bende düşük tansiyon var. hamilelikte tansiyon oynamaları çok olurmuş. doktor başdönmesi gibi bayılcak olursan hemen ekmeh ye su felan iç kendine gelirsin dedi. geçen sabah aynı şeyleri yaşadım. peynir yedim düzeldim. geçmiş olsun geçecek inş. emin ol mide bulantısı hepsine kötü. zaten işyerinde yarım adam muamelesi görüyoruz.
Ben de ayni oluyodum canim elim ayagim falan titriyordu sonra da peşinden bas dönmesi geliyordu.sordum doktora hamilelikte kan değerlerin zaman zaman degisiklik gösterir dedi.cok kotu olursan kan hapi verdi onu ic dedi.bende daha erken diye icmeddim 10 gun rapor kullandim sonra da yillik izne çıktım 10 gun yatinca kendime geldim biraz.bide ben cok tatli yiyen bi insan degilim arada bi ağzıma tatlı bişeyler atiyorum genelde kuru incir iyi geliyor.:)))
Canim bende de cok oluyor gun boyu başım dönüyor.doktora soyledim progestan aliodum gunde uc defa ikiye dusur o yapabilir dedi ikiye dusurdum ama hala donuo basimm
evet hem de ne canavar :))
Maşallah yaa yerim onları :))
Bu arada kızlaarr. Bizim evde 5 hamile var şu annn :)) çok bereketli geçti bu dönem çoookk :)) köpüşüm de hamileeee :)) bdt si 13 mart :)) üç tane de balığımız hamile :)))
Günaydın herkese:)) hepinizin sevgililer gunu kutlu olsun bu yil daha sansliyiz bebiklerimizle kutluyoruz cok mutluyumm:))
bugun doktor kontrolunden geldim
bebegim 5 cm olmus
ense kalinligi 1.2 mm
ikili test icin kan verdim 10 gün sonra sonuc alacagim
bide doktorum detayli utrasona yönlendirdi
herseyin normal oldugunu söyledi
folik asit kulanmayi biraktik
vitamine basladik
son olarak cinsiyeti %70 erkek dedi :)
Ayy cok heyecanlandim ben de 10+2 bugun baya buyumustur benimki de.haftaya gidicem nasil zaman gecicekkk:))
ABOOOO mart kedileri gibi olmuşsunuz :)Maşallah yaa yerim onları :))
Bu arada kızlaarr. Bizim evde 5 hamile var şu annn :)) çok bereketli geçti bu dönem çoookk :)) köpüşüm de hamileeee :)) bdt si 13 mart :)) üç tane de balığımız hamile :)))
maşallahbugun doktor kontrolunden geldim
bebegim 5 cm olmus
ense kalinligi 1.2 mm
vitamine basladik
Eki Görüntüle 977622 bunlarda benim mininkleersimdiki halleri degil ama en son yan yana olan fotoraflari :)
Ayy maşallah size:))Eki Görüntüle 977622 bunlarda benim mininkleersimdiki halleri degil ama en son yan yana olan fotoraflari :)
Maşallah yaa yerim onları :))
Ilk önce tesekkür ederim yazdigin icin.
Bilemiyorum doktor biraz tedirgin yaklasti, zaten son regl günümle hesapladi 9 haftalik hamilesin dedi ama sonra kese bakinca büyüklügü görünce, 5 haftalik hamilesin dedi, yani sanirim herseyi gec olusmus.
Bilemiyorum gercekten yani bir tarafim hayirlisi olsun diyor, diger tarafimda bu durumu kabul etmek istemiyor.
Simdilik yapabilecegim tek sey beklemek.
İnş. sadece ilaçların etkisidir. Kasıklarım, rahmim kıpır kıpır öğlenden beri. Demir ilaçlarına yeni başladım dün gece, acaba ondan mı diyorum. Demirimi düşük bulmuş doktor ondan verdi. Folik asit olarak Folbiol içiyorum 5 mg. Eskiden gyno ferro sanol idi. Bilmiyorum marka ismi vermek yasak mı değil mi ama yazdım bi kere :)
ABOOOO mart kedileri gibi olmuşsunuz :)
anlaşıp mı hamiş kaldınız yoksa :))
Oh ohh Allah bereketinizi arttirsin:)) en sona sen kaliyon dogumda.senin bebik gelince onlarin papucu dama atilir artik:))
Eki Görüntüle 977622 bunlarda benim mininkleersimdiki halleri degil ama en son yan yana olan fotoraflari :)
bebegim 5 cm olmus
ense kalinligi 1.2 mm
vitamine basladik
Rica ederim ne demek...
benim de geç döllenmeydi olması gerekenden 1 ya da 2 hafta az çıkmıştı.Tabi ki doktorun bir bildiği vardır ama Allah'tan umut kesilmez. Meryem suresini oku ya da dinle Rabim yüzünü güldürür inşaallah...
Eğer geç döllenme ise sorun olmaz, gelişim ona göre olmuştur,bazen adetin hemen öncesinde hamile kalıp adet görmeyen ve geç öğrenen olabiliyor.
İstersen başka bi doktora da git hem karşılaştırma ihtimalin olur hem de beklememiş olursun.Böyle beklemek hem sana hem bebeğine zarar verir
(Bu arada aklıma geldi, benim doktorum keseye bakıp haftayı söyledi, kalp atışını duyduktan sonra da sat ı hesapladı.Daha keseyi görmeden sat a göre hafta hesaplaması ne kadar doğru bilmiyorum.Diğer arkadaşlara ne zaman söylediler acaba?)
bebegim 5 cm olmus
ense kalinligi 1.2 mm
vitamine basladik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?