2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
[QUOTE=cilgin_anne;34013122

başlarda kilo almamaya çalış ilerde çok alıcaksın zaten
doktorun çok doğru söylemiş ,düşeceği varsa her halukarda düşüyor

Almamaya calisiyorumda olmuyo iste enteresan hep cok ince bir insan olmusumdur bir anda aldim 3 kilo. Ben hic tatli cikolata falan yememisimdir hayatimda canim deli gibi tatli istiyo heralde tatli yemekten aldim bilmiyorum, fazladan yedigim sadece o var cunku. Birde dusuk kilo lie baslayanlarin daha fazla kilo aldigini okudum, umarim oyle olmaz :)

Canim tebrikler harika haberler bunlar darisi hepimizin basina..

maşallah çok güzel haberler.
darısı başımıza.

merhaba eylül anneleri :)
bişey sormak istiyorum hamileyken çay kahve içiyormusunuz.
ben ikisinide çok seviyorum hamileo lunca kahveyi bıraktım ama çay yine içiyorum. bütün gün işyerinde canım istiyo içmesem çalışamıyorum.

inşallah gerek kalmaz da bebeğini görürsün, iyi haberlerini bekliyoruz:)

Ay çok güzel, minik minik köpecikler gezinecek evde cinsi neydi?

Darısı başımıza

Canım çay tüketiminide sınırla. Vücuttan demirin atılmasına sebep yani kansızlık yapıyo. Birde içinde kafein olduğundan doktorlarda çok tüketilmesini istemiyo ;(

Canım, doktoruma sordum, şeker ilacı ile beraber demir hapı tepkimeye girmiş olabilir dedi. Demiri kes dedi. Yarın gidicem inş. kontrole. Bugün de devam ediyo ama düne göre azaldı çok şükür. Haklısın en ufak şeyde korkuyor insan, hele ki ilk gebelik olunca. Allaha emanet bebeklerimiz.

benım doktorum da kahve kesınlıkle yasak dedı, çay da gunde bı kere o da cok acık olacakmış.
çaydan tıksınıyorum, hiç içesım gelmıyor. kokuyor burnuma. bulantıdan ne içip yıyecegımı şaşırdım zaten

bende ozendım benım bebısımde bu suncacık seyın elı kolu oynuyo ya allahım sen nelere kadirsın dıyorum. doktor boyu olcmek ıcın bebegı durttu tepkı verdı gozlerıme ınanamadım ya bu pazartesı cekılmıs ultrason fotomuz :) 10 haftalık ask bocugum :)

Eklentiler

• $ellý kollu yesýl mercýmek.webp
    10 KB · Görüntüleme: 30

maşallahhh :))) Rabbim arttırsın

Arkadaşlar 5 haftadır crinone vajinal jel kullanıyorum. 12. Haftama kadar devam edicem. Her akşam günde bi defa yapıyorum.
Son günlerde dikkatimi çeken bile oldu tüm gün boyunca böyle kesik kesik akıntım oluyo. Peynir kesiği gibi. Ama renk koku kaşıntı idrarda yanma falan hiç bir sıkıntım yok. Herşeyim normal.
Acaba diyorum akşam yatarken yapıyorum ya jeli. Gün içindede o mu akıyo geri.
Bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi?
Çok acil bi şikayetim yok diye doktoruma gittiğimde soracağım. 27 şubatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…