2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
merhaba kizlar umarim herkes iyidir , ben bu mide bulantisiyla ugrasiyorum uff ya nezaman azalcak gündüz mide bulantisi aksam kusma bu ritimle gidiyoruz, neyse bebisim saglikli dogsunda katlanicaz :)

metpamid diye bir ilaç veriyor doktorlar bulantı ve kusma için doktoruna danıştın mı?

Kizlar ne kadar dikkat etsem de gunde ictigim su bir ltyi bulmuyo.napmam lazim bilemedim.acaba hazir meyve sularından icsem bi zarari olur mu dogal degil yaaa bilemedim

Kizlar ne kadar dikkat etsem de gunde ictigim su bir ltyi bulmuyo.napmam lazim bilemedim.acaba hazir meyve sularından icsem bi zarari olur mu dogal degil yaaa bilemedim

Pet şişeye doldur , ve bitirmem gerekiyor die şartla kendini eğer mide bulantın yoksa ,
Ayran yap cacık falan , ohhh ye iç bunları inşalah şifa olur ...

çok güçlü bir kadınsın. bir çocuğun en çok anne sevgisine ihtiyacı vardır. o eksik kalmasın yeter şuanda. bak dün Meryem uzerli doğum yaptı soyadı uzerli bebeğin. hoş bişey. tabiki bi çocuğun babasız büyümesi kötü ama senin içinde bulunduğun durum bu ise üzülmeyecek hep güzel yanlarından göreceksin. inşallah Allah senin ve bebeğininin yüzünü hep güldürür.

bebeğin doğduğunda büyürken belki zorlanırsın ama ilerde okur adam olur düğününü görür o zaman mutluluktan ağlarsın. Allah inşallah bunları yaşatır sana.

canım içine limon sıkmayı denedin mi.
hazır meyva sularından gereksiz kalori alırsın. onun yerine ayran yapsan mesela.
yada az şekerli limonata.

kızlar bugün hastenden geldim 2 gündür hastanede yatıyorum 10 şubatta yoğu bir kanamayla hastaneye gittik. akşam yemeği hazırlıyordum birden günlük petim çamaşırım pantolonum kan içinde kaldı bardakla boşaltırcasına,neyse acil hasteneye yatış yaptık hemen bebeğin durumu için usg ye girdim atıyordu miniğimi kalbi inanın o anda ki mutluluğu anlatamam .düşük tehtidi dedi dr.um. tuvalete bile kalkmamamı sürgüyle tuvaletimi yapmamı söyledi .2 serum 2 ilaç karışımlı serum 2 iğne ve progesteron aldım.dün sabah yine usg ye girdim bebeğim çok ii kımıldıyo elini gözüne götürüyo falan...sonrasında kanamam azaldı hala damla şeklinde geliyo ama azaldı çok şükür .şuanda evdeyim ve kımıldamadan yatıyorum sadece tuvalete izin var rabbim bizi korudu...çok şükür çok şükür

Canim allahim yardimcin olsun okurken bile goz yaslarina boguldum seni düşünemiyorum zaten inşallah doğacak yavrun sana teselli olur

canımm çok geçmiş olsun.
lütfen lütfen lütfen hiç kalkma yerinden. iyice dinlen.
kendini kesinlikle yorma.
inşallah bu zamanları da atlatacaksın.

bebeğinin hareketli olması da ne kadar güzel.

canımm çok geçmiş olsun.
lütfen lütfen lütfen hiç kalkma yerinden. iyice dinlen.
kendini kesinlikle yorma.
inşallah bu zamanları da atlatacaksın.

bebeğinin hareketli olması da ne kadar güzel.

sağol canım hiçç kalkmaya niyetim yok :18:

Slm hanimlar
bende araniza yeni katiliyorum. suan 9. Haftadayim. ikinci bebegim olacak insallah.diger bebegim daha 8 aylik biraz erken oldu ama hayirlisi :) gecen yil bu zamanlar yine hamileydim. normal dogum yapmistim.bilgilerim cok taze anlicaginiz.umarim sizlere de yardimci olurum az cok bildiklerimle.
Malum ikili test zamani geliyo ben yaptirmicam digerindede yaptirmamistim. birde bilmeyen arkadaslar varsa saglik ocagina aile hekiminize gebe oldugunuzu bildirmeniz gerekiyor her ay sizi takip ediyorlar

Tabi paylaşımın bizleri rahatlatır ,

Evet beni aradılar ısrarla bilgilerimi aldılar , sonra düşündümde güzel bir uygulama , özel hastanelere gitme şansı olmayanlar bile artık iyi bir muamele görüyor önemsendiğini, hissettim ben açıkçası .
Telefon ile görüştüm , nasıl davranmam , ne yemem içmem , aşı günlerime kadar söyledi sağlık ocağı ebe hemşiresi ,

Canimmm cok gecmis olsun sukurler olsunki bebisimiz sana sımsıkı tutunmus dikkat et kendine hic kalkma yerinden

canım ya hoşgeldin.

ben bu sağlık ocağı meselesini halletcem inşallah en kısa zamanda.

ay birde normal doğum hikayeni dinlemek isterim erken ama olsun :)
nasıl karar verdin mesela herkes direk sezeryan derken.

bende normal diyordum ortada hamilelik yokken şimdi o acıyı çekemem diyorum :44:
eşimde sonra sı daha zor bence normal yap diyor.

erken ama kısmetse işte.
genede merak ediyor insan.

canım geçmiş olsun inşallah bir daha böyle bişey yaşamassın...

Ben normal dogum yapmak icin hergun 1 saat yurudum oglum 38+1 de dogdu. ve kolay bi dogum oldu acilmam cok hizli oldu ve buna yurumeye bagliyorum.sanci siddetlenince tirstim biraz epidural fln istedim ama gec kalmistik :) buda ins normal dogum olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…