- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 622
- 173
ayy canm dua et aksam gdersem yazarım burdannnnİnşallah hamilesindir bende senin haberini almak için sürekli girip bakıyorum...hadi güzel haberler ver bize..
canım benim sarı değilde beyaz renkte oluyor normalde pek olmazdı kaç gündür var.
Kizlarr sari akintisi olan var mi
canım benimkide sarı gibi iç çamaşırıma bakınca sarı oluyo..
canım benim sarı değilde beyaz renkte oluyor normalde pek olmazdı kaç gündür var.
Tedirgin ediyor beni normal mi acaba
Bayez olmasi normal canim da sari olunca merak ettim
Canim benim degerler arti.. 17den 61 olmustu ama takip etmeyince 5dusmus.. hayirlisi ama o zmanlar cok uzulmustum..
Suan sanki olman lazim cok zor olsada.. dinlenmen lazim... kafani baska seylerle mesgul etmeye calis.. bol bol dua et.. ya mubdi de her sabah elini karnina koyarak.. esine soyle oda yapsin..
Insallah melegine bisey olamaz..
Kizlar moralim cok bozuk agla agla helak oldum. Bata 2 gun kala 17 cikmisti degerim. Epey umitliydim. Bugun yine test yapildi 23 olmus((( böyle bi durumla karsilasan var mi ?
kızlar ilk defa yazıyorum benimde aralıgın 9daydı günüm 6 7 gibi hasta olmam gerekiyordu olmadım test yaptım ve pozitif :) çıktı doktorada bugun gittim daha çok erken dedi 10 gün geçmesi lazım dedi hamilemiyimdir degilmiyimdir meraktan ölüyorum:18:
içini ferah tut yasminck,bence hamilesindir.ama dr haklı ilk günlerde değer çok düşük çıkıyor daha sonra da onu kafaya takıyor insan.benimde adetim 1-2 gün geçti hemen baktırdım düşük çıktı.vay efendim niye düşük çıktı diye ortalığı ayağa kaldırdım.bir de onun üzerine babalar gibi kanama atlattım.aynen adet olur gibiydi.kanamaadan sonra tümden umudu kestim.diyeceğim rahat ve sakin olmak lazım.inşallah hepimiz için hayırlısı olur.
Hayırlı aksamlar eylül annelerinasılsınız
Hayırlı aksamlar eylül annelerinasılsınız
kızlar ilk defa yazıyorum benimde aralıgın 9daydı günüm 6 7 gibi hasta olmam gerekiyordu olmadım test yaptım ve pozitif :) çıktı doktorada bugun gittim daha çok erken dedi 10 gün geçmesi lazım dedi hamilemiyimdir degilmiyimdir meraktan ölüyorum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?