2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Cilgin anneee

Benim minik acaba aradaki farki ilerki haftalarda kapatir mi kii:44:
kapatır kapatır merak etme
bir haftalık gerilikler önemli değil ,2 hafta ve daha büyük gerilikler tıbben riskli demek
o yüzden için ferah olsun
ben mesela adet tarihimi tam hatırlamıyorum
10-15 arası bişeydi ,ultrasona göre bakıyor doktor ,benimki de belki geri belki ileri bilmiyorum yani :))

Merhaba guzel anneler.
Hayirli cumalar herkese.

Midem icin dün aksam soda denedim normalde hic icemem. En son care denedim artik. Cok iyi geldi rahatlatti baya. Zarari yoktur onun degil mi?
hayırlı cumalar
günde 2 şişe faydalı bile ama daha fazlasını içme
Ay masaallah ya. Kac haftalik canim telefondan girdigim icin goremiyorum?
sağol canım.9+1 im bugün.

inş. canım sağol ...
keşke böyle ünlü olmasaydım ( inş. tıp yanılır da RABBİM sağlıcakla bağışlar bu yavruyu bize .zaten sonra sezon finali yapıyorum

Sonuçlarinin hepsi güzel cikacak canim emin ol ee tabi cilgin annesin falan ama bundan sonra sezon finali yapma vaktin gelmis:)) dorduncuyu artik bunyen kaldirmaz:)) hem iş hem ikizler cok takdir ediyorum seni ya maşallah. Benim ilk cocuk olmasina ragmen cok zorlaniyorum.

Ayy cok heyecanlandim ben de 10+2 bugun baya buyumustur benimki de.haftaya gidicem nasil zaman gecicekkk:))

sağol canım evet çalışıyor olmam çok sıkıntıya sokuyor durumu .hem de 3 yeterli diye düşünüyorum ..hem manen hem madden .. çift dikiş attırcam zaten oraya :)) valla bu afacan ikizleri sollar aşırı yaramaz çıkarsa ben de yedim naneyi bakma :) hem kimim kimsem de yok yandığımın resmidir.aman sağlıklı olsunlar da şurda topu topu 2 sene çok zor olur ondan sonra ayaklanıp akılları erince bayağı kolaylaşıyor ,en azından kendi yürüyor ,kendi yiyor ,çişini öğreniyor ,bunlar büyük fayda sağlıyor anneye ,başka dertleri oluyor o zaman da ama olsun ,bi bakmışız kocaman olmuşlar :)
zamanla sen de alışacaksın hepiniz alışacaksınız ,annelik tüm yorgunlukları alan bişey ..
inş. canım inş. sağlıcakla doğmasını öyle çok istiyorum ki
hiç sorma yaa valla daha duyan bilen yok işyerinde ,laf arasında herhalde 3.yü düşünmezsin dediklerinde yooo nasip olursa neden olmasın diyorum da sen bir çılgınsın diyorlar :) bilmiyorlarki içimde büyüyen bir çılgın hamsi daha var
karnım iyice büyüyüp de hamilemisin diyene kadar kimseye söylemeyeceğim :) iyice şok olsun millet :))

Ayy cok heyecanlandim ben de 10+2 bugun baya buyumustur benimki de.haftaya gidicem nasil zaman gecicekkk:))

Bende 8+5 im.buna yakindir o zaman insallah benimki de. Ben gordugumde minicikti . Senin durumun da biraz karisikmis galiba tam okuyamadim ama. Insallah hayirlisiyla kucagimiza aliriz hepimiz de saglikla.

darısı başınıza inş. 10.haftaya kadar eciç bücüş oluyorlar da 10.haftadan sonra bişeye benziyorlar :)
dua edin yeter zaman da geçer bi bakmışsınız kucağınızda :)
ben doğuralı 13 ay olacak ama herşeyi unuttum :))

Valla süper yaaa amin canım inşallah saglikla kucagimiza aliriz hepimiz. Ah bi bilseler kimbilir neler derler boşver sisince anlasinlar en iyisi:))bu arada icimi cok rahatlatiyorsun yaaa allah senden razi olsun

Son düzenleme:
Valla süper yaaa amin canım inşallah saglikla kucagimiza aliriz hepimiz. Ah bi bilseler kimbilir neler derler boşver sisince anlasinlar en iyisi:))bu arada icimi cok rahatlatiyorsun yaaa allah senden razi olsun

aman ne derlerse desinler hiç elaleme takan biri değilim..
yemeğe çıktım midem karıştı

rica ederim canım ALLAH hepimizden razı olsun inş.

Arkadaslar test sonuçlarımı aldım şimdi. Cmv ıgg pozitif çıktı bu nedemek oluyor çok korkuyorum. Kontrolüm salı günü. Bilgisi olan varmı yada benim gibi pozitif çıkan????

Ayy ben de koruya gidiyorum :)) eğitimlerde karşılaşır mıyız ki? Balgata gidiyorum ben ama.

sağol canım

ben sincana gidiyorum ..ne eğitimi

Ayda iki kere gebelik eğitimi oluyo ilk ve son cumartesileri ayın. Şubatın başında egzersiz falan eğitimi oldu. Ortopedi ve ftr doktoru gelip anlattı bişeyler. Martın ilk haftası gebelik için yapılan testleri falan anlatcaklarmış. Yararlı buluyorum. Bi de en çömez bendim :)) herkesin karnı burnundaydı. Ondan da güzel oluyo. Yüzyüze tecrübeli arkadaşlara sorularımı sordum falan.

hımm ..canım ben onlara gelemem çünkü hem vaktim yok hem de ben zaten yaşayarak öğrendim herşeyi
senin için faydalı tabi gitmen iyi olur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…