Allah gönlüne göre versin ama insan kendini bir şekilde bazen şartlıyabiliyor. böyl böyle oldu erkek olcak diye. ne kadar kız olmasını istesende doktordan kız dediğini duyunca bu güne kadar inandığım farklı olduğundan sevinemiyosun karışık duygular içinde oluyosun. bi süre sonra Allah istediğimi verdi neden sevinmedim diyosun. bende çok merak ediyorum bu dediklerinden sonra bebişinin cinseyetini ama bu cinsiyet meselesi çok canımı sıkıyor. ilki kız benim şimdi ilki kız diye etrafımdaki herkez erkek olacak diyor. benim için farketmez hayırlı olsun diyorum ama bu fikri bana empoze etçekler diyede korkuyorum. neden insan hamile bir bayan gördüğünde tahmin yürütme gibi bir hisse kapılırki anlamıyorum. ben hiç yapmam çünki.
valla seninkini merak ettim söle tamammı banada.
Merhaba canım benim, Allah inşallah hepimize sağlıkle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder, her ultrasonun ölçmesi farklı ve benimde başka bir doktorda farklı çıkmıştı ben de sormuştum kendisi dedi ki bebeğin duruşu bile (çok erkende olsa) etkiler hiç merak etme içini serin tut
Allah gönlüne göre versin ama insan kendini bir şekilde bazen şartlıyabiliyor. böyl böyle oldu erkek olcak diye. ne kadar kız olmasını istesende doktordan kız dediğini duyunca bu güne kadar inandığım farklı olduğundan sevinemiyosun karışık duygular içinde oluyosun. bi süre sonra Allah istediğimi verdi neden sevinmedim diyosun. bende çok merak ediyorum bu dediklerinden sonra bebişinin cinseyetini ama bu cinsiyet meselesi çok canımı sıkıyor. ilki kız benim şimdi ilki kız diye etrafımdaki herkez erkek olacak diyor. benim için farketmez hayırlı olsun diyorum ama bu fikri bana empoze etçekler diyede korkuyorum. neden insan hamile bir bayan gördüğünde tahmin yürütme gibi bir hisse kapılırki anlamıyorum. ben hiç yapmam çünki.
valla seninkini merak ettim söle tamammı banada.
canım,
bende falan olmadı ama ama annem bana hamileyken aşırı bacak kasılması yaşadığını söylüyor hep.
hatta uyanırmış ama kramp ve kasılmadan yataktan çıkamazmış.
sonra geçmiş.
bir vitamin eksikliğide olabilir.
gidince doktoruna danış.
ama stress yapma çok mühim bişe olduğunu sanmıyorum.
Bu durumdan ben de çok muzdaribim. Benim ilk bebeğim. Sanırım sağlıkla kucağıma almak kısmet olursa son da olacak. Eşim ikinciyi istemiyor. Durum böyle olunca da annem sürekli her telefonda "Allah kızıma kız evlat versin" diyip durmadan tekrarlıyor. Evet anlıyorum tamamıyle iyi niyetinden söylüyor. Ama şu anda ben o kadar endişeli bir anne adayıyım ki kız olmuş erkek olmuş benim için inanın hiç önemli değil. Tek derdim bebeğim sağlıklı olsun benimle olsun.
Ben de böyle söyleyip anneme karşı çıkınca ne o sen erkek istiyosun galiba demez mi bide katil olucam yani!! Hayır yani benim annem cahil cüheyla bir kadın da değildir. Bu konuda beni anlamayıp sabit fikir halinde hep aynı şeyi tekrar etmesini aklım almıyor.
Kaldı ki bu kadar kendini ve beni kıza adapte etmeye çalışması da çok yanlış. Sonuçta ben karar vermiyorum içimdeki canlının cinsiyetine. Allah ne yarattıysa o, erkek olursa şok mu olucaz. Onlara oğlum olacağını söylediğimde kimsenin sevinmediğini mi düşünücem, herkese gıcık mı kapıcam.
İşte kafamda deli sorular :)))
benim annemde erkek olur inş. diyor. senin randevu tarihi yaklaşmış olması lazım li için değilmi? ne zaman.
Cok sagol canım doktora haftaya gidicem bekliyim gecmezse bu hafta giderim olmazsacanım,
bende falan olmadı ama ama annem bana hamileyken aşırı bacak kasılması yaşadığını söylüyor hep.
hatta uyanırmış ama kramp ve kasılmadan yataktan çıkamazmış.
sonra geçmiş.
bir vitamin eksikliğide olabilir.
gidince doktoruna danış.
ama stress yapma çok mühim bişe olduğunu sanmıyorum.
canım ilk hamileliğimde kollarım da hyanlış hatırlamıyosam bacağımdada vardı direk magnezyum yazdılar. su da çözülerek içiliyor.
Biz iki kardeşiz, bir kız bir erkek. Doğal olarak kız demek anneye yoldaş arkadaş demek anneme göre. Aallah bozmasın çok güzel bir ilişkimiz var annemle her zaman destek tam destek. Ama ne olursa olsun hayırlı evlat olsun. Eşimi düşünüyorum annesine ablasından daha çok emeği ve faydası dokunmuştur, her ailede aynı düzen olacak diye bişey yok.
Canım benim randevum bugün saat 16:00'da. İnşallah hayırlı haberlerle gelmek kısmet olur, çok heyecanlıyım.
canım cinsiyetini iyi pozisyon verirse öğrenirsin gibime geliyor. çünkü ilkini ben 12 haftamda 2 li testte öğrendim. :)
canım cinsiyetini iyi pozisyon verirse öğrenirsin gibime geliyor. çünkü ilkini ben 12 haftamda 2 li testte öğrendim. :)
Ayy heyecanla bekliyorum canim inşallah sonuclarun güzel cikar veeee cinsiyeti ogrenirsinn:)))Öğrenemem gibime geliyor. Yani içimde bugün cinsiyet öğrenicekmişim gibi bir his yok açıkçası :))))
Hayırlısı tabi ki belki sürpriz yapar miniğim annesine :)))
Öğrenemem gibime geliyor. Yani içimde bugün cinsiyet öğrenicekmişim gibi bir his yok açıkçası :))))
Hayırlısı tabi ki belki sürpriz yapar miniğim annesine :)))
canım inş. haber ver bize durum hakkında
Ayy heyecanla bekliyorum canim inşallah sonuclarun güzel cikar veeee cinsiyeti ogrenirsinn:)))
Kizlar asiri carpintim var sizinde oluo mu cok huzursuz edio beni bu durum
biz iki kardeşiz, bir kız bir erkek. Doğal olarak kız demek anneye yoldaş arkadaş demek anneme göre. Aallah bozmasın çok güzel bir ilişkimiz var annemle her zaman destek tam destek. Ama ne olursa olsun hayırlı evlat olsun. Eşimi düşünüyorum annesine ablasından daha çok emeği ve faydası dokunmuştur, her ailede aynı düzen olacak diye bişey yok.
Canım benim randevum bugün saat 16:00'da. Inşallah hayırlı haberlerle gelmek kısmet olur, çok heyecanlıyım.
erken yumurtlama olmustur cnmbende senı merak edıyordum ohh masallah ılerlemıs haftaların sımdı nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?