2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canım sağol. Bebek doğunca onlara göstermeyeceğim, çünkü haketmiyorlar. Bu bebeği aldır dedikten sonra bir de onları ödüllendirir gibi babannesi babası diye göstermeyeceğim. Çünkü iyice çirkinleştiler maddi konularda da yardım etmiyorlar zaten. Kalbimin sesini dinliyorum ve bunları söylüyor.
Bebek doğunca da bir çok sıkıntı çıkarıp, moralimi bozacaklar, allah korusun sütüm falan kesilirse çok kötü olur.
En doğrusu bu, eşşeğe semer giydirsen eşşek yine aynı eşşek ne yazık ki.
Doktor bana bağışıklıktan bahsetmedi. Herşey güzel dedi. Testlerin sonucunda negatif yazıyor. Martın başında gideceğim bir dahakine.
Bana ikili test yapalım falan demedi henüz. Herhalde 12. haftadan sonra falan yapılıyor :S

İnsanlar ikiye ayrılıyor işte, iyi insan ve kötü insan. Ben ne yazık ki kötülerin içine düşmüşüm. Dün güzel rüyalar gördüm. 2 haftadır hiç olmadığım kadar huzurluyum Allaha şükür. Bebek doğunca bu durumlar yaşansaydı, çocuğun psikolojisi kötü etkilenecekti. Bu yüzden inanın içimde tek bir acı, ayrılık üzüntüsü bile yok.
Benim sabrım da taşmış demek en sonunda.

İnşallah heimizin bebekleri sağlıcakla dünyaya gelir de bütün dertlerimizi unuturuz.

Cok saol guzel arkadasim :) dua edin olur mu minigim icin:) haber vericem insallah hemen

tabiki dualarım senin ve bütün annelerinin minikleriyle canım Allah onları bize bağışlasın ..sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Bu ikili test nasıl oluyor? Ultrasona mı sokuyorlar?=

sadece ultrason değil canım anlatayım ben.

önce ayrıntılı ultrasona giriyorsun. özellikle ilk ense kalınlığına ve burun kemiğinin oluşup oluşmadığına kalbinin arkasından geçen damar var bunun olup olmadığını çünkü bunlardaki herhangi bir bozukluk çocuğun sakat olabilme ihimalini işaret ediyor. sonra elleri tammı parmaları kaç tane organları böbrekleri kan akışı vs.

sonra seni kan vermeye yolluyorlar doktorun ultrason sonucu hazırladığı bir rapor ile. bu kanda yine bhcg ve bir tahlile daha bakıyolar. sonra çıkan kanla ultrason sonuçları karşılaştırılarak yüzde kaç riskli olduğu söyleniyor.

mrb canım..cok yoğun calıstıgım için aranıza pek katılamıyorum ama tesadüfen yazdıklarını okudum..hamile halınle bunları yasıyor olmana cok uzuldum ama sana tavsiyem cok cok acele etme nolur.emın ol bız kadınlar eslerımız olmadan da yasarız ve cocuklarımızı aslanlar gıbı yetiştiririz allahın ıznıyle.ama bak dıyorsun kı esim ılk duydugunda cok sevındı.her zaman ılk tepkı gercek tepkıdır..sana demıyorum kı esıne karsı kendını ezdır istediklerini yerıne getır.bekle hatasını anlasın.sana kendı ayaklarıyla geldıgınde bıle tavız verme bır sure burnu surtunsun acı ceksın senı gercekten kaybetmek ıstemedgını senı gectım bebegını de kaybetmek ıstemedıgını gordugun gun kendı sartlarınla yuvana geri don.bak sana diyorum en fazla 1 ay verıyorum aramamasına.ama bır sure sonra cok pisman olacak hatasını anlayacak. cocugun dogdugunda hatta dogana kadar hep bı kanadın kırık hıssedeceksın.allahın ıznıyle yavrun dogup bırseylerı anladıgında ıse ıkı kanadınıda kırık hıssedeceksın.nolur yazdıklarımı okudugunda bana kızma hadsızlık olarak addetme.ben oglum 6 aylıkkken ve 1 yasındayken 2 kez sadece esımın 70li yaslardakı annesı babası yuzunden ayrılma noktasına geldım kı esım de onların yaptıgı herturlu kotuluge tuz bıber ekıyordu.ıkıncı ayrılıgımızda 4 ay ayrı yasadık.inan kı ben cok iyiydim kocasız bır kadın olarak.calısıyorum paramı kazanıyorum,ailem bana destek,onun sorunlu ailesının nazını cekmıyorum daha neolsun kı boyle dusunuyordum.ama oglumu gezdırıken cocuklu bır cıft gordugumde atesler ıcınde yanıyordum.ya da oglumun daysısna dedesıne olan duskunlugunu gormek eve gelen erkeklere ıkı kat ılgı gosterıp kucaklarından ınmemesi..vs vs bır suru olay (hepsi de oglumla ılgılı) benı kavuruyordu.bunları yasamanın zorlugunu sana anlatamam asla sadece yasamak gerekır kı allah kımseye yasatmasın!uzun lafın kısası esım cok pisman bır sekılde bana geri donmek ıstedı.ben de cocugum ıcın ona 2.sansı verdım ama bunun 3.sunun olmayacagını biliyor.sımdıyse anlattıkarımın ustunden 1 yıl gectı.suprız bır sekıklde hamıle kadım tekrar.esımsız gecen gunler kadar hzurlumuyum kendı adıma tabıkı hala ara ara problemlerimız oluyor.ama esımsız gecen gunlerde cocugum adına cektıgım ızdıraptan zerre kalmadı.her ne olursa olsun oglum babasına asık ve onu bu sevgıden mahrum bırakmadıgı ıcın rabbıme sukredıyorum..allah senın de yardımcın olsun ınsallah.hıcbırsey ıcın acele etme.bır kere bosanmıssınız bak.cok mu zor ıkıncı kez de bosanır ınsan ucuncu kez de ama sen acele etme.esının pısman olmadıgını gorursen zaten oyle bır babayla buyuyecegıne hıc tanımasın.ama bebek haberıne sevınen bır ınsanın gercekten ısteyerek aldırmak ıstedıgıne ınanmak ıstemem.annesının ekmegıne yağ surmenın hıc anlamı yok..

İnş hep böyle huzurlu olursun cnm...Test sonucunun hepsi negatifse bağışıklığın yok demektir..Amin hepimizin inş

Cok saol canim benim cok saol, heyecanla paylasicam insallah guzel haberleriii:)

İnş güzel haberler alırsın cnm bence bebeğin cinsiyetini öğreneceksin bugün ama hadi hayırlısı

Aile hekimliğine sor cnm.Bağlı olduğun aile hekimini netten arattır telefonla ara

Troid bezin fazlamı çalışıyor acaba?

cok iyiyiz cnm son bir haftdr yenilendik bebişimle..kapandım :)) kurana başldm iyi geldi melegim bana

Ne güzel haber buBende düşünüyorum ama net karar veremiyorum

Bizim çevrede mesela yaşlılar yapılan bi iyiliğin karşısında inş oğlun olur derlerAnnanem de öyle diyo.Hayırlısı olsun diyorum..Kesinlikle erkek yada kız istiyorum diyemiyorum ikisninde kendisine göre özellikleri var..Hayırlısı ne ise o olsun sağlıklı salih evlatlarımız olsun inş..

Bi de isim konusu var..ben yeni evliyken kv ve onun kardeşinin eşiyle oturuyoduk..hiç bebek meseleside yok ortada,kv kardeşinin eşi bebeğin olursa adını şöyle koyarsın böyle koyarsın demişti.bende siz neden koymadınız dedim esprili bi şekilde.Canımızı sıkanlara böyle alttan alttan cevap vermek lazım aslında..

merhaba kizlar umarim herkes iyidir , ben bu mide bulantisiyla ugrasiyorum uff ya nezaman azalcak gündüz mide bulantisi aksam kusma bu ritimle gidiyoruz, neyse bebisim saglikli dogsunda katlanicaz :)

bana da bu gidişimde herhalde cvs için gün verir bir problem olmazsa ..
beni de zor bir süreç bekliyor

Sevgili anne adayı arkadaşlarım 7+3 günlük hamileyim bebeğimin kalp atislarini bugün duyduk çok şükür :) boyu 2 mm bana çok az gibi geldi siz ne diyosunuz

Hmm, herhalde bana da bir dahaki kontrolümde yaparlar. 11. haftadan itibaren yapılıyormuş zaten. Ben bir dahakine 6 Martta gideceğim.
İnşallah herkesin sorunsuz çıkar.

Sağol canım iyi niyetin için ama benim ona verecek şansım kalmadı artık. Bütün kredilerini tüketti. Buraya detaylı yazamıyorum herseyi ama ben çok fazla sabrettim. Tabi ki herkes aile içinde büyüsün ister çocuğu ama o ailenin içinde şiddet ve huzursuzluk varsa o çocukta sorunlu bir birey olur. Zaten onunla iki kez evlendim ve düzelir, olgunlaşır diye bekledim. Bu acele verilmiş bir karar değil, çocuğuma ve bana sevincimi yaşatamayan, zehir eden insanlardan hayır gelmez. Yıllardır değişmeyen insan değişmez bunu yaşayarak gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…