Öğrenemem gibime geliyor. Yani içimde bugün cinsiyet öğrenicekmişim gibi bir his yok açıkçası :))))
Hayırlısı tabi ki belki sürpriz yapar miniğim annesine :)))
Tabi ki kızlar mutlaka haber vericem. Ama lütfen siz de dualarınızı eksik etmeyin benden olur mu? Bebişim sağlıklı olsun:)
Canım zor bir dönemden geçiyorsun. Allah yardımcın olsun. Her işte bir hayır vardır. Bebeğini huzursuz bir ortamda büyüteceğine, sakin ve rahat bir ortamda büyütürsün. Sen bebeğine tek başına da yetersin. Allah gücünü kuvvetini, bebeğinin rızkını verir. Eminim, bebeğin doğduktan sonra kayın validen de eşin de onu gördüklerinde bugün sana yaptıkları baskıya pişman olacaklardır. Evliliğin konusunda kalbinin sesini dinle. O seni hiçbir zaman yanıltmayacaktır.
Test sonuçlarına sevindim. Toksoplazmaya bağışıklığın çıktı mı? Bende bağışıklık yokmuş. Oysa, bende çocukluğumda ve genç kızlığımda hep kedilerle büyüdüm. Şimdi bağışıklık çıkmayınca herşeye dikkat ediyorum. Sebzeleri dikkatle yıkıyorum, çiğ etten kaçıyorum v.s.
Ahh ah şu kompleksli insanlar yok mu öldürecekler beniKv destek oluyomuş ona ne dış kapının mandalı Zamanında herkes,annelerimiz kendi işini yapıyomuş ona özgü bişey değil ki bu kasılıyo...Şimdiki hamilelikler böyle bende bol bol dinleniyorum..Millet o kadar kolay olumsuz eleştri yapabiliyorki.Sen hiç kendini üzme cnm bu dış kapı mandallarına . .Kıskançlar başka bişey değil..Ne kadar sinirlendim
Geçmiş olsun..Maşallah bebişine
Durumun hiç kolay değil cnm sende bir o kadar güçlüsün..Dün çok sinirllendim kv olacak kadına ..Yaşını başını almışsın daha neyin dersindesin..Yarın bigün annesi vefat etse eşin napıcak onuda çok merak ediyorum..Aynen hakkında hayırlısı neyse o olsun.Ama sen herşeye rağmen Allahın verdiği canı koruyorsun ya rabbim hep yanında olacak inş.. Kucaklarımıza sağlıcakla alırız mucizelerimizi inş .
Günaydın kızlar erkenciyim benAkşam erkendende uyurum artık Minnağım 9. haftaya girmiş yerim ben onu :)
İnşallah ikili testte bende öğrenirim , daha var 2 haftamız dahaaaa ...:18:
merhaba canım,randevu günü gelmiş çatmış bakhadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
merhaba canım,randevu günü gelmiş çatmış bakhadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
dualarımız senınle ıkınızde Allaha emanet olun ...
Bekliyoruz haberlerini ,
Cok saol guzel arkadasim :) dua edin olur mu minigim icin:) haber vericem insallah hemen
Ben öğrenemedim 2'li testte :)) 10 gün sonra gidicez tekrar.
Bu ikili test nasıl oluyor? Ultrasona mı sokuyorlar?=
Evet canim herkese kismet olmuyor. Bebegin pozisyonu, ultrasonun kalitesi ve pek tabi doktorun tecrubesi onemli:)
Saglikli olsun da yani ne zaman ogrenirsem ogreneyim cinsiyeti hic onemli diil. Allah hayirli evlatlar nasip etsin bizlere :)
Günaydın kızlar,
Bir iyi bir de kötü haberim var. İyi haber bujgün toxplazma rubella vs testlerinin sonucunu göstermek ve kontrol için doktora gideceğim.
Kötü haber de kaynanam sürekli çocuğu aldırın aldırın deyip duruyordu. Sonunda eşimde aldıralım dedi bana kibarca ve ayrıldım. Durumu aileme de anlattım ve bana destek verdiler. Bu çocuğa ne kadar zor sahip olduğumu biliyor herkes ve eşimin bu anneci tavrından sonra artık onu hayatımdan sildim.
Zaten daha once bir kere boşanıp tekrar evlenmiştik ama artık onu hayatımda istemiyorum.
Annesi yüzünden mutluluğumu doya doya yaşayamadım. Ama artık etkilenmeyeceğim, allaha havale ettim ikisini de.
Canım sağol. Bebek doğunca onlara göstermeyeceğim, çünkü haketmiyorlar. Bu bebeği aldır dedikten sonra bir de onları ödüllendirir gibi babannesi babası diye göstermeyeceğim. Çünkü iyice çirkinleştiler maddi konularda da yardım etmiyorlar zaten. Kalbimin sesini dinliyorum ve bunları söylüyor.
Bebek doğunca da bir çok sıkıntı çıkarıp, moralimi bozacaklar, allah korusun sütüm falan kesilirse çok kötü olur.
En doğrusu bu, eşşeğe semer giydirsen eşşek yine aynı eşşek ne yazık ki.
Doktor bana bağışıklıktan bahsetmedi. Herşey güzel dedi. Testlerin sonucunda negatif yazıyor. Martın başında gideceğim bir dahakine.
Bana ikili test yapalım falan demedi henüz. Herhalde 12. haftadan sonra falan yapılıyor :S
İnsanlar ikiye ayrılıyor işte, iyi insan ve kötü insan. Ben ne yazık ki kötülerin içine düşmüşüm. Dün güzel rüyalar gördüm. 2 haftadır hiç olmadığım kadar huzurluyum Allaha şükür. Bebek doğunca bu durumlar yaşansaydı, çocuğun psikolojisi kötü etkilenecekti. Bu yüzden inanın içimde tek bir acı, ayrılık üzüntüsü bile yok.
Benim sabrım da taşmış demek en sonunda.
İnşallah heimizin bebekleri sağlıcakla dünyaya gelir de bütün dertlerimizi unuturuz.
Cok saol canim benim cok saol, heyecanla paylasicam insallah guzel haberleriii:)
kizlar hamileyken tetanoz asisi oluyoruz ya ben dozlara devam etmistm 4.dozu 14 subatta olacak ama smdi hamileym asi olmak sorn olur mu? Doktora da gitmedim ki soraym bulundugum ilcede kadn dogumcu yok 3 haftadan önce de gidemem.Bilgisi olan vardir insallah aranizda
Aynısı bende de var hatta ben dayanamadım kardiyolojiye gittim ama kalple ilgili bi sıkıntı değilmiş şükür kan sayımı ve tiroid testi istedi kansızlık da çarpıntıya sebep olabiliyomuş ama bende ikisi de yok doktor hamileliğe bağlı olur dedi ama çok sinir bozucu özellikle yemeklerden sonra oluyo bende ama bazen durduk yere de oluyor. Çok kafaya takmamaya çalış insan düşündükçe daha fazla çarpıntı oluyor. Bu aralar düşünmemeye çalışıyorum azaldı gibi biraz
cok iyiyiz cnm son bir haftdr yenilendik bebişimle..kapandım :)) kurana başldm iyi geldi melegim bana
Bizim çevrede mesela yaşlılar yapılan bi iyiliğin karşısında inş oğlun olur derlerİlk bebekte aranmaz cinsiyet ama sonraki bebeklerde ister istemez herkesin gönlünden birşeyler geçiyor bu çok normal etrafındakilerinde bu yönde dileklerde bulunması yanlış gelmesin , şöyle olsa güzel olur demek başka , o duruma kitlenmek başka biraz yumuşak olmak lazım biz hamile olarak çok hassasız karşıdakiler asla böyle olmuyor .. üzülüyorum , ama boşveriyorum Allahın dediği istediği oluyor ..
İnş hep böyle huzurlu olursun cnm...Test sonucunun hepsi negatifse bağışıklığın yok demektir..Amin hepimizin inş
İnş güzel haberler alırsın cnm bence bebeğin cinsiyetini öğreneceksin bugün ama hadi hayırlısı
Aile hekimliğine sor cnm.Bağlı olduğun aile hekimini netten arattır telefonla ara
Troid bezin fazlamı çalışıyor acaba?
Valla test istemişti sonuçlarına baktı bişey yok dedi olsa söylerdi sanırım hamilelikte olur vücudun iki katı çalışıyor şu an normal dedi yorucu bişey ama bebişlerimiz için katlanıcaz artık napalım :)
Bu ikili test nasıl oluyor? Ultrasona mı sokuyorlar?=
Öğrenemem gibime geliyor. Yani içimde bugün cinsiyet öğrenicekmişim gibi bir his yok açıkçası :))))
Hayırlısı tabi ki belki sürpriz yapar miniğim annesine :)))
kızlar bana 2 li test icin 6 marta tarh verdi ama 13+2 oluyr bebiş gec kalmış olmuyrz dimi
sadece ultrason değil canım anlatayım ben.
önce ayrıntılı ultrasona giriyorsun. özellikle ilk ense kalınlığına ve burun kemiğinin oluşup oluşmadığına kalbinin arkasından geçen damar var bunun olup olmadığını çünkü bunlardaki herhangi bir bozukluk çocuğun sakat olabilme ihimalini işaret ediyor. sonra elleri tammı parmaları kaç tane organları böbrekleri kan akışı vs.
sonra seni kan vermeye yolluyorlar doktorun ultrason sonucu hazırladığı bir rapor ile. bu kanda yine bhcg ve bir tahlile daha bakıyolar. sonra çıkan kanla ultrason sonuçları karşılaştırılarak yüzde kaç riskli olduğu söyleniyor.
mrb canım..cok yoğun calıstıgım için aranıza pek katılamıyorum ama tesadüfen yazdıklarını okudum..hamile halınle bunları yasıyor olmana cok uzuldum ama sana tavsiyem cok cok acele etme nolur.emın ol bız kadınlar eslerımız olmadan da yasarız ve cocuklarımızı aslanlar gıbı yetiştiririz allahın ıznıyle.ama bak dıyorsun kı esim ılk duydugunda cok sevındı.her zaman ılk tepkı gercek tepkıdır..sana demıyorum kı esıne karsı kendını ezdır istediklerini yerıne getır.bekle hatasını anlasın.sana kendı ayaklarıyla geldıgınde bıle tavız verme bır sure burnu surtunsun acı ceksın senı gercekten kaybetmek ıstemedgını senı gectım bebegını de kaybetmek ıstemedıgını gordugun gun kendı sartlarınla yuvana geri don.bak sana diyorum en fazla 1 ay verıyorum aramamasına.ama bır sure sonra cok pisman olacak hatasını anlayacak. cocugun dogdugunda hatta dogana kadar hep bı kanadın kırık hıssedeceksın.allahın ıznıyle yavrun dogup bırseylerı anladıgında ıse ıkı kanadınıda kırık hıssedeceksın.nolur yazdıklarımı okudugunda bana kızma hadsızlık olarak addetme.ben oglum 6 aylıkkken ve 1 yasındayken 2 kez sadece esımın 70li yaslardakı annesı babası yuzunden ayrılma noktasına geldım kı esım de onların yaptıgı herturlu kotuluge tuz bıber ekıyordu.ıkıncı ayrılıgımızda 4 ay ayrı yasadık.inan kı ben cok iyiydim kocasız bır kadın olarak.calısıyorum paramı kazanıyorum,ailem bana destek,onun sorunlu ailesının nazını cekmıyorum daha neolsun kı boyle dusunuyordum.ama oglumu gezdırıken cocuklu bır cıft gordugumde atesler ıcınde yanıyordum.ya da oglumun daysısna dedesıne olan duskunlugunu gormek eve gelen erkeklere ıkı kat ılgı gosterıp kucaklarından ınmemesi..vs vs bır suru olay (hepsi de oglumla ılgılı) benı kavuruyordu.bunları yasamanın zorlugunu sana anlatamam asla sadece yasamak gerekır kı allah kımseye yasatmasın!uzun lafın kısası esım cok pisman bır sekılde bana geri donmek ıstedı.ben de cocugum ıcın ona 2.sansı verdım ama bunun 3.sunun olmayacagını biliyor.sımdıyse anlattıkarımın ustunden 1 yıl gectı.suprız bır sekıklde hamıle kadım tekrar.esımsız gecen gunler kadar hzurlumuyum kendı adıma tabıkı hala ara ara problemlerimız oluyor.ama esımsız gecen gunlerde cocugum adına cektıgım ızdıraptan zerre kalmadı.her ne olursa olsun oglum babasına asık ve onu bu sevgıden mahrum bırakmadıgı ıcın rabbıme sukredıyorum..allah senın de yardımcın olsun ınsallah.hıcbırsey ıcın acele etme.bır kere bosanmıssınız bak.cok mu zor ıkıncı kez de bosanır ınsan ucuncu kez de ama sen acele etme.esının pısman olmadıgını gorursen zaten oyle bır babayla buyuyecegıne hıc tanımasın.ama bebek haberıne sevınen bır ınsanın gercekten ısteyerek aldırmak ıstedıgıne ınanmak ıstemem.annesının ekmegıne yağ surmenın hıc anlamı yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?