2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Evet bende tansiyon mu acaba diyorum.. Bi de üstüne mide bulantilari yataktan çıkamıyorum allah bu süreçte bi de çalışanlara güç kuvvet versin insanda kafa kalmıyor çok zor

Ben de zaten kansızlık vardı bi de üstüne değerler daha da düşerse bebeğime zarar vermesin

Canim bende de cok oluyor gun boyu başım dönüyor.doktora soyledim progestan aliodum gunde uc defa ikiye dusur o yapabilir dedi ikiye dusurdum ama hala donuo basimm

Canim ben ilk haftalar progestan kullanıyordum ama bırakalı çok oldu artık kullanmıyorum ama progestan in baş dönmesi yaptığını duymuştum

bugun doktor kontrolunden geldim
bebegim 5 cm olmus
ense kalinligi 1.2 mm
ikili test icin kan verdim 10 gün sonra sonuc alacagim
bide doktorum detayli utrasona yönlendirdi
herseyin normal oldugunu söyledi
folik asit kulanmayi biraktik
vitamine basladik
son olarak cinsiyeti %70 erkek dedi :)

ay ne güzellll

Günaydın herkese:)) hepinizin sevgililer gunu kutlu olsun bu yil daha sansliyiz bebiklerimizle kutluyoruz cok mutluyumm:))

Aynen öyle çifte muttluluk yaşıyoruz herşeyde ahh bide doğduklarında burnumuza dayadığımızda gıdılarını dünyalar bizim olacak İNŞALLAHHH

Son düzenleme:

anammmmm 12. haftada söyledi cinsiyetide mükemmel tebrik ederim oğluşun olacak yaniiii hadı bakalımmmm

ABOOOO mart kedileri gibi olmuşsunuz :)
anlaşıp mı hamiş kaldınız yoksa :))
maşallah
Eki Görüntüle 977622 bunlarda benim mininkleer simdiki halleri degil ama en son yan yana olan fotoraflari :)

maşallah eski günlerim aklıma geldi

Oh ohh Allah bereketinizi arttirsin:)) en sona sen kaliyon dogumda.senin bebik gelince onlarin papucu dama atilir artik:))

Rica ederim ne demek...
benim de geç döllenmeydi olması gerekenden 1 ya da 2 hafta az çıkmıştı.Tabi ki doktorun bir bildiği vardır ama Allah'tan umut kesilmez. Meryem suresini oku ya da dinle Rabim yüzünü güldürür inşaallah...
Eğer geç döllenme ise sorun olmaz, gelişim ona göre olmuştur,bazen adetin hemen öncesinde hamile kalıp adet görmeyen ve geç öğrenen olabiliyor.
İstersen başka bi doktora da git hem karşılaştırma ihtimalin olur hem de beklememiş olursun.Böyle beklemek hem sana hem bebeğine zarar verir
(Bu arada aklıma geldi, benim doktorum keseye bakıp haftayı söyledi, kalp atışını duyduktan sonra da sat ı hesapladı.Daha keseyi görmeden sat a göre hafta hesaplaması ne kadar doğru bilmiyorum.Diğer arkadaşlara ne zaman söylediler acaba?)

Demir hapı aç karnına içiliyor ama o zaman da böyle mide bulantısı yapıyormuş öyle olursa kahvaltıdan yarım saat sonra içebilirsin demişti bana doktorum sen de bi doktoruna danış istersen

Folik asitlerin de kimisi ağır geliyormuş isim veriliyor mu bende bilmiyorum ama :) folidoce içiyorum yan etkisi hiç yok.

İnş geçer canım benim de dünden beri bi ağrı oldu karnımda nedense çok değil ama ufacık bişey de olsa korkuyor insan

ABOOOO mart kedileri gibi olmuşsunuz :)
anlaşıp mı hamiş kaldınız yoksa :))

Ayy keşke öyle olsaydı :)) bi köpüşümüzün ki tam planlı. Bebekten önce kısırlaştıralım diye planladık. Onun için de bizim için de zor oluyo çünkü dönemleri. Bakalımmm kendisi de minnoş , nasıl bişey doğurcak :)) bana da tecrübe olur hem :)))

Oh ohh Allah bereketinizi arttirsin:)) en sona sen kaliyon dogumda.senin bebik gelince onlarin papucu dama atilir artik:))

Tabiki deee :))) zaten sahiplendiricez köpüşün yavrularını. Belki bitane kalır bizde, kıyamazsak. Balıkları da biraz büyüyünce satıyoruz. O kadar çoklar ki takip bile edemiyoruz :))

ne güzel yazmışsın, okurken içim açıldı. Her şey yolunda, çok şükür.

Bilemiyorum ama bende öyle olmus olmasi icin dua ediyorum.
Gec döllenme oldugunu söyledi zaten doktorum cünkü dedigim gibi hesaplamasina göre kesenin daha büyük hatta bebegin gözükmesi gerekirdi. Ama kesenin büyüklügü 11 mm yani bu ölcüme göre 5 haftalik hamilesin dedi.
Sali gününe az kaldi hafta sonu doktora gidemem zaten, beklicem artik.
Allaha dua ediyorum, hayirlisini diliyorum.
Haftaya eger doktor bos gebelik derse baska doktora mutlak gidicem karsilastirma yapabilmek icin.

hayırlı olsun canım ne güzel detaylı anlatmışsın bende nasip olursa haftaya yazıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…