bugun doktor kontrolunden geldim
bebegim 5 cm olmus
ense kalinligi 1.2 mm
ikili test icin kan verdim 10 gün sonra sonuc alacagim
bide doktorum detayli utrasona yönlendirdi
herseyin normal oldugunu söyledi
folik asit kulanmayi biraktik
vitamine basladik
son olarak cinsiyeti %70 erkek dedi :)
bebegim 5 cm olmus
ense kalinligi 1.2 mm
vitamine basladik
Bilemiyorum ama bende öyle olmus olmasi icin dua ediyorum.
Gec döllenme oldugunu söyledi zaten doktorum cünkü dedigim gibi hesaplamasina göre kesenin daha büyük hatta bebegin gözükmesi gerekirdi. Ama kesenin büyüklügü 11 mm yani bu ölcüme göre 5 haftalik hamilesin dedi.
Sali gününe az kaldi hafta sonu doktora gidemem zaten, beklicem artik.
Allaha dua ediyorum, hayirlisini diliyorum.
Haftaya eger doktor bos gebelik derse baska doktora mutlak gidicem karsilastirma yapabilmek icin.
Canım regl olamadığın için de kilo almış olabilirsin. Hamile değilken, su içmiyorsan regle 1 hafta kala bir kaç kilo fazla gelebilirsin. Ben de zayıfım mesela daha 3. aydayım ama göbeğim var. Sanırım zayıf olunca göbek daha belirtili oluyor ve fala kilo aldık sanıyoruz.
merhaba eylül anneleri :)
bişey sormak istiyorum hamileyken çay kahve içiyormusunuz.
ben ikisinide çok seviyorum hamileo lunca kahveyi bıraktım ama çay yine içiyorum. bütün gün işyerinde canım istiyo içmesem çalışamıyorum.
Canım ben çay içiyorum. Kahvaltıda 2-3 bardak çay içmezsem kendime gelemiyorum. Ama kahve içmiyorum. Elevit ve folbiol kullanıyorum çarpıntım falan olmuyor artık.
Asırı tüketmemek lazım, yani günde 9*10 bardak içmemek gerekiyor.
Maşallah yaa yerim onları :))
Bu arada kızlaarr. Bizim evde 5 hamile var şu annn :)) çok bereketli geçti bu dönem çoookk :)) köpüşüm de hamileeee :)) bdt si 13 mart :)) üç tane de balığımız hamile :)))
bebegim 5 cm olmus
ense kalinligi 1.2 mm
vitamine basladik
merhaba eylül anneleri :)
ben ikisinide çok seviyorum hamileo lunca kahveyi bıraktım ama çay yine içiyorum. bütün gün işyerinde canım istiyo içmesem çalışamıyorum.
Demir hapı aç karnına içiliyor ama o zaman da böyle mide bulantısı yapıyormuş öyle olursa kahvaltıdan yarım saat sonra içebilirsin demişti bana doktorum sen de bi doktoruna danış istersen
Folik asitlerin de kimisi ağır geliyormuş isim veriliyor mu bende bilmiyorum ama :) folidoce içiyorum yan etkisi hiç yok.
İnş geçer canım benim de dünden beri bi ağrı oldu karnımda nedense çok değil ama ufacık bişey de olsa korkuyor insan
benım doktorum da kahve kesınlıkle yasak dedı, çay da gunde bı kere o da cok acık olacakmış.merhaba eylül anneleri :)
Ay çok güzel, minik minik köpecikler gezinecek evdecinsi neydi?
Darısı başımıza
Maşallah yaa yerim onları :))
Bu arada kızlaarr. Bizim evde 5 hamile var şu annn :)) çok bereketli geçti bu dönem çoookk :)) köpüşüm de hamileeee :)) bdt si 13 mart :)) üç tane de balığımız hamile :)))
Canım regl olamadığın için de kilo almış olabilirsin. Hamile değilken, su içmiyorsan regle 1 hafta kala bir kaç kilo fazla gelebilirsin. Ben de zayıfım mesela daha 3. aydayım ama göbeğim var. Sanırım zayıf olunca göbek daha belirtili oluyor ve fala kilo aldık sanıyoruz.
Canım ben çay içiyorum. Kahvaltıda 2-3 bardak çay içmezsem kendime gelemiyorum. Ama kahve içmiyorum. Elevit ve folbiol kullanıyorum çarpıntım falan olmuyor artık.
Asırı tüketmemek lazım, yani günde 9*10 bardak içmemek gerekiyor.
yok o kadar içmiyorum da 3 4 bardak oluyodu .
Canım çay tüketiminide sınırla. Vücuttan demirin atılmasına sebep yani kansızlık yapıyo. Birde içinde kafein olduğundan doktorlarda çok tüketilmesini istemiyo ;(
haklısın canım çok severim içmeyi ama annelik fedakarlık ister
benım doktorum da kahve kesınlıkle yasak dedı, çay da gunde bı kere o da cok acık olacakmış.
çaydan tıksınıyorum, hiç içesım gelmıyor. kokuyor burnuma. bulantıdan ne içip yıyecegımı şaşırdım zaten
benim doktorum kahveyide içebilirsin çarpıntı yapmıyosa dedi ama ben içmiyorum.
çayı da azaltmam lazım
Arkadaşım geçti mi bulantınBulantimi bastirsin diye kraker yiyorum
Eki Görüntüle 977622 bunlarda benim mininkleersimdiki halleri degil ama en son yan yana olan fotoraflari :)
Pekinez. Kendisi minnoş zaten. 3.5 kg lık bi köpüş. Kediden küçük yanii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?