2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
sizi tebrik ediyorum olaylara bu kadar pozitif yaklaşmak gerçekten en büyük tedavi konu her ne olursa olsun
benim 2.hamileliğim bu artık tecrübeli oldum ondan olabilir :)
bi de anne olunca çatlaf matlak unutuyor insan ,tek derdiniz yavrunuz oluyor
sağlıcakla kucağa alalım da heryerim çatlasın ne olacak

Teyzemin kızı 2 çocuğunuda kartal umut hastanesinde doğrudu bide benim babam burun ameliyatı oldu oraa yardımcı oluyorlar fiyatta felan...

Merhaba, bende bir süre oraya gittim Birsen Hanım'a. Ama kendisi şu sıralar seçim ile uğraşmakta. Geçen hafta cmt günü gittim saat 9 buçuk olmuş kapıda 15 hastası var kendisi daha gelmemiş.. Her muayene çıkışı da eline parti için bastırdığı afişi veriyor bi yerlere verirsiniz diyor. Bebeği gördüğü halde bana hiç bir test yapmadı,asistanlarıda 6. aydan sonra yapıyoruz diye bilgi verdi.
Sırf bu sebeplerden artık gitmiyorum...

hayır tetonoz tek dozdur 5 yıl korur.

birde ben hamile değildim belki hamileler için farklı şekilde uygulanıyor olabilir.dozajını azaltıp,2 defada vuruyorlardır belki.

Bana aile hekiminin anlattığı tek doz değil tek doz olanlar geçici bir süre için koruyor iki doz olarak vurulup sürekli taşıyacağımız bir aşı kartı veriliyor işte o aşı ömür boyu koruyor hatta bebeği de koruyor.ben de daha önce vurulmuştum dediğimde bana eğer kart vermedilerse o geçici aşıdır demişti.

Tetenozu bu haftalarda değil ileriki haftalarda vuracaklar. iki doz arasında belli bir süre olması gerekiyor onu da haftalara göre ayarlıyorlar. şimdi vurulursak ikinci doz aşı olmamız gereken bir haftaya denk geliyor demişti. aile hekiminize sorun daha iyi anlatır aslında

canım benim kartım yok.
zaten doktorumda 5 yıl dedi ömür boyu demedi.
öyle bir ayrım olduğunu bilsem tabiki ömür boyu olanını yaptırırdım.
saol bilgi için...

arkadaşlar sizinde beliniz veya boşluklarınızın ağrıdığı oluyor mu normal midir acaba ?

Evet güven vermiyor ise başka. birde burda yazan arkadaş gülen tıp merk diye bişey söyledi yanlış anlamıyosam. ya çok zor bu hastane işleri.

Buarada 9 haftalik bebegin ultrason videosunu izledim zaman cabucaak gecsin ve gorelim o minicik ellerini ayaklarini nasil oynatiyor acayip heyecanlandim

Ahhh canımın içi ne kadar mutlu oldum çok şükür gözün aydın inş. sonuna kadar böyle gider ve bebişin kollarında olur. Darısı başıma inş. bende senin gibi güzel haberlerle gelirim yarın ,çok heyecanlı bi o kadarda telaşlıyım:18:. RABBİM NE EYLERSE GÜZEL EYLER... HAYIRLISI BAKALIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…