2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

İlk bebekte aranmaz cinsiyet ama sonraki bebeklerde ister istemez herkesin gönlünden birşeyler geçiyor bu çok normal etrafındakilerinde bu yönde dileklerde bulunması yanlış gelmesin , şöyle olsa güzel olur demek başka , o duruma kitlenmek başka biraz yumuşak olmak lazım biz hamile olarak çok hassasız karşıdakiler asla böyle olmuyor .. üzülüyorum , ama boşveriyorum Allahın dediği istediği oluyor ..

çok doğru. :)

Bu durumdan ben de çok muzdaribim. Benim ilk bebeğim. Sanırım sağlıkla kucağıma almak kısmet olursa son da olacak. Eşim ikinciyi istemiyor. Durum böyle olunca da annem sürekli her telefonda "Allah kızıma kız evlat versin" diyip durmadan tekrarlıyor. Evet anlıyorum tamamıyle iyi niyetinden söylüyor. Ama şu anda ben o kadar endişeli bir anne adayıyım ki kız olmuş erkek olmuş benim için inanın hiç önemli değil. Tek derdim bebeğim sağlıklı olsun benimle olsun.

Ben de böyle söyleyip anneme karşı çıkınca ne o sen erkek istiyosun galiba demez mi bide katil olucam yani!! Hayır yani benim annem cahil cüheyla bir kadın da değildir. Bu konuda beni anlamayıp sabit fikir halinde hep aynı şeyi tekrar etmesini aklım almıyor.

Kaldı ki bu kadar kendini ve beni kıza adapte etmeye çalışması da çok yanlış. Sonuçta ben karar vermiyorum içimdeki canlının cinsiyetine. Allah ne yarattıysa o, erkek olursa şok mu olucaz. Onlara oğlum olacağını söylediğimde kimsenin sevinmediğini mi düşünücem, herkese gıcık mı kapıcam.

İşte kafamda deli sorular :)))

canım ilk hamileliğimde kollarım da hyanlış hatırlamıyosam bacağımdada vardı direk magnezyum yazdılar. su da çözülerek içiliyor.

benim annemde erkek olur inş. diyor. senin randevu tarihi yaklaşmış olması lazım li için değilmi? ne zaman.

benim annemde erkek olur inş. diyor. senin randevu tarihi yaklaşmış olması lazım li için değilmi? ne zaman.

Biz iki kardeşiz, bir kız bir erkek. Doğal olarak kız demek anneye yoldaş arkadaş demek anneme göre. Aallah bozmasın çok güzel bir ilişkimiz var annemle her zaman destek tam destek. Ama ne olursa olsun hayırlı evlat olsun. Eşimi düşünüyorum annesine ablasından daha çok emeği ve faydası dokunmuştur, her ailede aynı düzen olacak diye bişey yok.

Canım benim randevum bugün saat 16:00'da. İnşallah hayırlı haberlerle gelmek kısmet olur, çok heyecanlıyım.

Cok sagol canım doktora haftaya gidicem bekliyim gecmezse bu hafta giderim olmazsa

canım cinsiyetini iyi pozisyon verirse öğrenirsin gibime geliyor. çünkü ilkini ben 12 haftamda 2 li testte öğrendim. :)

Erkek bebekler çabucak gösteriyo 2li testte belli oluyor..allah sağlıklı evlat versin gerisi kabulüm

kizlar hamileyken tetanoz asisi oluyoruz ya ben dozlara devam etmistm 4.dozu 14 subatta olacak ama smdi hamileym asi olmak sorn olur mu? Doktora da gitmedim ki soraym bulundugum ilcede kadn dogumcu yok 3 haftadan önce de gidemem.Bilgisi olan vardir insallah aranizda

Kizlar asiri carpintim var sizinde oluo mu cok huzursuz edio beni bu durum

Aynısı bende de var hatta ben dayanamadım kardiyolojiye gittim ama kalple ilgili bi sıkıntı değilmiş şükür kan sayımı ve tiroid testi istedi kansızlık da çarpıntıya sebep olabiliyomuş ama bende ikisi de yok doktor hamileliğe bağlı olur dedi ama çok sinir bozucu özellikle yemeklerden sonra oluyo bende ama bazen durduk yere de oluyor. Çok kafaya takmamaya çalış insan düşündükçe daha fazla çarpıntı oluyor. Bu aralar düşünmemeye çalışıyorum azaldı gibi biraz

merhaba canım,randevu günü gelmiş çatmış bak hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…