysa sorun yokki
Benimde işim masabaşı ama masabaşında bile kötü oluyorum. Doktor sık sık atıştır dedi,deniyorum şu sıralar bakalım ne olacak ?
İstanbul Kartal'dayım. SGK geçerli olan bir hastane olması lazım,özel sağlık sigortam yok maalesefÖnerisi olan var mıdır acaba?
canım ben ankaradayım ama biraz geriye gidip okursan bir kaç arkadaşım istanbul da hastane ve doktor dan bahsetmişlerdi.
muhakkak sana yardımı olacaktır.
hamilelikte bazı insanlarda misal ben :)
aşırı derecede cilt kuruluğu olabiliyorum benim dudaklarım yarık doldu.
göbeğimde çatlıyor. pehlivanlar gibi her akşam yağlanmama rağmen.
tabiki kuruluktan dolayı kaşınıyorlar.
belki bu tarz bir kuruluktan dolayı kaşınıyorsundur.
aman ağrı olmasın da
ben de ankaradayım canım. Nereye gidiyosun?
merhaba :) bende allah nasip ederse eylül'de anne olacağım :) allah hepimizin yardımcısı olsun
Yağlı yağlı kalmiyomu peki canim?
kızlar doktorunuz hangi Folikasiti verdi sizlere?
canım ben hrs ye gidiyorum.
normalde çok özele gidecek durumum yok ama herşeyimden kıstım gidiyorum.
çok memnunum.
sen nereye gidiyorsun?
doğal bir çatlak kremi istiyorsanız aktardan zeytinyağı ,tatlı badem yağı ve kakao yağı alın karıştırıp kullanın .
Ama bu iş tamamen genetik buna emin olun ,çatlayası varsa ne yaparsanız yapın çatlıyor maalesef..
O yüzden çok kafanızı takmayın bu konuya ,üzülmeyin de
Ben özel muayenehaneye gidiyorum canım doktorum Prof.
Memnunum çok bilgili biri, ama içimde hep tereddütler olmuyor değil. Şöyle ki Aallahıma bin şükür bugüne kadar bir sorun yaşamadım dolayısıyla acil gidişim gerekmedi. Ama öyle bir durum olsa adamı yerinde bulamama ihtimalim de oldukça fazla. Bi kere muayenehanesine 3'ten sonra geliyor, çünkü Gazi'de hocalık d ayapıyor aynı zamanda. Haftanın belli günlerinde de tüpbebek tedavisi için başka bir klinikte oluyor. O nedenle Aallah acil bir durum vermesin diyorum şimdilik.
Ben özel muayenehaneye gidiyorum canım doktorum Prof.
Memnunum çok bilgili biri, ama içimde hep tereddütler olmuyor değil. Şöyle ki Aallahıma bin şükür bugüne kadar bir sorun yaşamadım dolayısıyla acil gidişim gerekmedi. Ama öyle bir durum olsa adamı yerinde bulamama ihtimalim de oldukça fazla. Bi kere muayenehanesine 3'ten sonra geliyor, çünkü Gazi'de hocalık d ayapıyor aynı zamanda. Haftanın belli günlerinde de tüpbebek tedavisi için başka bir klinikte oluyor. O nedenle Aallah acil bir durum vermesin diyorum şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?