benimde 15 gün kahverengi lekelenmem oldu bende cinsiyeti öğrenir öğrenmez paylaşırım :)
Kizlar meraba,
Kac gundur giremiyorum bi selam veriyim dedim. Hic keyfim yok kizlar. Hic bisey yapmak istemiyorum. Ise zor geliyorum. Midem cok tuhaf bulanmasa bile sanki surekli acim ama hicbisey almiyo icim. Esime de cok ters davraniyorum. Onla da atistik.
Ama bugunumuze sukur tabiki. Icimdeki emanet icin herseye deger. Sizlerde iyisinizdir umarım.
Canım kanama eşittir hurafe.
arkadaşlarımın tamamına yakınının kanaması oldu doktor kahverengi olduğu sürecee yerleşme kanamasıdır merak etmeyin dedi ve hepsinin kızı oldu.
erkek istediğinden heralde öyle düşünüyosun sende heralde.
hosgeldin canim. Hormonlardan dolayidir sinirlilik hali. en yakin eslerimiz olunca onlara nazimiz geciyor ve tartisiyor, cok normal. bizimde ayni sekilde cok isedigimiz bebek icin, ogrendigimiz zaman 3 gun ufak bir atismadan dolayi 3 gun kus kaldik. bana bir aydan beri cok degisiksin bana karsi diyor.
Bunlarin bilimsel bir gercekligi olmadigi kesin ama boyle yaygin bir inanis varmis. Ben kanama sonrasi oglu olan bir arkadasimdan duydum ilk sonra baktim burda acilmis boyle bir konu bile var:) hatta erkek nisaniyla gelir mi ne dermis eskiler oyle birseyler:)
Ben illa bir tercih yapmak zorunda olsaydim kiz bebek isterdim canim:)
Hosbuldum canim. Aynen hormonlardan dolayi. Bu kadar olcagini tahmin etmezdim. Adamda uzaklastim resmen. Uyurken bile arkami donup uyuyorum cok sinirleniyorum ona karsi oysa ki yaptigi bisey de yok
aynen senin hissettiklerini bende hissediyordum, sinir oluyordum her yaptigi sakayi espriyi , artik bana saka yapmamasi gerektigini bile soyledim:))) gecen hafta kahvalti yaparken gene espri yapti bende alindim kizdim, ben senin dusmanin degilim esinim dedi, sana ne oluyor boyle diyor bana:) ama bu hafta daha iyiyim . esim birazdaha dikkat ediyor, alttan aliyor, oturup konusmayi dene istersen, hormonlardan dolayi bu sekilde oluyormus de. biraz alttan al beni falan filan konus istersen.
Kadinlar kulubu deny geldigim link boyle;
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=585124
Konustuk canim. Cok gicik davraniyomusum dusmani gibi. Ayni senin esinin dedigi gibi. Biraz dikkat etmeye caliscam artik.
Cekirdek aile olabilmeyi ogrenmek ne kadar onemli ve cogu erkek bunu basaramiyor maalesef oyle pismanim ki bazi seylere ama bazen elden bisey gelmiyor sen en azindan biseyler duzelsin diye ugrasmissin hic uzulme boşver bebeğini kucağına alacagin gunu düşün bak ailen de destek oluyormus ne kadar guzel ve yeniden biseylere baslayabilicek ya da biseylerden vazgecebilicek gucu kendinde bulmussun hemde bu hassas doneminde valla helal olsun sana bu güçlü durusun için çok takdir ettim seni
inş hersey gonlune gore olur cok uzuldumbebegı aldırmayı dusunmuyosun demı ?
Cok aci gercekten ama gonlunu ferah tut cennette cehennemde bu dunyada. 3-5 sene sonra esin 75 yasinda annesiyle basbasa kaldiginda gorecek hanyayi konyayi. Yasin daha cok genc seni bebisinle cok guzel gunler bekliyo daha ben eminim:) temennim esinin bu donemde cok gec kalmadan dogru yolu gormesi ve bize burdan haberini vermen. Ama her iki sekildede bebegin boyle guclu bir annesi oldugu icin cok cok sansli.
Canımm sen sakın bebeğine kıyma, içinde kocaman bir sevgiii ,aşk var...onun mucizesi sana yetecek emin ol.. EŞin nasıl böyle bir fikirle sana gelebilir hiç anlam veremedim ya!!!
Seni üzmiycekse eger 18.haftada suyun gelmesi nasıl oldu biseymi tetikledi sebebi bellimi? Bende 2 düşük yaptım merak ediyorum. ..
Peki kizlar baska bi sorum var:)
Benim 7.haftamda 1 hafta lekelenmem oldu. Simdi 9 un icindeyim Allaha sukur atlattik gibi gorunuyo simdilikve o neydi hala bilemiyorum.
Insallah ilk bebegim olacagi icin cinsiyeti benim icin hic mi hic onemli degil ama erkek bebek kanamayla gelir diye cok duydum ordan burdan acaba tamamen hurafe midir yoksa daha zor yerlesmesiyle ilgili halk arasinda kayit edilememis bir istatistik var midir sizce?
Burda kanamasi lekelenmesi olanlari hep takip ediyorum bakalim neleri olucak
İçimi dökebileceğim en doğru yer burasıydı çünkü hepimiz hamileyiz ve birbirimizin halinden anlarız. Eminim ki benim durumumda olan bir çok insan var burayı okuyan. Belki ümitlenen, belki de hüzünlenen.
Bebeğimi kesinlikle aldırmayı düşünmüyorum çünkü bu bebeğe kolay sahip olmadım. Yıllarca pcos tedavisi gördüm, doktorum artık mucize hamile kalman dedi ve bu mucize bana 2014 yılında geldi.
Eşimle son zamanlarda kopma noktasına gelmiştik annesi ve kendi kişilik sorunları yüzünden. Bu bebek bir mucize olur o düzelir sandım ama maalesef düzelmedi.
Benim belki bir daha hiç çocuğum olmayacak ve bunu bildikleri halde bana aldır çocuğu diye baskı yapmalarına, vicdansızlıklarına yüce rabbim cevap verecektir.
Bebeğimi onlarsız büyütmem daha hayırlı demek ki... Bekar bir anne olmaya hazırım, yeter ki bebeğimin psikolojisi sağlam olsun, bu tür insanların içinde yetişmesin.
Test sonuçlarım temiz çıktı kızlar. Evde kedi beslememe rağmen bir sıkıntı olmadı.
İyi ki varsınız, hepinize çok teşekkür ederim. İnanın ağlıyorum okuduğumda, insanın kendini yalnız hissetmemesi nasıl iyi hissettiriyor anlatamam.
Hepiniz iyi ki varsınız. Burada olup, bu paylaşımlarda bulunmamız tesadüf olamaz.
Çok teşekkür ederim
ya söyle evdeydim birden bisey hissetin sanki acildi alttan bisey sonra suyum gelmeye basladi hastaneye gittim iki gün yattin su azalmisti bebegin kalbi atiyodu ama susuz yasayamazdi icerde neyse sonradan sancimda oldu bebek de geldi ama tabi yasamadi cok kücüktü. sonra arastimada plazenta da sorun cikti gelismesi durmus oda kandan kaynakli olabilir dediler ve kan sulandirici tavsiye ettiler bir dahaki hamileligime simdi onu kullaniyorum hergün igne yapiyorum karnimdan kan sulandirici öyle tabi cok üzüldüm mahvoldum ama bir yandan da güc geliyo yine bakalim öyle iste
Canım bana hep alttan bakıldı. Doktorumda başhekimdir ayrıca. Bi sakıncası olsa bakmazdı. Benim rahmin ters birde bu haftaya kadar hep alttan bakıldı. 12. Haftadan sonra artık karından bakıcaz dedi.
cnm, böylesi çok zor ama gözün arkada kalmıyor çocuğunun sevildiğini özenle beslendiğini iyi niyetle bakıldığına emin oluyosun, çok iyi bakan bakıcılarda var tabii ama hep bi acaba oluyo kafalarda. kaynana belki başka sebeplerle sinir harbi yaşatıyo en meleği bile olsa evde bi başkası oluyo işte, belki ayağını uzatıp oturamıyosun, amaan dağınık kalsın şurası diyemiyosun ama hiç biri bakıcı huzursuzluğu ve endişesinden fazla olmuyo.
çokşeyin vücutta deposu varda suyun yok ki. hem gerekliyse versinler serum bi zararı yokki.
benimde en çok midemi bulandıran ve en çok canımın çektiği su, çok zorlanıyorum içerken.
evet öyle oldu. 12. haftada 2 li test içinde ölçümleri alttan ultrasonla alacak. ilk gebeliğimdede öyle olmuşstu. bi zararı yok canım, olsa kadın doktorlar hamile kalınca kendilerine baktırtmazdı.
istemiyorsan baktırmazsın, istemeyene üstten bakıyolar ama alttan görüntü daha iyi oluyor onun için alttan bakmak istiyolar.
Biraz fazla buyumus benimki sanirim :) hepsinin gelisimi ayni olmuyo mesela kalp atisini 6. Haftada duydum ben keseyi 4. Haftada gördüm bazi bebekler onden gidebiliyor ama sonradan esitleniyormus gelisimleri
bende de oyle bakmıstı.hatta bana senin bagırsakların one geliyo,rahim buyudukce gorulur demişti.24 subatta gittigimde umarım ustten gorulur artık
38.-39.hafta sanırım. benim ilki sezeryandi, geçen hafta ölçtü 23 eylül doğum görünüyo 15i gibi sezeryan yaparız dedi.arkadşlar aranızda sezeryan doğumla 2. çocuğunu dünyaya getiren anneler varsa yada çevresinde böyle tanıdığı olan varsa bebeği kaçıncı haftada sezeryanla alıyor doktor?
tamam canım çok sağol .
anladım cnm. peki ikili test nasıl oluyor parça mı alıyorlar alttan:?
38.-39.hafta sanırım. benim ilki sezeryandi, geçen hafta ölçtü 23 eylül doğum görünüyo 15i gibi sezeryan yaparız dedi.
hayır. ultrasonla ense kalınlığını ölçüyor. aynı gün birde kan alınıyor iki değere bakılarak bebekte kromozom anomalisi olma olasılığı hesaplanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?