kızlar bana 2 li test icin 6 marta tarh verdi ama 13+2 oluyr bebiş gec kalmış olmuyrz dimi
merhaba kizlar umarim herkes iyidir , ben bu mide bulantisiyla ugrasiyorum uff ya nezaman azalcak gündüz mide bulantisi aksam kusma bu ritimle gidiyoruz, neyse bebisim saglikli dogsunda katlanicaz :)
Hmm, herhalde bana da bir dahaki kontrolümde yaparlar. 11. haftadan itibaren yapılıyormuş zaten. Ben bir dahakine 6 Martta gideceğim.
İnşallah herkesin sorunsuz çıkar.
valla benimkide 22 şubatta inş hayırlısı olsun. eli yüzü düzgün olsun bebeğimin aklı tam hayırlı evlat olsun inş.
Sevgili anne adayı arkadaşlarım 7+3 günlük hamileyim bebeğimin kalp atislarini bugün duyduk çok şükür :) boyu 2 mm bana çok az gibi geldi siz ne diyosunuz
Kizlar ne kadar dikkat etsem de gunde ictigim su bir ltyi bulmuyo.napmam lazim bilemedim.acaba hazir meyve sularından icsem bi zarari olur mu dogal degil yaaa bilemedim
Hmm, herhalde bana da bir dahaki kontrolümde yaparlar. 11. haftadan itibaren yapılıyormuş zaten. Ben bir dahakine 6 Martta gideceğim.
İnşallah herkesin sorunsuz çıkar.
Sağol canım iyi niyetin için ama benim ona verecek şansım kalmadı artık. Bütün kredilerini tüketti. Buraya detaylı yazamıyorum herseyi ama ben çok fazla sabrettim. Tabi ki herkes aile içinde büyüsün ister çocuğu ama o ailenin içinde şiddet ve huzursuzluk varsa o çocukta sorunlu bir birey olur. Zaten onunla iki kez evlendim ve düzelir, olgunlaşır diye bekledim. Bu acele verilmiş bir karar değil, çocuğuma ve bana sevincimi yaşatamayan, zehir eden insanlardan hayır gelmez. Yıllardır değişmeyen insan değişmez bunu yaşayarak gördüm.
Kizlar ne kadar dikkat etsem de gunde ictigim su bir ltyi bulmuyo.napmam lazim bilemedim.acaba hazir meyve sularından icsem bi zarari olur mu dogal degil yaaa bilemedim
canım içine limon sıkmayı denedin mi.
hazır meyva sularından gereksiz kalori alırsın. onun yerine ayran yapsan mesela.
yada az şekerli limonata.
Zaten bende yastiksiz yatiriyordum.. ramazandi.. aksam oglumu uyuttum iftar yapacaktik aceleyle besigine koydum..bogrunun ustune yatirdiydim.. kusarsa yutmasin diye.. aceleyle aklima yastigi almak gelmedi.. hos gelse bile bi sekilde yine olurdu.. ondan sonrasi kiyamet koptu benim icin.. hollandaya ailemin yanina gitmistim o zaman esim yoktu.. ben hollanda vatandasi oldugum icin kolay ca gidiyordum.. o olay aksam ounca direk hastaneye kLdirildi oglum.. ama ne fayda makineye baglandi 5 gun..babasini acil vizeyle getirdi hastane.. geri gelmedi kuzum.. cigerimi soktude goturdu
cenazesini annemle babam da gelmisti.. cenazeden donerken kirikkalede kaza oldu bu sefer annemide kaybettim.. gorumcemi bekar kaynimi kuzenimi ve birde kuzenimin cocugunu kaybettik.. benim acim cok buyuk kizlar.. buraya giriyorum biraz unutuyum diye ama olmuyo.. annemin yokluguna alisamiyorum.. hadi oglum peynirli dürümmüs digerlerinin yanında.. ablam gibi cok sevdigim gorumcem benim en yakin arkadasimdi.. yapayalniz kaldim.. kaynanamla birbirimize cok yakin oturuyoruz.. ona teselli bir tek ben varim.. bende iste boyleyim..
kızlar bugün hastenden geldim 2 gündür hastanede yatıyorum 10 şubatta yoğu bir kanamayla hastaneye gittik. akşam yemeği hazırlıyordum birden günlük petim çamaşırım pantolonum kan içinde kaldı bardakla boşaltırcasına,neyse acil hasteneye yatış yaptık hemen bebeğin durumu için usg ye girdim atıyordu miniğimi kalbi inanın o anda ki mutluluğu anlatamam .düşük tehtidi dedi dr.um. tuvalete bile kalkmamamı sürgüyle tuvaletimi yapmamı söyledi .2 serum 2 ilaç karışımlı serum 2 iğne ve progesteron aldım.dün sabah yine usg ye girdim bebeğim çok ii kımıldıyo elini gözüne götürüyo falan...sonrasında kanamam azaldı hala damla şeklinde geliyo ama azaldı çok şükür .şuanda evdeyim ve kımıldamadan yatıyorum sadece tuvalete izin var rabbim bizi korudu...çok şükür çok şükür
canımm çok geçmiş olsun.
lütfen lütfen lütfen hiç kalkma yerinden. iyice dinlen.
kendini kesinlikle yorma.
inşallah bu zamanları da atlatacaksın.
bebeğinin hareketli olması da ne kadar güzel.
Slm hanimlar
bende araniza yeni katiliyorum. suan 9. Haftadayim. ikinci bebegim olacak insallah.diger bebegim daha 8 aylik biraz erken oldu ama hayirlisi :) gecen yil bu zamanlar yine hamileydim. normal dogum yapmistim.bilgilerim cok taze anlicaginiz.umarim sizlere de yardimci olurum az cok bildiklerimle.
Malum ikili test zamani geliyo ben yaptirmicam digerindede yaptirmamistim. birde bilmeyen arkadaslar varsa saglik ocagina aile hekiminize gebe oldugunuzu bildirmeniz gerekiyor her ay sizi takip ediyorlar
kızlar bugün hastenden geldim 2 gündür hastanede yatıyorum 10 şubatta yoğu bir kanamayla hastaneye gittik. akşam yemeği hazırlıyordum birden günlük petim çamaşırım pantolonum kan içinde kaldı bardakla boşaltırcasına,neyse acil hasteneye yatış yaptık hemen bebeğin durumu için usg ye girdim atıyordu miniğimi kalbi inanın o anda ki mutluluğu anlatamam .düşük tehtidi dedi dr.um. tuvalete bile kalkmamamı sürgüyle tuvaletimi yapmamı söyledi .2 serum 2 ilaç karışımlı serum 2 iğne ve progesteron aldım.dün sabah yine usg ye girdim bebeğim çok ii kımıldıyo elini gözüne götürüyo falan...sonrasında kanamam azaldı hala damla şeklinde geliyo ama azaldı çok şükür .şuanda evdeyim ve kımıldamadan yatıyorum sadece tuvalete izin var rabbim bizi korudu...çok şükür çok şükür
Slm hanimlar
bende araniza yeni katiliyorum. suan 9. Haftadayim. ikinci bebegim olacak insallah.diger bebegim daha 8 aylik biraz erken oldu ama hayirlisi :) gecen yil bu zamanlar yine hamileydim. normal dogum yapmistim.bilgilerim cok taze anlicaginiz.umarim sizlere de yardimci olurum az cok bildiklerimle.
Malum ikili test zamani geliyo ben yaptirmicam digerindede yaptirmamistim. birde bilmeyen arkadaslar varsa saglik ocagina aile hekiminize gebe oldugunuzu bildirmeniz gerekiyor her ay sizi takip ediyorlar
canım ya hoşgeldin.
ben bu sağlık ocağı meselesini halletcem inşallah en kısa zamanda.
ay birde normal doğum hikayeni dinlemek isterim erken ama olsun :)
nasıl karar verdin mesela herkes direk sezeryan derken.
bende normal diyordum ortada hamilelik yokken şimdi o acıyı çekemem diyorum :44:
eşimde sonra sı daha zor bence normal yap diyor.
erken ama kısmetse işte.
genede merak ediyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?