2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Canim ama 4 günde sadece 6 artmis degerim. Cumattesi 17yken bugun 23. Niye böyle oldu anlamadim ((( cok umutluydum halbuki. Dagildim resmen (((

canım çok üzüldüm muhtemelen kimyasal gebelik geeçiriyor olabilirsin bu değerlere göre çünkü malesef çok az artmış ne olur kendini çok üzme

canım senin döngülerin sanırım hiç düzenli değil gibi inşallah hamilesindir evde test yaptın mı ?

Canim cok güzel olmus ben anlamiodum tablo isinden eline saglik

canım senin döngülerin sanırım hiç düzenli değil gibi inşallah hamilesindir evde test yaptın mı ?

yaptım canm ama negatiff kasık agrım akıntım cok fazla ama testler negatıf bu agrılar yumurtlama gunumden berı var bide

canım çok üzüldüm muhtemelen kimyasal gebelik geeçiriyor olabilirsin bu değerlere göre çünkü malesef çok az artmış ne olur kendini çok üzme

Bakalim bi umut cumayi bekliyoruz. Bi kere daha test tekrarlancak (( doktor bi ihtimal adetten daga siddetli bi kanamayla atılır bi ihtimalde ilk günlerde artisin az oldugu gebelik olabiliyo demis. Dua edin bizim icin de noluuurr ((

bakalim bi umut cumayi bekliyoruz. Bi kere daha test tekrarlancak (( doktor bi ihtimal adetten daga siddetli bi kanamayla atılır bi ihtimalde ilk günlerde artisin az oldugu gebelik olabiliyo demis. Dua edin bizim icin de noluuurr ((

inşallahhhhh bebeğini kaybetmezsiinnn canımmm

Bakalim bi umut cumayi bekliyoruz. Bi kere daha test tekrarlancak (( doktor bi ihtimal adetten daga siddetli bi kanamayla atılır bi ihtimalde ilk günlerde artisin az oldugu gebelik olabiliyo demis. Dua edin bizim icin de noluuurr ((

Dualarimiz seninle..
cok zor bir durum bende yasadimm... kendiliginden gitti..
Insallah birden kat kat artar degerlerin doktorun dedigi gibi.... allah'im herseyin hayirlisi versin..

Son düzenleme:
herkese merabalar..bende eylul annesi olucam kısmetse..2 ocakta muayeneye gittim 4 hafta 3 gunluk dedi dr:)) 2 yasında oglum var inşallah sağlıklı bir de kızım olur..
yeme ıcmenıze dikkat ediyor musunuz? ben daha ilk hamılelıkten gelen kıloları verememıstım( süpriz oldu bu bebıs ama cok mutluyum:)

Canim merhaba.. ben senin yazilarini bi kac yerde gordum.. cok belirsiz bir donemdesin..
atesini olctunmu hic ?? en azindan ona gore biseyler diyebilirdik..
Bide bu akintilarin nasil.. benim ovulasyondan beri bembeyaz akintilarim var.. ilk bebistede boyle olmustu.. herseyin hayirlisi insallah melegin seninledir !!

Cok sagol tatlin amin inşallah. Senin de mi artmadi degerlerin ben gibi. Cuma günü gelir mi simdi yaaa
Canim benim degerler arti.. 17den 61 olmustu ama takip etmeyince 5dusmus.. hayirlisi ama o zmanlar cok uzulmustum..
Suan sanki olman lazim cok zor olsada.. dinlenmen lazim... kafani baska seylerle mesgul etmeye calis.. bol bol dua et.. ya mubdi de her sabah elini karnina koyarak.. esine soyle oda yapsin..
Insallah melegine bisey olamaz..

Son düzenleme:

İnşallah hamilesindir bende senin haberini almak için sürekli girip bakıyorum...hadi güzel haberler ver bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…