2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
evet canım gerçekten özel bir durumda ulaşmakta önemli ama doktorunda içine sinmesi lazım.
benim doktorum prof değil ama ben çok memnunum.
birde doğum paketi var hrs de ondan yaptırcam ben.

evet HRS'de uygun dogum paketleri oldugunu duymustum. Fiyat aldın mı ne kadara mal olacak:?

Özel sigortan ya da SGK var mı?

Benim aklımdan hep Güven Hastanesi geçiyor. Eğer Ankara'da doğum yaparsam %90 orda olacak doğumum. ama benim aynı zamanda ABD'de de doğum yapma ihtimalim var. Bakalım hayırlısı. Şimdi bunları kouşmak için çok erken.

Canımcım sen de sessiz sessiz bu topiktesinartık bakıyorum. İyi oluyor burda hayatım be, senle aynı haftada bir sürü insanla konuşup ortak şikayetlerinize dert olmaya çalışıyosun.:)

ÇOK HAKLISIN CANIM MAŞALLAH ÇOK KALABALIK BURASI YETİŞEMİYORUM YAZILARA İNŞALLAH DİĞER TOPİĞİMİZE YENİ HAMİLELERİMİZ GELİRDE UĞURUMUZ DEVAM EDER....

evet canım gerçekten özel bir durumda ulaşmakta önemli ama doktorunda içine sinmesi lazım.
benim doktorum prof değil ama ben çok memnunum.
birde doğum paketi var hrs de ondan yaptırcam ben.

ben ilk doğumu mu Lokman hekimde yaptım çok memnun kaldım , şimdi yine aynı doktoruma gidiyorumm. bi arkadaşım 29 mayıs hastanesine gidiyordu dikmende ancak doktoru değiştiği için şuan hastane araştırması içinde HRS yi düşünebilr aslında ordan da çok memnun kalıyorlar.. :44:

canım fiyat 7.500 tl ama doğum ve 9 boyunca olan tüm tetkikler dahil. gece yatışta dahil. 20 haftalığa kadar anlaşmayı yapmaya hakkın var. ozamana kadar yapmış olduğun tüm masrafları o tutardan düşüyorlar. bende daha erken diye yaptırmadım. 20. haftama doğru yapıcam. bir tek amniyosentez dahil değil. gerekise onu da extra yaptırcam artık.
güven de aralıkta arkadaşım doğurdu. gerçekten orasıda 10 numara hastane. onun 3. cü doğumuydu.3 nüde güven de yaptı.
hayırlısı bakalım

pendik özel bölge hastanesine gidiyordu bir arkadaşım. geçen hafta doğum yaptı çok memnundu doktorundanda hastanedende

bende çok mennunum canım hrs den.
bende bir arkadaşım sayesinde gitmeye başladım. o epey hastane geçti.
çok fazla gebelik yaşadı.
ama hiç biri sonuca ulaşamadı.
ama kızımız geliyor bu sefer herşey yolunda çok şükür

maşallah Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin... hepimizin için tabiii

Amin Amin inşallah :)

Nazar boncuğu falan nasıl koyuluyor ya ben bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…