2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
merhaba güzel anneler ve minişleri..geçmişi okudum biraz bayaa şeyler olmuş bakmayalı...öncelikle minişlerini görenlerin gözleri aydınn.. çok üzücü olaylarda yaşanmış bebeğini kaybeden arkadaşlar eşiyle sıkıntısı olanlar Rabbim herkese kolaylık ve sabır dayanma gücü versin...

bende bebişimi görmek için sabırsızlanıyorum cuma günü kontrolüm var ama geçmiyor zaman...bi ben öyleyim sanıyordum ama aynı duyguları yaşayanları okuyunca rahatladım burayı okumak iyi geliyor bana sanki onlarca arkadaş bi gün kurmuşuz da orada bir araya gelip konuşuyormuşuz gibi rahatlıyorum çünkü etrafımızdakiler bizi anlamıyor en azından benimkiler öyle..bişey desem naz yapıo oluyorum..hele bide biri var ki deli ediyor benii resmen bebeğim sorun oldu hanıma..ilk zamanlar kayınvalidem yanımdaydı ona demiş sana acıyorum hizmet ediyosun geline bizde hamile kaldık her işimizi kendimiz yapıoduk demez mi..kan beynime sıçradı ama miniğimi düşünüp rahatlatıyorum kendimi strese sokmuyorum miniğimi...
evde zaman geçmiyor hayırlısıyla biraz büyüseler de dönseler kımıldasalar da varlıklarını hissetsek de rahatlasak..dün bayaa adet sancısı gibi karnım ağrıdı çok korktum wc ye gidip gelmekten mahvoldum geceleri aynı huzursuzluk uyuyamıyorum..

truee 20.haftandasın ne güzel canım ya inşallah herşey hepimiz için yolunda gider göbüş çıktı mı senin
bende şişkinlik var

canım şimdi günler geçmiyor gibi gelecek sana banada hala geçmiyor gibi geliyor göbüş bayaa bi çıktı artık saklayamıyorum ama 8 haftalıkken şişkinlik başlamıştı.. 12 haftalıkken hamile pantolonu almıştım..şimdi bebişin kasık hizalarında o hizadaki dar şeyler rahatsız edebilir bol giyin canım..
hele birde 3. ayını doldur bi anda şişmeye başlıyorsun.. şimdi yakındaa ikili test heyecanın başlayacak birde o minnacık şeyi haraketli göreceksin gözlerin dolacak ağlayacaksın demedi deme 11. hafta içinde kıpır kıpırdı benimki
Rabbim meleklerimizi bize bağışlasın inş. sağlıcakla gelsin sıpalar

Merhaba canım, benzer şeyleri yaşadığımızı okumak bana da iyi geliyor. Yoksa çok mu endişeliyim çok mu vesveseliyim diye kendimi yiyip bitiyorum. Demek ki bütün ler minişleri için endişeleniyor, aklımız hep onlarda değil mi? E öyle olunca da insanın aklına sürekli sorular geliyor. Ben de buraya içimi dökdükçe, sizlerin desteğini hissettikçe rahatlıyorum. Ne garip di mi birbirimizi hiç tanımıyoruz ama bizi bizden iyi anlayan yok :)
O kayınvalideye akıl veren hanıma da sinirlendim vallahi. Kendi sorunları var demek ki, başkalarını eleştirip unutmaya çalışıyor. Sen kendini strese sokma. En önemlisi bebeğin, kim ne derse desin canın nasıl istiyorsa öyle davran.
Bebeğimin biran önce büyümesini onu hissetmeyi ben de çok istiyorum. Hareketlerini hissettikçe iyi olduğunu bilmek için.
Bu arada, adet sancısı gibi ağrı benim de birkaç hafta önce ara-ara olmuştu. İlk başlarda kasık ağrısı oldu, sonra adet sancısı gibi ağrı oldu. Bazen ani hareketlerde kasığıma batma gibi ağrı olmuştu. Şu sıra pek ağrım yok çok şükür. Bu tip ağrılar yatıp dinlenince azalıyor. Normaldir merak etme.

Canım zor bir dönemden geçiyorsun. Allah yardımcın olsun. Her işte bir hayır vardır. Bebeğini huzursuz bir ortamda büyüteceğine, sakin ve rahat bir ortamda büyütürsün. Sen bebeğine tek başına da yetersin. Allah gücünü kuvvetini, bebeğinin rızkını verir. Eminim, bebeğin doğduktan sonra kayın validen de eşin de onu gördüklerinde bugün sana yaptıkları baskıya pişman olacaklardır. Evliliğin konusunda kalbinin sesini dinle. O seni hiçbir zaman yanıltmayacaktır.
Test sonuçlarına sevindim. Toksoplazmaya bağışıklığın çıktı mı? Bende bağışıklık yokmuş. Oysa, bende çocukluğumda ve genç kızlığımda hep kedilerle büyüdüm. Şimdi bağışıklık çıkmayınca herşeye dikkat ediyorum. Sebzeleri dikkatle yıkıyorum, çiğ etten kaçıyorum v.s.

Günaydın benimde oldu bu gece ağrım korkudan yataktan çıkmadım pijamamın lastiğimi sıktı ne oldu bilmiyorum ama lavaboya gidince rahatladım herhalde rahım buyumesi ağrısı , kan vs gelmeyınce korkmamak lazım ,, dua edelim

selam sen 21. haftadasın süper bu
gözlemlerinide yazman iyi olmuş çok saol ,,

Canım paylaştıkların için teşekkür ederim. Bebek büyütme konusunu öyle güzel anlatıyorsun ki, gözümüzde büyüttüğümüz korkulardan arınıyoruz. İşi bırakma konusundaki kararsızlığım burda yazılanları okuduktan sonra yerini yavaş yavaş 'çocuğumun yanında olmaktan daha önemli birşey yok' fikrinin ağır basmasına, dadıya ufacık bebek emanet edip te işte yapamayacağımı düşünmeme neden oluyor. En azından 2-3 yaşına kadar. Bir bebeğin anneye ne kadar muhtaç olduğunu tabi ancak bir anne bilir. Keşke kanunlar ve özel sektör anneler için biraz daha yapıcı olsa.

canım ben de şu an 12. haftamdayım. Ve dikkat ettim normalde hamile olmasaydık adet olacağımız zamanlarda bu adet ağrısına benzer sancılar geliyor. Benim sbahtan beri yogun bişeyler var. Hani sanki bikaç saat sonra regl olucakmışım gibi. Sana baktım sen de 8. haftandasın. Onun ilgili olabilir gibi düşünüyorum.

sen naz yapıyor ol boşver ,ohh çatlasınlar :)
naz da yapabilirsin ne var ,bu günler en güzel anlar ,heyecanını nazını doya doya yap hiç takılma
onlar ne derse desin
hatta ilerde aşerdim de git eşine hiç bulunmayacak birşeyi aldır
azıcık koşsun peşinde anlasın nasılmış hamilelik
o ağrılar çok normal rahim büyüyor
Kizlar asiri carpintim var sizinde oluo mu cok huzursuz edio beni bu durum
geçmiş olsun hiç olmadı duymadım da çok doktoruna mutlaka sor
abooo şimdiden göbüşün mü oldu
hadi hayırlı olsun
bazı insanların göbüşü çabuk çıkıyor
sağlıklı olsun da göbüş de iner kilo da inş.
başın sağolsun canım okurken bir tuhaf oldum
RABBİM kimseyi evladıyla sınamasın
arkadşlar aranızda sezeryan doğumla 2. çocuğunu dünyaya getiren anneler varsa yada çevresinde böyle tanıdığı olan varsa bebeği kaçıncı haftada sezeryanla alıyor doktor?
valla benim de 2.sezeryan olacak
o doktora göre değişiyor
40.haftaya kadar bekleten de var 38 de alan da

seni çok iyi anlıyorum ben de zor bebek sahibi olanlardanım
zaten sana yakışan da aldırmamandı ,tebrik ederim
tabiki kendin de büyütebilirsin ,zaten bebeğini istemeyen insanların yanında onu büyütmenin de bebğe faydası değil zararı olacaktır .
hakkında hayırlısı olsun inş.

her leke tehlike anlamına gelmezki
rahimde miyom vardır ondan gelebilir polip vardır ondan olabilir
bin çeşit leke sebebi var
devamı gelirse o zaman doktora görünmekte fayda var
cihazdan kaynaklanıyor
en ufak bi ölçüm hatası bile haftaları kaydırabiliyor
sen takılma onlara boşver
aynı durum bende de var ,bulantı değil ama tarifi imkansız bir duygu
umarım zamanla geçer

herkese günaydın .yorgun ve bitkin bir halde çayımı içeyim tostumu yiyeyim

Merhaba canım benim, Allah inşallah hepimize sağlıkle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder, her ultrasonun ölçmesi farklı ve benimde başka bir doktorda farklı çıkmıştı ben de sormuştum kendisi dedi ki bebeğin duruşu bile (çok erkende olsa) etkiler hiç merak etme içini serin tut

onu bilmiyorum :44::44::44: daha yaptırtmadım 24 ünde o da

Kızlar sizde vajına girişinde ağrı olan oldumu ? benım sancı gibi gelip giden bir ağrım var , lavaboya gittim değişik bir akıntım yok gelen birşey yok ,
pembe akıntılarım geçtiğinde progestan ı vajınadan kullan demişti doktor dün akşam vajndn kullandım onunla mı alakaka lıdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…