2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
İnşallah hamilesindir bende senin haberini almak için sürekli girip bakıyorum...hadi güzel haberler ver bize..
ayy canm dua et aksam gdersem yazarım burdannnn
canım benim sarı değilde beyaz renkte oluyor normalde pek olmazdı kaç gündür var.

canm benm de sat a göre hamişsem dogum tarıhı senınkı gıbı oplcak su gıbı akıntım var ama hamıle mıyım degıl mıyım bılmıyorum

kızlar ilk defa yazıyorum benimde aralıgın 9daydı günüm 6 7 gibi hasta olmam gerekiyordu olmadım test yaptım ve pozitif :) çıktı doktorada bugun gittim daha çok erken dedi 10 gün geçmesi lazım dedi hamilemiyimdir degilmiyimdir meraktan ölüyorum :18:

Peki kimyasal gebeligi battan kac gun sonra adetle atmistin tatlim ? Doktor 1-2 gün icinde kanaman olabilir dedi.benim adet 2 gün geçti şimdilik

andrea son durumum kesin olmasa da ben de o listede yer almak istiyorum yaş 23 ilk olacak allah nasip ederse
sat 9aralık , memleket denizli

Kizlar moralim cok bozuk agla agla helak oldum. Bata 2 gun kala 17 cikmisti degerim. Epey umitliydim. Bugun yine test yapildi 23 olmus ((( böyle bi durumla karsilasan var mi ?

Hayırlısı olsun canım. pek normal değil değerler zaten doktorun da söylemiş. kötü tecrübeler yaşamış biri olarak (ayrıca benim de henüz kesin değil) zor da olsa üzülme diyorum. Çünkü rabbim sağlıksız olanı sonlandırma görevi vermiş vücuda bunu düşün. 2 boş gebelik 1 düşük en son da 9 haftalık kalbi durdu maalesef. üzülmedim mi elbette ama düşün ki bunu çok ilerki haftalarda hatta doğumda yaşayanlar var sakın üzülme. eğer düşük olursa bebek oluşmamış bile bu belki rahatlatır biraz seni
Kalbini ferah tut dua et

içini ferah tut yasminck,bence hamilesindir.ama dr haklı ilk günlerde değer çok düşük çıkıyor daha sonra da onu kafaya takıyor insan.benimde adetim 1-2 gün geçti hemen baktırdım düşük çıktı.vay efendim niye düşük çıktı diye ortalığı ayağa kaldırdım.bir de onun üzerine babalar gibi kanama atlattım.aynen adet olur gibiydi.kanamaadan sonra tümden umudu kestim.diyeceğim rahat ve sakin olmak lazım.inşallah hepimiz için hayırlısı olur.

mrb ben manisa dan özlem bende allahın izniyle eylül annesi olacağım sat 24 kasım 2013 ikinci çocuğumu kucağıma almayı bekliyorum

allah razı olsun inşallah hayırlısıyla hep birlikte hayırlı haberler alırız sabırsızlıkla bekliyorum.

pazartesi dr. gittin sat 1aralıktı ultrasonla baktı 5+1 cıktı. hayırlı olsun dedi dr. um. 10 gun sonra gel dedi. sanırım kalp atışını ozaman duycaz.. bide kan tahlili fln istemedi henüz heralde ozaman hepsini isticek. görmek bile güzeldi. kızımda ilk gittiğimde dinlemiştik kqlbinni bunda biraz erken gittim galiba

cnm İnsallah hamilesindir
dr kan testl icin mi on gün gecmesl lazım dedi idrar icin mi kan testi battan erken sonuc veriyo ben batıma dört gün kala öğrendim kanda iki gün kala da idrarda cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…