2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

benim ikizlerde olmuştu ,rahim büyüdüğünden oluyor demişti doktorum

oluyo cnaım benm ilk günden beri zaman zaman oluyor.

Hele hele ilk hamilelik haftalarımda yürürken vajinama doğru vücudumdaki tüm kan akın ediyormuş gibi bir yogunluk baskı olurdu neyseki o his geçti

valla burda yazılanları okudukca doktora gidip biraz kalp sesi duyasım geldi hatta duygulandım yorumları okuyunca.10+2 deyim ikili test için uygun mu ya da haftaya gitsem?normalde ayın 24 ünde gel demişti tam 12 oluyo o zaman. bi hafta erken gitsem sonuc ne cıkar nolur bi bilgisi olan var mı?su an atlayıp doktora gidesim geldi..duygusalım galiba meryem uzerli de dogurmus cok guzel seyler yazmıs nasıl heyecanlandım , 7 ay sonranın hesabını yaptım kucagıma aldıgımı dusundum filan cok acaip hissettimm..

bence doktorun ne zaman çağırdıysa o zaman git ,belli haftalar arasında yapılıyor bu testler ,erken gittiğinde düzgün sonuç vermeyebilir

Evet Meryem Uzerliye sevindim ,
sıkıntılı günlerini artık bebeği ile atlatacak ,

Pır pır anneleriz biz DD duramıyoruz yerimizde ..

:18::18: güzel günlerimiz olur inşallah , güzel heyecanlar yaşıyoruz ,
sen tecrubelisin daha temkinlisindir herşeye , biz se cahil cuheyla

amin inş.
yok canım esteğfirullah olur mu öyle şey
bu heyecanlar çok normal ,ben ikizlerde sizden daha tedirgindim
şimdi tecrübeli oldum da ondan rahatım
bi de bebelerden tedirgin olmaya bile fırsat kalmıyor ki
zaman geçiveriyor

Günaydın kızlar sabah uyandım sol bacagimda aşırı agri var kalktim yururken kasiliyor ve cok ağrıyor. Sizde olan var mi yaaa(

Günaydın kızlar sabah uyandım sol bacagimda aşırı agri var kalktim yururken kasiliyor ve cok ağrıyor. Sizde olan var mi yaaa(

canım,
bende falan olmadı ama ama annem bana hamileyken aşırı bacak kasılması yaşadığını söylüyor hep.
hatta uyanırmış ama kramp ve kasılmadan yataktan çıkamazmış.
sonra geçmiş.

bir vitamin eksikliğide olabilir.
gidince doktoruna danış.
ama stress yapma çok mühim bişe olduğunu sanmıyorum.

Kizlar asiri carpintim var sizinde oluo mu cok huzursuz edio beni bu durum

bende de oluyo canım, galiba artık vücut daha fazla kan pompaladığı için oluyormuş. benim tansiyonum da normalde hep düşüktür onunda etkisi olurmuş. endişelenme ama yinede doktora gidince içinin rahatlaması için danış :))

Allah gönlüne göre versin ama insan kendini bir şekilde bazen şartlıyabiliyor. böyl böyle oldu erkek olcak diye. ne kadar kız olmasını istesende doktordan kız dediğini duyunca bu güne kadar inandığım farklı olduğundan sevinemiyosun karışık duygular içinde oluyosun. bi süre sonra Allah istediğimi verdi neden sevinmedim diyosun. bende çok merak ediyorum bu dediklerinden sonra bebişinin cinseyetini ama bu cinsiyet meselesi çok canımı sıkıyor. ilki kız benim şimdi ilki kız diye etrafımdaki herkez erkek olacak diyor. benim için farketmez hayırlı olsun diyorum ama bu fikri bana empoze etçekler diyede korkuyorum. neden insan hamile bir bayan gördüğünde tahmin yürütme gibi bir hisse kapılırki anlamıyorum. ben hiç yapmam çünki.

valla seninkini merak ettim söle tamammı banada.

Olmaz ama beni bu kadar güzel anlatan biri olamaz...

o şöyle olursa böyle olur ,böyle olursa cinsiyeti şudur filan tamamen hurafe bence , ben inanmıyorum öyle şeylere .
hayırlı evlat olsun da en önemlisi bu bence ,cinsiyete hiç takılmamak lazım gerçekten de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…